Siz Deyin Yasak Aşk ; Ben Diyeyim Yasak Takıntı

''Ama tabi aralarındaki iğrenç ilişki bittiyse kurtulur''

herkes hakettiğini ve kendine layık gördüğünü yaşar..
biz yazdık aklı varsa yazılanları dikkate alır..

karımı sevmiyorum, beraber bile yatmıyoruz, çocuklar için katlanıyorum az büyüsünler vs gibi yüzyılın yalanına inanan bir kadın saf falan değildir .. inanmak işine gelmiştir..

safinaz belki evde kalmış 40 lı yaşlarında bi o...dur...
evli bekar farketmez ilgi uğruna egolarını tatmin için böyle kendilerini kullandırtıyolar...
olsun olsun devam et...
ne de olsa sen s........ilmekten adam da s......kmekten bıkmaz.

umarım o adamın karısı da adamdan ve bu f..h..ş... den kurtulur.
Yav yeter sen de küfür duvarına çevirdin başlığı. Yeter da. Hayırdır, kocan mı aldattı da bu kadar kin yaptın kendi kendine? Senin seri küfürlerini okumak zorunda mıyız yahu?

İhanetten öte salaklık bence.

Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.

3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
Cherry :KK68:

Ya ben olaya boşuna s... kaldı gibi bakmıyorum. Her konuda cinsellik bir koz değildir, alınıp verilen bir şey de değildir derken gelip de burada bunu demem doğru olmaz. O nedenle boşuna değil, yapan kişi istemiş ve yaşamış.
Esas boşuna giden zaman bence. 4 koca yıl elin evli 3 çocuk babası herifini beklemiş daha nolsun? Bir sürü bekar çıtır çıtır herifler dururken:KK53: Elin amcasıyla öögghhh:KK45:

Ya sahtekar, yalancı, sadakatsiz, ciğersiz minimum 40 yaşında, 3 tane de çocuğu olan bir adamın nesini sevebildi acaba? Boşansa gelse de almazdım ben olsam, çocuklu bir adamla çocuğu olmayan bir kadın beraber olursa fena sorunlar çıkıyor. :KK14: Benim için evli olması bir yana çocuğu olması bile o ilişkinin geleceğinin olmayacağının net bir kanıtıdır.

kanmak istedikleri için kanıyorlar
ama bak bir tanesi iyiydi adamın karısı o kadar lanet o kadar kötüymüş ki adam her gün mutsuzluktan ölüyormuş ailenin mafya bağlantısı varmış
bu adamcağız bu kötü kadından kurtulmak için sabah kimse uyanmadan adliyeye gitmiş karısı abisini gönderip bir güzel dayak attırmış buna nefret ediyormuş karısından
sonuç adamın çocuğu yoktu bunlar olurken şimdi iki çocuğu var
bu yalan fena değil ama çocuklarım için katlanıyorumdan daha etkili bir hikayesi var

Ahah iyiymis. Bi adam bi kadını istemiyorsa silah da dayasan bırakır gider erkekler kadinlar kadar basiretsiz degiller. Ya bu kulaklar şunu bile duydu: "karısını hic sevmemis samantha cigim. Adamı icirip icirip kendini hamile biraktirtmis...

SAFinaz düşündüğünüz kadar SAF değil isteyerek ve bilerek ilişkiyi devam ettirmiş.
Karşısındaki ÖKÜZ ise KOCA BİR ÖKÜZ!!

Sevsinler takma adını safinazmış:KK70: senden olsa olsa şeytangül olur. En eski mesleğin o.uluk olduğu şu dünyada en eski yalan da muhtemelen karımı sevmiyorum, çocuklar için boşanamıyorum yalanıdır. Ve yine en eski anlaşma da bunu söyleyen erkekle ona inanmış gibi yapıp kendini elleten kadınların anlaşmasıdır. Biz ne diyelim ki, beleşe elleyen memnun, küçük metalara aldanıp elleten memnun. Bize de b.k yiyin e mi demek düşer.

İhanetten öte salaklık bence.

Safinazın koskoca 4 yılı vaatlerle çöp oldu, kandırılarak geçti. Salaklık madalyası 4 yılını heba eden Safinaza gelsin.

3 çocuğa, annelerine acımayan bir de utanmadan o kadın şöyle böyle yazan Safinaz her ne kadar kendini uyanık sansa da bedavaya s....yle kaldı.
:KK70:
cherry özlemişiz :KK53:

Bu arada saf ile Safinaz'ı birleştirerek, bir alt metin oluşturmuşsun farkında değilim sanma!
O safinaz saf maf değil, 4 yıl boyunca tenhalarda elin herifiyle yasak aşk yaşayan biri saf maf değildir!
Olsa olsa kötü yüreklidir. Saf diye kötü niyetlerden haberi olmayana derler, bu kadın elin kocasını çalmış, nerede iyi niyet?
Güya kızın saf olduğunu kanıksatacak, acıyacak millet de. :KK53: Yemezler.:KK51:

Öfffffffff ne kadar baymışsınız yok safinaz yok öküz yok cart yok curt. Okumadım belli yerden sonrasını.

Peynirliğin adını aşk koydunuz saflık koydunuz ya helal olsun. İcraat beklemekte yazmış bide utanmadan. İcraat dediği de boşanması herifin. Bakın adamın demedim herifin dedim.

Cherry :KK68:

Ya ben olaya boşuna s... kaldı gibi bakmıyorum. Her konuda cinsellik bir koz değildir, alınıp verilen bir şey de değildir derken gelip de burada bunu demem doğru olmaz. O nedenle boşuna değil, yapan kişi istemiş ve yaşamış.
Esas boşuna giden zaman bence. 4 koca yıl elin evli 3 çocuk babası herifini beklemiş daha nolsun? Bir sürü bekar çıtır çıtır herifler dururken:KK53: Elin amcasıyla öögghhh:KK45:

Ya sahtekar, yalancı, sadakatsiz, ciğersiz minimum 40 yaşında, 3 tane de çocuğu olan bir adamın nesini sevebildi acaba? Boşansa gelse de almazdım ben olsam, çocuklu bir adamla çocuğu olmayan bir kadın beraber olursa fena sorunlar çıkıyor. :KK14: Benim için evli olması bir yana çocuğu olması bile o ilişkinin geleceğinin olmayacağının net bir kanıtıdır.

Canısı :) Bu konuda aşkın A'sı yok.

Kadın çıkar mertçe, seviyorum ama adam evli kanmak istediğim için kandım insan kimi seveceğini seçemiyor desin anlarım. Herkes hata yapıyor, kalbine söz geçirememeyi ben anlarım, aşka da saygım var.

AMAAAA böyle tipler, para için evli barklı tiplere yapışıyorlar ya iğrenç. O herifler de iğrenç ayrıca. Kadını boşatmak için her çirkefliği yaparlar, baktılar olmuyor yeni avlara yelken açarlar.

Böyle kadınlardan da erkeklerden de iğreniyorum cehennem olsunlar.

safinaza sorsana o beddua ettigi çocuklarin annelerinin mutsuzluguna sebeb olana ettikleri bedduaya hazir mi? birde esiyle tanismismis aferin madalya verelim utanmasin sen kocana karilik yapmıyorsun ki de desin
bir de sorsana o park ettigi arabayi safinaz 4 yilin mufakati iye hediye olarak mi almış. ..
o okuzunde allah tepesinden baksın. safinazinda tepesinden baksin
ha birde esiyle muhabbet etmiyomus ya by öküz cocuk yapmaktandir şekerim

Abla evdeki kadın biliyordur. 4 yıl yahu. Kadın muhtemelen ya boşanmak istemiyor ya da kısaca tilki-kürkçü dükkanı denklemine inanıyor.
Tamam adam evli olabilir. Çocuğu da olabilir. Yanlış zamanda yanlış insanla evlenmiş ve ilerleyen zamanda doğru insanla karşılaşmış olabilir.
Ama o doğru insan geldiğinde olması gereken adam karısından kadını aptal yerine koymadan boşanır. Diğer ikisi de evleniyor mu beraber mi yaşıyor ne yaparlarsa yaparlar.
Ama 4 yıl boyunca kadını boşamayan adam seni sevmiyordur, bunun tartışılacak bir yanı yok yani.

Kadının bilmemesi zaten mümkün değil,4 yıl sonuçta azda değil ki..
Adamda hata madem aşık oldun gel efendice boşan karından demi,yok çocuktu bilmem ne ayaklarına yatıyorlarsonra..

Bu arada saf ile Safinaz'ı birleştirerek, bir alt metin oluşturmuşsun farkında değilim sanma!
O safinaz saf maf değil, 4 yıl boyunca tenhalarda elin herifiyle yasak aşk yaşayan biri saf maf değildir!
Olsa olsa kötü yüreklidir. Saf diye kötü niyetlerden haberi olmayana derler, bu kadın elin kocasını çalmış, nerede iyi niyet?
Güya kızın saf olduğunu kanıksatacak, acıyacak millet de. :KK53: Yemezler.:KK51:

Hayır gitmiş bir de ruh öküzünün eşiyle çocuklarına beddua etmiş... Bırakın safinazları öküze bile hakaret oluyor bunlara bu sıfatı vermek.

Kaç yaşında bu safinaz merak ettim ?

20li yaşlardaysa çıtırlığı beleşe gitmiş 4sene.

30lardaysa daha da kötü ateşini söndürmüş ama evde kalmış işte.

Madem bukadar meraklı bari parayla yapsın bu 2.kadınlar da ülke ekonomisine katkıda bulunsunlar.

Kadının bilmemesi zaten mümkün değil,4 yıl sonuçta azda değil ki..
Adamda hata madem aşık oldun gel efendice boşan karından demi,yok çocuktu bilmem ne ayaklarına yatıyorlarsonra..
Abla adam aşık değil ki. Neden boşasın. Kurmuş işte mis gibi düzeni. Şimdi hanımdan boşansa, arada mal rejimi yoksa çatır çatır kol gibi tazminatı nafakayı ödeyecek, yer mi?
Yemez.

öküz hiç karısını boşarmı yahu düzenini bozarmı kimle yaşlanacak safinazlamı aslaa evde gül gibi karısı varken.safinaz kendi akıllı sanan ama kafasının içi bomboş bir salak ne yazıkki.kimbilir ne hayaller kurmuştur vay bee ben neyim süperim neler veriyorum karısı bunları veremiyor diye.sittin senede geçse boşamaz karısını.karnıda doyar pastasıda durur böle Safinazlar varken

Back
X