siz de insanlara gıcık olmuyor musunuz?

merhaba, ben çok sinir oluyorum bazı insanlara, hamile olduğum için benimle alay eden kilomla ya da yürüyüşümle dalga geçen insanlara ifrit oluyorum.. 2 çocuk annesi çok yakın bir arkadaşım yürüyüşümü ve koltuktan kalkışımı taklit ediyor.. yıllardır çocuk diye kafamın etini yiyen eşim bana tanker diyor.. kaç kilo aldığımı söylediğim ve doğru düzgün tanımadığım birisi bana "iyi şişmişsin" diyor..

bir de dışarı çıktığımda görmem gereken ayrıcalığı görmememin üzerine insanlar daha çok hakkımı yemeye çalışıyorlar; asansör çağırıyorum benden sonra gelenler benden önce biniyor.. kasada beklerken bırakın insanların bana öncelik vermesini önüme geçmeye çalışıyorlar.. ve bunu yapanlar başka anneler yanında çocukları var..

kısacası son zamanlarda insanlara gıcık oluyorum belki doğumdan sonra geçer :)
yazıma katlanan ve buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum :) :3:

Gereğinden fazla duygusal olmuşsunuz bence :)Size lakap takanlar veya taklit edenler art niyetlerinden yapmıyordur emin olunsevdiklerinden yapıyordur,bana göre normal davranışlar,aşırı ilgi bekliyorsunuz ama sizde suç yok bu hamilelik psikolojisi :))

valla bende gıcık oluyorum hemde kayınvalideme allahım nasıl bi nefrettt anlatılamzzz ben emek mek para biriktireyim 4 sene tüp bebk için beş kuruş yardım etmediği gibi o tedavide 1 kere hastaneye gelmedii hanımefendi arada arama zhametinde bulunduuuu ama meğersem osıralar sevgili kızı hamileymiş 5 aydır hamile olduğunu saklamışşş meğer onunla ilgileniyormuş ve şuanda benim çocuğuma bakıcı bakacak o kızın çocuğuna bakacakmışşş ama allah büyük bende evladımı onlara hasret bırakacamm bu kadar ayrım yapılmazz bende hamileyim bende can taşıyorummmm hemde 4 sendir yana yana evlat arıyorummm hiç destek olmuyoo allah cezasını vercektir eminim

Üzülme bebeğini düşün alt üstü kilo bizde alıyoruz yeterki sağlıklı dünyaya gelsinler kucağımıza alalım gerisi boşşşş... insanlar çok kötü ben ilk bebeğimi kaybettim acayip bi psikolojim var her anda kalp atışın duymak istiyorum mesela herneyse benim burda komşum var 7 aylık hamile 5. ayında düşük riski geçirdi öyle bi konuşuyo ki benim de aynı tehlikeyi atlatmamı istiyo düşün benim halimi oysaki onun bi çocuğu yok ben ilkini kaybetmişim yani benim öyle bi lüksüm de yok neyse insanlar kötü sen onlara kulak asma üzme tatlı canını tamam mı ...

anlamıyorum bu insanları bende killo aldım bazı akrabalarımız camış gibi oldun bile dedi bende olduysam oldum ben şişman değil hamileyim ayrıca enazından boyum var benim seiningelinlerin gibi tıfıl değilim diyorum bayırdan inme yuvarlanırsın diyorlar herkez kendi derdine yansın diyorum hamile hamile çok gezziyorsun evinde otur diyenlere sen hamileyken cüzzamlı gibi insanlardan soyutlandıysan banane diyorum doğuramazsın sen bile diyenler var içimde tutaacak halim yok ya elbeet yolunu buçlup çıkacak diyorum inan hiç takmıyorum tabiki kilo alcaz ne var bunda kilo bu bi dönem alır bi dönem verirsin önemli olan sağlıklı can taşımak bence eşim böyle daha güzelsin dedi geçen gün iyi ben 9 ayda bi doğururum dedim işin şakası kimse +20 kiloyla güzel olmaz ama kimse 20 kilo fazlası var diye çirkinde olmaz kimsenin dedikleri için sıklmayın canınızı

banada sürekli bu haftadan sonra şişersin diyolar haftalardır. 20. haftaya girmek üzereyim ve sadece karnım büyük. kollarım bacaklarım yüzüm hala aynı ki bu ikinci gebeliğim. benide en çok yersiz akıl verenler üzüyor. ben acemi bir gebe değilimki. saçma sapan hurafelere öle kızıyorumki. daha dün akşam bi kaç komşu yol üstü yakalayıp canımı sıktılar. neymiş son aylarda ilişkiye girmiş bi kadın sözde. sonrada bir iki saat sonra sancısu tutmuş. sıkı durun asıl saçmalık geliyor:bbo: sözde bebek doğunca kafası sperm içindeymiş:bbo: e yuh yani cahilliğinde bu kadarı. şimdi nasıl anlatırsın bu cahil insanlara bebeğin bir kese içinde olduğunu ve onunda son derece korunaklı olduğunu oaraya spermin ulasamayacağını. gerçi bu artık bilmemezlik değilde adeta fantazi yazmak gibi geldi bana. o yüzden cevap vermiyorum ve en çok bunlara kızıyorum.

oy oyyyy gulsenmi aglasanmi insan sasiriyor boylelerine :)))
ilk aylardada banada cok bilmis ukala bayanlardan birisi hemde toplum icinde bak senin ilk gebeligin bilmezsin ama ilk 3 ay esin senden uzak dursun iliskiye filan girmeyin bu yuzden cok dusuk yasayanlar var demezmi ... ohaoldumsmile
resmen oturdum kaldim o kadar kalabaligin icinde
ya sanane diyeceksin ama onun dedigi goze gorunmeyecek sen terbiyesiz damgasini yiyeceksin :(
birde gecenlerde ayni bayanla tesadufen yine bi toplumda karsilastik benim 40. haftamdaydi o zaman aaaaa sen dogurmadinmi kiz hala
bak bol bol yuruyus yap bide esinle anlarsin ya deyip bi kahkaha atmazmiii sempatiksalakcinni
hic bisey demedim diyemedim ama yuzune oyle bi baktim ki onu bogmak istedigimi eminim o bakislarimdan anlamistir ...

canım benim sen onlara aldırma şuan duygusal bi dönemden geçiyorsun keşke bende o durumda olsamda banada öle desinler hamile kalmak için okdar uğraştığım halde olmadığından vede çevremdekilerde bana nekdar kilo almışsın hamilemisin dedikleri zaman nekdar kızdığımı anlatamam
kıyamam sana rabbım ınsallah o duyguyu tattırırda agzımın orucuyla içten dua edıyorum

valla bende gıcık oluyorum hemde kayınvalideme allahım nasıl bi nefrettt anlatılamzzz ben emek mek para biriktireyim 4 sene tüp bebk için beş kuruş yardım etmediği gibi o tedavide 1 kere hastaneye gelmedii hanımefendi arada arama zhametinde bulunduuuu ama meğersem osıralar sevgili kızı hamileymiş 5 aydır hamile olduğunu saklamışşş meğer onunla ilgileniyormuş ve şuanda benim çocuğuma bakıcı bakacak o kızın çocuğuna bakacakmışşş ama allah büyük bende evladımı onlara hasret bırakacamm bu kadar ayrım yapılmazz bende hamileyim bende can taşıyorummmm hemde 4 sendir yana yana evlat arıyorummm hiç destek olmuyoo allah cezasını vercektir eminim
ah anlamazlarkı sen böyle seylere kafanı yorma hamılelıgının tadını çıkar dogurunca onların torunu olur ozamanda sütn kesılır böylekafaya takarsan

oy oyyyy gulsenmi aglasanmi insan sasiriyor boylelerine :)))
ilk aylardada banada cok bilmis ukala bayanlardan birisi hemde toplum icinde bak senin ilk gebeligin bilmezsin ama ilk 3 ay esin senden uzak dursun iliskiye filan girmeyin bu yuzden cok dusuk yasayanlar var demezmi ... ohaoldumsmile
resmen oturdum kaldim o kadar kalabaligin icinde
ya sanane diyeceksin ama onun dedigi goze gorunmeyecek sen terbiyesiz damgasini yiyeceksin :(
birde gecenlerde ayni bayanla tesadufen yine bi toplumda karsilastik benim 40. haftamdaydi o zaman aaaaa sen dogurmadinmi kiz hala
bak bol bol yuruyus yap bide esinle anlarsin ya deyip bi kahkaha atmazmiii sempatiksalakcinni
hic bisey demedim diyemedim ama yuzune oyle bi baktim ki onu bogmak istedigimi eminim o bakislarimdan anlamistir ...

anlamamıstır keske hamılelıgının ılk gununden ıtıbren rapor etseydın bu gun seeeeeeeeeeeettık bugun seeeeeeeeeeeeeetmeık
arada arramayı ıhmal etmeseydın bu gun canım ıstıyor ypakmı yapmayakmı:CüvCüv:yasakkelime

kızlar bırakın onu bunu dert etmeyı hamılelıgınızın tadını çıkarın
elbettekı kalacak hamılelıkten snr kılolar ya ortaya çıkan melek degmezmı hıçte tınlamayın

banada sürekli bu haftadan sonra şişersin diyolar haftalardır. 20. haftaya girmek üzereyim ve sadece karnım büyük. kollarım bacaklarım yüzüm hala aynı ki bu ikinci gebeliğim. benide en çok yersiz akıl verenler üzüyor. ben acemi bir gebe değilimki. saçma sapan hurafelere öle kızıyorumki. daha dün akşam bi kaç komşu yol üstü yakalayıp canımı sıktılar. neymiş son aylarda ilişkiye girmiş bi kadın sözde. sonrada bir iki saat sonra sancısu tutmuş. sıkı durun asıl saçmalık geliyor:bbo: sözde bebek doğunca kafası sperm içindeymiş:bbo: e yuh yani cahilliğinde bu kadarı. şimdi nasıl anlatırsın bu cahil insanlara bebeğin bir kese içinde olduğunu ve onunda son derece korunaklı olduğunu oaraya spermin ulasamayacağını. gerçi bu artık bilmemezlik değilde adeta fantazi yazmak gibi geldi bana. o yüzden cevap vermiyorum ve en çok bunlara kızıyorum.

Ayy aynı seyı kayınvalıdem de soyledı,kayınvalıdemın akrabaları toplu halde oturuyorduk ben o zaman yenı hamıleyım.Bırı ordan dedi " ay bılmem kımın bebegı bembyaz dogmus,demekkı o kadar cok ılıskıye gırmıslerdki,yuh yani" :1shok: Kayınvalıdem de ordan " valla benım kızımın bebegı tertemız geldi,hıcbısı yoktu ustunde"onunla alakası yokkı bunun.O zaman o zaman yıkanırken oraya su kacarsa cocuk bogulur deycekler nerdeyse sempatiksalakcinni sozde benı uyarıyolar.Iyı de doktor ızın verıyorsa sanane,zevk benım degılmı alla alla ıster gırerım ıster gırmem

ya yok gerçekten deli oluyorum bazen. dün akşam eşimle sohbet ediyorduk. 20 haftalık olduk çok şükür. ama sıcaklardan baya zorlanıyorum. eşimde teselli veriyordu geçecek aşkım falan diye. sonra gülmeye başladı. kızdırayımmı seni şöle bi diye sordu. bende kızdır bakalım dedim. annesi aramış onu. oğlum zaten sıcaklar malum, karının huyuda belli erken doğuruyo aman aynı odada yatmayın demiş. yani iyiki oğlumu erken doğurdum. hiç bişi kalmadı bunu doladı diline. iyide biz ilişkiye girdik diye değil gebelik şekeri yüzünden ilk doğumum erkendi. kadın bizi potansiyel sapıkmı sanıyo ne!!! erken doğumun huyla suyla ne ilgisi var şimdi onamı kızayım, gece nerede yatacağımıza kadar kafa yormuş onamı kızayım:oklava:
allahtan eşim cevabını süper vermiş. ben şimdi eve gidene kadar unuturum bu dediğini, iyisimi sen gel aramıza yat bari, doğum olsun kırkı çıksın sende aramızdan çıkarsın demiş. :roflol: küsüp telefonu kapatmış. şimdi sırf her aradığında pislik olsun diye duştan çıktım kapatmam lazım desem diyorum. acaba niyeyki diye düşünsün dursunaklinialirimsmile

ya yok gerçekten deli oluyorum bazen. dün akşam eşimle sohbet ediyorduk. 20 haftalık olduk çok şükür. ama sıcaklardan baya zorlanıyorum. eşimde teselli veriyordu geçecek aşkım falan diye. sonra gülmeye başladı. kızdırayımmı seni şöle bi diye sordu. bende kızdır bakalım dedim. annesi aramış onu. oğlum zaten sıcaklar malum, karının huyuda belli erken doğuruyo aman aynı odada yatmayın demiş. yani iyiki oğlumu erken doğurdum. hiç bişi kalmadı bunu doladı diline. iyide biz ilişkiye girdik diye değil gebelik şekeri yüzünden ilk doğumum erkendi. kadın bizi potansiyel sapıkmı sanıyo ne!!! erken doğumun huyla suyla ne ilgisi var şimdi onamı kızayım, gece nerede yatacağımıza kadar kafa yormuş onamı kızayım:oklava:
allahtan eşim cevabını süper vermiş. ben şimdi eve gidene kadar unuturum bu dediğini, iyisimi sen gel aramıza yat bari, doğum olsun kırkı çıksın sende aramızdan çıkarsın demiş. :roflol: küsüp telefonu kapatmış. şimdi sırf her aradığında pislik olsun diye duştan çıktım kapatmam lazım desem diyorum. acaba niyeyki diye düşünsün dursunaklinialirimsmile

:roflol:süpermiş ya işi gücü yok ne düşünüyo sanane be kadınsempatiksalakcinni

senin durum daha zormuş.. inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun sağlıklı sihatli.. hamilelerin duası tutarmış çok içimden gelerek ettim inşallah tutar :)[/QUOTE

inşallah canım inşallah duan kabul olur sende sağlıkla alırsın yavrunu kucağına sana anlatılan güzel doğum hikayelerini dinleyip rahatlat biras kendini

ay senin kayınvaliden de bi alemmiş :D daha doğru bu sperm hikayelerini uyduranların hepsi alemmiş :D nasıl bir hayal gücüyse artık :1: ayrıca senin huyunun erken doğum olduğunu saptamasıda zor olmuştur... bence erken doğum risk arttıran durumlar listesine bunu da eklemek lazım "huylu olmak" :roflol: yazık kayınvalidem bana karnın büyümüş bile demeye çekiniyo.. daha hamile değilken bu konu açılmıştı bende "benimle alay ederseniz oturur ağlarım" demiştim şakayla karışık.. kem küm edip bayağı değişmişsin diyor beni msnden her gördüğünde :1: sağolsun beni bi tek kaynanam düşünüyo boshayallersmile en azından sapık sperm fantazileri anlatmıyor bize sırnaşık şey

eşin şaka yapıyrdur bence bunun için üzülme.benim eşim bana neler dedi hamilelik boyunca hiç takmadım bile çunki hepsi şaka sende üzülme.evet insan çevreden biraz daha az laf duymak istiyor.benim annem bile ne kadar kilo aldın az ye.gelen giden çüş çekti hamilelim boyunca çevreme kızdım kendi kendime destek olmaları gerekirken köstek oluyolar bizde biliyoruz kilo aldımızı illa tekrarlamanın laf söylemenin anlamı yok ama dayanamıyolar heralde.üzülme sakın böyle şeylere

insanlar kendi hamileliklerinde yapamadıklarını başkaları da yapmasın istiyorlar ben 22.haftalık hamileyim tatilime de gittim sporu da yapıyorum.aşermem,bulantım olmadı.Ben de sizler gibi bu tarz konuşmalar yapan kompleksli insanlara sık sık rastlıyorum.Hamilelikte laf söyleyemeyenler hamilelikten sonra bir yere gidemezsin tatil yapamazsın yürüyüş yapamazsın gibi cümleler kuruyorlar.Belli bir dönem doğru ama sanki hayat boyu böyle olacakmış gibi aptalca konuşuyorlar.En iyisi bu tiplerden uzak durnak ve kendi doğrumuzdan şaşmamak..

hemde çok gıcıkkkk oluyorum. eşime ailesine komşulara bütün insanlara gıcık oluyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:delphin:

ayy eltim 7 kilo almış toplam,onla övünür dururdu ben hamileyken sıska bir bebek getirmiş dünyaya.Çocuk bodur kaldı üstelik erkek...Kızım 4 aylıkken misafirliğe gelmişlerdi,kaynım"kiloları ne zaman vercen dedi?sanki ona nealsanaalsanasmile azıcık kilo alıp minicik bebek dünyaya getirenlere gıcık oluyorum,bencillikten başka birşey değil...
işyerindekiler de bana 5 aylık hamileyken"kiloyu bebeğe değil kendine almışın"deyip gülmüşlerdi.Bebek 4 kilo çıkınce biraz şekilleri değişti tabisempatiksalakcinni

komşumuza gıcığım bir geçmiş olsun demedi 150mt komşun geçmiş olsun dedi onunda kızı hastalansın aynı hareketi yapacağım ona

Back
X