siz napardiniz

Çok komiksiniz yaaa şaka mısınız? görüştüğü erkek arkadaşı neden yanından kalkmasın diye uyuşturucu atsın içeceğine hadi attı diyelim nasıl bıraktı o zaman? kim yapar ki bunu yaaa sonra da kardeşinize sarkmış bal gibi ve yalanı uydurmuş valla pes diyorum bu kadar saflık olmaz.

Yok ondan degil.. yani esim surekli benim icim rahat benim hicbir sucum yok dedigi icin.. soruyorum sizlere

Uyuşturucu yalanına inandınız hadi de neden kardeşinizin telefonundaki mesajları kendi telefonuna kopyalamış sordunuz mu? Ne cürret ya..? Eşiniz sizi ayakta uyutmuş.. Kardeşinize asılmış.. Ve böyle komik bir yalanla geçiştirmeye çalışmış.. Uyanın bence..

Bana uyuşturucu muhabbeti yalan gibi geldi. Ve yanlış anlamayın ama kizkardesinizde gözü varmış planlı yapılmış gibi

Bak arkadaşım sen gerçekten laftan anlamıyosun. İster boşan ister boşanma bizi hiç ilgilendirmez. Ne yapim nolur akıl verin diyosun bi haptır gidiyo. Gir google amcaya sor hapın etkilerini için rahatlayacak madem.
Ama aklı basında bi kadın bu adamın söylediklerine asla inanmaz. Tabiki sana bnm içim rahat ben yaparmıyım yoksa bunları dicek
Sapıklar ve cinayet işleyenler bu olayın normal oldugunu düşünürler. Ondan öyle rahat davranırlar.
Madem buna hap yaptırmış bunları. Msjları aktarırkendemi kendinde degildi.
Hadi o hapı bardaga attı. Ne ara geldi içti kalktı araçta 10 dk bekledi. Sonra kızı öptü ve msjlarla tehtit etti. Hani aklı basında degildi bunun. Nasıl hatırlıyo msjları yaptıgı yanlışı. Bu hap ona etki etseydi yaptıgı hiç bileyi hatırlamaz o aracıda süremezdi. Bunları yapabilmesi için tiryaki olması lazım
Hani şu alkol içipte zil zurna sarhoş olupda hiç belli etmeyen yolda dimdik yürüyen adamlar varya onlar gbi olması lazım
Palavra atmasın.
Sende neye istiyosan ona inan. Kızınada dikkat et..

Ve şöyle der düşün eğer kizkardesin korkup onun her istediğini yapsaydı daha ve daha ileri giderdi ve kizkardesiniz kocam yapmaz demeyin uyuşturucu alan herkes gitsin baldizini öpsün üstüne tehdit etsin gayet sağlam kafa valla

siz aklınızı mi yitirdiniz? boyle bir yalana nasıl inanip evliliginize devam edeceksiniz bana kalirsa derhal tekmeyi basin eşini z resmen sapık ustelik en yakıninizi taciz etmis nasil guveneceksiniz bi daha?

O soyledıgın seyın etkısı bu degıldır kuzenım kullanıyordu malesef bılıyorum araba kullanamaz tehdıt eden mantıklı cumleler kuaramaz helekı ılık kez ıcen biri oldugu yere yıgılır kalır esın olucak kısının hem berbat bır cevresı hemde bozuk bi ahlakı oldugu net olarak ortada yazık uzuldum gercekden benım babam olsa onu komalık edene kadar döver bosanmazsam benlede gorusmezlerdı gercı ben ona fırsat bırakmaz kendım bırakırdım o kısıyı gözü resmen kardesındeymıs lutfen bu kadar kör olmayın

Ayrıca an kollamıs adam kardesını bıseyle tehdıt etmek için Allah korusun herseyıde yaparmıs kardesın akıllı bırı olmasa Allah korusun hepımızı böle ınsanlardan

Kardeşiniz akıllıymış bu adamın şantajına boyun eğmemiş, rezilliğini ortaya çıkarmış.
Yoksa bu olayın sonu cinsel istismara kadar giderdi.
Böyle sapık, hayasız, pislik adamları çok arıyor musunuz?
Çoğu sosyopat, seri katil, pedofili hastası insanlarda çevrelerine güven verir, etrafta sevilir sayılır bu sizin kocanızın sapık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Ben kardeşinizin yerinde olsam sizide hayatımdan silerdim.

Böyle bir şüpheyle yaşamaktansa hayatımdan çıkarırım,bu kadar net......
Ha çevremde bunu baldızıyla yaşamış bir şerefsiz tanıyorum ve karısının da kulağına gitmiş olmalı ki kadın yaşayan ölüydü neden biliyor musun? sadece görmezden gelip iftira dediği için,oysa ki bal gibi biliyordu;şanslısın ki kız kardeşin şerefli,kendini bilen,akıllı bir kızmış ya tam tersi olsaydı şu an ki durumun ne olurdu?..........

++++
Burdaki konuların %90ı koca deliliği etrafında dönüyor. Görüyorsunuz koca deliliği tecavüzcüleri korumaya kadar gidiyor.

Bu babasi ölen arkadas Nuri Alco misali, kocan gitmesin diye icecegine ilac koymus öylemi? Bu mudur?

Yav hayat mi tuhaflasti iyice, yoksa benmi kecileri kaciriyorum??

Bak canim, benim babam ölse, inan ki en son düsünecegim is, arkadaslarima bu sekilde kücük oyunlar oynamak olur. Acim taze, ilac milac ugrasirmiyim ayol, banane ne cehenneme gidiyorsa gitsin, benim babam ölmüs burda, ben arkadasimin icecegiyle ugrasacam öylemi ? Kaldi ki, hic bir hap, insani kisiliginden cikarmaz bu sekilde, bunlar yalan yavrum..

O degil de bizim kadinlarimiz neden bukadar kocaci anlamis degilim. Koca olsunda, sapik, serefsiz farketmiyor demekki, yazik gercekten yazik..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya senin iq tek basamak mi kardesim? O sapik kocan ben baldizina tecavuze kalkisan bi irz dusmani miyim diyecek? Tabii ki yedigi bokun sucunu hapa ona buna atacak. Ya senin gibi abla olmaz olsun. Benim de bi kiz kardesim var gözümden sakindigim. Kocam olacak herif ona boyle bi sey yapsa birimiz hapse birimiz mezara. Ne igrenc bi kadinsin sen sabah sabah sinirimi bozdun.

Konu Fake . Fake değilse bile akıllı ve midesi olan insan ne yapacağını bilir, yazmaz buraya. Bu yüzden bir şey yazmaya bile gerek yok aslında.

Konu fake degil.. dunyada insanin basina neler gelior.
Esim bana surek o ilac olmasaydi ben boyle bisey yaomazdim demesi
Ve bu ilac extasy gercetken boyle seyler yaptirirmi bunu tek bilmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…