Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam ya ev , ya araba üstüme olacak diye inata bağlardım, biri senin üstüne olursa kendini inan cok iyi hissedeceksin, gelipte cocuk kandırır gibi ikna etmiş seni.....
konuş deki ben ağzıma bazı seyleri almak istemiyorum, ama yasada diyorki evli karı kocaların sonrada edindikleri mal varlıkları 2ye bölünüyor, yani aslında suanda senin üzerine tapusu olan hersey yüzde %50 benimde üzerimde aslında, ama ben hala kendimi kötü hissediyorum, bana jest yapmak istiyorsan, bu tatsız tapu işini unutmamı istiyorsan ben üstüme istiyorum, ama bunu sırf kendimi iyi hissetmek ,için istiyorum de, tapu parasınada takma , bırak ne kadar olursa olsun, farzet kaybetmişssin,o takarsada arabayı kendi üstüne yapmadan önce düşünecekti..
bide nişanlılık dönemindeki msn konusunuda lütfen kapat, ona bir sünger çekmen lazımmmm, sürekli o konuyu ısıtma canım, bosuna canını sıkma, gecmiş gitmiş zaman
Teşekkür ederim yorumlarınız için.
Benim içinde onun üstüne yada benim üstüme olması sorun değildi. Pazarlık yapılmadı.Sadece arabanın üstüme olması konusunda heveslenmiştim.
Zaten yine onun üstüne oldu, burda bunu paylaşma sebebimse dogru olmayan bir gerekçeyi bana sunup kendi üzerine yapması çok düşündürdü üzdü sadece.Zaten çok ciddi bir şekilde var olan güvensizliğimi pekiştirdi bunu paylaşmak istedim
Yani siz inanırmıydınız.Gerçekten öyle mi biliyordu.Madem öyle biliyordu gidip öğrendiğinde neden gelip açıklama zahmetinde bulunmadı demezmiydiniz.
Yada ya ben öyle biliyorum ama,bir arkadaşıma danışayım demezmiydi,eşi üstüne yapmak isteyen insan.
bizde 3haftadır araba alıcaz diye araştırıyoruz nasip olursa,,
eşim arabayı senin üstüne yaptırıcam dedi,sevindim tabi ama sebebini bi türlü anlattıramadım,bi çıkarınmı var nen hayırdır
hangi dağda kurt öldü dedim,ama nuh dedi paygamber demedi,üzümünü ye bağını sorma işte dedi
ya bide şakayla karışık boşanırsak bigün, nafakam olur işte daha ne istiyon dedianlamadımya neysee
ya benimde ehliyetim yok,olmasa eşim böyle demezdi,daha 26 yaşında ve herşeyden haberi var,senin eşinde büyük ihtimal biliyomuştu herşeyi ama sırf azcık gönlünü yapmış sırf altınları ver diyekötü olmuş
![]()
altınları bunu konuşmadan önce bozdurmuştuk, arabayı daha sonra aldık, yani benim üstüme olsun öyle bozdurayım gibi bir durum ve konuşma olmadı.
Arabayı beğendikten sonra,almayı düşündükten sonra böyle bir konuşma oldu.Altınları daha önce bozdurmuştuk yani.
Onuda anlattım işte olan bu.
Evet bir erkeğin bilmesi lazım bunu bencede.
Yani bunu bir erkek arkadaşına sorsa gülerlerdi eminim.
Ben safım biraz gerçekten safım.
Neyse sonrada jeton düştü araştırma ihtiyacı hissettim.
hımm öyleyse değişti ozaman işler,,ozaman şakayla karışık senin üstüne yaptıralım arabayı gibi bişey demiştiya yanlış hatırlamıyosam,sende tamam diye sevinmişsin,oda mecbura kalmış sanki,hani hevesini kırmıyım diye olmaz diyememiş o an,,ve bi arkadaşın yazdığı gibi,aile çevresinden tepki aldıysa bu konuyla ilgili ondan yalan söyleme gereği duymuştur,senin araştırıp öğrenicen aklına gelmemiştir,,bahane yaratmış yani...
çünkü erkek tarafı aman efendim kadının üstüne arabamı olur vs vs dendimi erkek 360derece dönüyo,bu bi gerçek yani,,tabi ailesine çok bağlıysa geçerli bu![]()