Siz de kendinizi hasta hissediyor musunuz

Ben zaten hastayım 😁 kızı balkona çıkarayım diye mis gibi rüzgar yedim. Göz yanması, burun akıntısı, hapşuruk, halsizlik var. Korkumdan nurofende içemiyorum. Bin çeşit çay yaptım kendime içim dışım sağlıklı çay oldu 😁
Geçmiş olsun.Gecen gün iki gün boyunca başım ağrıdı da baktım geçmeyecek mecbur kalıp parol içtim ağrı kesici korona ya davetiye çıkarıyor diye okudum diye icmiyordum.

İyi değilim. Bugün komşunun oğlu geldi ders anlattım. Yine de Allah affetsin çok tedirgin oldum. Dün gece bir ara camdan haykırasım geldi :olamaz:
Ev halkı dışında kimseyi davet etmiyorum kimseye gitmiyorum çağırmayı bence siz de.. korkmakta haklıyız

Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla :bicak:
Almanya'da mısınız Allah hepimizi korusun kurtarsın

Hiç sorma aynılarını yaşıyorum 2020 nin böyle geleceğini bilseydim yılbaşında siyahları giyerdim bu ne arkadaş sağlı sollu geldiler resmen 💆
Ne 2020 ymis arkadaş cidden.Dunya bütün felaketleri art arda görüyor 😔

Ev halkı dışında kimseyi davet etmiyorum kimseye gitmiyorum çağırmayı bence siz de.. korkmakta haklıyız
Kapıya gelmiş. Konuyu anlamamış LGS'ye hazırlanıyor. Gönderemedim ama ben paranoyaklaştım iyice en ufak şeyden nem kapıyorum. İyi hissetmiyorum.

Valla benim sehirde cok vaka var, enfeksyion orani 3/23. Ben coktan solumusumdur diye dusunuyorum acikcasi. Postu deleceksem de delicem bu noktadan sonra, Almanya'da kacis yok bu virusten valla :bicak:

sen de postu deldirirsen biz napalim.

Spor yapiyon saglikli besleniyon takip ettigim kadari ile.

Var mi hic semptom ?

Kapıya gelmiş. Konuyu anlamamış LGS'ye hazırlanıyor. Gönderemedim ama ben paranoyaklaştım iyice en ufak şeyden nem kapıyorum. İyi hissetmiyorum.
Kapıya gelince de geri çevirmeye de çekinir insan evet,dışarıda gezip gelmiyorsa bişey olmaz ins

ben bir ara kendime baya baya korona teshisi koymustum,
bogaz agrim vardi, ama ates yoktu.
Zaten astimli birey olarak risk grubundayim, o gunden beri evdeyim.
Su an neredeyse 3 haftadir evdeyim, bogaz agrim azaldi ama tamamen gecmedi bir turlu.
oyle herkese test de yapmadiklari icin bilemiyorum da.

keskem korona olsam, demek ki kolay atlatanlardan olacagim diye dusunurum. Evdeyim kimseye zararim da yok. Ama degilim herhalde, cunku herkes ates en birincil semptom diyor.

Kendini dinleme evdesin dışarıda değilsin Sakin ol Lütfen eğer kendini dinlemeye biraz daha devam edersen corona değil belki ama ciddi panik atak hastası olacaksın 😖😖

Bi kaç gün önce boğaz ağrım vardı o geçti ardından dilimde aft çıktı oda geçti. 3 gündür burun kaşıntısı ve hapşuruk var. Normal grip belirtileri diye düşündüm. Ama sabah ntvde bi doktor, gözlemlerimize göre yüksek ateş ve öksürük dışında, başlangıç seviyesinde burun yanma kaşıntı ve hapşurukta yapabiliyo dedi :oha: paranoyak olduk

Bi kaç gün önce boğaz ağrım vardı o geçti ardından dilimde aft çıktı oda geçti. 3 gündür burun kaşıntısı ve hapşuruk var. Normal grip belirtileri diye düşündüm. Ama sabah ntvde bi doktor, gözlemlerimize göre yüksek ateş ve öksürük dışında, başlangıç seviyesinde burun yanma kaşıntı ve hapşurukta yapabiliyo dedi :oha: paranoyak olduk
İşte bunlar insanı hasta hissettiriyor demek burunda kaşıntı olsa korona gelecek aklımıza 🙄

psikolojik midir nedir bilmiyorum, hasta değil de halsiz hissediyorum.
içimde onlarca umut ve yapacağım çok işim var, ama bu salgın hepsinin önünü kesti sanki.
ama biliyorum ki bittiği an hepsi geçicek ve hiç zaman kaybetmeden eski biz olucaz. sabır.

Hastalık hastası olacaksınız yahu bu kadar korkmayın.
Zaten herkes yakalanacak bağışıklığı güçlü olan kurtulacak diyorlar.
Evham yapmayın.
Evet öyle söyleniyor ama tedbirler artırıldıkca korku geliyo insana ve dahası TV de söylendiğinden çok daha fazla vaka ve ölü olduğunu düşünüyorum

Back
X