- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor
ün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz a
kim kiminle nerede nezamn napıyordu??? çözemedimm:26:
kim kiminle nerede nezamn napıyordu??? çözemedimm:26:
Kızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor
ben bu kadar kısıtlamayı doğru bulmuyorum..sürekli benle gezip tozacak diye bi dünyaa yok..erkekler özgürlüklerinin kısıtlandıklarını hissettikleri anda çizgiyi aşacak gizli saklı şeyler yapmak daha cazip geliyor..eşinize güveniyorsanız problem yapmayın yollayın gitsin.sonrada beraber gidersiniz..
neye izin veriyorsuun???? tamam erkek erkeğe gitmek isteyebilirde insan eşini düşünmezmi evde hatun tek ,ne edecek .arkadaşında gelemicek yanına.....
Ben olsam izin verirdim..
yani erkek erkeğe gitmek istemiş olabilir..
bazen insan yanlız kalmak ister nefes almak ister..
bilemedim şimdi..
evli olsam bende arada kız kuzenımle gezmek eşimde bana izin versin isterdim.
ancak evde tek korkarsanız o ayrı ona çözüm bulmak lazım
sizde bir kız arkadaşınızla yada bayan kuzeninizle gideceğim o zaman deyin. ona olur derse gitsinlerKızlar eşim 2 günlüğe amcasının ogluyla denize tatile gitmek istiyor gecen ay gitmişti baska amcasının ogluyla 2 gün ben istemiyorum beraber gidelim diyor fakat geleyim beraber gidelim diyor benimlede gitti denize izinliyim üstelik siz izin verirmiydniz amcasının ogluda bekar ben tek basıma evde kalacam bende arkadsımda kalayım diyom onuda kabul etmiyor
neye izin veriyorsuun???? tamam erkek erkeğe gitmek isteyebilirde insan eşini düşünmezmi evde hatun tek ,ne edecek .arkadaşında gelemicek yanına.....
sizde bir kız arkadaşınızla yada bayan kuzeninizle gideceğim o zaman deyin. ona olur derse gitsinler
misk kızma yawwww ben verirdim .dedimm :))
ama evde kalma olayına çözüm bulmak şartıyla dedim
işte can alıcı kısım bu .adam hatunun arkadaşına izin vermiyoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?