Siz bu erkek hakkında ne düşünürsünüz?

Bana normal geldi ailesinin durumu olsun olmasın me güzel çalışıyor kendi parasıyla okuyor geçiniyor. Sadece herkese sürekli sürekli yakınmak irite eder. Onun dışında ailesinden para almak istemeyebilir. Bunu anormal karşılamak saçma olur
 
Ama çalışsa da daha da çalışmak istiyor, aşırı bir para hırsı var.
 
Ama çalışsa da daha da çalışmak istiyor, aşırı bir para hırsı var.
Bazı insanlar olağandan daha çok hırslı oluyor. Hatta gözü kimseyi görmez. Hedefine ulaşana kadar bırakmaz. O biter başka bir hedef başlar. Bu bana sağlıksız geliyor. Diğer türlü isterse karun olsun ailesi çalışır yani bu normal yoksa
 
Yani maddi olarak değil de manevi olarak diyelim.
Açar mısın o maneviyi? Başına bir iş gelse yanında olur mu, korur kollar mı, yüzü gülsün diye çaba sarfeder mi? Maneviyat dediğimiz şeylerin ucu da bir yerde maddiyata çıkıyor, e maddi olarak birşey yapmıyor ise ne yapıyor yani, ağzı ile mi seviyor bu çocuk?
 
Yani o kadar da değil, arada hediye falan alıyor tabi ama sürekli para kazanma hırsı içinde.
 
Yardımcı oluyor tabi ki ama kızın aklına takılıyor bu aşırı para hırsı konusu. Para tabi ki önemli ama her şey para değil diyor.
Yaşı küçük galiba arkadaşının. Herşey bal gibi de para valla. Çocuk tembel olsa daha mı iyiydi. Bırakınız çalışsın.
 
Benim kardeşimde babamdan harçlık almaya utanırdı
Okurken de askerken de...
Abla kaç yaşında oldum babamdan harçlık almak dokunuyor derdi. Hatta arkadaşları ile buluşmazdı harcamim diye...
Okul bitti, askerlik bitti, mesleğini yapıyor istediği gibi harcıyorda... Yorumları okumadım ama Çok büyük hırs yapmıyor ise normal
 
Helal olsun!! Kendi parasini kendi kazaniyor! Cocukluktan cikmis demekki. Hem uni okuyup hem calisilabilir. Bravo bu cocuga.
 
Ya ciddi şekilde para hırsı var ya da ailesi ile arası iyi değil.Dışarıdan bakıp bilmiyorsunuz iç halini insanların. Maddi konuda "ben kazandım sen mi yiyeceksin eşek kadar adamsın kendi paranı kendin kazan" diyen öz baba bilirim şu hayatta. Ya da "filancanın oğlu hem çalışıp hem okuyormuş, şimdiden zengin oldu kerata, elalemde ne çocuklar var yav" diye homur homur gezinen gayet de paralı babalar var. Dışarıdan bakıp ne şeker babası var dediğin insanlar içeride erkek evladı sorumluluk sahibi yapayım derken ezen, para hırslısı yapan insanlar olabiliyorlar maalesef
 
Ailesinin durumu iyi olsa bile belki varyemez tiplerdir. Yoksa çocuk neden ailesinden para istemek istemesinki? Para istediği zaman sürekli harcamasının hesabını veriyorsa bu durumdan sıkılmış olabilir.
Ayrıca para muhabbeti yapan erkeği her zaman itici bulmuşumdur.
 
Bazen keşke erkekler kulübü diye bir site olsa, erkekmişim gibi orada hesap açsam ve erkeklerin düşüncelerini okuma şansı elde etsem diye geçirmeye başladım içimden bu siteye üye olduktan sonra. Bazen karşıma çıkan konularda, " acaba bu konuyu, konudaki erkek nasıl anlatırdı" diye düşünürüm. Misal sizin konunuz için muhtemelen " ailemden para istemiyorum, okuyorum, aynı zamanda türlü işlerde çalışıyorum, birikim yapıyorum geleceğim için, okuldan sonrası için ama buna rağmen kız arkadaşım ( yahut kız arkadaşımın arkadaşları) bunu dert edinmişler, sürekli para hırsım olduğundan bahsediyorlar, çalışmasam, baba parası yesem dert olacaktı, çalışıyorum yine dert oldu" gibi bir konu açardı. Acaba açılan o konuya erkekler sitesindeki erkekler nasıl yorum yapardı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…