- Konu Sahibi ogretmnhnm
-
Biliyorum huylu huyundan vazgeçmez ama bu durumda ne yapabilirim? Bir gün gelip unutacağım karşıma bir başkası çıkacak ona bu durumu dürüstçe anlattığımda belki beni kabul de edecek belki çok severken ortada kalacağım bilmiyorum. Ama ailemin kulağına gitmemesi gereken aşırı hassas bir durum. Belki annem affeder ama babamı kaybederim ben...Bu yaptıkları ne ilk nede son olacak olacak biliyorsun değil mi?
Sürekli yeni yeni şeyler görecek duyacaksın maalesef ama seni cepte görüyor..
Tabiki haklısınız kendi kuyumu kendim kazdım ben cezasını da kendim çekiyorum. Ama annem babam bunu hak etmiyor onlara duyurmadan onları üzmeden bir çözüm yolu arıyorum. Beni sevdiğine yeminler ediyor beni ortada bırakmıyor ama ben bitti diyorum. Her iki taraf da yakıyor..Şimdi 'herşey bir zar mı yanee' diyen güruh gelir koşarak. Onlar gelmeden ben diyeceğimi deyip kaçayım. Bu tür hassasiyetleri olan yani sevişmek ve sevişmemek arasında kendisi adına bir fark olan kişilerin evleneceğim kadın-adam ayağına sevişmelerini anlamıyorum. Hele önemli kabul ettikleri sınırları çiğnemelerini hiç anlamıyorum.
Bu adamdan koca senden karı olmaz. O uslanmaz bir çapkın sen sherlock holmes triplerinde yaşarsınız bundan böyle.
Ben olsam ayrılırdım.
Kesinlikle kimseyi kandıramam. Kan gelmeseydi bile ben bakire değildim ki zaten bekaret zarda değil çünkü. Namussuzluk yapmadım sevdiğime sadık oldum o da beni ortada bırakmadı ama bu huyu beni mahvetti. Her duamda hayırlısını istedim kendimi riske atıp ilişkiyi bitirdim ama arayacak biliyorum. Ona ellerimle hediye hazırlamıştım pazartesi kargo ulaşırCan çıkar huy çıkmaz. Üstelik esaret bölgesi gibi yerde fındık kıran adam bi de şehrin göbeğinde olsa neler yapıcak acaba.. yakma başını derim..
İlla ki biri çıkar karşına.. karşındakini kandır demiyorum ama pişman olup tövbe etmişsin kimseye bi şey anlatma.. herkesten kan gelcek diye bi kural yok. Bu yalı çapkınını bırak önüne bak..
Tanımadığı bir kızla yazıştıktan sonra da yemin etmedi mi? Onun yemini böyle yemin. Hiç boşuna beni ortada bırakmıyor beni seviyor sahip çıkıyor diye züğürt tesellilerine kapılma. Basbaya göz göre göre aldatıp 'anlık bir duyguydu' gibi aptalca bir savunma hazırlayabiliyor.Tabiki haklısınız kendi kuyumu kendim kazdım ben cezasını da kendim çekiyorum. Ama annem babam bunu hak etmiyor onlara duyurmadan onları üzmeden bir çözüm yolu arıyorum. Beni sevdiğine yeminler ediyor beni ortada bırakmıyor ama ben bitti diyorum. Her iki taraf da yakıyor..
Bu ne biçim bi yorum yahu??Şimdi 'herşey bir zar mı yanee' diyen güruh gelir koşarak. Onlar gelmeden ben diyeceğimi deyip kaçayım. Bu tür hassasiyetleri olan yani sevişmek ve sevişmemek arasında kendisi adına bir fark olan kişilerin evleneceğim kadın-adam ayağına sevişmelerini anlamıyorum. Hele önemli kabul ettikleri sınırları çiğnemelerini hiç anlamıyorum.
Bu adamdan koca senden karı olmaz. O uslanmaz bir çapkın sen sherlock holmes triplerinde yaşarsınız bundan böyle.
Ben olsam ayrılırdım.
Her şeyi konuştum canım dün akşam. Bana şifrelerim sende hesabımı istediğin gibi kullan istersen kapat dedi. Ben hiçbir şey istemiyorum girmem de zaten dedim. Gölge gibi peşinde dolaşmam ne senin hoşuna gider ne de benim dedim. İçim rahat olmayacak güvenim inancım kalmadı sen aşığım demişsin bana yolundan çekilmek düşer dedim. Yerin dibine giriyorum bir anlıktı diyor yeminler ediyor. İnan bu hatam olmasaydı her şeyi kalbime gömüp çoktan gitmiştim ama geleceği göremem annem babam üzülmesin başka bir şey istemiyorumUymasın kardeşim şeytana meytana.
Rahat mı batmış netin çektiği yerde aldatıyor.
Bide bu netin çekmeyen hali. Bide çekse boynuzları sayamayacaksın bile.
2 damla kan için bu sadakatsize mi boyun eğeceksin?
Tövbeni etmişsin kimseye de açıklama yapman gerekmiyor. Bu devirde bakir erkek bulunursa müzeye konsun zaten.
Asla affetme affedersen sinir hastası olursun haber alamadığın her an ne naneler yiyor diye kendini yersin aman ha.
Şu biçim yorum,Bu ne biçim bi yorum yahu??
Evet o adamdan koca olmaz çünkü sadakatsiz ama neden bu kızdan karı olmazmış? Sevdi sevişti diye mi? Ben evlilik öncesi birlikteliğe sıcak bakmıyorum ama bakana da saygı duyarım. Nefis an gelir yenilir olabilir pişman olur tövbe eder yoluna bakar. Siz şimdi bu yorumu yazdınız diye zar kurulundan 10 puan kazandınız tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?