- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi sofarsogood
-
Bogazina yapismasin tabii de nazikce bir hatirlatsa bari. Onu da yapmiyor ki...Sana bişey demek düşmez. Kendi parası ve vereceğine güveniyor. Ne denir ki? Gidip boğazına yapışacak hali de yok.
Yok bizim iliskimiz yoktu henüz o zamanlar. Benim de hic umudum yok acikcasi. Ama hala verecegine dair umidinin olmasi beni sinirlendiriyor. Verecek olsa zaten bi kismini olsa verirdi simdiye kadar.bu zamanda senetsiz borç mu verilir.birde o kadar para.valla pes nisanliniza.insanlara güveni cok fazla galiba.bu darbeyle epey bir sarsılır sanırım..umarım alabilirsiniz ama zor gibi..
nisanlanmadan önce verdiyse pek bisey diyemezsiniz.ama nisanliyken verdiyse ben cok fena kizardim açıkçası.nisanliniza paranın kolay kazanilmadigini ve bu devirde bir daha böyle islere girmemesini öğütleyin.belki ise yarar bundan sonrasi için..
O para gitmjs gelmez oyuzdende erkek arkadasini bunaltma oda busfe rkafasina takar dugunden gelen takilarida katar alirsinizMerhaba hanımlar,
İstanbul'da yasiyorum. Erkek arkadasimla evlendikten sonra yasayacagimiz ev icin bakinmaya basladik. Kirada oturmayalim kira odemek yerine ev borcunu oderiz dedi. Olur dedim ben de. Birikmis parasi var biraz. Biraz da ben verecegim. İstanbul'daki konut fiyatlarini az cok biliyorsunuzdur. Sorunum su ki erkek arkadasim abi dedigi bir adama borc vermis iki sene kadar once. Verdigi borc az buz bi para degil. 110 bin tl. Adam bayagi zenginken isleri ters gidiyor ve batiyor. Yana done para ararken bizim saftirik abi benim bankada birikmisim var al odersin diyor.
Simdi bu adam moralim bozuk herkesten utaniyorum ben bu hallere düşecek insan miydim ayagina erkek arkadasimla gorusmeyi kesti. Ve iki yildir paradan tik yok. Guvendigi icin senet sepet de yok ortada.
Hadi iyi niyetine guvenelim. De be adam bari uc dort ayda az az eline ne gecerse ver degil mi. Ya da ara adam gibi kardesim ben bu parayi odeyemiyorum ya da su tarihte odeyecegim de.
Erkek arkadasima ben tek kelime etmedim bununla ilgili. Sonucta para onun parası. Ama bu kazigi yemesi beni delirtiyor. Agzini acip bi sey demiyor adama. Varsa yoksa dedigi x abide param kalmaz elbet oder. O parayi alabilse ilac gibi gelecek bize ama nerdeee.
Siz yerimde olsaniz bununla alakali bi sey der miydiniz? (tek bir kelime dahi etmedim)
Uzun olduysa affola...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?