- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
- Konu Sahibi Mutluluk61
Kurtuldugunuza sevinin. Yargilamiyorum ayiplamiyorum ama DNA testi istedigi an birakmaliymissiniz zate. Neyse cok gec degil. Guclu durun. Allah yardimciniz olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şunu unutmayın her insan hata yapar amac burda o yapılan hataların farkına varılması ve düzeltilmesi kadın buna inanıyo göze almış olsa birdakika durmaz ama seviyo eşini belli çocukta var nerden biliyoruz belki adam çocuğuna farklı davranıyo eşine farklı herşeyin çözümü var bence tedavi olabilir eşi piskolojik destek alıp düzelen insan çok var
Aşkınızı sevginizi mi içinizden atamıyorsunuz? 23 yıllık evliyim, aşkla evlendim, evlilik öncesi de 5 yıllık flört dönemimi sayarsanız aşık olup evlendiğim adamı 28 yıldır tanıyorum, bacak kadar kızdım tanıştığımda, 28 yıla ve hala aşık olmama rağmen eşim benden kızım için DNA testi isteseydi, o gün o aşk biterdi, benim yavruma ve bana iftira atacak adam doğmadı daha, buna cesaret edecek adamıysa saniyesinde bitiririm, siz hala neyi içinizden atamıyorsunuz?Atamıyorum içimden söküp atamıyorum anlamıyorsunuz
Siz seviyorum diye kendinizi kandiriyorsunuz. Sizin ki bagimlilik. Baba evine donmeme istegi. Cunku boyle saygisiz doven soven bir adamla evlilik olmaz. Evlilik saygi cercevesinde yurur. Simdi aglarsiniz sizlarsiniz. Ilerdede o agladiklariniza iyi kide ayrilmisim der gulersiniz. (Bende ayrildim 5 yasindaydi oglum. 17 sene oldu.)siz haklıydınız. iPhone ye yüzüğe kanmamalıydım. Tükendim artık çok yoruldum bu evlilik bu gün bitti dün gece whatsap da durum paylaştığım için kavga çıktı foto falan da koymamıştım hadis paylaşmıştım. Benim istediğim gibi biri olmazsan bu evlilik bitecek dedi bana bende hiç geri adım atmadım. Öyle akşam kapandı konu babası falan vardı bizde yattık uyuduk yarın babamla konuşacağım bu evlilik bitecek dedi bende bitirmeyen en adi şerefsizdir dedim. Bu gün de içimde ne varsa herşeyi söyledim ona. Zamanın da beni orospu yerine koydun hamileyken çocuk doğunca DNA testi yaptıracağım dedin vurdun sövdün kısıtladın herşeyini kabul ettim sustum dedim artık hişbişey kabul etmeyeceğim dedim. Bissürü şeyler söyledim. O da evet haklısın ne sen benim istediğim gibi birisin ne de ben senin istediğin gibi biriyim olmadık olamayız da dedi sen bi whatsap için evliliğini bitirdin dedi ben de dedim ben whatsap için değil döven söven hizmetçi gibi kullanan bi koca için bitirdim dedim. Ara anneni babanı dedi bende önce kendi aileni ara dedim ( benim ailemin şu an basında büyük bi dert var o yüzden ) sonra ben arayacağım merak etme dedim. Herşey bitti dedim. Ama ben onu çok seviyorum ne yapacağım onsuz bilmiyorum kızımı daha yeni uyuttum kıyafetleri toparlayacağım şimdi. Hiç gücüm YÖK çok kötüyüm ölmek istiyorum ağlamaktan helak oldum nasıl ayrılacağım nasıl dayanacağım. Elim ayağım ağzım uyuşuyor nefesim kesiliyor Allah ım sen sabır ver rabbim
"Aileni ara", "hayir önce sen ara".. Allah askina ne bu? Ailelere bildiri mi yayinlamaniz lazim? "Kiyafetlerimi topliycam" kismi ayri olay.. Ikiniz de blöf atıyorsunuz, bosanmayacaksiniz ama bu surekli bosanma laflariyla iliskiyi ne hale getirdiginizin, nasil yiprattiginizin farkinda degilsiniz..siz haklıydınız. iPhone ye yüzüğe kanmamalıydım. Tükendim artık çok yoruldum bu evlilik bu gün bitti dün gece whatsap da durum paylaştığım için kavga çıktı foto falan da koymamıştım hadis paylaşmıştım. Benim istediğim gibi biri olmazsan bu evlilik bitecek dedi bana bende hiç geri adım atmadım. Öyle akşam kapandı konu babası falan vardı bizde yattık uyuduk yarın babamla konuşacağım bu evlilik bitecek dedi bende bitirmeyen en adi şerefsizdir dedim. Bu gün de içimde ne varsa herşeyi söyledim ona. Zamanın da beni orospu yerine koydun hamileyken çocuk doğunca DNA testi yaptıracağım dedin vurdun sövdün kısıtladın herşeyini kabul ettim sustum dedim artık hişbişey kabul etmeyeceğim dedim. Bissürü şeyler söyledim. O da evet haklısın ne sen benim istediğim gibi birisin ne de ben senin istediğin gibi biriyim olmadık olamayız da dedi sen bi whatsap için evliliğini bitirdin dedi ben de dedim ben whatsap için değil döven söven hizmetçi gibi kullanan bi koca için bitirdim dedim. Ara anneni babanı dedi bende önce kendi aileni ara dedim ( benim ailemin şu an basında büyük bi dert var o yüzden ) sonra ben arayacağım merak etme dedim. Herşey bitti dedim. Ama ben onu çok seviyorum ne yapacağım onsuz bilmiyorum kızımı daha yeni uyuttum kıyafetleri toparlayacağım şimdi. Hiç gücüm YÖK çok kötüyüm ölmek istiyorum ağlamaktan helak oldum nasıl ayrılacağım nasıl dayanacağım. Elim ayağım ağzım uyuşuyor nefesim kesiliyor Allah ım sen sabır ver rabbim
Offf bi saçmalamayın yaa..Evli misiniz siz? Çocuğunuz var mı? Eşiniz size bu çocuk benden değil dna yaptırcm dese tabi hayatım bu senin en doğal hakkın mı diyeceksiniz? Lütfen biraz oksijen gitsin beyninize açık havada dolaşın.. Adam kadını neyle itham etmiş sizin söylediğiniz şeye bakın ya..! Laf ola beri gele..! Dayak da cabası.. İnsan karısına o.. u der mi? Çocuğunun anadına ya.. Şahsen ben o adamı oracıkta boşar ömrü billah da ona o çocuğu göstermezdim..Aklın yolu bir.. Doğru bir tane.. Lütfen pembiş gözlüklerinizi çıkarın..sadece sana şunu söylüyorum sana seviyosan herşeyi yapabilirisin her erkek değişebilir bu biz kadınların elinde ben buna inanıyorum ve doğruda ağlama güçlü dur seni istemeen birini sende istemiyo gibi dur dahada çok kızıcak bu durumu farkedince anlıcak kararlı olduğunu ama evladınız için düzelmenizi istiyorum canı gönülden