- Konu Sahibi tuanarosele
-
Aynen.Herşey insanlar içinde eyvallah biradım atarkende dikkatli olmak lazım..
Elin evli herifiyle de beraber olmayacaksın yani...
Sonrada mağdurumda mağdurum ayağına yatmayacak sevgilide..
ne yasak aşk ne yasak takıntı ( ne olduğunu anlamadım ama )
safinaz ettiğini bulmuş has olmuş..
evli adamla aşk yaşarsan olacağı budur..
otursun ziyan olan 4 senesine yansın başka yapabileceği bir şey yok..
aldatılan tek kişide evdeki kadındır..
safinaz bile isteye kendini bu duruma sokmuştur ..
bazen bazı şeyler bazı insanlar için müstehaktır.. ( 4 sene ile kurtulduğuna dua et )
Kandırmıyor ki adam safinazlar kanmak istiyor
Para tatlı geliyor
Aynen.
Tamam hayatta bazı şeyleri engelleyemeyebiliriz, kime aşık olacağımızı seçmek de bunlardan biri. Hatta bazı durumlarda ilişkiyi engelleyemedebiliriz. Buna da tamam.
Ama burada büyük bir kandırmaca var.
Adam evli olduğunu saklamamış. Boşanmayacağını saklamamış. Atıyorum, adamın karısı hastadır bir şeydir, boşanmak istemez, ilişkilerini sessiz sedasız yaşarlar, ben orada bile saygı duyacak bir şey bulurum.
Diyorum ya aldatmak adamla alakalı bir mevzu.
Ama şu hikayeyi milyonlarca kez okuduk, dinledik. Yani şu adamın o kadını boşamayacağı 100 ışık yılı önceden belli. Ya da arada gerçekten bir aşk vardır. Ama bu adamlar yüzde bir milyon aşık olmuyorlar. Sadece evdeki 3 çocuktan sonra "eskimiş" kadındansa genç kıpır kıpır, saçları boyalı, yüzü makyajlı, elleri manikürlü, rahat sevişen kadını daha "cazip" buluyorlar hepsi bu.
Çocuk doğurup da yeni sevgili için terk edilen yüzlerce sevgili hikayesi duydum, şahsen.
kanmak istedikleri için kanıyorlarUlan bu erkekler hep aynı yalanları söyleyerek nasıl kandırıyor bu safinazlari. Bir kere de farklı bisey olsun. Masum çocuklara beddua edene kadar sıkıyorsa öküzün agzina çaksın iki tane de o zaman gorelim safinazin boyunu cürümünü.
Evli adamdan 4 sene boyunca meddet ummak tam bir kazbanlik ve eziklik baska açıklaması falan yok. Karısı umursamıyor adamin parasını yiyor, adam on kişiyi birden idare ediyor, safinazin eline ne geçiyor gurursuzluktan başka?
ben hazırlandım bekliyorumOoo buralar karışır.
Hazır olun safınazınkıne ask diyenler birazdan "metres savunucu" "kocanı bulsun böylesi" tadında yaftalanacaksınız.
Konuya gelince, iki kadın da adamda gerzek.
Abla evdeki kadın biliyordur. 4 yıl yahu. Kadın muhtemelen ya boşanmak istemiyor ya da kısaca tilki-kürkçü dükkanı denklemine inanıyor.Aşka engel olmak zordur kabulum,ama evli adamlarada bir zahmet aşık olmasınlar..
Hadi oldun diyelim göm kalbine at toprağı üzerine bitsin..
Evdeki kadın ne olacak bu durumda kocasını kabul edecek yine,belkide gidemeyecek başka yere kabullenecek bunu..
Adama bişi olmuyor ki zaten burada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?