Sirf siyasi görüşü nedeniyle eşinizin babasıyla görüşmeme kararı çok garip geldi bana.Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Anlamadım.Sirf siyasi görüşü nedeniyle eşinizin babasıyla görüşmeme kararı çok garip geldi bana.
Sırf siyasi görüş değil ki, senin kayinbaban sana bagirsa, evden kovmaktan beter etse sen 'esimin babasidir' der gider misin?Sirf siyasi görüşü nedeniyle eşinizin babasıyla görüşmeme kararı çok garip geldi bana.
O kısmı sonradan ekledim. Gitmezdim evet. Dikkatli okumamisim o kısmı. O cocugunun düşüncesini saymayip evden kovuyorsa , çocuğu da gitmezSırf siyasi görüş değil ki, senin kayinbaban sana bagirsa, evden kovmaktan beter etse sen 'esimin babasidir' der gider misin?
Evet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.Çok haklısınız bu denli fanatik olup oğlunu gelinini torunlarını evden kovması çok yanlış ama yaşlılarmış büyüklük sizde kalsın boşverin gidin.
Size saygısı yok bir kere. En önemlisi bu. Siyasi görüşler demokrasilerde farklı farklı olabilir, herkesin de bu durumu sindirmesi şarttır. Sizinki bambaşka bir şey, ben olsam ben de gitmemEvet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.
Yuh artık. Gitmemekte haklısınız o zaman ne diyimEvet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.
Merhaba, oy kullanmayı vatandaşlık görevi sayıyorum ben. Ben tatile gitmedim sırf oy kullanmak için. Yabancılar balya balya giderken, ben çocuklarımın gelecegi kararmasin diye gittim erkenden ama ne yazık ki kayınpeder dün gece koyduk mu türü paylasimlariyla kendini engelletti. Engelledim.Siyaseti hiç sevmem oyda kullanmadım zaten hayatımda hiç evet sadece kayınpederiniz değil herkes bunu abarttı. Sırf oy kullanayım diye baskı yapıldı banada çok şey söylendi çokta zoruma gitti bazı söylenenler ama yinede sustum ben. Bence siyaset için yakın çevreye olmayacak laflar söylemek ne bileyim a partisi kazansın diye insanları nereden vuracağını düşünmek çok saçma. Sonuçta yönetim kendisi iyi onlara bir şey olmuyor neden ben böyle insanlar yüzünden yakın çevremin kalbini kırayım bağırıp çağırayım veya kovayım allah akıl versin onlarada ne diyeyim.
Gitme be, boşver.Evet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.
Muhatap olunacak bir tip değil kesinlikle. Ben olsam asla gitmem böyle biriyle konuşmam bile. Aşırı cahilEvet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.
Merhaba, oy kullanmayı vatandaşlık görevi sayıyorum ben. Ben tatile gitmedim sırf oy kullanmak için. Yabancılar balya balya giderken, ben çocuklarımın gelecegi kararmasin diye gittim erkenden ama ne yazık ki kayınpeder dün gece koyduk mu türü paylasimlariyla kendini engelletti. Engelledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?