Siz bu durumda ne yapardiniz?

cansoe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2011
68
0
36
İzmir
Ben evlendigimden belli eşimin ailesiyle anlaşamam, görümcem olsun kaynanam falan.. cok tartisma falan yasadik..

10 ay kadar önce görümcemle tartisma yasadik ve o tartismada görümcem oraya buraya benim isimi yazmadan bana 3 kurusluk insan oldugumu falan yazmisti.. O konu kapandiii ve biz normal devam ettik..

Daha 3 gun once ogreniyorumki, O tartismadan iki gun sonra kaynanamin evine bir mektup gelmis.. Mektup benim annemin oturdugu sehirden gelmis.. yani zarfda o sehrin muhuru var..
Mektupun icinden gorumcemle iligli o*** falan yaziyormus ve icinden 1 kurus cikmis..
Bu mektup kacccc ay once gelmisss, esim bunu dha 2 ay once ogreniyor ve bana daha 3 gun once soyluyor cok tuhaf..

Ama o tartismadanda bi kac hafta sonra ben annemlerdeyim ve anneme tuhaf bir mektup geliyor iste annemin hakkinda o*** falan ama neler nelerr.. Bizde annemlerle o mektuba hic bir anlam verememistik..

esim bana onlara gelen mektubu anlatirken bende jeton dustu... Hemen annesini aradim ve oda mektubu anneme yazdigini itiraf etti.
Bende tabiki kizdim, nasil emin olmadan oyle bir mektup anneme yazarsin dedim, belki baskasi yazdi nasil annemin gunahini benim gunahimi oyle alabilirsin dedim..

esim annesine pek birsey soylemedi benim annem esimede banada cok kizgin..

kaynanam benim 6 aylik kizima bakiyor bende calisiyorum annem isimi birakmami ve cocugumu ona goturmemem gerektigini soyluyor
bende esime annesini hala birsey demedigi icin cok kizginim
esime bugun bana onlara gelen mektubu isten sonra getirmesini soyledim..

esim hala belki ailenden biri gondermistir ben zaten annenin yada senin oyle birsey yapicaginiza ihtimal bile vermedim diyore ama aklim cok karisik yani insan bi gelip once bana sorar koca kadinsin dimi ve esimin ona hala neden bisey dememesine saskinim ve cok kizginim ne yapmam gerekiyor kizlar cildiricam yaa lutfen bana akil verinn

gorumcene bı mektup geldı ve kayınvalıden bunu sneın annenın yazdıgını dusunup aynı sekılde annene mektup yazıyor dogrumu anlamısım

gerekli görüşmeyi yapmışsınız..gerisini zamana bırakın...

Bu konu dün gece de açılmamış mıydı ya? deja vu mu yaşıyorum yoksa ben?

Evet canım, açılmış..Ama konu sahibi olayı bugün daha ayrıntılı anlatmış..
Gerçi yine de tuhaf bir olay..Bu şekilde acaip oyunlara girişileceğine niye oturulup konuşulmamış ben onu anlamadım :44:

Evet canım, açılmış..Ama konu sahibi olayı bugün daha ayrıntılı anlatmış..
Gerçi yine de tuhaf bir olay..Bu şekilde acaip oyunlara girişileceğine niye oturulup konuşulmamış ben onu anlamadım :44:

Bende onu soyluyorum madem size bir mektub geldi 50 yasinda kadinsin beni cagir sor dimi ama.. bende anneme sorarim yada annemi arasaydi yok hic sormadan etmeden hemen bizi suclayippp hopppp mektup yazmis

sadece ortada esrarlı bir mektup olayı var galiba,çok çabaladıysam da gerisini anlamadım :53:

mektubu yazan kim,mekup kime gönderilmiş,amaç ne,neden 1 lira konulmuş vb...sorularla doldu aklım :26:

Kusura bakma, ama ben yine tam anlayamadım olayı..Diyorsun ki

"görümcem oraya buraya benim isimi yazmadan bana 3 kurusluk insan oldugumu falan yazmisti"

Nereye yazmıştı bunları?

Ayrıca sizin yazdığınızı iddia ettikleri mektubun zarfından kuruş çıkmış olduğunu söyledin ya..
Burada kilit nokta "kuruş" herhalde..

Kusura bakma, ama ben yine tam anlayamadım olayı..Diyorsun ki

"görümcem oraya buraya benim isimi yazmadan bana 3 kurusluk insan oldugumu falan yazmisti"

Nereye yazmıştı bunları?

Ayrıca sizin yazdığınızı iddia ettikleri mektubun zarfından kuruş çıkmış olduğunu söyledin ya..
Burada kilit nokta "kuruş" herhalde..

Evet canim facebooka bizim tartismamizdan 5 dakka sonra oyle yazmisti..
Evet o zarfdan kurus cikti.. Gorumcem bana 3 kurusluk demisti ya ben veya annem guya ona 1 kurussun demek istiyerek onlara onu gondermisiz

Bende onu soyluyorum madem size bir mektub geldi 50 yasinda kadinsin beni cagir sor dimi ama.. bende anneme sorarim yada annemi arasaydi yok hic sormadan etmeden hemen bizi suclayippp hopppp mektup yazmis

bunu yazan 50 yaşına gelmiş bir bayan, nasıl boyle birşey yapabilir inanamıyorum şuan okuduguma.. nasıl bir cocukluktur bu hayretler içindeyim.. maddi durumun el veriyorsa işten çık ve çocuguna kendin bak derim boyle terbiyesizlikte bulunan bir kadın cocuguna kim bilir nasıl terbiye verecektir siz cocugunuzu aksamdan aksama goruyorsunuz o cocugu sevecekmisiniz yoksa egitecekmisiniz gordugunuz zamanlarda? veya anneniz bakabilir cocugunuza bir sure yada yarım gun yuvaya verilebilir kalan yarım gun anneniz bakabilir

sadece ortada esrarlı bir mektup olayı var galiba,çok çabaladıysam da gerisini anlamadım :53:

mektubu yazan kim,mekup kime gönderilmiş,amaç ne,neden 1 lira konulmuş vb...sorularla doldu aklım :26:

görümceyle arası bozuk olduğu için,görümce paylaşım sitelerinde konusahibesi hakkında 3 kuruşluk yazmış.bu olayın üstüne konusahibesinin ailesinin memlketinden mektup gelmiş görümceye.içinde 1 kuruş varmış ve hakaret edilmiş.kızımız 3 kuruşluksa sende 1 kuruşluksun der gibi anlaşıldığı için kvde hemen konusahibesinin ailesine aynı şekilde hakaret dolu mektup yazmış.ama görümceye gelen mektubu kimin yazdığı belli olmadığı için,annesini neden haksız yere suçladıklarından kızmış,kırılmış.kvsiylede bu konu üzerine konuşma yapmış..bu saatten sonra ne yapmalıyım diyor..

görümceyle arası bozuk olduğu için,görümce paylaşım sitelerinde konusahibesi hakkında 3 kuruşluk yazmış.bu olayın üstüne konusahibesinin ailesinin memlketinden mektup gelmiş görümceye.içinde 1 kuruş varmış ve hakaret edilmiş.kızımız 3 kuruşluksa sende 1 kuruşluksun der gibi anlaşıldığı için kvde hemen konusahibesinin ailesine aynı şekilde hakaret dolu mektup yazmış.ama görümceye gelen mektubu kimin yazdığı belli olmadığı için,annesini neden haksız yere suçladıklarından kızmış,kırılmış.kvsiylede bu konu üzerine konuşma yapmış..bu saatten sonra ne yapmalıyım diyor..

senin bu açklayıcı mesajından sonra kendimden şüphe ediyorum şu anda :53:..ben niye algılayamadım bütün bunları :)

konu sahibi acayip atraksiyonlu olaylar bunlar..gizli mektuplar,3 kuruşlar 1 liralar..ilişkileriniz değişik bi boyuta taşınmış bence.şu anda k.validenizle konuşmuyor musunuz peki?o mektupları yazıp ortalığı karıştıranları buldunuz mu?

tebrik ediyorum :1:

nasıl muhabbetler bunlar

kuruşlar hakaretler mektuplar havada uçuşuyor

senin bu açklayıcı mesajından sonra kendimden şüphe ediyorum şu anda :53:..ben niye algılayamadım bütün bunları :)

konu sahibi acayip atraksiyonlu olaylar bunlar..gizli mektuplar,3 kuruşlar 1 liralar..ilişkileriniz değişik bi boyuta taşınmış bence.şu anda k.validenizle konuşmuyor musunuz peki?o mektupları yazıp ortalığı karıştıranları buldunuz mu?

cnm bende soktayim biz esimle iyi anlasiriz kavgalarimiz olursada onlarin yuzunden bn resmen hala inanamiyorm..
o mektubu onlara yazani bulamadim.. dun gorustum cunku kizim ordaydi ama dun aksam esime artik gorusmiycegimi evimede istemedigimi soyledim.. bugun isede gitmedim..

Şu anda kendimi entrikalarla bezenmiş bir olayın iç yüzünü araştıran bir grup insandan biri gibi hissettim..
Eşinizin ailesi gerçekten gizem dolu insanlar..

İşlerini konuşarak halletmek yerine değişik oyunlara girişiyorlar..İşiniz oldukça zor zira
minareyi çalan kılıfı hazırlar..
Eğer yaptıkları birşey varsa onlara bunu itiraf ettirmek kolay olmayacaktır..

Şu anda kendimi entrikalarla bezenmiş bir olayın iç yüzünü araştıran bir grup insandan biri gibi hissettim..
Eşinizin ailesi gerçekten gizem dolu insanlar..

İşlerini konuşarak halletmek yerine değişik oyunlara girişiyorlar..İşiniz oldukça zor zira
minareyi çalan kılıfı hazırlar..
Eğer yaptıkları birşey varsa onlara bunu itiraf ettirmek kolay olmayacaktır..

Anneme o mektubu yazdigini itiraf etti zaten kaynanam ama onlara giden mektubun kimin tarafindan gonderildigi hala cikmadi ortaya ki annem ben yapmadim diye herseyin ustune yemin ediyor eh bende yapmadigimi biliyorum kim yapti ozaman..
sanki kendileri yaptida gonderdiler ne biliyim artikk

Back
X