Siz kendinizi benim yerime koyun...

beni ortada bırakmadı nedir ya sen sahiplenilecek kedi yavrusu değilsin ki ortada kalasın. başın dik yoluna devam et. dünyada evlenmeden sevgilisiyle sevişen ne ilk ne de son insansın. sevişmişsin olmuş bitmiş. adam aldatmış terk etmişsin ki en doğrusu da bu. bu anlattıklarında ki tek yanlış aldatıldığın da bekaretim yok diye affetmen olmuş ilk seferinde. bundan sonra arkana bakma.

Aldatmanin kücük kücügümü olur affedip daha büyügünü yapmasinimi bekleyeceksiniz kimseye mecbur degilsiniz lütfen kendinize olan sayginizi yitirmeyin.
Kesinlikle hatanın bundan daha büyüğü olamazdı. Bir anlık duygu patlamasıyla eski sevgilinin numarasını isteyip bu sevmek değil aşığım ben sevdiğimi almazsam ölürüm... Allahım aklım almıyor. Helallik de istedim helal etti ama sen bana helal etme diyor. İnsanlar bitir boşver kocan değil sevgilin diyorlar. Ama kimseye diyemiyorum diyemicem de bakire değilim diye. Arkadaşlarım fikir veriyor sağ olsun ama gerçeği bilmiyorlar o yüzden buraya yazdım.

Severken ayrılmak çok zor biliyorum ama bunu yapmalısınız. Sizin konunuz çok farklı aldatma bu kadar sindirilebilir birşey olsa buradaki kadınlar 2-3 çocukla boşanmaya kalkmaz demekki çekilmiyor. Kuşkucu bir insanın hayatı boyunca mutlu olacağına inanmıyorum hep bir vesvese olacak bu senin hayatının her alanına yansıyacak. Boşver ne yaşadıysan yaşadın bu senin bir ömür o adamla yaşaman ona katlanman için sebep değil. Ayrılırsam aileme söyler bu durumu diye çekiniyorsun galiba ama bu riski alman lazım ailen üzülmesin diye bir ömür o adamı mı çekeceksin emin ol evlensen o adam seni aldatsa onlarda senle birlikte hayatları boyunca kahrolacaklar illaki birileri üzülecekse o şuan da olsun derim..

Ben karı kelimesine takılmadım zaten.
Neden olamazmış dedim, tek yapması gereken ayrılmak.

Canım hayırlısıyla öğretmen olarak atanacağım zamanını bilmiyorum. Ailemden de ayrılacağım o zaman. Karşıma bir sürü insan çıkacak gerek meslek hayatında gerek arkadaş çevresinde. Babam der ki insan namusu için yaşar. Ben boynumu büküp o insana bakire değilim derken babamın yüzü gözümün önüne gelecek. O adama nasıl güveneceğim aileme duyurmayacağı için? Çok çok olgun bir insan olması lazım. Gerçi ben burda neyin hesabını yapıyorum ki geleceği bir allah bilir

Kendi kendime diyorum ki bile bile mutsuz olmaktansa hiç evlenmemek daha iyi. Aynısını siz söylediniz. Yakınlaşmalarımız yüzeyseldi ama nasıl olduysa kazayla oldu işte kaydı bir anda ikimiz de şoka girdik. Bile bile kanatmadık yani. Ve şimdi de afedersiniz köpekler gibi pişman oluyorum. Keşke başıma yolda bir iş gelseydi o gün gidemeseydim yanına diyorum. Şimdi bir tek sevgimi yok sayıp çeker giderim

Sen şu an duygularinla dusunerek pismanlik yasiyor olabilirsin okaylara 3. sahis olarak baktiginda sacmaliklari goreceksin .Cinsellik meselesi kisisel bi durum irade bu herkes iradesine yenik dusebilir burda ne konular okdu.. hayatta hersey herkesin basina gelebilir. Bu afamla iliski yurumez yurumeyecek sen de biliyirsun

Namus sadece bekaret midir?
Namus çok daha geniş ve çaplı bir kavram...

güruh geldi buyrun..
hayatınızı ailenize adayacak bir durum yok biraz kendinize saygınız olsun.
Kendime olan saygımdan bitirdim ilişkimi. Artık bir kadın olduğumu göz önüne alarak olması gerekeni yaptım zaten :/ Ama doğru mu yaptım gelecekte karşıma neler çıkacak bilmiyorum bunca zaman geçirdiğim insanlık olarak dört dörtlük gördüğüm adamın böyle bir huyu çıktı karşıma. Gerçekten efendiliği saygısı merhabeti insanlığı takdir edilecek cinsten. Ama sadakat konusunda önünü göremiyor aklına girdiği an doğru mu yanlış mı demeden sonunu düşünmeden davranıyor

Sizi aldatıyor ama siz hala insanlığından,merhametinden,saygısından ( ! ) bahsediyorsunuz.
Hala olayın şokunu atlatamadığınızı düşünüyorum bir müddet sonra gelip şu yazdıklarınızı tekrar okuyun.

Namus sadece bekaret midir?
Namus çok daha geniş ve çaplı bir kavram...
Ailem evlilik öncesi ilişki yaşadığımı bildiği an gözlerinde namuzsuz olacağım. İffetine sahip çıkmamış olacağım. Halbuki sevdiğim insanla beraber oldum ondan başkasını gözüm görmedi ben namuzsuz biri değilim. Herkesin düşüncesi bir değil işte. Karşıma benim gibi düşünen biri çıkar da aileme olan sırrımı yaymazsa işte gerçek mutluluğu o zaman yaşarım ben. Tek korkum şu dünyada ailemi üzmek. Çünkü onlar benim geleceğim için her şeylerini feda ettiler. Bütün pişmanlığım bu yüzden

Yahu bu kadar ayrıntıya gerek yok.
Olan olmuş.
Bir çift çıplak, daha yüzeyseli yada derini mi var bu işin?
Kanama olmasa oh ne ala iyiki yüzeyseldik, bakireyim mi diyecektiniz?
Bırakın bu işleri.

Siz de diğer arkadaşlarım gibi konuştunuz. Tek fark bakire olmadığımı biliyorsunuz. Olması gerekeni biliyorum ve üm cesaretimle dün akşam bitirdiğimi söyledim. O bittiğini kabul etmese de telefonu kapatırken iyi geceler hayatım dese de ben bu bildiklerimle ilişkiye devam edemem. Onun başkalarına yönelişine seyirci olamam. Hep derdim ki evlenmeden kimseyle olmaz. Nişanlıyken bile olana karşıydım. Ama oldu işte bir kaza sonucu başıma bunlar geldi. Yine allahtan hayırlısını diliyorum yine tövbe etmeye devam ediyorum

Doğru insanı bulup, doğru insanla bir yola çıkarsanız böyle bir durum yaşamazsınız. Ayrıca çocuk değilsiniz ailenize ne diyebilir ki bir adam? Ya da siz ailenize yok öyle bir şey dediğiniz vakit aileniz hastaneye mi götürür?

Teşekkür ederim size hak veriyorum kesinlikle en güçlü olmam gereken zamanlardan biri. İki gündür sadece ona telefonda bağırırken ağladım. Bunu hak etmediğimi devam edemeyeceğimi söylerken ağladım. O an koca bir boşluk, ne hale geldiğimiz o güzel ilişkimizi getirdiği noktaya acırken ağladım. Bir daha da gözyaşı akmadı.

Ailem bana sonsuz güveniyor o yüzden duysalar yıkılırlar

Teşekkür ederim yorumun için. Devamı geleceğini biliyorum artık eminim inancım güvenim kalmadı. Bunu kendisine söylediğim halde ben güvenini yeniden sağlarım bunu yaparım gerçekten dedi. 1 hafta, 1 ay... Ayrılsak da mutlaka arayacak biliyorum. Çok net ve kararlı olmak zorunda olduğumu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…