- 3 Şubat 2009
- 10.240
- 18.193
- 823
- 45
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Ne aklı istiyorsunuz şu an, anlayamadım ben.Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Fiziksel bişeyler olmamış diyor ve inandınız mı gerçekten?Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Aynen eve gidip sadece kahve icmislerdir. Aralarında hiçbir şey olmamıştır başka.Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Senin orda kadina 3 çocuklu 2 eşli derken alt metinde "beni boşayip onunla evlenmez, kadin değeri düşük biri" algısıyla yazdigini her kadın anlar. Haa kocan belki seni bosamaz. Senin gibi bedava karilik yapacak yapacak, hizmet edecek birini neden bosasin? Neden diğer kadınla evlenip toplum baskısı yaşasın, hem o kadın için de senin varlığın iyi. Kadın neden kendi çocuklarıyla kötü olsun, adamın temizliğini, yemeğini ceksin. Sen hallet işte onları işte. Adamın cefasini sen çek; sefasını o kadın çeksin. Sen onun yemeği yap, donunu yıka, akrabalarını çek. O da kadınla kahve keyfi yapsın. Senin bosanmiyor olman onlara ceza degil, lütuf. Yazdıklarım seni kirmasin. Gözünü açman için söylüyorum. Yazık edersin kendine; İnanki o adam seni sevmiyor. Bosanmani geciktirme benceFiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Eee bu adamın içki parasını kim veriyor? Başka kadına olan aşkından içen adamın parasını siz mi veriyorsunuz? Adam sizinle niye evlendi biliyor musunuz? Ailesi o kadına izin vermezdi ama siz bu ayıya göre sıfır km gelindiniz. Evlenip vazifesini yaptı. Şimdi aynı haltları yemeye devam…Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Yahu nereye olmamış, kamasutrada pozisyon birakmamislar.Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Fiziksel birşeyler olmamış. Kadın 3 cocuklu 2 kez boşanmış birisi. Çekişmeli davalar için şuan 50 bin istiyorlar. 8 ay durıp anlaşmalı düşünüyorum. Zaten hiç bi maddi geliri yok. Bende yeni memur oldum
Kadın çok mu karakterliymiş de size mesajlar atmış.Merhaba benim nişanlım biz ayrıyken iş arkadaşıyla evde kahve içmişti demiştim. Siz ayrılın falan dediniz o kadar. Sizi dinlemedim. Bu süreçte de memur oldum gerçekten de. Biz evlendik kadın 3. Gün bana mesajlar attı. Sen karaktersizsin falan diye. Tabi biz daha 4 aylık evliyiz ben hep doğruları öğrenmek için kavgalar çıkardım. Bir gün eşim çok içerek eve geldi. İşte o kadınla aramda duygusal bağ vardı. Beni sen ittin senin kıskançlıkların boğmaların kısıtlamaların neler neler. Daha cok dedi için el vermiyor yazmaya. Ama kendisi sürekli beni laf sokmakla kısıtlamakla kıskançlıkla suçluyor. Kızlar bana akıl verin nolur.
Çok eşlilik serbest olsa o kadını da alır herif. İkisini de bırakası yok.Eşiniz kadına sizinle ilgili neler dedi ki size mesaj atabiliyor. Iki sevgili zerre kadar takmıyorlar sizi. Kocaniz da eve gelip 4 aylık karısına sevgilisine olan askını itiraf ediyor. Bu kadarını ilk defa okuyorum. Size de hiç üzülemedim.
Biz akıl verince dinliyor musunuz?sadece ağlamak bizi şişirmek için yazıyorsunuzBana diyor ki beni kıskanclıklarınla sen ittin. Sürekli o kadınj söyledin durdun benim duygusa boşluğumdan faydalandı falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?