Siyaset konusulmamali bizim ulkemizde. Ben Londra da yasiyorum ve burada daha bir kez Siyaset konusani duymadim görmedim bilmiyorum. Kimse propaganda yapmaz. Pandemi sonrasi 2 baskan yapamıyorum diyerek istifa etti basina 1-2 gün yansidi. Bizim ülke çok stresli sadece dua ediyorum ki bir gün buranin standartlarini yakalar. Tavsiyem partizan çok. Çokta siyasi görüşü acik etmemek gerek. Allah korusun zaten adalet yokvalla ben kararsız ve son anda karar veren seçmenlerdenim. bir tarafta solcu arkadaşlarım yakınlarım diğer tarafın iyi bir şeyini söylesem ay ne kadar cahilsin bilgisizsin beynin örümcek bağlamış inanamıyorum oysa kültürlü okumuş bir insansın diyor diğer tarafta sağcılar o teröristleri nasıl dinlersin bu tarafa oy vermezsen sen dinsiz vatan hainisin diyorlar. bu ortamda akıl sağlığını korumak zor evet
Çünkü Londra'da kim başa gelirse gelsin çokta bişey değişmeyecek ama bizim ülkemizde öyle değil.yoksa gençlerin bu yaşta böyle siyasete bağlanmasi normal değil.Siyaset konusulmamali bizim ulkemizde. Ben Londra da yasiyorum ve burada daha bir kez Siyaset konusani duymadim görmedim bilmiyorum. Kimse propaganda yapmaz. Pandemi sonrasi 2 baskan yapamıyorum diyerek istifa etti basina 1-2 gün yansidi. Bizim ülke çok stresli sadece dua ediyorum ki bir gün buranin standartlarini yakalar. Tavsiyem partizan çok. Çokta siyasi görüşü acik etmemek gerek. Allah korusun zaten adalet yok
Bence 50 yaşın üzerindekilerin aday olması yasaklansın.
Çişini tutamayan insanlar sözünü nasıl tutsun
Diyorum ya buranin standartlarini bir gün yakalar umarım diye. 2 ay once oradaydim ve bana bile çok pahali geldi. Allah gercekten yardimciniz olsun.Çünkü Londra'da kim başa gelirse gelsin çokta bişey değişmeyecek ama bizim ülkemizde öyle değil.yoksa gençlerin bu yaşta böyle siyasete bağlanmasi normal değil.
abartmayın ya huValla aynisini yazacaktim, yaslilar sacma sapan konusuyor iste. 50 yasin ustunun oy vermesi yasaklanmali
Dua etmeyin bize,biz ne yaşıyorsak hakediyoruz.cok şey yazardım da neyse.Diyorum ya buranin standartlarini bir gün yakalar umarım diye. 2 ay once oradaydim ve bana bile çok pahali geldi. Allah gercekten yardimciniz olsun.
Siyaset konusulmamali bizim ulkemizde. Ben Londra da yasiyorum ve burada daha bir kez Siyaset konusani duymadim görmedim bilmiyorum. Kimse propaganda yapmaz. Pandemi sonrasi 2 baskan yapamıyorum diyerek istifa etti basina 1-2 gün yansidi. Bizim ülke çok stresli sadece dua ediyorum ki bir gün buranin standartlarini yakalar. Tavsiyem partizan çok. Çokta siyasi görüşü acik etmemek gerek. Allah korusun zaten adalet yok
Konudaki mizahı ve açıklamasını yaptım.65 desen hadi neyse de 50 yaşındaki insanlar gayet dinç insanlar. site kurucuları bile 50 yaşında. Bu işi yapmaya ehliyeti yok mu yani?
Burhan para da ben de koca da bende ha bu arada yaşım daha 50 değil. Git ötede oyna bebeyim. Hayal edemeyeceğin farklı paralel evrenlerdeyiz senleSende fışkırıyor maşallah.Hshsh tamam teyze en çok doları sen bozdurucan Sana her anlamda bin bastığım kesin.
Evet ülkemizin %49 u hain, bir görüşe göre.Hanımlar en başta şunu belirteyim çok ama çok yoğunum ve hastayım, cevap az ve öz verebilirim, lütfen anlayışla karşılayın.
Hanimlar, kayinpederim hasta derecesinde siyasi bir parti liderine bağlı. Sırf onlarin liderine oy vermeyeceğimiz için ve torunlarının geleceğini dusun dediğimiz için bizi evden kovmaktan beter etti. Oğluna ağza alınmayacak şeyler söyledi yine. Kaynimla boğaz boğaza geldiler. Kendi çocuklarını, siyasi bir lider için evden kovuyor, kavga ediyor, o derece kaptırmış.
Gitmeden, kanser hastası ve son anlarını yaşayan kayinvalidemi oy vermeye götürmemesini soyledim çünkü ilk turda onu ve onun çok yaşlı annesini bile götürdü. Kadın hasta oldu. Bu turda götürme dedim ama dün haber geldi yine götürmüş iki yaşlı ve hasta kadını.
Hanımlar ben bu bayramda gitmeyi asla düşünmüyorum zira gelecegimizi mahvettiklerini ve torunlarının geleceğini düşünmeyen bu insanlara torunlarını götürmek istemiyorum. Beni eleştirin. Hakliysam haklı deyin haksizsam haksız. Ne düşünüyorsunuz bu kararım hakkinda
Ben sana bir şey demedim ki durduk yere mesajımı alıntılayıp celallendin. Bence de aynı kulvarda değiliz. Mesajlarımı alıntılamayın lütfen.Burhan para da ben de koca da bende ha bu arada yaşım daha 50 değil. Git ötede oyna bebeyim. Hayal edemeyeceğin farklı paralel evrenlerdeyiz senle
Bazen bende oyle düşünüyorum haktir bizim millete diyorum ama vatanima kiyamiyorum. Dune kadar da dönme hayalleri kuruyordum burda okulum bitince vatanima hizmet ederim aski vardi Esimi de ikna ettim ama su an iyiki gelmisim diyorum. 4 senenin sonunda ilk defa agzimdan bu cumle çıktı cikartanlar utansin. Inanın herkes o kadar dolu.Dua etmeyin bize,biz ne yaşıyorsak hakediyoruz.cok şey yazardım da neyse.
Beni de bugün evine cagırdı torun görmek icin igtmedim bir süre gitmeyi düşünmüyorum bu tavırlarndan ötürüMerhaba, oy kullanmayı vatandaşlık görevi sayıyorum ben. Ben tatile gitmedim sırf oy kullanmak için. Yabancılar balya balya giderken, ben çocuklarımın gelecegi kararmasin diye gittim erkenden ama ne yazık ki kayınpeder dün gece koyduk mu türü paylasimlariyla kendini engelletti. Engelledim.
Konudaki mizahı ve açıklamasını yaptım.
Beğenmedim de demişsiniz zaten. İkna oldum.Bana hiç mizahi gelmedi. Hoş bulmadım bu mesajı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?