Siz haklıymışsınız gözüm kör olmuş.

Pek akıl verilecek bir şey yok, hızlıca bu adamdan kurtulmaya bak. Boşanma için delil topla, altının varsa güvenli bir yere bırak. Toparlanacak bir durum yok ortada, adam seni manipüle ederek suç bastırmaya çalışıyor.

Kadin size mesaj atmis. Delil ayaginiza kadar gelmis. Memursunuz, gidip 50bin tl kredi cekin, davanizi açın. Delillerin 6 ay gecerliligi var

8 ay daha mı çekeceksin bu adamı anlaşmalı için. Kredi çek gerekirse 50bini tamamla boşan. Senin boşanasın yok kılıf o para ve süre

Üzerine adama sponsor da oluyor anladığım kadarıyla. Ben yeni memur oldum o da çalışmıyor dava açacak para yok demeye getirdi bir mesajında

Yahu nereye olmamış, kamasutrada pozisyon birakmamislar.
Sen hâlâ kahvedesin,cekismelidesin,bosanmalardasin.
Bir yol dolmadan çekişmeli oluyor, onunla uğraşmayacağım, 1 yıl dolunca anlaşmalı boşanacağım… forumun yeni bahanesi bu. Bir üye daha vardı böyle. Kocası dükkanda çalıştırıp, aldatıp, milletin karısını gözüyle yiyordu. O da adli tatil, yok anlaşmalı olsun derken boşanmıyordu. Ne hikmetse bir yılın sonunda da hepsi hamile kalır

Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.

Hanimlar iste evlilik icin bu kadar cildirirsa bu kimil zararlilari da 3bin liralik bi yuzukle koca kadin memuru kapatir kendine boyle deee sefasini surer parasini da yer kahvesini de icer madigudisiyle seksini de yapar neden? Cunku her seye ragmen o pis sumukluyle evlenildi. Biz gercekten erkeklere bu kadar mecbur degiliz, kadin olmak ne demektir acaba eeen basindan mi baslasak?

Bana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
Yalnız bişey diycem, o kadın adamı size itmiş bence. Ona desin sen beni ittin diye. Sizden önce o varmış zaten bxbxbxbxbxbxbx

Hayır ikimizde çalışıyoruz. Ailemle de görüştüm. Boşanacağım. Sadece ben nasıl devam edicem hayata bilmiyorum daha 4 aylık bu evlilik. Çok kötüyüm. Ne düşüneceğimi bilmiyorum.
Ne demek nasıl devam edicem hayata, abartin abartın, sırf bu kafa yüzünden baska bir kadının varlığını bile bile evlendiniz.
Hayatiniz gayet güzel devam eder isterseniz.

Kaç yıllık evlilikler bitiyor 4 ay ne ki , böyle bi adama katlanma..

Kendi hatasını sana yıkmaya çalışan erkeklerden nefret ediyorum. Uçkuruna sahip olucak kalkıp seni suçlamayamz bu yüzden..
beni çok sıktın buyuzden böyle yaptım. Oldu paşam başkaaaa..

İlk defa bi aldatma konusuna ayrılmayın yazmaya geldim
Sebebi kaıdnın size mesaj atması
Kadın dünden bekliyor ayrılmanızı
Acayip gıcık oldum kadını yolardım
Ha adam ayrı bir konu ama en azından hızlı ayrılmayın
Uzatın mevzuyu

Kurduğu evde sen biriyle oturup kahve içseydin akıl alsaydın, o kişi kocana üçüncü gün sana gelen mesajları atsaydı, 4aylıkken de eve sarhoş gitseydin ben o kadına his besledim sen beni ittin deseydin hangi aşamada sence başına iş gelirdi?
Bir de adamın geliri yok sen memursun.

Yaşaya yaşaya anlayacaksınız burada yazılanları okuyup geçeceksiniz şimdi ,bana akıl verin diyorsunuz ya yüz kilo akıl hibe edilse yine almayacaksınız .
Zamanla adamdan ümidiniz kalmayınca kendiniz kimseden tek bi akıl istemeden direkt bırakıp gideceksiniz ..
Tabi üzüntüyle ,hüzünle geçmiş gitmiş yıllar da ayrı bi konunuz olacak .

İşsiz bir kocanız var. Siz memursunuz. Ve adam hala suç bastırıp beni sen ittin vs diye sizi suçluyor.
Pardon da işi bile olmayan, sizi aldatan bir adamla devam etmeyi mi düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse çok deşip durmayın, kapatın madem. Boşuna sinir harbi olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…