Siz kendinizi benim yerime koyun...

ogretmnhnm

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
165
56
298
35
Adana
Çok zor durumdayım yakınlarıma gerçeği söyleyemiyorum. O senin kocan değil nişanlın değil bitir gitsin diyorlar. Ama bizim yakınlaşmamız sırasında kanamam oldu ve hayatımın hatasını yaptım işte.
Tövbe ettik beraber.
Birgün sevgilim bir kıza resmen sulanmış. Kız da yanaşır gibi olmuş sonra sevgilisi olduğunu anlamış kız bana konuşmaları yolladı. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Kızlar ben dün bu ilişkiyi bitirdim. Yine bir bahane buldu yine duygu sömürüsü yaptı seni gerçekten seviyorum dedi...Evet biliyorum severken ayrılmak çok zor insanın dili söyleye gönlü bitirmez. Ben de şuan öyleyim. Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum
Bitirdikten sonra belki beni bu halimle kabul eden de olacak. Ama ailem duyarsa yıkılır. Ben tesettürlü değilim ama inançlıyım. Sevgilim de inançlı ama bu huyu var işte. Kendim ettim kendim buldum. Ne olur yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi 'herşey bir zar mı yanee' diyen güruh gelir koşarak. Onlar gelmeden ben diyeceğimi deyip kaçayım. Bu tür hassasiyetleri olan yani sevişmek ve sevişmemek arasında kendisi adına bir fark olan kişilerin evleneceğim kadın-adam ayağına sevişmelerini anlamıyorum. Hele önemli kabul ettikleri sınırları çiğnemelerini hiç anlamıyorum.
Bu adamdan koca senden karı olmaz. O uslanmaz bir çapkın sen sherlock holmes triplerinde yaşarsınız bundan böyle.
Ben olsam ayrılırdım.

Bu yaptıkları ne ilk nede son olacak olacak biliyorsun değil mi?
Sürekli yeni yeni şeyler görecek duyacaksın maalesef ama seni cepte görüyor..
Biliyorum huylu huyundan vazgeçmez ama bu durumda ne yapabilirim? Bir gün gelip unutacağım karşıma bir başkası çıkacak ona bu durumu dürüstçe anlattığımda belki beni kabul de edecek belki çok severken ortada kalacağım bilmiyorum. Ama ailemin kulağına gitmemesi gereken aşırı hassas bir durum. Belki annem affeder ama babamı kaybederim ben...

Sürekli aynı şeyleri yaşayıp sar başa olmasındansa ayrılmak daha isabetli olmuş.
Ayrıca yaşanan cinselliğin hata olduğunu düşünüyor olabilirsin, bunun için üzülüyorsun da belki. Ama hatalarınla da barışık ol, kendine güven biraz. Beni "bu halimle" kimse almaz diyerek kendini bu kadar önemsizlestirme.

Can çıkar huy çıkmaz. Üstelik esaret bölgesi gibi yerde fındık kıran adam bi de şehrin göbeğinde olsa neler yapıcak acaba.. yakma başını derim..

İlla ki biri çıkar karşına.. karşındakini kandır demiyorum ama pişman olup tövbe etmişsin kimseye bi şey anlatma.. herkesten kan gelcek diye bi kural yok. Bu yalı çapkınını bırak önüne bak..

Tabiki haklısınız kendi kuyumu kendim kazdım ben cezasını da kendim çekiyorum. Ama annem babam bunu hak etmiyor onlara duyurmadan onları üzmeden bir çözüm yolu arıyorum. Beni sevdiğine yeminler ediyor beni ortada bırakmıyor ama ben bitti diyorum. Her iki taraf da yakıyor..

Uymasın kardeşim şeytana meytana.
Rahat mı batmış netin çektiği yerde aldatıyor.
Bide bu netin çekmeyen hali. Bide çekse boynuzları sayamayacaksın bile.
2 damla kan için bu sadakatsize mi boyun eğeceksin?
Tövbeni etmişsin kimseye de açıklama yapman gerekmiyor. Bu devirde bakir erkek bulunursa müzeye konsun zaten.
Asla affetme affedersen sinir hastası olursun haber alamadığın her an ne naneler yiyor diye kendini yersin aman ha.

Kesinlikle kimseyi kandıramam. Kan gelmeseydi bile ben bakire değildim ki zaten bekaret zarda değil çünkü. Namussuzluk yapmadım sevdiğime sadık oldum o da beni ortada bırakmadı ama bu huyu beni mahvetti. Her duamda hayırlısını istedim kendimi riske atıp ilişkiyi bitirdim ama arayacak biliyorum. Ona ellerimle hediye hazırlamıştım pazartesi kargo ulaşır

Madem hassasiyetleriniz var ve aile yapınız, yaşam tarzınız kaldırmıyor, birliktelik yaşamamalıydınız.
İş işten geçmiş artık.
Siz kendinizi zorunda hissettiğiniz için devam edeceksiniz.
(Zaten adama sizi ortada bırakmadı(!) diye minnet duyuyor olmanız ayrı bir konu, lütfetmiş beyefendi!)
O da nasıl olsa ona mahkumsunuz ve affediyorsunuz diye aldatmaya devam edecek.
Bu evlilik size mutluluk getirmez.
Bile bile mutsuz olmaktansa, hiç evlenmeyin daha iyi.

Saçmalama. Bi hata yaptın diye ömür boyu o yalancının kahrını mı çekeceksin. Kesinlikle ayrıl. Sen allaha yönelip af dilemişsin. Sakın af dilediğin şeyi başkasına anlatma kim olursa olsun. Suçluluk duygusundan kahrolsan bile başkasına anlatma çünkü bu durumu değiştirmez. Yeni bi sayfa aç kendine. O adiden de bir an önce kurtul. Seni çantada keklik görüyo apaçık

Tanımadığı bir kızla yazıştıktan sonra da yemin etmedi mi? Onun yemini böyle yemin. Hiç boşuna beni ortada bırakmıyor beni seviyor sahip çıkıyor diye züğürt tesellilerine kapılma. Basbaya göz göre göre aldatıp 'anlık bir duyguydu' gibi aptalca bir savunma hazırlayabiliyor.

Tüm cinayetler, aldatmalar, tecavüzler .. bir anlık duygunun esiri olmaktan başka nedir ki?
Sizinse şu an esiri olmanız gereken duygu ise soğukkanlılıkla karışık nefret olmalı.

Bu ne biçim bi yorum yahu??
Evet o adamdan koca olmaz çünkü sadakatsiz ama neden bu kızdan karı olmazmış? Sevdi sevişti diye mi? Ben evlilik öncesi birlikteliğe sıcak bakmıyorum ama bakana da saygı duyarım. Nefis an gelir yenilir olabilir pişman olur tövbe eder yoluna bakar. Siz şimdi bu yorumu yazdınız diye zar kurulundan 10 puan kazandınız tebrikler.

Niye hayallerinizi bırakıp kendinizi ailenize adıyorsunuz ki ? Ne alaka yani ?

Dünyanın sonu değil.Bir kere sizi kesinlikle hak etmiyormuş nişanlınız,söylediği hiçbir söze inanmayın.

Ayrıca beni ortada bırakmıyor ne demek ? Yanlış bir şey yapmışsınız kendinize göre tamam ama sonuçta pişmansınız bunun için ömür boyu ceza mı çekeceksiniz yani ?Hayatı niye bu kadar zorlaştırıyorsunuz ki ? Aileniz nerden bilecek bir kere ? Önünüze bakın ya,dünyanın sonu değil daha kimlerle tanışırsınız kim bilir.

Kendinize biraz saygı duyun lütfen.Siz yaptıysanız hata (sizin bakış açınıza göre) o da yapmış.Hani o ''beni ortada bırakmaz'' diyor mu ? Ortada bırakmak ne demek bir kere ?

Aldatmanin kücük kücügümü olur affedip daha büyügünü yapmasinimi bekleyeceksiniz kimseye mecbur degilsiniz lütfen kendinize olan sayginizi yitirmeyin.

Her şeyi konuştum canım dün akşam. Bana şifrelerim sende hesabımı istediğin gibi kullan istersen kapat dedi. Ben hiçbir şey istemiyorum girmem de zaten dedim. Gölge gibi peşinde dolaşmam ne senin hoşuna gider ne de benim dedim. İçim rahat olmayacak güvenim inancım kalmadı sen aşığım demişsin bana yolundan çekilmek düşer dedim. Yerin dibine giriyorum bir anlıktı diyor yeminler ediyor. İnan bu hatam olmasaydı her şeyi kalbime gömüp çoktan gitmiştim ama geleceği göremem annem babam üzülmesin başka bir şey istemiyorum

@okyanusunkalbii merhaba..
Inanç tanrıyla senin aranda, cinsellik de eşinle senin aranda olan bir ilişki. Bu ikisine kim olursa olsun laf edemez. Laf eden de senin hayatına saygısızlık etmiş olur. Yaşadığım herşey senin seçimin, senin tercihin..
Ondan ayrıldın diye hayatına kimse girmeyecek değil. Ha evliyken ha sevgiliyken aldatma aldatmadır. Yerinde olsam 3.şansı kesinlikle vermezdim. Sen şans verdikçe o isteyecektir. Bu da senin kararın olacaktır elbette. Hakkında hayırlısı olsun diliyorum. Umarım ileride üzüleceğin kararlar vermezsin.

Şu biçim yorum,
Ondan koca olmazın kadın için söylenen versiyonu karı. Kadının evli hali hala türk medeni hukukunda karı diye geçer. Hatta yıllar evvel bir komisyon toplanıp beş saatlik bir toplantı yapmıştı da karı ya alternatif bulamamıştı. Yani karı kelimesi türk dil kuralları çerçevesinde kullanıldı. Bahsi geçen cümlenin akabinde geçen sherlock holmes tribiyle yaşayacağı gerekçesiyle ondan karı olmayacağını belirttim. Cümleleri kendi içlerinde değil ön ve arkalarındaki cümlelerle beraber okursanız bir sorunumuz kalmaz.

Evlilik harici cinselliğe karşı olduğumu belirtmedim. Evlilik dışı ve evlilik dahili cinsellik ayrı iki düşünce olmasına ver her ikisi de saygıyı hak etmesine karşın kk da birinci fikrin yılmaz savunucularından bir güruh ikinci fikrin savunucularını her seferinde bana göre abuk sabuk fikirlerle doğruyu düşünmediklerine iknaya çalışırlar her seferinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…