- 6 Haziran 2015
- 554
- 242
- 103
- Konu Sahibi KaraBiberim07
-
Adamı şeyindende kıskanmayın artıkBöyle bir şey yaşadınız mı?
Ben 13 haftalık hamileyim. bir süre cinsel ilişkiye girmemiz sakıncalı. Ben mastürbasyon yapıyordur diye kıskanclıktan deliriyorum.
Bir ben mi böyleyim?
Deliriyorum. Kadınlığım devredışı kalmış gibi. Eliyle mi yapıyor sadece erkekler bu işi?kim bilir hangi kadın vücutlarını izlerler hayal ederlerYani illaki rahatlatacak kendisini erkekler için malesef zor bir süreç katlanacaksiniz artık. adamın elinden de kıskanmayın
Benle yapsın istiyorum. Mast yapsın istemiyorum. Vücudumu kullanabilirim sonucta. Baskalarına bakıp arzulanmasını istemiyorum işteNe yapsın ayol adam? Cinsel perhiz mi uygulasın?
Yani neyi kıskanıyorsunuz bir de tam olarak? Mastürbasyon yaparken kullandığı, tutmaya yarayan, her insanda bulunan bir uzvu mu?
Tamam siz yapın o zaman mastürbasyonu eşinize? Cinsellik çok geniş bir dünya, illa ilişkiye girmeniz şart mı?Benle yapsın istiyorum. Mast yapsın istemiyorum. Vücudumu kullanabilirim sonucta. Baskalarına bakıp arzulanmasını istemiyorum işte
+18 Video izler mi ?Benle yapsın istiyorum. Mast yapsın istemiyorum. Vücudumu kullanabilirim sonucta. Baskalarına bakıp arzulanmasını istemiyorum işte
Sen iyi kıskançsın galiba . Baska birine gitse daha mi iyi.. oda insan sonucta ..Deliriyorum. Kadınlığım devredışı kalmış gibi. Eliyle mi yapıyor sadece erkekler bu işi?kim bilir hangi kadın vücutlarını izlerler hayal ederler
Bence cok basit bakıyorsunuz. Eli bir araç bunu yapan beyni. Neyi arzuluyor ne istiyor bu dusunceler benı bozuyorAdamı elinden kıskanmak mı
Gebelikte yasak olan şey orgazm zaten. Orgazmla yaşanan kasılmalar sakıncalı. Yani iki tarafın da memnun olması imkansız.Kıskanmak yerine siz de ona eşlik edin.
İlişki yasak diye izin verilebilir sakıncası olmayan yollar tercih edilebilir. Ama her iki taraf memnun olmalı ve birbirini mutlu etmeli. Tek taraflı memnuniyet diğerine kullanilmislik hissi verir.
Bu nasıl bir diktatörlüktür? Adamın düşüncelerine de karışmasanız mı acaba?Bence cok basit bakıyorsunuz. Eli bir araç bunu yapan beyni. Neyi arzuluyor ne istiyor bu dusunceler benı bozuyor
Kurduğu hayaliNe yapsın ayol adam? Cinsel perhiz mi uygulasın?
Yani neyi kıskanıyorsunuz bir de tam olarak? Mastürbasyon yaparken kullandığı, tutmaya yarayan, her insanda bulunan bir uzvu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?