- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
- Konu Sahibi tuanarosele
-
İhanetten öte salaklık bence.
Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.
3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
Kanmasınlar abla ya. Bak çıksa dese ki benim o evdeki kadına karşı hiçbir sorumluluğum yok. Benim beklentim evilik de değil, ben hayatımı yaşıyorum.Şimdi öküz temel zaten karısını aldatıyor,öte andan safinazla gününü gün ediyor ama sonradan su koyuveriyor ..
Yani evlilikle kandırıyor,gene safinazı kendi karısıyla aldatıyor
ben en çok SAFinazın arabasını kimin aldığını merak ettim
Neyle tehdit edecek ki ?Bence eğer böyle bişey varsa, çocuğunuz da yoksa, tehdit etmek en iyisi. Adamlar kendilerini bişey sanmasınlar. hayat onlardan mı ibaret? yapmasak da öyle demeliyiz.
bak tatlım, bundan sonra olmasın, eğer olursa ben de yaparım. falan filan...
Kanmasınlar abla ya. Bak çıksa dese ki benim o evdeki kadına karşı hiçbir sorumluluğum yok. Benim beklentim evilik de değil, ben hayatımı yaşıyorum.
Diyeceğim ki haklı.
Ama şöyle evli adamlara gidiyorlar, sonra da adam karısından boşanmıyor diye tiriplere giriyorlar ya cinlerim tepeme toplanıyor. Be kadın bir düşün bakalım, adam sana aşık olsa o kadınla birlikte olmaya devam eder mi? Neymiş çocuklar küçükmüş. Yav millet gebeyken boşuyor kocayı.
Şu hikayeleri nasıl yiyorlar, aklım almıyor yav.
Diyorum ya, desin ki beni ilgilendiren tek şey beni sevmesi, ben evlilik derdinde değilim dese. Eyvallah o da senin hayatın derim, orada laflarım adamadır artık ama bu kandırılmış masum kız ayakları dellendiriyor beni.
Bu ne saçma anlatım sen burda hangisi oluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?