Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

100 yılın yalanı karımla boşanmak istiyorum zaten aynı yatakta bile yatmıyorum çocuklar biraz büyüsün o zaman boşanıcaz buna inanan tam anlamıyla kusura bakmayın ama enayidir...

O masum çocukların ne günahı varda beddua ediyosun hem suçlu hem güçlü olmak böyle bişey heralde adamın karısını aldatın sonra aldatılan safinaz olsun oldu gülüm baskaaa...

Herşey insanlar içinde eyvallah biradım atarkende dikkatli olmak lazım..
Elin evli herifiyle de beraber olmayacaksın yani...
Sonrada mağdurumda mağdurum ayağına yatmayacak sevgilide..
Aynen.
Tamam hayatta bazı şeyleri engelleyemeyebiliriz, kime aşık olacağımızı seçmek de bunlardan biri. Hatta bazı durumlarda ilişkiyi de engelleyemeyebiliriz. Buna da tamam.
Ama burada büyük bir kandırmaca var.
Adam evli olduğunu saklamamış. Boşanmayacağını saklamamış. Atıyorum, adamın karısı hastadır bir şeydir, boşanmak istemez, ilişkilerini sessiz sedasız yaşarlar, ben orada bile saygı duyacak bir şey bulurum.
Diyorum ya aldatmak adamla alakalı bir mevzu.
Ama şu hikayeyi milyonlarca kez okuduk, dinledik. Yani şu adamın o kadını boşamayacağı 100 ışık yılı önceden belli. Ya da arada gerçekten bir aşk vardır. Ama bu adamlar yüzde bir milyon aşık olmuyorlar. Sadece evdeki 3 çocuktan sonra "eskimiş" kadındansa genç kıpır kıpır, saçları boyalı, yüzü makyajlı, elleri manikürlü, rahat sevişen kadını daha "cazip" buluyorlar hepsi bu.
Çocuk doğurup da yeni sevgili için terk edilen yüzlerce sevgili hikayesi duydum, şahsen.

''Ama tabi aralarındaki iğrenç ilişki bittiyse kurtulur''

eşine olan biteni detaylı anlatmasa da
eşine bir şekilde ulaşıp senin öküz safkoloz peşinde demeli
o zaman ciddi mi değil mi anlaşılır?
ayrıca erkekler kullanmayı sever boşanacak olsa baştan boşanır kadını elleyip edip yoluna devam etme peşinde safinaz daha fazla saflık yapmasın
ayrıca bu saftiriklik değil bayağı orob.luk çünkü evli olduğunu bile bile kabul etmiş başında

Kandırmıyor ki adam safinazlar kanmak istiyor
Para tatlı geliyor

Paradan öte bir sey bu. Paraya tapan daha gururlu benim gözümde. Daha zenginini bulursa gider hic olmazaa. Bunlar sakız gibi yapisiyorlar ilgi ugruna. Genelde bakire oluyorlar zaten. En ufak alakaya beğeniye öyle muhtaçlar ki öküzü bile adam saniveriyorlar.

Safın da öküzün de köküne kibrit çakıp yakmak lazım. Yasak ask da değil takıntı da değil, bunun adı ahlaksızlık.

Aşka engel olmak zordur kabulum,ama evli adamlarada bir zahmet aşık olmasınlar..
Hadi oldun diyelim göm kalbine at toprağı üzerine bitsin..
Evdeki kadın ne olacak bu durumda kocasını kabul edecek yine,belkide gidemeyecek başka yere kabullenecek bunu..
Adama bişi olmuyor ki zaten burada..

kanmak istedikleri için kanıyorlar
ama bak bir tanesi iyiydi adamın karısı o kadar lanet o kadar kötüymüş ki adam her gün mutsuzluktan ölüyormuş ailenin mafya bağlantısı varmış
bu adamcağız bu kötü kadından kurtulmak için sabah kimse uyanmadan adliyeye gitmiş karısı abisini gönderip bir güzel dayak attırmış buna nefret ediyormuş karısından
sonuç adamın çocuğu yoktu bunlar olurken şimdi iki çocuğu var
bu yalan fena değil ama çocuklarım için katlanıyorumdan daha etkili bir hikayesi var

Vallaha yAzılanlar hiç sindiremedim bu dünya işleri bende hazımsızlık yapıyor gidip soda içeyim

safinaz belki evde kalmış 40 lı yaşlarında bi o...dur...
evli bekar farketmez ilgi uğruna egolarını tatmin için böyle kendilerini kullandırtıyolar...
olsun olsun devam et...
ne de olsa sen s........ilmekten adam da s......kmekten bıkmaz.

umarım o adamın karısı da adamdan ve bu f..h..ş... den kurtulur.

Ooo buralar karışır.

Hazır olun safınazınkıne ask diyenler birazdan "metres savunucu" "kocanı bulsun böylesi" tadında yaftalanacaksınız.

Konuya gelince, iki kadın da adamda gerzek.
ben hazırlandım bekliyorum
hatta geçen konudan metresleri savundukları düşünülen kadınların nasıl bu kadını bombardımana tuttuklarını görünce utanırlar belki

Abla evdeki kadın biliyordur. 4 yıl yahu. Kadın muhtemelen ya boşanmak istemiyor ya da kısaca tilki-kürkçü dükkanı denklemine inanıyor.
Tamam adam evli olabilir. Çocuğu da olabilir. Yanlış zamanda yanlış insanla evlenmiş ve ilerleyen zamanda doğru insanla karşılaşmış olabilir.
Ama o doğru insan geldiğinde olması gereken adam karısından kadını aptal yerine koymadan boşanır. Diğer ikisi de evleniyor mu beraber mi yaşıyor ne yaparlarsa yaparlar.
Ama 4 yıl boyunca kadını boşamayan adam seni sevmiyordur, bunun tartışılacak bir yanı yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…