siz napardiniz

esim normalde o insanla hic görüsmez, bizim arkadas cevremiz bambaska.. ama babasi vefaat etmis illa gel iyi degilim degince 10 dkk dura bilirm demis. oda uzun kalsin diye ilac koymus icecegine
siz resmen eşinizi savunmak için bahane arıyosunuz... boşuna konu açmışsınız fikir almak değil eşinizi bizler de haklı bulalım içiniz rahatlasın diye konu açmışsınız..

Kocanız sapık, tacizci bir pislik. Uyuşturucu koymuşlar da bilmem ne de , inandınız mı cidden buna ? Kız kardeşinizin mesajlarını telefonuna aktarması hiç mi garip gelmedi ? Kardeşiniz ya, öz kardeşiniz, taciz edilmiş, belki daha kötü şeyler olacaktı, kimbilir ne zamandır gözü kardeşinizde. Hiç mi gözünüzde değeri yok kardeşinizin? Boşanın adamı yakınınıza yaklaştırmayın.

Merhabalar, eşiniz şantaj ve cinsel tacizden yargılanması gereken biri. Kız kardeşiniz için hukuki destek arayın lütfen, sessiz kalan kadınlara bir yenisi eklenmesin. Sizin ilişkiniz ise size bağlı, o konuda ne yapacağınız ne çekeceğinizi siz bilirsiniz.

Eşiniz kız kardeşinize takmış kafayı belli. Yoksa ona ne neden telefonunu karıştırsın ki ?Öpmesi olayına diyecek bir şey yok zaten. Uyuşturucu filan hepsi yalan. Başka bir kadına yapsa affedersiniz anlarım, size kalmış bir şey ama kardeşiniz bu. İnsanın midesi bulanır. Nasıl yüzüne bakacaksınız bir daha

Boşuna burdaki insanları yormayın siz zaten anlatılan senaryoya inanmışsınız daha neyin peşindesiniz ki durum ortada gerçek ortada siz hala inanmama çabası içindesiniz gerçekler ortada !

Msjlarını kendi telefonuna aktarırken sizin bundan haberiniz var mıydı? Ne hakla böyle bişey yapıyor? Tabi ki gözü kardeşinizdeydi ve bu olay ortaya çıktığı için de ilaç yalanını uydurdu. Böyle yalanlara da inanıyorsunuz ya yuh yani. Nedir bu ya resmen aksyon filmi gibi. Kız kardeşinizin ortaya çıkarmayacağını sanmış olayı bu kadar basit. Boşan da kurtul saçmalayıp devam etme daha beterini yaşarsın.

Aklim almadi, resmen taciz etmis kardesinizi sizde hala napim diye soruyor musunuz? 3 ayda uzerinden gecmis? Anneniz babaniz size gelmem demis vs... Esinizde bunu uyusturucu etkisinde yapmis falan. Valla ben de inanmadim esinize, hem ne diye baldizinin konusmalarini kopyalamis?

Kardeşime sarkacak kadar gözü dönen bir sapığı değil boşamak kafa göz dalardım herhalde.

Görmemiş olmakta haklısın. Kardeşinin söylediğine bile inanmıyorsun tabi ki görmezsin bişey!!!!! Görsen de inanmazsın sen!
Yapma Allah için ailen de sabırlıymış gerçekten. Ben olsam bu duruma tepkisiz ve hala kafan karışık diye seni de eve almazdım. Silerdim direk!

Uyuşturucu kısmı bana hiç inandırıcı gelmedi, hatta eşiniz baştan aşağı hiç inandırıcı gelmedi

Belli ki herşeyi hesaplamış. Kızın açığını bulmak için tlf takibi yapmış. Ben kardeşinin yerinde olsam mahkemeye veririm.

Ayrıca uyuşturucuyu bir yerinden uydurmuş buna inanmadım. Velev ki oldu. Bu nasıl kafa.

Senin miğden bu adamla yaşamaya devam edecek kadar geniş olamaz herhalde.

Yaw bırakın şu sapık kocayı salın gitsin..

Hem ona mı kalmış benim bacımın mesajlarını kontrol etmek korumak.. küfür edicem inanın o kadar oldum öyle bi yapım olmamasına rağmen..

Söylediklerine de bu kadar kolay inanmayın. Bariz baldız baldan tatlı gelmiş ş.rre.sizeee

Bana inandırıcı gelmedi öncesinde kız kardeşinizin mesajlarını nasıl alır ve size neden söylemez öncesinde
Enişteniz size öyle bişey yapsa siz evet eniştemi uyuşturmuşlar mı derdiniz yoksa görüşmeyi kesermiydiniz
Mesajları almamış olsa Hadi diyecektim ama mesajları falan da alıp sonrasında kardeşinize yılışması ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…