Konu şöyle açıldı. Ben ilk turda oy verirken, oğullarım da okulun kapisindaydi, görüyordum. Bir dakika içinde yabancı bir adam çocuğumu cikarmis arabasindan, kucağına almış seviyor, yanağını falan okşuyor. Diğer oğlumda bırak diye ağlıyor. Kabinden nasıl çıktım bilmiyorum. Bizim bu insanlarla çok olayimiz var, çok ağır olaylar yaşadık ama bu en sonuncusu diye anlattık kayınpedere. Bize "bir şey olmaz bir şey olmaz onlar gariban" deyince kayış koptu.Aile içinde böyle parti meseleleri konusulmasina karşıyım ben. Akraba , arkadaş vs, kimseyle parti hakkında konuşmasına musade etmeyin. O partiye oy verin diyip savunuyorsa tabiki herkes istediğine verir diyip uzatmayın. O hala konuşmaya devam ederse dinlemeden odadan çıkın. Arkanızdan gelip konuşmaya devam ederse aile içi bu tarz konuşmaları dinlemek istemiyorum lütfen susun diyin. Cvp verip yorum yapmayın
Ne sizin fikriniz değişir nede onun, hatta onları hiç değiştiremezsiniz. Oyuzden dinlemeyin bile. Bizimde pederle siyasi görüşümüz farklı, kimse konuşmasın aile içi kirginliktan başka bisey kazanamayız dedim.Konu şöyle açıldı. Ben ilk turda oy verirken, oğullarım da okulun kapisindaydi, görüyordum. Bir dakika içinde yabancı bir adam çocuğumu cikarmis arabasindan, kucağına almış seviyor, yanağını falan okşuyor. Diğer oğlumda bırak diye ağlıyor. Kabinden nasıl çıktım bilmiyorum. Bizim bu insanlarla çok olayimiz var, çok ağır olaylar yaşadık ama bu en sonuncusu diye anlattık kayınpedere. Bize "bir şey olmaz bir şey olmaz onlar gariban" deyince kayış koptu.
O yaş civarında, o tip ailelerdeki bütün bireyler böyle.
Bu adam konuşmayı geçtim, bizi hainlikle suçluyor, oğullarını evden kovuyor. Utanıyorum bunu yazdığım için ama falan ittifaka oy veren o çocuğudur deyince de insan dayanamıyor. Çok zorluyor sabri. Sadece onun oy verdiği kişiye oy verince vatansever olunuyormuş. 15 temmuzda dışarı çıkmadim şimdi çıkarım siz kazanirsaniz diyor. Gel de konuşma.Ne sizin fikriniz değişir nede onun, hatta onları hiç değiştiremezsiniz. Oyuzden dinlemeyin bile. Bizimde pederle siyasi görüşümüz farklı, kimse konuşmasın aile içi kirginliktan başka bisey kazanamayız dedim.
Cok terbiyesizlik, onun yaptığıda insanlık dışı. Sizde gorusmeyinBu adam konuşmayı geçtim, bizi hainlikle suçluyor, oğullarını evden kovuyor. Utanıyorum bunu yazdığım için ama falan ittifaka oy veren o çocuğudur deyince de insan dayanamıyor. Çok zorluyor sabri. Sadece onun oy verdiği kişiye oy verince vatansever olunuyormuş. 15 temmuzda dışarı çıkmadim şimdi çıkarım siz kazanirsaniz diyor. Gel de konuşma.
Parti yüzünden evden kovuyorsa ne gidecem bakmam bile yüzüne...Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Adam ağıza alınmayacak laflar söylemiş ama. Birbirlerini boğazlayacak duruma gelmişlerSirf siyasi görüşü nedeniyle eşinizin babasıyla görüşmeme kararı çok garip geldi bana.
Ama evden kovduğu için ben olsam gitmezdim
Bu insanlar sırf çeyrek asır önce doğdular diye kendine saygıyı size ise saygısızlığı hak gören tiplerden. Görüşmeyin, gitmeyin. İnsanlar sorsun, bunlar pek de elalemcidir, bayramın 2.günü tutuşmaya başlarlar nasılsa gelmiyonuz mu demeye.Evet, büyüklük bende kalsın diye çok fedakarlık yaptım ama namaz kilmiyorum diye de gittigimde beni bunalttigi diger konumda yazıyor. Ben bu adamdan çok dertliyim. Gitmeyeceğim büyük ihtimalle. Bize siz teroristsiniz diyor. Nasıl gidilir ki. Ülkenin yarısı teroristmis.
HaklısınHanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Valla bunun yaşla alakası yok. Benim annem dün akşamdan beri ağlamaktan hasta oldu.Valla aynisini yazacaktim, yaslilar sacma sapan konusuyor iste. 50 yasin ustunun oy vermesi yasaklanmali
Nasıl hale geldik...İç savaş dedikleri bu olsa gerek.Esim de annesine ne dese ikna edemedi dün keşke annem şu bu olsaydı dediHanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Bu zihniyetteki insanla ahrette bile selam verilmez..Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?