Siz de başka bebekler için üzülüyor musunuz

Konunu kapattir genelde burda gelin evi izlerken aksam esiyle olan kavga hıncini almak isteyen ev hanimlari yorum yapiyor.

Çok komiksiniz ben çalışıyorum üniversite mezunuyum hamileyim 4 tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım ve karnımdayken bile bebeğimi sahipleniyorum burada bazı şeylere yapılan yorumlardan insanların karakterini yaşam şeklini nasıl analiz ediyorsunuz acaba merak ediyorum!!

ve birçok kitap da okuyorum. Hatta ınstagramda da kitabı olan birçok anneyi takip ediyorum onlar bile yapmam dediğim şeyleri nasıl yaptım diye yazıyorlar yani en başta herkes asla yapmam diyor ama öyle olmuyor.

Konu sahibi en başta sokakta görmüş oldu yine gözlemlerine dayanarak fön makyaj olayına girdi sonra da yok arkadaşım da yok akrabamda falan dedi hayır anlamıyorum bunları yaparlarken yanlarında mıydı çocuk uslu duruyorsa ağlamıyorsa bir fön bir makyaj yapamaz mı insan yani buldumcuk gibi hep gözüm üzerinde olsunn 7/24 ilgileneyim diye birşey var mı. Kaliteli zaman geçirmek önemli.

Burada direkt vay fön makyaj yapmış ilgilenmeyen tüm gün bebeğine tv izleten anne moduna sokuyorsunuz tv izlemekle hiçbir çocuğun psikololojisi bozulmadı bizimde bozulmadı yemek yesin diye video açan çok anne var yeter ki yesin diye! kimse kimsenin anneliğini tv açıyor video izletiyor diye sorgulayamaz! ilgisiz anne sıfatına sokamaz! yarım saat tv izletir diğer saatler aktivite yapar

nedir bu hep kendinizle kıyaslama ben mükemmel anneyim başkası tü kaka hayret birşey. Annemde öyleydi demiş evet annelerimiz öyleydi otoriterdi öyle şimdiki gibi aktiviteler oyunlar yoktu komşulara da gittik günlere de gittik çizgi film de izledik tüm gün sokakta da oynadık ne olduk ekik mi olduk yani. Konu sahibi daha önceki konularında da kızımı hala yanımda yatırıyorum beşiğine koyamıyorum yemek temizlik yapmıyorum hep onunla ilgileniyorum yanında olmak istiyorum ayrılamıyorum demiş sizce bu ne kadar sağlıklı durduğu halde sürekli yapışık olmak?

Onların anne baba sevgisini de görüyoruz
18 yaşına geldi mi koy kapıya.
Anne baba umurlarinda değil.
Eee sevilmek istiyorsan once sevmeyi bileceksin. . Evladın da bile bu böyle.
Yurtdışında yaşıyorum hiç öyle aile görmedim. Aksine 80-90yasinda dedeler, nineler torunlarının dogumgununu takip edip hediye ya da para gönderiyor. Benim kendi babaannemin başı torun götürmezdi, annem kuaföre gidecek olsa bırakmazdı da beni de götürürdü yazık. Yaşı sadece 50ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…