Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Benim içinde onun üstüne yada benim üstüme olması sorun değildi. Sadece arabanın üstüme olması konusunda heveslenmiştim.
Zaten onun üstüne oldu, burda bunu paylaşma sebebimse dogru olmayan bir gerekçeyi bana sunup kendi üzerine yapması çok düşündürdü üzdü sadece.Zaten çok ciddi bir şekilde var olan güvensizliğimi pekiştirdi bunu paylaşmak istedim
Yani siz inanırmıydınız.Gerçekten öyle mi biliyordu.Madem öyle biliyordu gidip öğrendiğinde neden gelip açıklama zahmetinde bulunmadı demezmiydiniz.
Yada ya ben öyle biliyorum ama,bir arkadaşıma danışayım demezmiydi,eşi üstüne yapmak isteyen insan.
Araba alacaktık,ben bütün mehirimi yani bileziklerimi eşime verdim bozdurduk.Diğer bütün altınlarıda bozdurduk, ve kredi çektik.
Ev eşimin üstüne.arabayıda ben çok beğenmiş istemiştim,benim üstüme olmasını istedim,kendisi yapacağını söyledi.3-5 gün sonra alma vakti gelince ehliyetsiz olmuyor vs şeklinde geçerli hikayesini anlattı.Gerçekten inandım![]()
Ben öyle saçma bişey olamaz,önce araba alıp sonra ehliyet alan insanlar var dedim.Oralı olmadı.Yine geçerli bir açıklama yaptı inandım.tamam o zaman canım benim üstüme zaten olmuyormuş dedim.Üstelik araç alım işlemlerindeki belgelerede internetten bakmıştı.
Ben kendisine inandım.Arabayı almaya gitti, kendisine ehliyet sorulmadığı halde,bana gelip bir açıklama yapma zahmetinde bulunmamış.Ben kendim internetten araştırıp öğrendim ehliyetsiz araç alındığını.Çok küçük düşürüldüğümü hissettim,inanmıştım.
Sonra yüzüne söyledim bana neden böyle birşey yaptın dedim.İşte ben öyle biliyordum dedi. Ama ben sana öyle birşey olmayacağını çok saçma oldugunu söylemiştim dedim.Kaile almadın dedim.Sonra öyle bile biliyorsan bir arkadaşına danışırsın bir sürü erkek arkadaşın var yada noterin sitesi var,yada bir telefon açıp öğrenirdin dedim.
Sonra senden ehliyetde sorulmamış bana gelip ''ben sana yanlış söylemişim, ehliyetsiz oluyormuş,benden ehliyet sormadılar,istersen yarın notere gidelim'' demedin dedim.Gizledin bunu dedim.Bana bu sorum karşılığında evet sonradan söylemem gerekirdi olup bitmişti artık tekrar açmak istemedim diyor.
Birde madem ehliyetsiz araba alınmadıgını biliyorsa,bana niye senin üstüne yapalım dedin önce diyorum. Bana cevabı sonradan aklıma geldi diyor.Saçmalığa bakarmısınız.
Açıklaması verdiği cevap ne kadar inandırıcı?Lütfen ben zaten biliyorum ama yardıma ihtiyacım var,canımı yakacağını bilsenizde söyleyin.
Kızlar nasıl inanırsınız buna.İlkokul çocuğumu 30 yaşında insan.Nasıl öyle biliyormuş?madem öyle biliyormuş öğrendiğinde niye gelip bi zahmet açıklama yapmamış demezmisiniz,hep bir soru işareti kalmazmı içinizdehaksızmıyım nolur yardımcı olun.Masummuş gibi bana ben öyle biliyordum,evet sonradan gelip söylemem lazımdı diyor.
Zaten kendisie güvenmiyorum nişanlandıgımdan 1 ay sonra msnde bir kızla benle görüştüğü süre boyunca o kızlada netten chatleştiğini vs öğrendim yıkıldım uzun hikaye ama ayrılma cesareti bulamadım nişandan sonra.
Sonraları başka yalanlarıda oldugunu öğrendim.Uzatmayayım zaten kendisine güvenim sıfırlandı.Çok üzgünüm maalesef yaşadığım insana güvenmeden yaşıyorum. 3 gün onunla mutlu olmaya çalışsam yaptıkları aklıma geliyor.
Aşka vs inancım kalmadı,size anlatsam rüya gibiydi aşkımız.Bir filmde bir lafa takılmıştım onla beraberkende aklıma geliyordu hep. ''Bir insan mükemmel yada mukememele yakın görünüyorsa bunun arkasında başka şeyler arayın''.Çok iyi görünen insanlardan korkun.Paylaşmak istedim.
Biz insanoğlu, cesaret etmeye güç bulamadığımız yılmışlıklarımıza yakınmayı geleceğe bırakıp en büyük hatayı daha aldığımız yanlış kararın başında veriyoruz..Ama neden ? Bu soruya ben bile cevap veremezken sana neden soruyorsam..
Keşke demek istemiyorum yaşanmışlıkların için. Baştan senin hayalerinin üzerinme karabulut gibi çöken bir adamı hayat arkadaşın edinmeseymişsin keşke !! Keşkeledim maalesef.
İnanmak istediğin şey aslında eşinin bu yaptıkları karşısında takınacağı tavrin adil olmasına değil..Onun sende bıraktığı intibada bir eksiklik olduğu için çıkmazlardasın..Neden mi ? Benim kendi evlilik hayatımda bir ev ve arabanın eşimin yada benim üzerime olmasının hiçbir sorunu olmazdı kendimi düşünerek senin sorununa cevap arıyorum kendimce.
Güvenmiyorsun, geleceğinin garanti altında olduğuna inanmak istiyorsun, hakkındır ! Ama bu hakkı nasıl alacağın hususunda en iyi yol yordamı yine bilecek olan kişi sensin..Mehirini vermek zorunda değildin evet ama verdin ve ev alındı bitti..Konuşmak ne çare ?
Araba hususunda olan oldu yine eşine göstereceğin en olumsuz tepki onun sana çıkışmasına vesile olacak ve birbiriniz için katlanılmaz hale geleceksiniz..Deşme..Ardında duramayacagın bir karar için yuvandaki azda olsa bulduğun huzuru ellerinle kendine çekilmez kılma..
Gerçekten komik bir gerekçe ve cevapla gelmiş sana, senin yerinde olsam benim de güvenim sarsılırdı.
Kaldı ki nişanlılık döneminizde de güvenini sarsacak davranışlarda bulunmuş.
Bir ilişki güven çerçevesinden çıktıktan sonra, tekrar rayına oturması bir hayli zaman alabilir.
Tabii ki karşındaki insanın hiç bir zaman aklından geçenleri, yapmak istediklerini ve planlarını malesef ki okuyamıyoruz.
Keşke gerekli yerlerde böyle bir yetimiz olsaydı.
Sonuç olarak öyle ya da böyle sen bu adam ile evlisin. Birlikte bir hayat yaşıyorsunuz, paylaşıyorsunuz. Seninle birlikte aldığı kararları neticelendirirken, senin hiç düşünmediğin şekilde hareket etmesi tabii ki yanlış.
Hele ki bir de bunun üstüne, seni kandırmaya çalışması. Bence senin yapman gereken şu noktada eşini karşına alıp eğrisi ve doğrusuyla yaşadıklarınızı ve senin duyduğun güvensizliği onunla paylaşman.
Birşeyleri aranızda ne kadar çok konuşmazsanız, bunlar o kadar çok fazlalaşacak ve günün birinde senin kaldıramayacağın bir hal alacak. Bunun neticesinde de ciddi tartışmalara, belki de ayrılığa sebebiyet verecek.
Güvensizlik çok ciddi bir sorun bence, asla kulak ardı edilmemesi gereken bir konu. Fakat "yitirilen güven tekrar kazanılamaz" diye bir kaide yok.
Önce eşinle konuş, sonra nasıl davranacak ve ne şekilde hareket edecek bunun üzerinden bir kanıya var derim.
Allah kolaylık versin, inşallah sorunlarınız aranızda hallolur...
açıkca ve netce cevabımı yazıcam ılk aklıma gelen suydu güvenınız yoksa neden guvencenız olan altınlarınızı verdınız ?
Yani siz inanırmıydınız.Gerçekten öyle mi biliyordu.Madem öyle biliyordu gidip öğrendiğinde neden gelip açıklama zahmetinde bulunmadı demezmiydiniz.
Yada ya ben öyle biliyorum ama,bir arkadaşıma danışayım demezmiydi,eşi üstüne yapmak isteyen insan.
sizin eşinize güveniniz yok. yoksa evlilikte edinilmiş tüm mallar ortaktır. yani eşinin yada senin üstüne olması o kadar da önemli değil.
Araba alacaktık,ben bütün mehirimi yani bileziklerimi eşime verdim bozdurduk.Diğer bütün altınlarıda bozdurduk, ve kredi çektik.
Ev eşimin üstüne.arabayıda ben çok beğenmiş istemiştim,benim üstüme olmasını istedim,kendisi yapacağını söyledi.3-5 gün sonra alma vakti gelince ehliyetsiz olmuyor vs şeklinde geçerli hikayesini anlattı.Gerçekten inandım![]()
Ben öyle saçma bişey olamaz,önce araba alıp sonra ehliyet alan insanlar var dedim.Oralı olmadı.Yine geçerli bir açıklama yaptı inandım.tamam o zaman canım benim üstüme zaten olmuyormuş dedim.Üstelik araç alım işlemlerindeki belgelerede internetten bakmıştı.
Ben kendisine inandım.Arabayı almaya gitti, kendisine ehliyet sorulmadığı halde,bana gelip bir açıklama yapma zahmetinde bulunmamış.Ben kendim internetten araştırıp öğrendim ehliyetsiz araç alındığını.Çok küçük düşürüldüğümü hissettim,inanmıştım.
Sonra yüzüne söyledim bana neden böyle birşey yaptın dedim.İşte ben öyle biliyordum dedi. Ama ben sana öyle birşey olmayacağını çok saçma oldugunu söylemiştim dedim.Kaile almadın dedim.Sonra öyle bile biliyorsan bir arkadaşına danışırsın bir sürü erkek arkadaşın var yada noterin sitesi var,yada bir telefon açıp öğrenirdin dedim.
Sonra senden ehliyetde sorulmamış bana gelip ''ben sana yanlış söylemişim, ehliyetsiz oluyormuş,benden ehliyet sormadılar,istersen yarın notere gidelim'' demedin dedim.Gizledin bunu dedim.Bana bu sorum karşılığında evet sonradan söylemem gerekirdi olup bitmişti artık tekrar açmak istemedim diyor.
Birde madem ehliyetsiz araba alınmadıgını biliyorsa,bana niye senin üstüne yapalım dedin önce diyorum. Bana cevabı sonradan aklıma geldi diyor.Saçmalığa bakarmısınız.
Açıklaması verdiği cevap ne kadar inandırıcı?Lütfen ben zaten biliyorum ama yardıma ihtiyacım var,canımı yakacağını bilsenizde söyleyin.
Kızlar nasıl inanırsınız buna.İlkokul çocuğumu 30 yaşında insan.Nasıl öyle biliyormuş?madem öyle biliyormuş öğrendiğinde niye gelip bi zahmet açıklama yapmamış demezmisiniz,hep bir soru işareti kalmazmı içinizdehaksızmıyım nolur yardımcı olun.Masummuş gibi bana ben öyle biliyordum,evet sonradan gelip söylemem lazımdı diyor.
Zaten kendisie güvenmiyorum nişanlandıgımdan 1 ay sonra msnde bir kızla benle görüştüğü süre boyunca o kızlada netten chatleştiğini vs öğrendim yıkıldım uzun hikaye ama ayrılma cesareti bulamadım nişandan sonra.
Sonraları başka yalanlarıda oldugunu öğrendim.Uzatmayayım zaten kendisine güvenim sıfırlandı.Çok üzgünüm maalesef yaşadığım insana güvenmeden yaşıyorum. 3 gün onunla mutlu olmaya çalışsam yaptıkları aklıma geliyor.
Aşka vs inancım kalmadı,size anlatsam rüya gibiydi aşkımız.Bir filmde bir lafa takılmıştım onla beraberkende aklıma geliyordu hep. ''Bir insan mükemmel yada mukememele yakın görünüyorsa bunun arkasında başka şeyler arayın''.Çok iyi görünen insanlardan korkun.Paylaşmak istedim.
ben sizin ;
arabanın kendinizin yada eşinizin üstüne olması değilde
eşinizin size yalan söylemesinin ardındaki sebebi merak ettiğinize inanıyorum..
evet son derece yanlış bir davranış eşinizin yaptığı
güven çok önemli, niyette tabiki burdaki niyeti önemli
Açıklık getirmeli...