siz de insanlara gıcık olmuyor musunuz?

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
merhaba, ben çok sinir oluyorum bazı insanlara, hamile olduğum için benimle alay eden kilomla ya da yürüyüşümle dalga geçen insanlara ifrit oluyorum.. 2 çocuk annesi çok yakın bir arkadaşım yürüyüşümü ve koltuktan kalkışımı taklit ediyor.. yıllardır çocuk diye kafamın etini yiyen eşim bana tanker diyor.. kaç kilo aldığımı söylediğim ve doğru düzgün tanımadığım birisi bana "iyi şişmişsin" diyor..

bir de dışarı çıktığımda görmem gereken ayrıcalığı görmememin üzerine insanlar daha çok hakkımı yemeye çalışıyorlar; asansör çağırıyorum benden sonra gelenler benden önce biniyor.. kasada beklerken bırakın insanların bana öncelik vermesini önüme geçmeye çalışıyorlar.. ve bunu yapanlar başka anneler yanında çocukları var..

kısacası son zamanlarda insanlara gıcık oluyorum belki doğumdan sonra geçer :)
yazıma katlanan ve buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum :) :3:

tanker lafı çok ayıp, hem de eşinizden. bi cevap verin şu erkeklere ya.

tanker mı?
kendı alsın o kadar kıloyu. kendı taşısın sıkıyosa.
1 gün katlanabilecek mi bakayım!!!

canım benim sen onlara aldırma şuan duygusal bi dönemden geçiyorsun keşke bende o durumda olsamda banada öle desinler hamile kalmak için okdar uğraştığım halde olmadığından vede çevremdekilerde bana nekdar kilo almışsın hamilemisin dedikleri zaman nekdar kızdığımı anlatamam

kıskanc ınsanlar.komplekslerınden oyle davranıyolardır kendılerı hamıle olunca acaba nasıl yuruyolardı..esınızede bundan rahatsız oldugunuzu o bebegın kınızın bebgı oldugunu ve sızın o bebsı ıcın bunlara katlandıgınızı acıkca ıfade edın bence....

eşim de kendince şaka yapıyor tabi ama bazen gücüme gidiyor ne yalan söyleyeyim.. zaten kilolu başladım hamileliğe sonrada 15 kilo aldım şimdiden.. doktor dikkat etmemi söyledi =( tatlı hiç canım çekmiyor ama börek çöreğe hayır diyemiyorum =(
yorumlarınız için teşekkürler..

canım benim sen onlara aldırma şuan duygusal bi dönemden geçiyorsun keşke bende o durumda olsamda banada öle desinler hamile kalmak için okdar uğraştığım halde olmadığından vede çevremdekilerde bana nekdar kilo almışsın hamilemisin dedikleri zaman nekdar kızdığımı anlatamam

senin durum daha zormuş.. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun sağlıklı sihatli.. hamilelerin duası tutarmış çok içimden gelerek ettim inşallah tutar :)

takacak olsam sinir bozucu yaratik malesef cok etrafta ama hic birisi umrumda degil ..
banada cok takilan oluyor sisko filan diye ama kimin iyi niyetle kiminde kotu niyetle soyledigini anlayabiliyorum ..
ben herkese inat kilolarimi ve ozellikle gobegimi cok seviyorum
kendime cok yakistiriyorum hamielligi
heralde esiminde beynine iyice soktum hamileligin bana yakistigi duusncesini adamda psikolojik olarak etkilenmiski evet gobekli daha bi guzelsin diyor halbuki hic sevmez kiloyu :))))

eşini uyar bence şaka bile olsa hoş değil çünki çocuğu yaparken iyiydi. benim eşimde arada yapıyor kızıorum. bende hamile değilken kışın biraz kiloluydum diye herkes hamilemisin diyodu sonra kilo verdim 69 a indim şu an tartı 77 diyo ama ne kadarı benim kilom su,kan,rahim,ödem bi sürü şeyle 5,5 aylık oldum insanlar daha yeni anlıyor aaa hamilemisin diye

valla sinir olmakta fazlasıyla haklısın bende 34 haftalık hamileyim salak komşum ben böyle yürüsem sokağa çıkmam diyo gerizekalı kadın ayaklarım o kadar şişki alt tabanlarımbile şiş basamıyorum üstüne basmaya çalışıncada tuhaf sekerek yürüyorum ne yapım hiç yerimden kalmım yatım mı yatsak bu seferde nie yatıon olur boşver aslında hiç kimseyi takmıcaksın

valla sinir olmakta fazlasıyla haklısın bende 34 haftalık hamileyim salak komşum ben böyle yürüsem sokağa çıkmam diyo gerizekalı kadın ayaklarım o kadar şişki alt tabanlarımbile şiş basamıyorum üstüne basmaya çalışıncada tuhaf sekerek yürüyorum ne yapım hiç yerimden kalmım yatım mı yatsak bu seferde nie yatıon olur boşver aslında hiç kimseyi takmıcaksın

senin komşun da dayak istiyor bence.. walla size bişey söyliyim mi? erkekler bizi bu konuda daha çok destekliyor.. hamile olduğunu görünce yer veriyor felan... ayol esas bunu yaşamış nasıl bir zorluk olduğunu bilen anneler hiç umursamıyor.. tam tersine sanki onlar bilerek yapıyorlar..

geçenlerde bi değişim yapmak için alışveriş merkezine gittim elimdekiler de ağır şeyler değiştirme odasına girdim bir tane sandalye var üstünde de genç bir kadın oturuyor.. bende karnım burnumda sıcakta yürümekten içim çıkmış bir halde onların işlerinin bitmesini bekliyorum.. kadın bana baktı gülümsedi başını çevirdi.. bende içimden "yok canım sen otur henüz bi tarafın yeterince büyümemiş" dedim :dilcikar:

Ben henüz yeniyim ama bir yere gittiğimizde hamilelikten konu açıldığında felaket senaryoları anlatmaya başlayan kadınlardan nefret ediyorum. Atlayıp saçlarını başlarını yolmak istiyorum. Gittiğim doktor için yok bilmem kimin bilmem nesiyle ilgilenmemiş, ona giden düşük yapmış evde toz alan kadının bebeği düşmüş, aman kımıldarsan bilmem ne olur diyip içimi kaçıranları hamileliğimi burnumdan getirenleri eve döndükten sonra günlerce anlattıklarını etkisiyle aptal aptal dolaştıranları hepsinin saçını başını yolasım geliyor. O yüzden o yaratıklarla görüşmüyorum. Eşime de söyledim ortak bir plan yapma diye. Ne kadar etkilendiğimi farketmiş olacak ki hanım rahatsız buluşmayalım diyormuş eşlerine. Hamile insana moral verilir morali bozulmaz ne biçim insan bunlar mahsus mu yapıyorlar bu kadar da aptal ve art niyetli olunmaz ki. alsanaalsanasmile

bunlar çok üzücü şeyler we bende çok kilo almiş bir gebe olarak neredeyse hepsini yaşiyorum...

hatta bazen utaniyorum...

bak bi tane daha aklıma geldi kk-delisi öyle deyince geçenlerde yeni bebeği olmuş birine gittim o sezeryanla doğum yapmış ve hiç sancı çekmemiş.. bana hangi doğum şeklini düşündüğümü sordu bende dayanabilirsem normal doğum olmadı epidural yaptırırım dedim.. ve yarım saat bana normal doğum sancısının tarifini yapıp beni sezeryana ikna etmeye çalıştı :bbo: zaten insan ister istemez korkuyor birde bana hastanede duyduğu normal doğum çığlıklarını anlatıp daha çok korkutuyor.. ne cins insanlar var..

Bende 36 haftadayım ve halen çalışıyorum son 1 haftaya kadar minübüsle eve gidiyordum.Ve okadar duyarsız bir millet olmuşuz bir insan evladıda çıkıp bana yer vermiyor ayakta gidiyorum sürekli.Kimsedende yer istemiyorum göbeğim oturanların burnuna değiyorda gel kardeş otur diyen yok vermek isteseler zaten verirler.Ama içimden lanetler okuyarak gidiyorum yalan yok.Birde ben ayaktayım kadın ufacık çocuğunu oturtuyor yanına yinede çocuğunu kaldırıp beni oturtmuyor.Sadece yanına çocuğunu oturtanlara diyorum çocuğunuzu kucağınıza alında ben oturayım diyorum.Yaa inan kafayı yiyorum sinir oluyorum insanlara.Gerçekten insanlık ölmüş başka bişey demiyorum.

Bende 36 haftadayım ve halen çalışıyorum son 1 haftaya kadar minübüsle eve gidiyordum.Ve okadar duyarsız bir millet olmuşuz bir insan evladıda çıkıp bana yer vermiyor ayakta gidiyorum sürekli.Kimsedende yer istemiyorum göbeğim oturanların burnuna değiyorda gel kardeş otur diyen yok vermek isteseler zaten verirler.Ama içimden lanetler okuyarak gidiyorum yalan yok.Birde ben ayaktayım kadın ufacık çocuğunu oturtuyor yanına yinede çocuğunu kaldırıp beni oturtmuyor.Sadece yanına çocuğunu oturtanlara diyorum çocuğunuzu kucağınıza alında ben oturayım diyorum.Yaa inan kafayı yiyorum sinir oluyorum insanlara.Gerçekten insanlık ölmüş başka bişey demiyorum.

yaa evet allaha bin şükür en azından böyle bir sorunum yok.. çalıştığım dönemle istanbulun kötü semtlerinden birinden biniyordum minibüse (adını vermeyeceğim kimseye dokunmasın) ve minibüs sanayiden geçtiği için çoğunluk erkekten oluşuyordu.. ama o dönemle hamle bile olmamama ramen minibüse bindiğimde yer yoksa bazen iki kişi birden yer veriyordu.. sonuç olarak demek isediğim; olay eğitim ya da görgüyle bitmiyor insan olmak gerek.. adam belki köyünden dün gelmiş ama hayatında köy görmemiş insanlaradan daha insan..

Ayy ben de cooookk gıcık oluyorum hem de herkese.Dogumgunumde 2 aylık hamıleydım.Komsumuz var kayınvalıdemın en yakın arkadası.Allahım ıfrıt ettı benı.Mutlaka herkes gıttıkten sonra otururlar bana alınanları gıymemıs ısterler.Kadın ne gıyersem arkasından " yok yok bu sana bı ay sonra olmaz,hayır valla bu da kucuk,sen sezeryan yaparsın bu gıdısle"Allahım ya gel de sınır olma.Iyı o zaman goruntu kırlılıgı olacaksa aldırıyım cocugu dedm ben de .Hepsi tıp oluverdıler.

Back
X