Siz de kendinizi hasta hissediyor musunuz

10 gündür evden ekmek ve acil market ihtiyacı dışında çıkmıyoruz ama korona düşünmekten vücudumu çok dinler oldum.Sanki boğazıma bir şey yapışmış,ya da biri boğazımı sıkıyor,boynumu sağa sola döndürünce nefes borum daralıyormus gibi geliyo..
Ne zaman bitecek bu can sıkıcı haberler,bu kara günler 😔
Bu kadar karamsar düşünmeyin her gün işe gitmek zorunda olan insanları düşünün korku içinde market çalışanları , sağlıkçılar, eczacılar , bunlar olmasa da ekmek parası için mecbur çalışanlar.. onları düşünüp şükrediyorum halime en azından guvendeyim ve maaşım kesilmiyor

3 haftadir cok oksuruyorum. Gectigimiz hafta bir defa yuksek ates ve oksuruk sebebiyle acilr ve aile hekimine ondan once kbb ye gittim. Antibiyotigi veren gonderiyor. Hayatimda boyle hasta olmamistim. Ateşimi serumla dusuremediler acilde. Ama test filan yapan olmadi bana.

koronanin turkiyeye geldigini duydugum ilk gunler bende boyleydim sonra psikolojik olduguna karar verip haberleri izlemeyi biraktim.
evde hikyen max modunda normal yasantima devam ediyorum butun sıkıntilarim gecti

Kapmaya calisma yok,evdeyiz.
Ama psikolojik olarak hazirlanmak gerek dimi.
Dunyanin 3/2 sini enfekte edecek virusun bana gelmeyecek dusuncesi gerceklikten uzak.
Ayrica esim hekim benim ☺ Onun dusuncesi bu yonde,sadece suan yigilma ihtimalinden evde tutuluyoruz.
Mayis ayinda bu sekilde izole yasayip dukkanlarin kapali kalacagini dusunemeyiz.
Eninde sonunda bulur bizi.
Evde kalınca azalma olur gibi geliyor bana

Arkadaşlar merhaba.Benimde yoğun balgamim var , yutkunmakta zorluk çekiyorum.Cocugum ve alt katimda yaşlı anne babam var.Doktora gitmek istemiyorum.Sanki arada nefesim daralıyor çıldıracak gibi oluyorum.Balgama ne iyi gelir ,nolur tavsiyesi olan varsa versin.

Arkadaşlar merhaba.Benimde yoğun balgamim var , yutkunmakta zorluk çekiyorum.Cocugum ve alt katimda yaşlı anne babam var.Doktora gitmek istemiyorum.Sanki arada nefesim daralıyor çıldıracak gibi oluyorum.Balgama ne iyi gelir ,nolur tavsiyesi olan varsa versin.
Tuzlu suyla gargara iyi gelir. Eczaneden balgam söktürücü alabilirsiniz.

Hissediyorum ruh hastası gibi hissediyorum
Şüpheci falan bir de virüsleri konu olarak zaten severdim şimdi okuyorum falan

Kdddj bir de sanırım virüse aşık oluyorum Stockholm sendromu yaşıyorum
Her yerimde nufuz etmiş
Ne derler en buyuk aşklar nefretle başlar

3 gündür Öksürüyorum, boğazım ağrıyor, başım ağrıyor ama o uyku düzenimin ve sinirlerimin yopranmasından kaynaklı ama ateşim yok.
Bütün kışı hasta geçirdiğim ama üç beş gündür iyice paniğim.

Kapmaya calisma yok,evdeyiz.
Ama psikolojik olarak hazirlanmak gerek dimi.
Dunyanin 3/2 sini enfekte edecek virusun bana gelmeyecek dusuncesi gerceklikten uzak.
Ayrica esim hekim benim ☺ Onun dusuncesi bu yonde,sadece suan yigilma ihtimalinden evde tutuluyoruz.
Mayis ayinda bu sekilde izole yasayip dukkanlarin kapali kalacagini dusunemeyiz.
Eninde sonunda bulur bizi.
Baska bi hekim de ne kadar gec yakalanirsaniz o kadar iyi diyor. Virus zaman geçtikçe insan vücudunda yaşamaya alisacak ve öldürücülüğü azalacak diyor.

Back
X