Siz kendinizi benim yerime koyun...

Birçok konuda tek tavrım öleceğimi bilsem eğilip burnumu almam. Bu beni öldürecek hangisi olsun öleyim diyecek olsaydın gururlu ol kendine olan saygından ödün verme öyle öl derdim. He evlenmek boşanmakta bir fikir ama ne gerek var o kadar tantanaya ailen yine üzülecek şartları öyle mi iyi yoksa böyle mi diye ayırırsan evlenip ayrılmak toplum baskısı ve ailenin duymaması dışında birşeye yaramıyor

Kanamam oldu ama o beni ortada bırakmadı ne demek yaaa..Sen bir obje yada malmısın ortada bırakılacak???

Her kan gelmesi zarın yırtılması demek değil üstte bir kişi daha yazmış.Benim de aklıma bu geldi.Sürekli bakire olmadığınızı düşünmeyin bu yüzden.Bakire olsanız da olmasanız da bunu düşünmeyin.Bu durumu da kimseyle paylaşmayın.Gerek yok diye söylüyorum.

Yeni biriyle tanıştığınızda da aklınızda bu olmasın.Sizin sevilecek başka başka özellikleriniz vardır eminim.Hayatınıza girmesine izin verdiğiniz insanlar sizi bu güzel özelliklerinizden dolayı severler.Yani bekarete gelene kadar biriyle mutlu olmak için bir çok şey gerekli demek istiyorum.Sizi seven gerçekten seven adam da bu konuya takılmaz emin olun.Düşünün bi' sizi sevdi ve evlenmeye ömrünü beraber geçirmeye karar verdi sonra bakire değilsiniz diye bırakır mı bu insan sizi? Böyle düşünen adamla zaten evlenmeyin.

aynı şey değil.
aynı şey kusura bakmayın insan bir işin sonu kötü diye kendinden ödün vermemeli bilmem okudunuz mu ama bende böyle bir şey yaşadım ama hiç öldüm bittim aman ailem bilirse nolur kimse beni kabul etmez mi yok ortada kalırım demedim benim ailem de duysa kıyamet kesin kopardı ama umrumda olmadı eninde sonunda mutsuz olacaksam kendim olduğum için mutsuz olurum dedim yürüdüm gittim hiçbir zaman da hiçbir kimseye bunu anlatma hesap verme zorunluluğu hissetmedim bu benimle yaradan arasında kaldı ,ayrıca ortada kalmak nedir ya karşımdaki insan kim köpek ki beni kabul etmeyecek? Ben onu kabul etmem ben seçerim ben istemezsem kimse beni bunun için ezemez.
Eşime bile söylerken hava durumundan bahseder gibi anlattım.
Herkes kendi değerini kendi biçer ben kendimin değerini düşürecek bir şey olarak görmedim kimseye de öyle görecek haddi vermedim bütün mesele bu kendi değerini belirlemek bu yüzden eğer sonu her türlü mutsuzluksa kendi olduğu için mutsuz olsun ölecekse onuruyla ölsün.
Belki ki görüşlerimiz farklı saygılı şekilde ifade edip köşemize çekilelim

Sanirim sen ortada kalmaktan korkuyosun oyuzden affediyosn gibime geldi yanlismiyim :/

Bak onu seviyosundur ve ona şans vermek istersin, riskleri de yanına alıp devam edersin bu senin hayatın herkes sana en fazla ''bu adam seni yine aldatacak bence yanlış tercih'' der. Ama sen eğer dersen ki, ''bekaretimi bu adamla kaybettim, beni kimse kabul etmez,ailem duysa çok üzülür o yüzden devam edeceğim'' bu yanlış. Sen öyle ya da böyle bunu yaşamışsın ki boş bir sayfada iki adet imza olduktan sonra bunu yaşasaydın şu an böyle hissetmeyecektin bile. Ya evlendikten sonra boşansan, o zaman da ben bunu yaşadım bir daha evlenemem çünkü talibim olmaz diye mi düşünecektin? Bence aynı şey bu ikisi, bu kadar tabu haline getirmeyin.
Ha bana dönsen desen inancım gereği vicdanen rahatsızım işte o zaman bir daha böyle bir şey yaşamaya yeltenme ve bu adamı hayatından çıkarıp önüne bak derim

1 kere kan gelmis diye de bozulmasi sart degil. Sirf bu sebepten evleneceksen, evlenme. Ozelde kadin doguma git bi muayene ol, bozulmamis olabilir. Tabi tam olarak ne yasadiniz onu bilemem...

Ama bu sebepten evlenme...

Ben de evlenmeden kimseyle birlikte olmadım ama gelen kan zor görülür nitelikteydi. Herkesin fizyolojisi farklı. Sırf bu yüzden evleneceksen böyle bir adamla evlenme bence.

Orucunu tutan, namazını kilan mükemmel oluyor sanki. Sen de kuran okuyormussun ya ne alaka kardeşim. Sanki bu tipler mükemmel hatasız kullar

Kesinlikle ayril cok net soyluyorum karakterirli bi insan boyle seyler yapmaz seven insan yapmaz sakin affetme bitir..
Cok pisman olursun
Kucuk küçük aldatiliyorum demissin hic de kucuk degil resmen aldatilmissin
Evlenirsen de aldatilacaksin huylu huyundan vazgecmez bunu da unutma arkadasim

Evlenincede hepsini gene yapacak,. Bunlari cekmek istiyosan devam et.. ne yasadiysaniz yasadiniz bu cinsel temas vs. Dinle imanla olculemiyor. O cekim geldimi gelir karsi koyamazsin belkide koymak istemezsin.. kotu olan tabiiki nikahsiz bole seyler yasamak.. yasamak istemiyorsan boyle ortamlara girmemem en dogrusu..

Birincisi affedilecek şeyler değil bana göre. İkincisi kuran okumakla oruçları tam tutmakla salih kul olunmaz. Esas olan güzel ahlaktır. O yüzden kendinizi ve sevgilinizi aklamaya çalışırken bunlardan yürümeyin. Kuran okuyosanız zinanın kati surette haram olduğunu bilmeniz gerekir. Ya daha anlayarak okuyun ya da bunu kılıf kullanmayın.

Ayrıca 1 değil 2 kere yapmış o da sizin yakaladıklarınız. Allahtan telefonu çekmiyomuş çekseydi nolurdu acaba.

sevgiliniz inançlı/merhametli/vicdanı dört dörtlük bir insan hayatında siz varken başkalarını kandırmaya çalışıyor olmuyor size dönüp sizi kandırıyor yetmiyor siz de bizi kandırıyorsunuz
ya hu kıldıgı namaz inançları ona bir faydası olmamış ki bize anlatıp övüyorsunuz.inandıgın dan korksa size el sürmezdi başkalarını kandırmaya çalışmazdı
sevgiye evet güzel ama saygısı olmayana bir eziyetdir

Canım benim herkes yeterince açıklamış. Söylemiş gerçekleri ama birde ben söylemek istiyorum . Birincisi sen bir bireysin bir eşya ya da bir hayvan değilsin kimsenin seni ortada bırakmamak ksbuk etmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…