Siz kendinizi benim yerime koyun...

Beni orta da bırakmadı diyerek adama şükretmek mi gerekiyor onu çözemedim . ozaman beni ortada birakan beye sesleniyorum ^ gözün kör olsun senin

Ne kadar güzel konuşmussun. Arkadaşlar her insan kendi değerini kendi belirler. Seni aldatmış üstelik affetmişsin yine yakalamışsın bu adam kadar adamlık yapabilecek adam mı kalmadı dünyada. " Beni BU HALİMLE kim alır" diye kendine acırsan herkes sana acır ve değerli bulmaz. Bence de psikologa gitme sansın varsa git yoksa kitaplar oku internetin de var. Yani arkadaslar millet uzayda yasamaya gidiyor kime ne açıklaması ne kabul etmesi sırf bu baskı yüzünden binlerce gencecik kız kendini öldürüyor istemedigi insanlarla evleniyor dayak yiyor ölüyor. Facebooktan millete asılan vasıfsız adamlar için kendini üzme. Ailene de açık açık anlatacak halin yok e gerek de yok yüz göz mü olacaksın böyle bir konuda. Kendine değer ver ve kendini sev gerisi çok kolay.

Kesinlikle güçlü olmak istiyorum. Hele ki bir öğretmen olarak. Üniversitedeki hocalarıma imrenirdim. Kimisi boşanmış ama kendine bakıyor geziyor tozuyor. Arkadaş çevreleri kendileri gibi profesör, doçentlerle dolu yani demek istediğim kendini geliştirmiş insanın çevresi de kendi gibi insanlarla doluyor. Kendimden beklentim bu. Dil öğrenmek, çevre edinmek, olgun bilgili insanlarla olmak. Zaten bu tür insanlar namusu bacak arasında aramayan geleceğe bakan insanlar oluyor. Doğru yolu biliyorum ama önümü göremiyorum

Teşekkür ederim benim istediğim de bunu başarmak. Atama olmadı bir iş buldum pazartesi başlıyorum biraz imkanım olursa ailemden de ayrılırsam psikoloğa gitmek istyorum. Ailem el bebek gül bebek büyüttüğü için ben büyüyemedim zihnim olgunlaştı ama davranışlarımı dışa vuramadım. Şuan aileme psikoloğa gideceğimi söylesem kızımızın ne sıkıntısı vardı ki deyip üzülürler. Benim onlardan ayrıldıktan sonra tek başıma ayakta durabilmem lazım. Onların yanında eim kolum bağlı. Bir şey belli etmeden yaşamaya çalışyıorum

Aile tabi ki cok değerli ve çok önemli ama bu sensin ailenin kızı olman dışında ayrı bir bireysin ve teksin ailen senin için her zaman doğruları bilemez ve senin hakkındaki herseyi de bilmek zorunda değil özelin olmalı. Kendi adına bir hata yaptığını düşünüyorsan buna üzülmek yerine sonuçlarından ders almaya odaklan belki de bu seni zehirli sarmaşıklarından, zincirlerinden arınmış daha özgür daha özgüvenli ve cesur bir kadın yapacak. Hem de öğretmenmişsin seni kimse durduramaz kimse de hesap soramaz. Umarım ilerde de böyle özgür cesur düşünen sorgulayan öğrenciler yetiştirirsin bu ülkenin de buna ihtiyacı var.

Çok teşekkür ederim sağ olun. Gerçekten elimden geleni yapacağım ailemi üzmemek adına kendi adıma ve ülkem için en iyisini yapmaya çalışacağım

Evlenip ayrılsa bile çocuğun sonradan takıntı yapıp tüm sülalede zaten önceden bir şey yaşadık deme riski var ayrıca boşanmak istedi diye kaç kadın ölüyor biliyor musunuz siz?
söylesin.
asıl o zaman kimse inanmaz, umursamaz da.
takıntılıysa şu andan sonra da her şeyi ifşa etme, ölümle tehdit etme ve öldürme riski var.

Arkasında duramayacağın şeyleri niye yaşıyosun?madem bekaret bu kadar önemli, madem kendini adam senden ayrılınca "ortada bırakılmış" olarak görecektin neden yapıyosun?gerçek şu ki sırf bekaretini böyle abaza kadın düşkünü bi adama verdiğin için seviyorum bahanesi adı altında adamı terk edemiyosun çünkü kendine saygın yok.O yüzden evlen bence zaten aksi halde bu düşünce ve bakış açısıyla kafayı yersin.

Bu bekaret konusu senin zayif noktan olmus sevgilin de bunun farkina varip kafasina gore takiliyordur belki. Ne de olsa ayrilamaz benden diye.
Bu zayif noktani aşmadan saglikli bir iliski yasayamazsin.
Sen dunyanin basina yikilacagini dusunuyorsun ama adam onun bunun pesinde kosuyor oysa birlikte gerceklestirilen bir eylemdi yasadiginiz.
Toplumsal bakildiginda normal cunku o erkek.
Sense cinselligi bile dogru duzgun yasayamayan kadin olmussun.

Kimseye cinsel hayatini anlatmak zorunda degilsin. Zaten dogru duzgun birsey de yasanmamis ki karambole gitmis sanki
Sen ayrilik durumundan sonra neler olabilecegi konusunda kendini yiuip bitirirken hayat sevgilin ve herkes icin devam ediyor olacak.
Zayif noktani belli etme boyle bir insana.

Bu da doğru bir yaklaşım haklısınız. Bu benim hayatımken başkaları tarafından oynatılan bir kukla gibiyim sanki. Ailem, sevgilim, arkadaşlarım... Kendimi özgür hissetmiyorum özgür olursam yanlış yapıp ailemi üzeceğim için. Çünkü özgür davrandım başıma bunlar geldi içinden çıkılmaz bir hal oldu. Ailemden başka kimsem de yok birkaç arkadaşım var henüz atanmadım mesleğim yok. Böyle düşününce karamsarlıktan alamıyorum kendimi. Benim kendimle baş başa kalıp ailemle huzur içinde olup kendimi geliştirmem lazım. Olgun düşünen kendi ayakları üzerinde olan bilgili bir kadın. Kadın demeye bile utanıyorum. Böyle olmamalıydı, Keşke her şey daha güzel olsaydı

bak canım bazı yorumlar aklını karıştırıyor yapma bunu söylemiş de hatasını kabul etmiş diye bir şey yok hata olarak görme böyle görmekten bir kurtul ondan sonra zaten mantıklı olacaksın sen hata görürsen sana her şeyi yaparlar şu hata söylerim kabul eden biri çıkar diye bir şey yok

Bak bu kk da bu tür konularda sana olduğu gibi devamlı destek çok olmaz çünkü biz ne dersek diyelim konuyu açanin kafası almaz bizde kafayı yer ağır konuşuruz toplu ban yeriz belki belki de konu kapanır v.s ama sende gerçekten potansiyel var sadece çok korku var onu yen bi sen ne olursa olsun kabul edilecek affedilecek biri değilsin

Yaşın küçük mü? Pek olgun gelmedin bana açıkçası.. üstelik Allah ın örttüğü günahı sen dile döküp anlatamazsın.. çünkü tövbe etmişsin..

Zaten anlattığında farklı yanaşıcak çoğu erkek.. çünkü burda erkeklerin kafası başka türlü çalışıyo..

Sen ondan vazgeçemiyceksin belli.. kusura bakma ama sinir oluyorum bu durumlarda.. neden konu açıyosun o zaman? Bekle madem bi ömür düzelmesini kendine azap çektir ne kadar dar düşünüyosunuz ya.. sevgiden bu kadar mı kör olur insanın gözü? Bi de bunları yapan adam nasıl sevilir anlamıyorum ben

"Eski sevgilisinin numarasını istemiş ona aşığım sevdiğimi almazsam ben ölürüm bana numarasını bul demiş." Gerçekten birşey dememize gerek var mı?üçüncü kez muhtemelen o sevdiği ölürüm dediği kızla görüşmesini yakalayacaksın buna hazır mısın?Sen doğru bir insan olduğun sürece seni kabul eden olur ki bunu söylemek zorunda bile değilsin.

Ufak ufak değil baya baya aldatıyor. Hem de koyde internetin bile cekmedigi bir yerde... başka bir yere gitse, imkanı olsa farklı türlü de aldatır. Yazdıgı kimseden geri dönüş alamamış. Size pişmanım diyor ama hiç pişman değil emin olun. Koşarak uzaklaşın lütfen. Kanmayın bu yalanlara.

Severek ayrılan ilk siz değilsiniz. Son da siz olmayacaksınız. Bu günler de geçer. Her acı kabuk bağlar.

Kendi ayaklari uzerinde olgun bir kadin olursun canim merak etme.
Henuz yolun basindasin.
Dusuncelerin tam oturmamis kafanda yasamak istenilen hayatla icinde yasanilan hayatin celiskisi bu.
Normal bu celiskiyi yasaman.
Ama surekli kendini suclayarak asagi cekme kendini degersizlestirme kendi gözūnde.
Ne guzel bak hayati sorguluyorsun dogruyu bulmaya calisiyorsun.
Şu vicdan azabindan bir kurtarsan kendini hersey daha kolay olacak.
Kendini sevmekten vazgecme.
Umarim hersey daha guzel olur.

Anladığım kadarıyla uzun uzun bir birliktelik yaşamamışsın bir kaza olmuş girmiş seni tehtit de etmiyor şimdi bırak böylece kalsın burda kalsın kendine saygı duyman devam etsin gururunu hiçe sayma affetme tekar edecektir kesinlikle ilerde biriyle tanıştığın zaman kişinin karakterini iyi analiz edebilirsen ki ben böyle bir analiz durumuna inanmıyorum ama açık ve net söylersin bakire değilim şu kadar zaman hep beraber olduk değil senin anlatacağın şey zaten kaza ister inanır ister inanmaz ki bu durumda yıllarca bile beraber olmuş olsaydınız yine gururunu ayaklar altına alma derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…