• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz haklıydınız :(

Söylemedim hiçbişey aileme
Hiçbi anne baba bunu hazmedemez zaten.. sizi 5 dakika bırakmazlar orda.. çok sabırlıymışsınız gerçekten.. hakkınızda hayırlısı olsun..

buraya gelip laf sokup içindeki kini buraya kusan arkadaşlar gidin başkasına sarın.. kadının zaten sıkıntısı var laf sokup kötü konuşunca madalya mı takıyolar havai fişek patlatıp ağırlığınızca altın mı takıyolar??? Ayıp ya..

Varsin anam babam bir arada degil diye uzulsun
Babam benden suphe etmis,anami dakika basi dovmus eziyet etmis diye uzulecegine
Hangisi cocuk ruhunda daha derin yaralar birakir bir dusunun isterseniz
Daha yeni ağlamayı bıraktım kendimi Yen'i Yen'i toparlıyorum şimdi çocuğun eşyalarından başlayıp toparlanacağım.

Hiçbi anne baba bunu hazmedemez zaten.. sizi 5 dakika bırakmazlar orda.. çok sabırlıymışsınız gerçekten.. hakkınızda hayırlısı olsun..

buraya gelip laf sokup içindeki kini buraya kusan arkadaşlar gidin başkasına sarın.. kadının zaten sıkıntısı var laf sokup kötü konuşunca madalya mı takıyolar havai fişek patlatıp ağırlığınızca altın mı takıyolar??? Ayıp ya..
Allah razı olsun

Emin ki gitsem bi dk bile pişman olmaz gitme demez. Gururlu kibirli kinci biri bunu kendine yediremez
sen niye gidiyosun ya evden o gitsin ben anlamıyorum bu kadınları baba evine gidince noluyo o evde seninde emeğin var hakkın var kapıya koyman gereken adam o sen değilsin otur evinde o gitsin ama şunu farkettim sen ona çok aşıksın kopamazsın o adamdan belli düzelmesi için çabala dicem çok ağır konuşmuz eşin olucak kişide uzak durun belli bi süre çocuk var hemen öyle boşan demek olmaz arkadaşlar lütfen boşanmış ailerinin çocukları çok mutsuz büyüyo lütfen duyarlı olalım biraz

Arkadaşım kendine bu kötülüğü neden yapıyorsun
Dünya sen eziyet çek diye dönmüyor

sen niye gidiyosun ya evden o gitsin ben anlamıyorum bu kadınları baba evine gidince noluyo o evde seninde emeğin var hakkın var kapıya koyman gereken adam o sen değilsin otur evinde o gitsin ama şunu farkettim sen ona çok aşıksın kopamazsın o adamdan belli düzelmesi için çabala dicem çok ağır konuşmuz eşin olucak kişide uzak durun belli bi süre çocuk var hemen öyle boşan demek olmaz arkadaşlar lütfen boşanmış ailerinin çocukları çok mutsuz büyüyo lütfen duyarlı olalım biraz
Ev bizim değil ki dursam ne olacak kirada oturuyoruz ne yapıp da kiramı ödeyeceğim

Yahu daha demin ayrılmışsın atamıyorum içimden seviyorum diyorsun.
Herhalde her boşanmada böyle hemen kopulmuyor. Zamanla nefes alacaksın iyi ki diyeceksin..
Ama o hissettiğin şey sevgi değil canım o hayal kırıklığı.
Her şey yoluna girecek. Güçlü ol.
Sakın yılma.
Bir hayatın var.
Onu da başkaları için hizmetcilik ederek, onlardan dayak yiyerek heba etme.
Bebeğini şiddetsiz bir ortamda büyüt.
Ve sana ders olsun.
Bundan sonra sana ne yapman gerektiğini dikta eden bir insanla asla ama asla birlikte olma!!!

siz haklıydınız. iPhone ye yüzüğe kanmamalıydım. Tükendim artık çok yoruldum bu evlilik bu gün bitti dün gece whatsap da durum paylaştığım için kavga çıktı foto falan da koymamıştım hadis paylaşmıştım. Benim istediğim gibi biri olmazsan bu evlilik bitecek dedi bana bende hiç geri adım atmadım. Öyle akşam kapandı konu babası falan vardı bizde yattık uyuduk yarın babamla konuşacağım bu evlilik bitecek dedi bende bitirmeyen en adi şerefsizdir dedim. Bu gün de içimde ne varsa herşeyi söyledim ona. Zamanın da beni orospu yerine koydun hamileyken çocuk doğunca DNA testi yaptıracağım dedin vurdun sövdün kısıtladın herşeyini kabul ettim sustum dedim artık hişbişey kabul etmeyeceğim dedim. Bissürü şeyler söyledim. O da evet haklısın ne sen benim istediğim gibi birisin ne de ben senin istediğin gibi biriyim olmadık olamayız da dedi sen bi whatsap için evliliğini bitirdin dedi ben de dedim ben whatsap için değil döven söven hizmetçi gibi kullanan bi koca için bitirdim dedim. Ara anneni babanı dedi bende önce kendi aileni ara dedim ( benim ailemin şu an basında büyük bi dert var o yüzden ) sonra ben arayacağım merak etme dedim. Herşey bitti dedim. Ama ben onu çok seviyorum ne yapacağım onsuz bilmiyorum kızımı daha yeni uyuttum kıyafetleri toparlayacağım şimdi. Hiç gücüm YÖK çok kötüyüm ölmek istiyorum ağlamaktan helak oldum nasıl ayrılacağım nasıl dayanacağım. Elim ayağım ağzım uyuşuyor nefesim kesiliyor Allah ım sen sabır ver rabbim
Biraz gururunuz ağır bassın çocugunuza DNA testi yaptırmak isteyen bir adamı sevmek ne kadar doğru ¿

Neyine duyarli olalim arkadasim? Kadin dayak yiyor ,cocuguna dna testi isteniyor ,namussuz damgasi yiyor ama biz duyarli olup bosanma sabret öldürülene kadar mi diyelim?
Gercekten kadin olarak biraz caninizin kiymetini bilin, bosanmis ailelerin cocuklari hic de mutsuz buyumez, tam tersine o rezil ortamdan uzaklastigi icin saglikli ve sansli buyur

Öncelikle biraz sakin olmaya çalışın, sanki saplantılı bir durumunuz var eşinize karşı. Doğru ve yanlış kavramı karışmış, değerleriniz kaybolmuş gibi. O yüzden şuan duygularınızı kontrol edemiyorsunuz. Mümkün olduğunca yalnız kalmayın, toparlanmanıza yardımcı olacak biri varsa çağırın gelsin. Sonra da mutlaka psikolojik destek alın çünkü bu ayrılığa hazır değilsiniz belliki.

Öncelikle biraz sakin olmaya çalışın, sanki saplantılı bir durumunuz var eşinize karşı. Doğru ve yanlış kavramı karışmış, değerleriniz kaybolmuş gibi. O yüzden şuan duygularınızı kontrol edemiyorsunuz. Mümkün olduğunca yalnız kalmayın, toparlanmanıza yardımcı olacak biri varsa çağırın gelsin. Sonra da mutlaka psikolojik destek alın çünkü bu ayrılığa hazır değilsiniz belliki.
Evet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim

Neyine duyarli olalim arkadasim? Kadin dayak yiyor ,cocuguna dna testi isteniyor ,namussuz damgasi yiyor ama biz duyarli olup bosanma sabret öldürülene kadar mi diyelim?
Gercekten kadin olarak biraz caninizin kiymetini bilin, bosanmis ailelerin cocuklari hic de mutsuz buyumez, tam tersine o rezil ortamdan uzaklastigi icin saglikli ve sansli buyur
şunu unutmayın her insan hata yapar amac burda o yapılan hataların farkına varılması ve düzeltilmesi kadın buna inanıyo göze almış olsa birdakika durmaz ama seviyo eşini belli çocukta var nerden biliyoruz belki adam çocuğuna farklı davranıyo eşine farklı herşeyin çözümü var bence tedavi olabilir eşi piskolojik destek alıp düzelen insan çok var

Bu çok ağır olmadı mı?
Neden ağır olsun ? Asıl ağır olan bu kadına o adamın yaşattıkları değil mi ? Konu sahibi bi an evvel toparlanması ve kendine gelmeli. Ufacık bebeği var. O bebeğe yazık değil mi ? Annesine işkence etmesine tanık olsun çocuk daha mı iyi ?? Ve bunlara rağmen hala çok seviyorum diyebiliyor.

şunu unutmayın her insan hata yapar amac burda o yapılan hataların farkına varılması ve düzeltilmesi kadın buna inanıyo göze almış olsa birdakika durmaz ama seviyo eşini belli çocukta var nerden biliyoruz belki adam çocuğuna farklı davranıyo eşine farklı herşeyin çözümü var bence tedavi olabilir eşi piskolojik destek alıp düzelen insan çok var
Dayak atan koca duzelmez efendim. Psikolojik bir sorunun disa vurumu degil o. Adamda ahlak sorunu var. lutfen sabredin bilmem ne edin deyip yanlis yonlendirmeyin insanlari. Aksama o dayagi siz yemeyeceksiniz bu kadin yiyecek. Insallah iyi insanlarla karsilassin bundan sonra deyip sans dilemek en guzeli

Evet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim
sadece sana şunu söylüyorum sana seviyosan herşeyi yapabilirisin her erkek değişebilir bu biz kadınların elinde ben buna inanıyorum ve doğruda ağlama güçlü dur seni istemeen birini sende istemiyo gibi dur dahada çok kızıcak bu durumu farkedince anlıcak kararlı olduğunu ama evladınız için düzelmenizi istiyorum canı gönülden

Stockholm sendromu yaşıyor arkadaş başka bir açıklaması olamaz bence...
Artık bilemiyorum ne sendromu ama bu kafa yapısına şok oldum şu an. İnsan kendini ve evladını düşünmez mi ? Çocuğun huzurlu bir ortamda büyümesini istemez mi ? Anne yine anne baba yine baba. Ama benim babam annemi dövüyor sövüyor düşüncesi daha korkunç değil mi

Back
X