Siz hainsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar, konuyu tartışma çıksın diye açmadım çünkü gerçekten değmez. Bu ülke bir devlet ve iki ayrı toplum oldu ne yazık ki. Kayinpederimi haklı bulanlar olmuş evet saygı duyarım ama devamlı bu tarafa oy veren su çocuğudur haindir denilse ve siz o tarafta olsanız, sanıyorum ki bana biraz hak verirdiniz.

Konuyu ben açmadım, tamamen konuşurken konu seçimde cocugumu izinsiz olarak kafasına göre arabasından çıkarıp seven yabancı uyruklu bir adamdan sikayetlenmem üzerine oldu. Hayır, sen kimsin yani?

Bildiğiniz gibi bu arkadaşlar o liderin vatandaşları, ben bunu kabul etmediğimi, bu insanların benim çocuğumun geleceğine karar veremeyeceğini söyledim. Bize ve oğullarına hakaret üstüne hakaret etti, zivanadan çıktı çünkü bu insanlar için o lider gitmesinde ne olursa olsun kafası hakim. Dinsiz bile dedi bize. O zavallılari, o garibanlari kotuluyormusum, onlar kardesimizmis. Ülkenin yarısı hain ilan edilirken, bizden olmayan bu insanların kardeşimiz olmasını nasıl kabul edeyim?

Hak veren arkadaslara teşekkür edip, bayramda görüşmemeyi düşünüyorum.

Konum kapanabilir Mune

Aile içinde hepimiz birbirinden farklı siyasi görüşlerimiz var. Hepimiz birbirinin görüşlerini bildiğimiz için kimse birbiriyle böyle konuşmalara girmez. Sonuç itibariyle hepimiz aynı masanın başında bir gün yemek yiyeceğiz. Siyasi tartışmalar gereksiz. Neticesinde oy veren her birey kendisi ve vatanı için iyi olanı yapmaya çalışıyor. Kovduğu için o suçlu, siz de bu konuda ısrarcı olduğunuz gereksiz bir tavra girmişsiniz.

Görüşmeyin veya illa zorunlu olarak görüşüyorsanız da tavrınızı koyun.
Size terörist, vatan haini, dinsiz diyen birine hürmet edilmez. Bunlar çok ağır ithamlar. Kavgada insan yabancıya söyleyemez. Edep yahu..vatan haini, terörist,dinsiz ne demek..Ben olsam suratına bakmazdım. Gelini olarak sizi sevmeyebilir ama size saygı duymak zorunda. Ağzına geleni söyleyen istemediği şeyleri de duymaya hazır olmalı. Bir de bence artık hiçbir konuyu kayinpederle konuşmaya çalışmayın. Söylediklerini kaale bile almayın. Size saygı duymayan ağır ithamlar eden birine sizde asla hürmet etmek, görüşmek zorunda değilsiniz.
Bir de evden kovmuş. Benim kayinpederim olsa benden özür dilemeden evimde bir daha asla ağırlamazdım. Saygısızlığı sineye çekmeyin tavrınızı koyun.

Son düzenleme:
Bende böyle düşünüyorum. Bakalım artık, ben tavrımi koydum. Oğlu gitmek isterse gidip görebilir. Kendi çocuğu torunu yerine, elalem için kendini bu kadar parçayan bir adama kayınbaba gözüyle bakamıyorum artık.

Sevgili Mune konum kapanabilir mi?

En iyisini yaparsınız.
Böyle nefret söylemli, iftiracı birinin hayatınızda yeri yok.

Konu kapanmadan son birşey yazayım:
Goebbels çocuklarını duydunuz mu? Bir anne hitler sevgisi yüzünden 6 çocuğunu zehirleyip öldürüyor
/Goebbels_çocukları
Bu siyaset değil bu görüş değil bu hastalıklı bir durum bizim ülkemizin fanatikleri de bu yolda ilerliyor. Görüşü ne olursa olsun kimse bu seviyeye gelmesin

asla gitmeyin, hatta tamamen silin ve asla görüşmeyin bir daha.

Görüşmemek en mantıklısı zira hayatinizin uyuşmadığı insanlarla görüşmek sizi strese sokar gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…