- 22 Eylül 2017
- 63
- 7
- 1
- 38
- Konu Sahibi Guller12345
-
Kocanız sapık, tacizci bir pislik. Uyuşturucu koymuşlar da bilmem ne de , inandınız mı cidden buna ? Kız kardeşinizin mesajlarını telefonuna aktarması hiç mi garip gelmedi ? Kardeşiniz ya, öz kardeşiniz, taciz edilmiş, belki daha kötü şeyler olacaktı, kimbilir ne zamandır gözü kardeşinizde. Hiç mi gözünüzde değeri yok kardeşinizin? Boşanın adamı yakınınıza yaklaştırmayın.
Uyuşturucu kısmı bana hiç inandırıcı gelmedi, hatta eşiniz baştan aşağı hiç inandırıcı gelmedi
+1Sapık kocanının mesajları almaktaki tek amacı şantaj.
Boşanmazsan da tasmasını sıkı tut da sağa sola saldırmasın. Pislik!
Tabikide hayir.. ayri bir ev ariyorum kendimeMerak ettim o zamandan beri esinle iliskkin oldu mu? Koynuna alabildin mi?
Peki siz??Onu koyan kisiye dava acildi habersiz yapti diye.. mahkemeye cikacaklar
kocanız o uyuşturucunun gizlice koyulduğunu nereden anlamış,arkadaşı heralde gizlice koydum dememişdirOnu koyan kisiye dava acildi habersiz yapti diye.. mahkemeye cikacaklar
Onu koyan kisiye dava acildi habersiz yapti diye.. mahkemeye cikacaklar
kocanız o uyuşturucunun gizlice koyulduğunu nereden anlamış,arkadaşı heralde gizlice koydum dememişdir
Cocuk bilio dava acildigini.. dogrulamisPeki kızın mesajlarını neden kendi telefonuna aktarmış, bi kalbinizi dinleyin buna inandınız mı cidden ? Dava açsanız ve olay doru değilse adam da iftira davası açar o zaman.
kocanız o uyuşturucunun gizlice koyulduğunu nereden anlamış,arkadaşı heralde gizlice koydum dememişdir
Siz naptınız???Cocuk bilio dava acildigini.. dogrulamis
Siz naptınız???
Onu merak ediyorum hala evli misiniz
Arkadaşım sana anlatamıyoruz yada kabul etmek sana ağır geliyor dava sonucunda eşin kazansa haa uyuşturucudan diyip affedeceksin adamı neredeyse bak millet ne diyor uyuşturucunun madem bu kadar etkisinde arabayı nasıl kullandı aldığı mesajlarla nasıl tehdit etti demek ki aklı yerinde kocana çok güveniyorsan açsın kardeşin bir dava böyle bir şeyin mümkün olmadığını bunun yalan olduğunu sana uzmanlar anlatsın işin ehlilerı karar versin baldızına yan gözle bakanlarla aynı havayı soluyoruz yazık yaCocuk bilio dava acildigini.. dogrulamis
Demekki içinde varmış ki kafa ucunca açığa çıkmışBen ayrilmak istedigimi söylpyorum.. fakat esim sürekli ilac yüzünden oldu diyor bana sucsuz oldugunu yoksa öyle bisey yapmam ben hayatta diyor öyle biri degilim diyor.. onun icin kafam karisior
Yok valla bende bı problem var:)Kızın msjlarını neden kendi telefonuna yüklemiş? Sürekli bu soruya cvp vermekten kaçınıyorsunuz! Onu yaparken ayıktı.
Kendinizi kandırmayın bu adamın kardeşinize karşı bir duygusu var. Ama cinsel duygu ama duygusal. İkisinden biri.
Biliorum bende affedemiorun sindiremiorum.. benim sorunum ona okadar alismisimki.. herseyi onla yapmaya aliskinim.. güzel anilari nasil unutucam nnasil yapicam o cok üzüyor beniDemekki içinde varmış ki kafa ucunca açığa çıkmış
Ben olsam bunu sindiremezdim
Aldatılmaktan dayaktan herşeyden daha beter birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?