Siz de başka bebekler için üzülüyor musunuz

Benim çevremde var malesef ağlıyo patlıyo almıyo kucağına 2 çocuğunu da öyle büyüttü he noldu 2side pısırık korkak susarlar pek konuşmazlar, kedi.gibiler kendi kendilerine oynarlar. Bende oğlum her GIK dediğinde almadım. Sadece ağladığında aldım. Bu yaşıns kadar ona en çok ne verdin dersen eğer zaten gözlerimizle anlaşırız biz oğlumla :) yeme içme onları geçtim hadi ama en değerlimiz bizim sevgimiz. Bol bol seni seviyorum dedim kendini değerli hissetsin sevildiğini bilsin .. şimdi o da bize diyor yavaş yavaş anladı sevgi nin anlamını :) yani bebişiniz büyüsün dillensin siz ektiğinizi biçiceksiniz. Başka çocuklar umrumda değil nasıl büyütürlerse büyütsünler benim oğlum bana Allahın emaneti hep öyle düşünür bakarım. Sadece herşeyin dozu belli bizde, kızılıcak yerde kızarım sadece evde başkalarının yamında rencide etmem. Birde bol bol şükür ederim onu bize verdiği için Allah. :) şükür den yoksun insan elindekinin kıymetini bilmez çocuk işte doğurdum bitti.büyüsün alışsın der bırakır .. Allah yardım etsin o kafadakilere

Allah onların çocuklarına yardım etsin bence.
Kim ister öyle anneyi.
Gerci Herkes artık rahatinin peşinde.

Ben de senin gibiyim. Tek fark ben direk anneye müdahale ediyorum. Kavga ettiğin bile oldu. Aşırı davranış sergileyen iki anneyi şikayet bile ettim. Ki bu insanlara göre belki burnunu sokmak ama bana göre vatandaşlık, ondan da önce insanlık görevi. Bizler insan olarak hele ki kadın olarak savunmasız her canı korumakla görevliyiz. Ve ne yazık ki aynı bahsettigin tarzda çok anne var ve bunu annelik sayıyorlar.

Aynen.
Çocuk ağlıyor diye balkona atıp kendisi içerde temizlik yapan anneyi gördü bu gözler. .

Ben anladım sizi kötü birşey demiyorsunuz, bebek derdini anlatamayan bi varlık olduğu için her koşulda öncelik onun olsun diyorsunuz haklısınız.

Konunu kapattir genelde burda gelin evi izlerken aksam esiyle olan kavga hıncini almak isteyen ev hanimlari yorum yapiyor.

15 gündür anneyim daha çok yeni yani. Dün saçımı kestirmeye kuaföre gittim. Bebeğime kayınvalidem baktı o sırada. Gitmeden önce emzirdim dolaptada sağdığım sütüm vardı. İçim çok rahat bi şekilde gittim kestirdim geldim. Şimdiden bayaaaaa kötü bi anneyim o zaman size göre. Bazılarına göre anne olunduktan sonra tek uğraş çocuk olmalı. Anne olan insan oje süremez,makyaj yapamaz vs galiba size göre. Ama doktorumuza göre tam tersi. Anne kendine vakit ayırmalı,mutlu olduğu şeyleri yapmalı,hayatını bebeğe göre değil bebeği hayatına göre şekillendirmeli ki anne de bebekte mutlu olsun. Ben “anayım ben artık “ triplerinden çok doktorumu dinleyip beraber geçirdiğimiz anlardan şimdiden mutlu olmaya bakıp geri kalan zamanda da kendime vakit ayırıyorum. Bu nedenle de lohusalık depresyonu ihtimali filan çok daha azalıyo tavsiye ederim.

Ohooo siz çok geride kalmış yazdıklarımı okumadan devam ediyorsunuz. Hala tanımadan tanımadan tanımadan, 2 dakikalık görüntüyle karar veriyorsunuz diyorsunuz oysa bin defa yanıtladım, açıkladım o bahsettiğim kişileri tanıyorum biri arkadaşım biri akrabam diye, hatta annem de böyleydi falan diye ama sadece size yazdıklarımı okuyup ordan devam ediyorsunuz. Takmışsınız aynı şeye ve inatla laf yetiştiyor diyorsunuz, siz de bana cevap yazdıkça siz de mi laf yetiştirmiş oluyorsunuz. Konuşma tarzınız hiç hoş değil hanımefendi. Burda herkes fikrini yazıyor olumsuz yazanlar da var ama sizin gibi saygısızca değil. Mükemmel annemizin bebeği ne yapıyor da kendisi herkese laf yetiştiriyor! Deliksiz uyudu herhalde hehehe! Çok çirkin. Ben kendi çocuğum ve şahsım üzerinden dalga geçilmesinden hoşlanmam diyorum. Siz bana ben de şundan hoşlanmam, bundan hoşlanmam bir sürü şey sıralıyorsunuz. Tanımadığınız insanların avukatlığını yapmayın olur mu? Tanımadığınız insanları savunacağım diye de çirkinleşmeyin. Ben kendimi savunuyorum veya açıklama yapıyorum başkasını değil. Size daha fazla cevap yazmıycam, iyi günler.

Hiç lohusa depresyonuna girmedim. Ağdamı da yaptırdım, cilt bakımımı da, manikür pedikürü mü de hem de bebeğim 40 günlükken. Siz yanlış anlıyorsunuz, yazdığım cevapları da okursanız daha iyi anlayacaksınız sanırım. Ben farklı bişeyden bahsediyorum. Allah bağışlasın bebeğini

Basta lokantada gorulen insan tepki aldiktan sonra akraba es dost. Siz de haklisiniz ne deyim bence de daha fazla yazmayin

Sevgiyle, özenle, özveriyle , ozguveni sağlam yetişiyor evlatlarım ama o bebek arabasını ileri geri iterek kahvesini yudumlayanlardanim bende.

10 dk. Içinde asla anlayamazsınız.

Ve kesinlikle hak veriyorum , sevgisiz bebek her haliyle belli oluyor. Bende bazı bebekler için çok üzülüyorum..

Sus , bağırma, çağırma, koşma , amuda kalk , yere oturma, toprağı elleme, elbiseni kirletme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…