- 22 Eylül 2017
- 63
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Guller12345
-
Hayır dediğim gibi o ilaç böyle bir şey yaptıramaz kendisi istemiyorduysa. Benim bildiğim o ilaç insanı enerjik yapıyor, saçma, insanı aptalca gösteren bir mutluluk veriyor, çılgınca dans etme isteği falan uyandırıyor, cinsel duyguları da artırıyor olabilir emin değilim, fazla dozlarda halüsünasyonlara falan sebep oluyor. Kimseyi kardeşi gibi gördüğü birine saldırmaya ve onu tehdit etmeye, şantaj yapmaya itmiyor. Ayrıca arabayı da iyi kullanmış. Ne yaptığının farkında değil ama dikkati yerinde, ilginç yani.
Doğrudan cinselliğe yönelik olan roofies gibi ilaçlar bile insanları daha çok başkasının yönlendirmesine açık bırakır. Bunun etkisindeki insan başkasını zorlayacak, tehdit edecek durumda değildir.
Ama ben bu konuların uzmanı da değilim. Bence bu konularda tecrübeli bir doktor veya uzmanla konuşun ilacın etkisi neir, ne yaptırır diye.
ne midesiz insanlarsınız ya..Arkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor..
Ben olsam affeder ve boşanırdım. Tamam onu hatası değil, ama onun da yüzüne bakıp koynuna girecek midem olamaz. Mesajları alırken aklı yerindeydi üstelik, bu iğrenç bir şey. Kardeşiniz arkadaşlarıyla sevgilileriyle sexy şeyler vs konuştuysa hepsini zevkle okumuş belli ki, ki etkilenmiş.Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Diyelimki uzman doktor dedi esinizin yaptigi normaldir.. bu ilac boyle seyler yaptirir.. yinede affedilir biseymi?
Sen hala ilacla olacagini dusunuyosun adamin ruhunda var ruhunda hicbir ilac boyle bisiyi yaptirmaz akli kardrsine kaymis hala aklama pesindesin otur kocanla koca meraklisi diyecek bisi bulamadim sanaBana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Diyelimki uzman doktor dedi esinizin yaptigi normaldir.. bu ilac boyle seyler yaptirir.. yinede affedilir biseymi?
Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
Uzman ilaç böyle etki edebilir derse dedin ama böyle bir şeyi normal bir uzmanın söyleyebileceğine de hiç inanamıyorum üzgünüm ki. İlaçlar kontrolü kaybetmenize sebep olur, kontrollü bir şekilde tehdit şantaj yapabilmenize değil.Arkadaslar ne olursunuz bana bi akil verin yoksa kafayi yicem... ben ev buldum ve yakinda tasiniorum.. konuyu biliorsunuz saten.. ama esim sürekli bana yalvariyor yuvamiz yikilmasin benim arkamda dur.. ben oyle bisey yapmazdim hep o extasy ilaci yuzunden oldu diyor.. benmi abartiyorum ya aklimi oynaticam.. allah askina biri bana su ilacin nasik bisey oldunu soylesin
Bide bana soyledigi zamanla hersey duzelir zamana birakalim zamanla yaralar kabuk baglar diyor..
Kardeş değil ya yoldan geçen kadına aynı şeyi yapsa da sonuç aynı olurdu bence.Artik pes diyorum ya arkadasim kardeşin kendi kanindan canindan ayni rahmi paylastigin kardesin esin olacak kişinin tecavuzunden kil payi kurtulmus. Hala affedilir mi diyorsun. Yarin obur gün kendi çocuğuna bunu yapmayacagi ne malum o zaman da mi ilacin etkisi diyeceksin. Ailenin yerinde olsan seni de eve değil mahalleye sokmam. Kardeşim bu travmayi nasil asar diye dusunmuyorsun da neyi dusunuyorsun inanilir gibi degil
Kardeş değil ya yoldan geçen kadına aynı şeyi yapsa da sonuç aynı olurdu bence.
yahu diyelim ki ilacın etkisiyle yiyor her haltı.Kendisi dedi saten kan testi yapalim diye.. saten arkadasi dogruladi.. yapmis boyle bisey.. mahkemeye verildi cocuk..
Ilacin etkisiyle olduysa haksizlikmi yapmis oluyorum bosanmakla
yoksa ilk kez görüşen hiç kimse ilaç atmaz.Büyük ihtimal cesaretlenmek için ilacı kendisi içti. Arkadaşı da boşanmasın diye onu koruyor.
sen kız kardeşinin ailenin yüzüne bakabiliyor musun gerçekten?Bana destek ve yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim inanin buna cok ihdiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?