- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ogretmnhnm
-
sonunda ölüm varsa gururun ne önemi var.En azından gururuyla onuruyla ölür o zaman iki damla kan geldi diye yalancıktan evlenerek değil
o zaman hiç yaşamayın nasılsa öleceksiniz ne gereği var?sonunda ölüm varsa gururun ne önemi var.
aynı şey değil.o zaman hiç yaşamayın nasılsa öleceksiniz ne gereği var?
aynı şey kusura bakmayın insan bir işin sonu kötü diye kendinden ödün vermemeli bilmem okudunuz mu ama bende böyle bir şey yaşadım ama hiç öldüm bittim aman ailem bilirse nolur kimse beni kabul etmez mi yok ortada kalırım demedim benim ailem de duysa kıyamet kesin kopardı ama umrumda olmadı eninde sonunda mutsuz olacaksam kendim olduğum için mutsuz olurum dedim yürüdüm gittim hiçbir zaman da hiçbir kimseye bunu anlatma hesap verme zorunluluğu hissetmedim bu benimle yaradan arasında kaldı ,ayrıca ortada kalmak nedir ya karşımdaki insan kim köpek ki beni kabul etmeyecek? Ben onu kabul etmem ben seçerim ben istemezsem kimse beni bunun için ezemez.aynı şey değil.
Çok zor durumdayım yakınlarıma gerçeği söyleyemiyorum. O senin kocan değil nişanlın değil bitir gitsin diyorlar. Ama bizim yakınlaşmamız sırasında kazayla kanamam oldu ve hayatımın hatasını yaptım işte.
Birbirimizi hiç pişman etmedik. Tövbe ettik tekrarı olmayacağına. Ailesiyle tanıştırdı okul bitti işlerimi yoluna koyim az kaldı evliliğe dedi. Hep şükrettim beni pişman etmediğine. Ya ortada bıraksaydı?
Çok sevdim sevgimi sonuna kadar gösterdim bana sonsuz güvenir benden çok memnun. Beni senin kadar seven olmadı diyor.
O köyde yaşıyor şebeke yok internet yok arada bir çeken yer olursa bağlanıyordu.
2 ay önce bir kız faceboktan mesaj attı. Sevgilim internetin olduğu bir yerden girip kızın numarasını istemiş kıza resmen sulanmış. Kız da yanaşır gibi olmuş sonra benim sayfamdan ikimizin resmini görüp utanmıyor musun sevgilin varken bana yazmaya demiş. Sevgilim özür dileyip bir daha yazmıcam söyleme demiş ama kız bana konuşmaları yolladı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl yapar nasıl eder derken bir hafta ağladım bağırdım kimseye belli etmedim. Bir daha olmayacak söz deyip özür diledi. Ben de şeytana uymuş ilk hatası deyip barıştım ve düzeldik. Yine iyiydik mutluydum. Bana hesap şifrelerini verdi ne var ne yok gir bak bakalım dedi. Girdim temiz görünüyordu. Sonra gözüme bir şey takıldı. 1 ay önce bir konuşma yapmış. Eski sevgilisinin numarasını istemiş ona aşığım sevdiğimi almazsam ben ölürüm bana numarasını bul demiş.
Kızlar ben dün bu ilişkiyi bitirdim. Yine bir bahane buldu yine duygu sömürüsü yaptı ben seni bırakmam anlık bir duyguydu bir daha sormadım yemin ederim seviyorum seni gerçekten seviyorum dedi...Evet biliyorum severken ayrılmak çok zor insanın dili söyleye gönlü bitirmez. Ben de şuan öyleyim. Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum. Sonra bin pişman oluyor.
Bitirdikten sonra belki beni bu halimle kabul eden de olacak. Ama ailem duyarsa yıkılır. Kimse benden böyle bir şey bekleyemez. Ben tesettürlü değilim ama inançlıyım kuranımı okurum binlerce tövbe ettim. Sevgilim de inançlı orucunu tam tuttu cumaya gider insanlığı merhameti vicdanı dört dörtlük. Ama bu huyu varmış işte. Tekrar arayacağına eminim bitmesini istemiyor. Ailem seni çok seviyor onlar da üzülür diyor. Bizimkiler de sıcak bakıyordu. Kendim ettim kendim buldum. Ya hayallerimi bırakıp ömrümü aileme adayacağım ya da gururu bırakıp sevgilimi affedeceğim. Ne olur yardımcı olun.
Bak onu seviyosundur ve ona şans vermek istersin, riskleri de yanına alıp devam edersin bu senin hayatın herkes sana en fazla ''bu adam seni yine aldatacak bence yanlış tercih'' der. Ama sen eğer dersen ki, ''bekaretimi bu adamla kaybettim, beni kimse kabul etmez,ailem duysa çok üzülür o yüzden devam edeceğim'' bu yanlış. Sen öyle ya da böyle bunu yaşamışsın ki boş bir sayfada iki adet imza olduktan sonra bunu yaşasaydın şu an böyle hissetmeyecektin bile. Ya evlendikten sonra boşansan, o zaman da ben bunu yaşadım bir daha evlenemem çünkü talibim olmaz diye mi düşünecektin? Bence aynı şey bu ikisi, bu kadar tabu haline getirmeyin.Teşekkür ederim yorumunuz için. Bakın sıkışıp kaldım eğer yakınlaşmamız sırasında kazara kanamam olmasaydı ben şuan sevgimi aşkımı yok sayarak çekmiş gitmiştim. Ki dün akşam devam edemeyeceğimi söyledim kendisine. Güç bela bitti diyebildim çünkü aldatılmak kolay değil severken yıkıldım yani. Şuan bakire olmayışımı da göz önüne alarak ayrılıyorum ben. Ben bunu kabullensem de ailem kaldıramaz. Karşıma da kabullenecek bir erkek çıkmadıkça evlenemem. Dün akşam sevgilim yeminler ederek konuştu bin pişmandı hali. Benim bu ilişkiden umudum yok ama ailemi de kaybetmek istemiyorum. Korkuyorum onların bilmesinden. Bazıları yazıyor eşine bakire olmadığını söylemiş o da onu hatasıyla kabul etmiş evlenmişler. Evleneceğim kişiye nasıl güvenip de söylerim ki
Valla canim benim bildigin aldatiliyorsun. Küçüğü büyüğü mu var bu isin.küçük küçük aldatılıyorum.
sevgiliniz inançlı/merhametli/vicdanı dört dörtlük bir insan hayatında siz varken başkalarını kandırmaya çalışıyor olmuyor size dönüp sizi kandırıyor yetmiyor siz de bizi kandırıyorsunuzÇok zor durumdayım yakınlarıma gerçeği söyleyemiyorum. O senin kocan değil nişanlın değil bitir gitsin diyorlar. Ama bizim yakınlaşmamız sırasında kazayla kanamam oldu ve hayatımın hatasını yaptım işte.
Birbirimizi hiç pişman etmedik. Tövbe ettik tekrarı olmayacağına. Ailesiyle tanıştırdı okul bitti işlerimi yoluna koyim az kaldı evliliğe dedi. Hep şükrettim beni pişman etmediğine. Ya ortada bıraksaydı?
Çok sevdim sevgimi sonuna kadar gösterdim bana sonsuz güvenir benden çok memnun. Beni senin kadar seven olmadı diyor.
O köyde yaşıyor şebeke yok internet yok arada bir çeken yer olursa bağlanıyordu.
2 ay önce bir kız faceboktan mesaj attı. Sevgilim internetin olduğu bir yerden girip kızın numarasını istemiş kıza resmen sulanmış. Kız da yanaşır gibi olmuş sonra benim sayfamdan ikimizin resmini görüp utanmıyor musun sevgilin varken bana yazmaya demiş. Sevgilim özür dileyip bir daha yazmıcam söyleme demiş ama kız bana konuşmaları yolladı. Beynimden vurulmuşa döndüm. Nasıl yapar nasıl eder derken bir hafta ağladım bağırdım kimseye belli etmedim. Bir daha olmayacak söz deyip özür diledi. Ben de şeytana uymuş ilk hatası deyip barıştım ve düzeldik. Yine iyiydik mutluydum. Bana hesap şifrelerini verdi ne var ne yok gir bak bakalım dedi. Girdim temiz görünüyordu. Sonra gözüme bir şey takıldı. 1 ay önce bir konuşma yapmış. Eski sevgilisinin numarasını istemiş ona aşığım sevdiğimi almazsam ben ölürüm bana numarasını bul demiş.
Kızlar ben dün bu ilişkiyi bitirdim. Yine bir bahane buldu yine duygu sömürüsü yaptı ben seni bırakmam anlık bir duyguydu bir daha sormadım yemin ederim seviyorum seni gerçekten seviyorum dedi...Evet biliyorum severken ayrılmak çok zor insanın dili söyleye gönlü bitirmez. Ben de şuan öyleyim. Çok seviyorum ama küçük küçük aldatılıyorum. Sonra bin pişman oluyor.
Bitirdikten sonra belki beni bu halimle kabul eden de olacak. Ama ailem duyarsa yıkılır. Kimse benden böyle bir şey bekleyemez. Ben tesettürlü değilim ama inançlıyım kuranımı okurum binlerce tövbe ettim. Sevgilim de inançlı orucunu tam tuttu cumaya gider insanlığı merhameti vicdanı dört dörtlük. Ama bu huyu varmış işte. Tekrar arayacağına eminim bitmesini istemiyor. Ailem seni çok seviyor onlar da üzülür diyor. Bizimkiler de sıcak bakıyordu. Kendim ettim kendim buldum. Ya hayallerimi bırakıp ömrümü aileme adayacağım ya da gururu bırakıp sevgilimi affedeceğim. Ne olur yardımcı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?