- Konu Sahibi ogretmnhnm
-
Artık bundan eminim. Akrep burcunun severse çok sadık olacağı yazıyordu. Külliyen yalanmış. Burçlara da inancım kalmadı :)Son olmicagina kalibimi basarim.
Artık karar sizin.
Henüz sevgiliydik ama okullar bitti işte ailesiyle de tanıştırdı çerçeveli fotoğrafımızı duvara asmış annemle telefonda konuştular ailenin gelini gibi oldu dedi anneme anne dedi. Bu kadar ileri gidebilmişken bizim eksiye düşürdü. Yazık...Kucuk kucuk aldatma mi? Nisanlilik doneminde boyle yapan evlenip hevesi gectiginde neler yapmaz
Sevmiyomus demek ki sadık olamamış.Artık bundan eminim. Akrep burcunun severse çok sadık olacağı yazıyordu. Külliyen yalanmış. Burçlara da inancım kalmadı :)
Bekaretim yok diyerek her hatasını affedersem bu benim hayatımın ikinci hatası olacak bunun farkındayım ama severken bitti demek çok zormuş. Sevdiğim adamın sadakatsizliğine mi yanayım severken ayrıldığıma mı. Çok zormuş gerçektenbeni ortada bırakmadı nedir yasen sahiplenilecek kedi yavrusu değilsin ki ortada kalasın. başın dik yoluna devam et. dünyada evlenmeden sevgilisiyle sevişen ne ilk ne de son insansın. sevişmişsin olmuş bitmiş. adam aldatmış terk etmişsin ki en doğrusu da bu. bu anlattıklarında ki tek yanlış aldatıldığın da bekaretim yok diye affetmen olmuş ilk seferinde. bundan sonra arkana bakma.
zamanında fark edip ayrıldığına sevin bence.Bekaretim yok diyerek her hatasını affedersem bu benim hayatımın ikinci hatası olacak bunun farkındayım ama severken bitti demek çok zormuş. Sevdiğim adamın sadakatsizliğine mi yanayım severken ayrıldığıma mı. Çok zormuş gerçekten
Gerçekten aklım almıyor inanın. Böyle bir insandı herkesin işine koştururdu kendini hiç düşünmez başkaları için uğraşırdı hep. Ama anlık hatalarla yazık etti ilişkimizeSizi aldatıyor ama siz hala insanlığından,merhametinden,saygısından ( ! ) bahsediyorsunuz.
Hala olayın şokunu atlatamadığınızı düşünüyorum bir müddet sonra gelip şu yazdıklarınızı tekrar okuyun.
Cumaya gidip oruc tutunca puripak mi oluyor insan...ikincisi bu halimle biri kabul eder ne demek ne var halinizde bu kucumseme kendini ezme hali neden...yasanmis bitmis kimene benden oncesini dinlemek istemiyorum diyebilen yurekli erkeklerle birlikte olun ..tovbe etmek etmemek bunlar ic dunyaniz kimse karisamazÇok zor durumdayım yakınlarıma gerçeği söyleyemiyorum. O senin kocan değil nişanlın değil bitir gitsin diyorlar. Ama bizim yakınlaşmamız sırasında kazayla kanamam oldu ve hayatımın hatasını yaptım işte.
Birbirimizi hiç pişman etmedik. Tövbe ettik tekrarı olmayacağına. Ailesiyle tanıştırdı okul bitti işlerimi yoluna koyim az kaldı evliliğe dedi. Hep şükrettim beni pişman etmediğine. Ya ortada bıraksaydı?
Çok sevdim sevgimi sonuna kadar gösterdim bana sonsuz güvenir benden çok memnun. Beni senin kadar seven olmadı diyor.
O köyde yaşıyor şebeke yok internet yok arada bir çeken yer olursa bağlanıyordu.
2 ay önce bir kız faceboktan mesaj attı. Sevgilim internetin olduğu bir yerden girip kızın numarasını istemiş kıza resmen sulanmış. Kız da yanaşır gibi olmuş sonra benim sayfamdan ikimizin resmini görüp utanmıyor musun sevgilin varken bana yazmaya demiş. Sevgilim özür dileyip bir daha yazmıcam söyleme demiş ama kız bana konuşmaları yolladı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl yapar nasıl eder derken bir hafta ağladım bağırdım kimseye belli etmedim. Bir daha olmayacak söz deyip özür diledi. Ben de şeytana uymuş ilk hatası deyip barıştım ve düzeldik. Yine iyiydik mutluydum. Bana hesap şifrelerini verdi ne var ne yok gir bak bakalım dedi. Girdim temiz görünüyordu. Sonra gözüme bir şey takıldı. 1 ay önce bir konuşma yapmış. Eski sevgilisinin numarasını istemiş ona aşığım sevdiğimi almazsam ben ölürüm bana numarasını bul demiş.
Kızlar ben dün bu ilişkiyi bitirdim. Yine bir bahane buldu yine duygu sömürüsü yaptı ben seni bırakmam anlık bir duyguydu bir daha sormadım yemin ederim seviyorum seni gerçekten seviyorum dedi...Evet biliyorum severken ayrılmak çok zor insanın dili söyleye gönlü bitirmez. Ben de şuan öyleyim. Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum. Sonra bin pişman oluyor.
Bitirdikten sonra belki beni bu halimle kabul eden de olacak. Ama ailem duyarsa yıkılır. Kimse benden böyle bir şey bekleyemez. Ben tesettürlü değilim ama inançlıyım kuranımı okurum binlerce tövbe ettim. Sevgilim de inançlı orucunu tam tuttu cumaya gider insanlığı merhameti vicdanı dört dörtlük. Ama bu huyu varmış işte. Tekrar arayacağına eminim bitmesini istemiyor. Ailem seni çok seviyor onlar da üzülür diyor. Bizimkiler de sıcak bakıyordu. Kendim ettim kendim buldum. Ya hayallerimi bırakıp ömrümü aileme adayacağım ya da gururu bırakıp sevgilimi affedeceğim. Ne olur yardımcı olun.
Her iki taraf için de hayırlısını diliyorum sadece. Bitti diyebildiğim için güçlü hissediyorum kendimi. Ama üfleseler düşecek gibiyim aslında. Buraya yazarken bile içimde korku vardı. Saklamaktan yorulduğum bir sır işte. Keşke demenin hiçbir anlamı yok. Kimse aldatılmayı hazmedemez ben de edemiyorum. Evet, güçlü olacağım..Cumaya gidip oruc tutunca puripak mi oluyor insan...ikincisi bu halimle biri kabul eder ne demek ne var halinizde bu kucumseme kendini ezme hali neden...yasanmis bitmis kimene benden oncesini dinlemek istemiyorum diyebilen yurekli erkeklerle birlikte olun ..tovbe etmek etmemek bunlar ic dunyaniz kimse karisamaz
Boynunu büküp demeyeceksin zaten sen karşındakinen bunun için af dilersen seni ezerler öyle her sevgili olduğuna sana evleneceğiz diyene inanıp söylemeyeceksin.Canım hayırlısıyla öğretmen olarak atanacağım zamanını bilmiyorum. Ailemden de ayrılacağım o zaman. Karşıma bir sürü insan çıkacak gerek meslek hayatında gerek arkadaş çevresinde. Babam der ki insan namusu için yaşar. Ben boynumu büküp o insana bakire değilim derken babamın yüzü gözümün önüne gelecek. O adama nasıl güveneceğim aileme duyurmayacağı için? Çok çok olgun bir insan olması lazım. Gerçi ben burda neyin hesabını yapıyorum ki geleceği bir allah bilir
İşte asıl öğrenmek istediklerimi duydum. İyi ki yazdınız. Ben gerçekten saf olduğumu düşünüyorum bu yüzden kendimi çok eleştiriyorum. Olgun ve mantıklı düşün artık 23 yaşındasın diye kendime kızıp doğru olanı bilsem de uygulamada sıkıntı yaşıyorum. Biliyor musunuz eğer siz şunları yazmasaydınız ben gerçekten ilk evlilik teklifinde sevdiğim adama söyleyebilirdim. Ben kendimden korkuyorum asıl. Yanlış bir davranışımda her şeyi berbat eden ben olabilirim diye. Bu yazınızı bir yere not alacağım.Boynunu büküp demeyeceksin zaten sen karşındakinen bunun için af dilersen seni ezerler öyle her sevgili olduğuna sana evleneceğiz diyene inanıp söylemeyeceksin.
Seni bunun için yargılayan olursa sen çok o temizsin diyerek ağzının payını vereceksin her evleneceğiz ölüyorum seviyorum diyene inanıp söylersen bir gün biri seni tehdit eder sana bakire misin değil misin diye soran biri olursa hele kaç git hiç muhatap bile olma benimde ilk eşim olmamıştı ve ben bunu eşim dışında kimseyle paylaşmadım evlilik teklifi bile aldım yine güvenip söylemedim her evlenelim diyene her seviyorum diyene aaa sana çok güveniyorum demedim erkeklere evlilik dışı ilişkilere sıcak bakmıyorum dedim geçtim sorana şut çektim ayrıca eşim çok olgun biri değil genç kanı deli bir insan ilk tanıştığımızda ona da söylemedim ilk ciddi adımlar atıldı öyle laf arasında söyledim ama bu hatanın arkasındayım dedim bitti gitti daha ne o sordu ne ben söyledim öyle gidip boynunu büküp ben hata ettim gençlik hatası söyle oldu böyle oldu dersen tabi seni ezer kafana kakar başını dik tut hataydı oldu de geç git.
Çok önemli bir konu gibi davranma ki önemli olmasın zaten çevrendeki insanların hayat görüşünü zamanla öğrenirsin kime söylenir kime söylenmez anlayabilirsin sırf şu pisliğe boyun eğme diye yazdım bu kadar şeyi kendine gel
Sana sonsuz güveniyorlarsa el oğlunun sözüne zaten inanmazlar iftira de geç illa türk filmine çevirme olmayı güzel kardeşimAilem bana sonsuz güveniyor o yüzden duysalar yıkılırlar
Kimseyi kandıramam ki dürüst olmazsam ömür boyu vicdan azabı çekerim ben hatamı kabul ediyorum kaldıramayacak bir yük bindirdim omuzlarıma. Şimdi yol göründü ve bu yükle gitmek zorundayım. Ağır geliyor ailemin düşünce yapısını bildiğim için onları üzme korkusundan başka endişem yokTek derdin zarinsa gidip bi muayene ol kaydi diyorsun tamamen yirtilmamis olabilir ki evli kisiler bilirler birden cok iliskiye girsende o zar kolay kolay yirtilmaz.
Yani cidden derdin zar ise doktorla acik acik konus evlensem kanamam olur mu yine falan filan
Haa o adamdan sana koca moca olmaz.
Ayril acma telefonlarini cvp yazma numarani degistir
Ogretmen olucakmissin nedir bu kaygilarin yahu
Az bi silkelen
adının ve namusunun halk diline düşmemesi için evlen.Biliyorum huylu huyundan vazgeçmez ama bu durumda ne yapabilirim? Bir gün gelip unutacağım karşıma bir başkası çıkacak ona bu durumu dürüstçe anlattığımda belki beni kabul de edecek belki çok severken ortada kalacağım bilmiyorum. Ama ailemin kulağına gitmemesi gereken aşırı hassas bir durum. Belki annem affeder ama babamı kaybederim ben...
Düşüncelerinize ben de katılıyorum. İnanın sıkışıp kaldım bu benim hayatımın en büyük tecrübelerinden biri. Ailemden hiç ayrı kalmadım okulumu onlar zorlanmasın diye kendi şehrimde okudum kendi halimizde mutlu mesut yaşıyoruz iyi ki ailem var bu yaz kuranı da öğrendim kendi başıma. Tövbe etmeye devam edeceğim inşallah allahım affetsin beni ailemle sınamasın diye dua ediyorumBen buna dini acidan bakarak sunu soylecegim. Bu bir gunah, buyukte bir gunah. Ama sadece sizin ve Allahin arasinda olan bir durum. Kimsenin sizi yargilama hakki yok. Aileniz duysa yikilir, evet. Sirf onlar yikilmasin diye de kendinizi sahip cikilmasi gereken bir koyun gibi gormeyin lutfen.
Bu durumu aileniz bilmek zorunda degil. Ileride ne olur belli olmaz. Gercekten asik olursunuz belki. Karsinizdakide size asik olur. Pismanliginizi dile getirir anlatirsiniz ve devam edersiniz hayatiniza. Lutfen ama lutfen su ahlaksizliga katlanmayin. Yuz verildigi an sevgiliniz zaten buyuuuk buyuuuk aldatacak.
Sen bilirsin öneriydi....Kimseyi kandıramam ki dürüst olmazsam ömür boyu vicdan azabı çekerim ben hatamı kabul ediyorum kaldıramayacak bir yük bindirdim omuzlarıma. Şimdi yol göründü ve bu yükle gitmek zorundayım. Ağır geliyor ailemin düşünce yapısını bildiğim için onları üzme korkusundan başka endişem yok
Yok artikadının ve namusunun halk diline düşmemesi için evlen.
çünkü dediğin gibi erkekler çok karaktersiz ve bu özel durumunu kullanan çok olur.
geleceğini kurtarmak için evlen. ve ilk falsosunda boşa.
en azından evlendi ama anlaşamadı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?