- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.108
- 1.123
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Pek akıl verilecek bir şey yok, hızlıca bu adamdan kurtulmaya bak. Boşanma için delil topla, altının varsa güvenli bir yere bırak. Toparlanacak bir durum yok ortada, adam seni manipüle ederek suç bastırmaya çalışıyor.Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
8 ay daha mı çekeceksin bu adamı anlaşmalı için. Kredi çek gerekirse 50bini tamamla boşan. Senin boşanasın yok kılıf o para ve süreFiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
YersenFiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi.
Üzerine adama sponsor da oluyor anladığım kadarıyla. Ben yeni memur oldum o da çalışmıyor dava açacak para yok demeye getirdi bir mesajındaSenin orda kadina 3 çocuklu 2 eşli derken alt metinde "beni boşayip onunla evlenmez, kadin değeri düşük biri" algısıyla yazdigini her kadın anlar. Haa kocan belki seni bosamaz. Senin gibi bedava karilik yapacak yapacak, hizmet edecek birini neden bosasin? Neden diğer kadınla evlenip toplum baskısı yaşasın, hem o kadın için de senin varlığın iyi. Kadın neden kendi çocuklarıyla kötü olsun, adamın temizliğini, yemeğini ceksin. Sen hallet işte onları işte. Adamın cefasini sen çek; sefasını o kadın çeksin. Sen onun yemeği yap, donunu yıka, akrabalarını çek. O da kadınla kahve keyfi yapsın. Senin bosanmiyor olman onlara ceza degil, lütuf. Yazdıklarım seni kirmasin. Gözünü açman için söylüyorum. Yazık edersin kendine; İnanki o adam seni sevmiyor. Bosanmani geciktirme bence
Bir yol dolmadan çekişmeli oluyor, onunla uğraşmayacağım, 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanacağım… forumun yeni bahanesi bu. Bir üye daha vardı böyle. Kocası dükkanda çalıştırıp, aldatıp, milletin karısını gözüyle yiyordu. O da adli tatil, yok anlaşmalı olsun derken boşanmıyordu. Ne hikmetse bir yılın sonunda da hepsi hamile kalırYahu nereye olmamış, kamasutrada pozisyon birakmamislar.
Sen hâlâ kahvedesin,cekismelidesin,bosanmalardasin.
Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.Bir yol dolmadan çekişmeli oluyor, onunla uğraşmayacağım, 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanacağım… forumun yeni bahanesi bu. Bir üye daha vardı böyle. Kocası dükkanda çalıştırıp, aldatıp, milletin karısını gözüyle yiyordu. O da adli tatil, yok anlaşmalı olsun derken boşanmıyordu. Ne hikmetse bir yılın sonunda da hepsi hamile kalır
Resmi nikahta olsa sonradan alınan konu sahibi gibi.Çok eşlilik serbest olsa o kadını da alır herif. İkisini de bırakası yok.
Ahahah evet baksana diğer kadına, gelmiş karaktersiz diyor adamın nikahlı karısına ya, araya giren konu sahibi olmuş.Resmi nikahta olsa sonradan alınan konu sahibi gibi.
Bana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
Heyyy yavrum hey, klasik erkek yalanları işte.Karektersizliğine kılıf aramaya çalışan bir zavallı.Boşa gitsin.Bana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
Yalnız bişey diycem, o kadın adamı size itmiş bence. Ona desin sen beni ittin diye. Sizden önce o varmış zaten bxbxbxbxbxbxbxBana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
Ne demek nasıl devam edicem hayata, abartin abartın, sırf bu kafa yüzünden baska bir kadının varlığını bile bile evlendiniz.Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Kaç yıllık evlilikler bitiyor 4 ay ne ki , böyle bi adama katlanma..Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
İlk defa bi aldatma konusuna ayrılmayın yazmaya geldimHayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Yaşaya yaşaya anlayacaksınız burada yazılanları okuyup geçeceksiniz şimdi ,bana akıl verin diyorsunuz ya yüz kilo akıl hibe edilse yine almayacaksınız .Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
İşsiz bir kocanız var. Siz memursunuz. Ve adam hala suç bastırıp beni sen ittin vs diye sizi suçluyor.Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?