• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz haklıydınız :(

sen niye gidiyosun ya evden o gitsin ben anlamıyorum bu kadınları baba evine gidince noluyo o evde seninde emeğin var hakkın var kapıya koyman gereken adam o sen değilsin otur evinde o gitsin ama şunu farkettim sen ona çok aşıksın kopamazsın o adamdan belli düzelmesi için çabala dicem çok ağır konuşmuz eşin olucak kişide uzak durun belli bi süre çocuk var hemen öyle boşan demek olmaz arkadaşlar lütfen boşanmış ailerinin çocukları çok mutsuz büyüyo lütfen duyarlı olalım biraz

boşanmış ailelerin çocukları mutsuz büyümüyor
boşanmış ya da evli fark etmez güçsüz bağımlı annenin çocukları mutsuz büyür
iki iş arkadaşım bir en yakın arkadaşım ebeveynleri ayrı hem okul anlamında çok başarılılar hem de sosyal hayatta
ve gayet mutlu bir hayatları var çünkü anneleri hep destek ne olursa olsun pes etmemiş çocukları için en doğrusunu yapmış
babalarıyla da görüşürler

Dayak atan koca duzelmez efendim. Psikolojik bir sorunun disa vurumu degil o. Adamda ahlak sorunu var. lutfen sabredin bilmem ne edin deyip yanlis yonlendirmeyin insanlari. Aksama o dayagi siz yemeyeceksiniz bu kadin yiyecek. Insallah iyi insanlarla karsilassin bundan sonra deyip sans dilemek en guzeli
sizin görüşünüz farklı benimki farklı saygı duyuyorum sizin görüşünüzüde

Neden ağır olsun ? Asıl ağır olan bu kadına o adamın yaşattıkları değil mi ? Konu sahibi bi an evvel toparlanması ve kendine gelmeli. Ufacık bebeği var. O bebeğe yazık değil mi ? Annesine işkence etmesine tanık olsun çocuk daha mı iyi ?? Ve bunlara rağmen hala çok seviyorum diyebiliyor.
Bu durum yaşadığı her şeyin ona müstehak olduğu anlamına gelmez öyle değil mi? Hayır tabiiki uzaklaşmalı böyle bi insandan o konuda hemfikiriz. Ben üslubunuza takıldım, hoş olmadı.

Evet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim

Evet yazdıklarınızdan anlaşılıyor zaten. Sadece biraz sakinleşmeye ihtiyacınız var lütfen korkmayın bu kadar. Biraz akışa bırakın, kendinizi hazır hissettiğinizde eşyalarınızı toplarsınız onlar ufak ayrıntılar. İlle de bugün toplanıp gitmek zorunda değilsiniz, bunlara odaklanmayın şuan ruh sağlığınız daha önemli. Eğer daha kötü olacağınızı düşünüyorsanız bir sakinleştirici desteği alabilirsiniz hastaneden.

Bu durum yaşadığı her şeyin ona müstehak olduğu anlamına gelmez öyle değil mi? Hayır tabiiki uzaklaşmalı böyle bi insandan o konuda hemfikiriz. Ben üslubunuza takıldım, hoş olmadı.
Hanım efendi polemik yaratmayın. İyi günler.

Evet değilim düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşünsem ağlayacağım kriz geçireceğim
Kurtuluyorsun sevin önünde kocaman umut dolu bir hayat var sevgi böyle birşey değil insan kendine bukadar zulum eden birini sevmez senin korkularından ağlaman bırakamaman kendine gel sen annesin çoçuğum için ayakta durmak güçlü olmak zorundasın insanlar nelerle mücadele ediyor senin arkanda olana bir ailen var şanslı olduğunu anla artık küçük kız çoçuğu sızlanmayı bırak kendine gel

şunu unutmayın her insan hata yapar amac burda o yapılan hataların farkına varılması ve düzeltilmesi kadın buna inanıyo göze almış olsa birdakika durmaz ama seviyo eşini belli çocukta var nerden biliyoruz belki adam çocuğuna farklı davranıyo eşine farklı herşeyin çözümü var bence tedavi olabilir eşi piskolojik destek alıp düzelen insan çok var

Çocuğuna farklı davransa ne olacak ki? farklı bir ev değil yani, karısına şiddet uygulayan bir adam "hayatım mutfağa gelsene bişi dicem" diyip orada dövmüyor sonuçta. Çocuklar şahit oluyor hepsine. Ayrı ailelerin çocukları mutsuz büyümüyor.

Annem babamı şiddet yüzünden boşadı. Hatırlayamayacak kadar ufaktım. Babam evlendiği kadınla da dövüşürdü. Senede 20 gün giderdim korkudan pısardım, iki çocukları oldu, kardeşlerim o ortamda büyüdü. Abla diye ağlarlardı, ben evimde yüksek ses duymadan büyüdüm ve cidden o ortama binlerce milyonlarca kez tercih ederim. Çok yanlış yönlendiriyorsunuz insanları.

Yaşın biraz daha ilerlediğinde çok pişman olacaksın. U ağlamaların şuanda nekadar şanslı olduğunun farkında değilsin DNA testi istemiş daha nasıl büyük bir hakaret edebilir bir koca nasıl öyle birşey söyleyen adama kadınlık yapılır sağlıklı düşün yolun açık olsun

Doğru değil ama ne yapacaktım sinirliydim öylesine söyledi dedi
Öylesine böyle bişey kesinlikle söylenmemeli , bende her şeye göz yumarım çok sabrederim ama bu cümle tek başına boşanma sebebi bence çünkü bugüm bunu diyen yarın ayrılmak isterseniz size iftiralar da atar bence iyi düşünün size güvenmeyen bir erkekle nereye kadar..

alışıyorsun,içinden de atıyorsun,sonra dönüp arkana diyorsun ki ya ben sevgi aşk diye gözlerimi karartıp neler yaşamışım,ne kadar salakmışım..bir ömür ağlamaktansa 3 gün ağlıyorsun geçiyor,şuna emin ol böyle hasta ruhlu adamlar düzelmiyor asla..
Babamı tıoprağa koydum da ona bile alıştım ben zamanla,Rabbim sabrını veriyor.insan babasızlığa bile alışıyor da yemişim kocayı hele bide böylesini..

Şimdi kızımın eşyalarını topladım. Mesaj atmış akşama beni bekleme diye umurum da da değil en fazla biraz daha ağlarım şimdi annemi arayacağım herşeyi anlatacağım. Bni yanında ister ha oldu da istemedi altınlarım var onları bozarım şimdilik bi yerlerde idare ederim olmadı amcama giderim. Halama giderim hepsi yakın oturuyor bana. İki abim var kavga çıksın istemiyorum herşeyi sakince çözmeye çalışacağım. O beni kaybetti ben onu değil ha bide şöyle bi durum var. Kızım için dünya yı yak deseler dünya yı da yakarım. Ama bu süreçte benim gerçekten desteğe ihtiyacım var omuzlarım da şu an gerçekten çok büyük bi yük var inşallah hakkım da hayırlısı olur.

Hayatiniza bi an önce yon vermelisiniz yapamiyorum diyorsuniz o zaman susup oturacaksiniz bu olanlara yok ayrilacamm diyorsaniz allah yardimciniz olsunn esinde bunlari seni sevdiginden mi yapiyor yoksa gercekten de uyusmadiginimi anladi bilemeyecemm

Zamanın da beni orospu yerine koydun hamileyken çocuk doğunca DNA testi yaptıracağım dedin vurdun sövdün kısıtladın herşeyini kabul ettim sustum Ama ben onu çok seviyorum ne yapacağım onsuz bilmiyorum ölmek istiyorum ağlamaktan helak

Neden? Manyak mısınız?

Evi terk etmeden önce imkanlarını ayarla lütfen..
Gidecek yerini bul. Paranı ayarla. Planını kur. Davanı aç.
Plansız gidersen , bir yalvarışta geri dönersin.

Back
X