Siz hainsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla aynisini yazacaktim, yaslilar sacma sapan konusuyor iste. 50 yasin ustunun oy vermesi yasaklanmali
Bence 50 yaşın üzerindekilerin aday olması yasaklansın.
Çişini tutamayan insanlar sözünü nasıl tutsun

şaka demi şaka

Yahu her durum saçma. 50 yaş üzerine oy vermesin demek kadar hem de. Bunun yaşla ilgisi yok ama siyasette gençlerin önünün de açılması gerektiği konusunda fikrim aynı.
Ben sizdenim emojili kalp yapamıyorum ama:)))

bence haksızsınız. siyaset çok farklı bir durum. o nedenle yakınlarımla aynı görüşten olduklarım hariç siyaset konuşmayı 25-26 yaşımda bıraktım. bizim ülkede fanatizm üst seviyede bir kesim tarafından. bu sağda da solda da aynı. o nedenle gerek yok
seçim olmuş bitmiş aile aynı aile. onun sizi evden kovmasıyla sizin karşıt partiye oy verdiği ve sizce çocuklarınızın geleceğini düşünmediği için onları görmemesi gerektiği fikri aynı kefede bence
bırakın bu fanatik kafaları. liderler gider kalan aileniz ve aile bağlarınızdır. madem medenice konuşamıyorsunuz konuşmayın. benim yakınlarım içinde taban tabana zıt her görüşte insan var. napıyım şimdi hepsiyle kapışayım ya da kavga mı edeyim. demokrasi ve farklılık tam da bunu gerektirir zaten. baktınız canınız sıkılıyor konuşmayın o konuları olsun bitsin

Maalesef aşırı kutuplasmis iki kesim var artık Türkiye de. Net olarak birbirimize düşman hale geldik.

Bu bizim ulkede hic sasilacak birsey degil. Öyle partizan insanlar var ki bir yanlış konussan aman Allahim yandin sen. Bu yuzden boylelerine he deyip gecerdim vatanimda yasarken. Sizde boylelerine he deyip gecseydiniz. Bunlarin gözünü parti bürümüş bir anne olan annenin videosuna denk gelmistim Allah dogurdugum evlattan anamdan babamdan canlarini alsın da bir siyasi parti liderine versin diyordu. Peygamber ilan edilenler oldu, Peygamber yasasaydi bu kadar oy alamaz diyenler oldu falan yani ben evden sizi kovmasina çokta sasirmiyorum. Akıl hastasi bunlar ve ulkede çok insan icin acilen tedavi gerekiyor. Kesinlikle gitmezdim, size de tavsiyem gitmeyin

Valla Jeniffer Lopez bi iç çamaşırı markasının modeli şu anda. Yaş 55 falan
Ben hanım yaş 59 torun sahibiyim reklam yüzü olacak kesin kararım
Gençler olsun bende çok isterim hem yen,i f,kirlere açık olalım destekleyelim onları.
Ben yolluyorum galpleri

Maalesef aşırı kutuplasmis iki kesim var artık Türkiye de. Net olarak birbirimize düşman hale geldik.
siyaset çok fena durumda ya hu tahammül yok. insanlar birbirinden nefret ediyor. benim kardeşim bile benden farklı görüşte. napıyım red mi edeyim. aşırı olan herkes felaket durumda. karşıya tahammülü yok. tekrar söylüyorum sağ da sol da aynı. ikisinde de keskin tipler çok tahammülsüz

karşı taraf da dedeeem diye coştu. ülke tımarhaneye döndü yeminle

Siyasi görüş olarak farklı olduğum insanlarla siyasi konular konuşurken -ki bu seçimde kaçınılmaz bir durumdu- yorum yapan taraftan çok dinleyen taraf olmaya çalıştım. Ya sesimi çıkarmıyorum adam yine de konuşurken gaza gelip bana sallamaya başlıyor.

Bir sustum iki sustum. Sonra gerçekten sçtm ağzına. Ama epik bir şekilde, atalarımın ruhu yardıma geldi sanki o an. Gıkı çıkmadı bir daha kimsenin. Dün WhatsApptan üzgün terörist fotoğrafı atmış biri bana. Onun seviyesine inip sevinen kaçakların fotoğraflarını atınca da engelledi.

Bazı insanlar görüşleri ne olursa olsun iletişimden uzaktır. Deli gibi bir şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…