Siz haklıymışsınız gözüm kör olmuş.

Ne aklı istiyorsunuz şu an, anlayamadım ben.
Yani adam açık açık söylemiş başkasını sevdiğini zaten. Yapılacak şey belli.
Fiziksel bişeyler olmamış diyor ve inandınız mı gerçekten?
Kadının çocuğu, boşanması sizi ilgilendirmez. Siz kocanızın size yaptıklarına bakacaksınız. Aldatmış, yalan söylemiş, başkasını seviyor ve yatıyor da. Pılınızı pırtınızı toplayıp çıkın evden, 8 ay ailenizin yanında kalır sonra açarsınız davanızı.

Aynen eve gidip sadece kahve icmislerdir. Aralarında hiçbir şey olmamıştır başka.
O yüzden kadın size mesaj atma cesareti gösteriyor, kocanız içip içip kadına olan aşkını itiraf ediyor.
Siz akıllanmaz ve boşanmazsiniz.

Boşanacaksınız. Ne yapacağımı mı kalmış adam çatır çatır aldatmış ahlaksız. Kadın da bir de hesap soruyor. Üstelik suçu da size yıkıyor. Madem memnun değildin neden evlendin demezler gebeş. Benim korkum iki gün sonra eşim bunu bunu yapmıştı ama bir öğrendim ki hamileyim diye konu açmanız.

Yalnız kadın dişli biri boşama sen boşama altından minderi şak diye çekecek cesaret var o kadında.
Gururunla kendin boşa bence yoksa çok fena şeylere maruz kalırsın

Senin orda kadina 3 çocuklu 2 eşli derken alt metinde "beni boşayip onunla evlenmez, kadin değeri düşük biri" algısıyla yazdigini her kadın anlar. Haa kocan belki seni bosamaz. Senin gibi bedava karilik yapacak yapacak, hizmet edecek birini neden bosasin? Neden diğer kadınla evlenip toplum baskısı yaşasın, hem o kadın için de senin varlığın iyi. Kadın neden kendi çocuklarıyla kötü olsun, adamın temizliğini, yemeğini ceksin. Sen hallet işte onları işte. Adamın cefasini sen çek; sefasını o kadın çeksin. Sen onun yemeği yap, donunu yıka, akrabalarını çek. O da kadınla kahve keyfi yapsın. Senin bosanmiyor olman onlara ceza degil, lütuf. Yazdıklarım seni kirmasin. Gözünü açman için söylüyorum. Yazık edersin kendine; İnanki o adam seni sevmiyor. Bosanmani geciktirme bence

Eee bu adamın içki parasını kim veriyor? Başka kadına olan aşkından içen adamın parasını siz mi veriyorsunuz? Adam sizinle niye evlendi biliyor musunuz? Ailesi o kadına izin vermezdi ama siz bu ayıya göre sıfır km gelindiniz. Evlenip vazifesini yaptı. Şimdi aynı haltları yemeye devam…

böyle bir konuda tek eksik sürpriz, hiç beklenmeyen gebelik.

Yahu nereye olmamış, kamasutrada pozisyon birakmamislar.
Sen hâlâ kahvedesin,cekismelidesin,bosanmalardasin.

o zaman söyledik inanmadın nişanlına inandın şimdi yine eşine inanıyorsun fiziksel birşey olmamışmış. çocuk mu kandırıyor diyeceğim evlenecek yaşa gelmişsiniz.
8 ay nerede duracaksınız peki?
adamla aynı evde aynı yatakta mı?
olacak olanı söyleyeyim siz bunu da bir şekilde sineye çekeceksiniz.sonra yıllar içinde yine aldatılacaksınız.

Eşiniz kadına sizinle ilgili neler dedi ki size mesaj atabiliyor. Iki sevgili zerre kadar takmıyorlar sizi. Kocaniz da eve gelip 4 aylık karısına sevgilisine olan askını itiraf ediyor. Bu kadarını ilk defa okuyorum. Size de hiç üzülemedim.

Kocaniz 3 cocuklu, 2 kez bosanmis bir kadinla evlenebilecek, ailesine sokabilecek cesarette olmadigi icin sizinle evlenmeyi tercih etmis. Kadin mesajlari atabildiginde, kocaniz da sizi sucladigina gore adamin gonlu hala o kadinda. İlişkileri hala devam ediyo olabilir. Daha once dinlemediginiz gibi simdide dinlemeyeceksiniz ama ben bosanin diyorum

Sen niye karektersizmissin .
Kadın hırsından saldırmış.
O nasıl bir adam nlkahli karısına hakaret ettiriyor.
Arsıza bak ya

Burda akıl alınacak bir durum yok aslında direkt boşanın.
Hadi boşanmadınz diyelim o adama nasıl güveneceksiniz her ona baktığınız da size yaptıkları aklınıza gelmicek mi?
Bide o kadın ne mesaj attı size bide evlendikten 3.gün sonra attı Dediniz hiç mi sorgulamadınız bu kadın kim oluyor da bana hangi hakla msj atıyor diye gerçekten bu konu da çok sessiz kalıyorsunuz biraz gözünüzü açın sesinizi çıkarın
Ve Şuan çocuk yok ki inşallah yapmazsınız.

Kadın çok mu karakterliymiş de size mesajlar atmış.
Nişanlı adamla birlikte olup kendini kullandırdığın için öfkeli olmanı anlıyorum, yazsaydınız keşke.
Eşinize yapılacak şey belli, boşayacaksınız, kendi gibi karaktersiz o kadınla mutlu mesut! Yaşayacak.

Çok eşlilik serbest olsa o kadını da alır herif. İkisini de bırakası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…