Siz haklıymışsınız gözüm kör olmuş.

Pembe PanjurluEv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
724
266
103
31
Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.

Bu kez dinleyecek misin ki

Bana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.

Kadın ne diye size mesaj attı?

Bana öyle durduk yere terbiyesizsin vs yazan olursa fena yaparım onu. Siz kadına ne tepki verdiniz? 3. Gün bu olaylar olmuş siz 4 aydır berabersiniz.

Şey ben şunu anlamadım. Şimdi nisanliyken sizi aldatti ve siz bunu bildiğiniz halde evlendiniz mi? Ayrica evliliğinizin 3. Günü bu kadın mesaj atıyorsa size sizi uzun zamandır aldatiyormus demek olmuyor mu? şuan hala aldatiyor olması mümkün değil mi? Keza adam da yüzsüz gibi suratınıza soylemiş. Sadece duygusal bir aldatmayla kaldığını da pek sanmıyorum. Ha aldatmanın duygusalı fizikseli yoktur o ayrı. Bazen burda okuduğum olaylardan ötürü o kadar şaşırıyorum ki.

Beni nişanlıyken aldattığıno bilmiyordum.sadece kahve içtik akıl aldım dedi bana. Ama öyle olmadığı evlenince çıktı ortaya.

Beni nişanlıyken aldattığıno bilmiyordum.sadece kahve içtik akıl aldım dedi bana. Ama öyle olmadığı evlenince çıktı ortaya.
Yapilacak sey belli once delil toplayin sonra yuzlesin sonra da insallah bosanma davasi. Ihanet yahu zina da vardir sizce hic gorusmemisler mi kadinin mesajlarindan anlarsiniz ne yapmislar beraber mutlaka acik etmistir

Bosan,adamın bedeni seninle olsa bile kalbi o kadınla.
Ayrıca beni sen ittin demek,kendi yedigi b.ku bile bir başkasına yükleme eğilimi gösterenlerin en belirgin özelliğidir.
Bu adamı kendi yataginda grup yaparken yakalasan bile seni suçlayacak bir bahane bulur illa ki.

Konunuzu okudum Allah o erkeği bildiği gibi yapsın kansız kopek. Zaten ne demek ya bir kadınla evde kahve içmek? Nisanliyken? Hayirdir ya? Sizde kabul edip evlenmissiniz benden daha safları varmış nediyim. Tabiki de aralarında duygusal bağ vardı sizi suçlayarak sizi manipüle etti hala da ediyo kiskancliginizin nedeni onun serefsizligiymis boşan bı zahmet

Evde bir erkek ve bir kadının başbaşa kahve içmesini ben doğru bulmuyorum kalabalık bir gurup falan olsa hadi neyse. Doğru müthiş akıl almış. Bırakın bu adamı Allah aşkına. Sakın çocuk falan da yapmayın. Kadınla hala görüşüyor besbelli. Kendine yazık etme. Her türlü bahaneyle seni defalarca aldatır.

Ne delili ne yüzleşmesi adam her şeyi itiraf etmiş. Basin tekmeyi.. o son ana kadar o kadar çok işaret var ki.. işte görüyoruz, biliyoruz ama konduramiyoruz. O yüzden içinizde güvensizlik, şüphe varsa bilin ki bu problem vardır. Daha nisnaliyken seni aldatmış. Bı de yüzsüz gibi seni mi suçluyor? Madem o adam niye evlenip, senin başını yapmış. Gözünü seveyim şunu tüm sulayeye rezil et. O ahlaksız kadına da iki laf etmezsen sana da aşk olsun.

Tamam fiziksel olmadıysa devamke taa ki fiziksel temas olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…