- 14 Mart 2016
- 724
- 266
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Bu kez dinleyecek misin kiMerhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Bana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.Başınıza gelen şeyler için çok üzgünüm.
Madem sizden bu kadar şikayetçiydi ayrılsaydı o zaman. Bunların hepsi bahane. Ben size boşanın diyeceğim. Yediği b.k ortada hala sizi suçluyor. Memursunuz hayatınıza bakın.
Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Evli adamda duygusal boslugun isi ne, ne bu ergen bekar tafralari? CekilmezBana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
Beni nişanlıyken aldattığıno bilmiyordum.sadece kahve içtik akıl aldım dedi bana. Ama öyle olmadığı evlenince çıktı ortaya.Şey ben şunu anlamadım. Şimdi nisanliyken sizi aldatti ve siz bunu bildiğiniz halde evlendiniz mi? Ayrica evliliğinizin 3. Günü bu kadın mesaj atıyorsa size sizi uzun zamandır aldatiyormus demek olmuyor mu? şuan hala aldatiyor olması mümkün değil mi? Keza adam da yüzsüz gibi suratınıza soylemiş. Sadece duygusal bir aldatmayla kaldığını da pek sanmıyorum. Ha aldatmanın duygusalı fizikseli yoktur o ayrı. Bazen burda okuduğum olaylardan ötürü o kadar şaşırıyorum ki.
Yapilacak sey belli once delil toplayin sonra yuzlesin sonra da insallah bosanma davasi. Ihanet yahu zina da vardir sizce hic gorusmemisler mi kadinin mesajlarindan anlarsiniz ne yapmislar beraber mutlaka acik etmistirBeni nişanlıyken aldattığıno bilmiyordum.sadece kahve içtik akıl aldım dedi bana. Ama öyle olmadığı evlenince çıktı ortaya.
Konunuzu okudum Allah o erkeği bildiği gibi yapsın kansız kopek. Zaten ne demek ya bir kadınla evde kahve içmek? Nisanliyken? Hayirdir ya? Sizde kabul edip evlenmissiniz benden daha safları varmış nediyim. Tabiki de aralarında duygusal bağ vardı sizi suçlayarak sizi manipüle etti hala da ediyo kiskancliginizin nedeni onun serefsizligiymis boşan bı zahmetMerhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Evde bir erkek ve bir kadının başbaşa kahve içmesini ben doğru bulmuyorum kalabalık bir gurup falan olsa hadi neyse. Doğru müthiş akıl almış. Bırakın bu adamı Allah aşkına. Sakın çocuk falan da yapmayın. Kadınla hala görüşüyor besbelli. Kendine yazık etme. Her türlü bahaneyle seni defalarca aldatır.Beni nişanlıyken aldattığıno bilmiyordum.sadece kahve içtik akıl aldım dedi bana. Ama öyle olmadığı evlenince çıktı ortaya.
Tamam fiziksel olmadıysa devamke taa ki fiziksel temas olana kadarFiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?