Canım benim herkes yeterince açıklamış. Söylemiş gerçekleri ama birde ben söylemek istiyorum . Birincisi sen bir bireysin bir eşya ya da bir hayvan değilsin kimsenin seni ortada bırakmak kabul etmemek gibi bir lüksü yok. Yaptığın bir hata da yok onu hata olarak görme. Günah kısmından bakarsan ne günahlar işliyoruz, ve sonuçta tövbe etmişsin. Eğer bu olay yanlissa senin için bir hata olarak da bakabilirsin tamam. Ama bir suç bir namussuzluk gibi bakma olaya. Ve bu kimseyi ilgilendirmez sadece seni ilgilendirir. Kimse yargılayamaz, seni bunun için. Eğer yargılarsa bunu söylediğin kişi zaten öyle bir insanla senin işin olmamalı. Ailen açısından düşünüyorsan eğer evet hepimiz illa ki birşeyler yaşıyoruz ve kimsenin ailesi bunları normal karşılamaz. Ama sonuçta bu bizim ozelimiz değil mi sadece bizi ilgilendirir. Onlara karşı bir saygısızlık bir hayırsızlık değil bu. Bu senin verdiğin bir karar ve sadece seni ilgilendirir. Günah kısmı da Allah'la senin aranda. Gelelim sevgiline; kesinlikle onunla barışma. Seven insan aldatmaz bunu asla unutma. Sen neden başkalarına mesaj atmıyorsun? Çünkü onu seviyorsun bu kadar basit. İlerde seni aldattığı zaman çocukların da olduğu zaman o zaman daha zor olmayacak mı? Ailen daha çok üzülecek sen mahfolacaksin. Yol yakınken vazgeç bu şahıstan. Ailene de aldattığını söyle artık sevmediğini söyle bitti. Bir arkadaşın dediği gibi yarın bir gün seni tehdit de edebilir bunun için telefon numaranı falan değiştir. Sana ulaşamasin.
Yine bir şekilde ulaşırsa da inkâr et neden bahsediyorsun de. Sanki hiçbir şey yaşanmamış gibi konus ki kaniti olmasin. Ola ki soyledi ailene ki inan bu çok zor bir ihtimal; o zaman da inkâr edeceksin. Aldattı ve ben affetmedigim için iftira atıyor diyiceksin. Yalan da olsa kendin için yapıyorsun. Ailen bunu kabul etmeyeceği için böyle bir yalanı soyliyiceksin. Kimseyi uzmemek için yani. Ve inan bu kötü birşey değil. Ilerde evlenme meselesine gelince emin ol seni bu şekilde kabul etmeyecek kişi zaten seni sevmiyordur. Ailene falan söylemek o kadar kolay değil inan. Sen bir tanı sev sonra soylersin vr arkadaşların dediği gibi kendini ezmeden herkesin yaşadığı normal birşey oldugunu kabul ederek soyle. Önce kendin inan buna