Siz bu durumda ne yapardiniz?

cnm bende soktayim biz esimle iyi anlasiriz kavgalarimiz olursada onlarin yuzunden bn resmen hala inanamiyorm..
o mektubu onlara yazani bulamadim.. dun gorustum cunku kizim ordaydi ama dun aksam esime artik gorusmiycegimi evimede istemedigimi soyledim.. bugun isede gitmedim..

ben eşinizin ailesinden korktum,bu ne ya sanki polisiye film çekiyorlar..bi parmak izi araştırması eksik kalmış..bence çocuğunuza falan bakmasın k.valideniz,valla ürktüm..okurken bile bu anlamsızlıklardan beyin hücrelerim iflas edecekti :30:

Son düzenleme:
Anneme o mektubu yazdigini itiraf etti zaten kaynanam ama onlara giden mektubun kimin tarafindan gonderildigi hala cikmadi ortaya ki annem ben yapmadim diye herseyin ustune yemin ediyor eh bende yapmadigimi biliyorum kim yapti ozaman..
sanki kendileri yaptida gonderdiler ne biliyim artikk

Ortalık karışsın diye kendileri göndermiş olabilirler tabi...
Zaten, kusura bakma ama, böyle bir tuhaflığı başka kim, niye yapsın ki?

Son düzenleme:
görümcene face senin 3 kuruşluk olduğunu yazmış, bunu okuyan biri de ona mektup göndermiş sen de 1 kuruşluksun diye,
bunu yazanlar senin ailenden biri muhtemelen ve görümcenin face ine ekli olan birileri ki yazıyı görebilmişler. Ama kayınvaliden koskoca kadın ayı etmiş doğrusu annene mektup yazmakla. ilkokul seviyelerinde birşey bu mektuplaşma:27::27::27:

Bir de ortada bir "kızgınlık" karmaşası var..

Siz kayınvalideye annenize yazdığı mektuptan dolayı..
Anneniz size ve eşinize, kendisine haksız yere gelen mektuptan dolayı..
Siz eşinize, annesine hala daha birşey söylememesinden dolayı..Kızgınsınız..

Bana sorarsanız hepiniz bir araya gelin, açık oturum tarzı bir mizansen yaratın ve şu konuyu açıklığa kavuşturun..
Yoksa iyice yalan rüzgarı boyutuna dönecek ailevi ilişkileriniz..

Bu konuya dedektif titizliğiyle yaklaşmak lazım,:ssz:
Baştan yazsanız herşeyi.
Görümceniz facede 3 kuruşluk insan yazarken sizin isminizide verdimi,yoksa siz üstünüze mi alındınız.

Bu konuya dedektif titizliğiyle yaklaşmak lazım,:ssz:
Baştan yazsanız herşeyi.
Görümceniz facede 3 kuruşluk insan yazarken sizin isminizide verdimi,yoksa siz üstünüze mi alındınız.

hayır vermemiş,konu sahibi alınmış...zaten bu tuhaf olay silsilesi de bu alınmayla başlamış..o ona alınmış mektup yazmış .

Ben yine de olayda doldurulması gereken boşluklar olduğuna inanıyorum..Konu sahibesi şu anda burada olup sorularımıza cevap verse daha çabuk çözülebilir bu gizem yumağı..

"3 kuruşluk" tabirini kullananan görümce bu tabiri kullanmak için ne gibi bir tahriğe uğramış?
Kavganın menşei nedir kısacası?

peki konu sahibinin memleketinden kim gönderebilir ki mektubu?
konu sahibi mühürü gördünmü? memleketten mi gelmiş?
orda sizin tartışmanızı bilen biri varmı?

O şehirde tek anneniz mi yaşıyor :53:

Zaten sanki kasıt var olayda

Direk o şehrin mührü yazılıyken o lafın üstüne 1 kuruşu da ekleyip anneniz yollamaz herhalde.. Bilir yani anlaşılacağını..

Neyse o benim kızıma yazdı deyip, bende onun kızına yazayım dememiş bari :27: size de yazabilirdi o mektubu

Kaynanızdan ürktüm :17: Öyle birine çocuk emanet edilmez

Kizlarr pardon simdi geldim..

Gorumcem oraya 3 kurusluk insanlara deger verirsen falan birseyler yazmis..
Ama bizim tartismamizdan 5 dakika sonra yaziyor, biz bunun ustune bir araya geliyoruz konusuyoruz, ondan sonra kendiside yazmamaliydim dedi ve konu kapanmisti..

peki konu sahibinin memleketinden kim gönderebilir ki mektubu?
konu sahibi mühürü gördünmü? memleketten mi gelmiş?
orda sizin tartışmanızı bilen biri varmı?

Hic bilmiyorum kim gonderebilir zaten 1 saatlik yol cokda uzak degil.
Ben muhuru gormedim esim gormus.. Dun mektubu istedim esim gitti aldi..
Tuhaf olan ortada zarfda yoktu.. mektup aylarca saklanmis ama zarf kayip..

Hic bilmiyorum kim gonderebilir zaten 1 saatlik yol cokda uzak degil.
Ben muhuru gormedim esim gormus.. Dun mektubu istedim esim gitti aldi..
Tuhaf olan ortada zarfda yoktu.. mektup aylarca saklanmis ama zarf kayip..

kayınvalideniz problem yaratmak için kendi kendine yazmış olma ihtimali de var

Belli ki ilk mektubunda yazarı kayınvalideniz, zarfın kaybolması bana bunu düşündürdü, kavganızdan haberdar olmuş ve ortalık karıştırmak istemiş. Entrikacı ve tehlikeli bir kadın; yerinizde olsam aile meclisini toplar, onu herkesin içinde sıkıştırırdım ve ilişkilerimi keserdim. Çok çirkin hareketler, açığa çıkarmadan bırakmayın işin peşini, biraz sıkıştırın, ilk mektubu da yazdığını itiraf edecektir.

aa herkes kuruşları saçmış etrafa,bereket yağıyor mektuplardan:1:
pekiii görumcenız sıze 3 kurusluk oldugunuzu söylerken buna sahıt olan bırı varmıydı yanınızda?
varsa eger o kişide olay bıtıyor,görumceye 1 kurusluk mektubu gönderen o kısıdır!!
pekı annenıze kac kuruş geldı?
yada gelmedımı?
1 kuruş bıle etmezsın mı demek ıstedıler acaba annenıze?
ama ben ne olursa olsun böyle sacma sapan seylerle ugrasan ınsanlara cocugumu emanet etmezdım:19:
kendımde uzak dururdum..

Evet kimsenin gunahini almak istemiyorum ama o ihtimal gercekten cok buyuk cunku bizden kimse yazmadiysa kim yazdi mektubu yani olamaz yaa..

ama kayınvalıdenız nasıl yazcak ılk mektubu? damga pulunda annenızın yasadıgı sehır yokmuydu?

asıl meseleyse şu kiiiiii..
kayınvalıdenız sırf ortalık karıssın,sız kötu olun dıye,
kendı kızına kötu sözler ıceren ve 3 kuruşluk ınsansın anlamına gelen mektubu
sizin agzınızdan dahı olsa yazabılecek karakterde bı sahıs mı?
yanı herseye rahmen kendı kızının canınıda yakmayı göze alabılır mı?
böyle hırslı,bencıl anneler mevcut mu?????

ama kayınvalıdenız nasıl yazcak ılk mektubu? damga pulunda annenızın yasadıgı sehır yokmuydu?

İşte o noktada bir iftira söz konusu olabilir zira konu sahibesinin eşi mektubu getirmiş fakat zarf ortada yokmuş..
Yani damga pulundaki şehir sadece bir söylenceden ibaret...
Kısacası ilk mektupla alakalı gizem perdesini aralayacak somut bir kanıt yok henüz..

Son düzenleme:
Benim aklıma takılan; mektubun içinde bozuk parayı ptt kabul ediyor mu? Seneler önce kabul edilmediğine şahit olmuştum da o yüzden soruyorum.

Back
X