siz napardiniz

O uyusturucuyu koyan arkadada dava acildi mahkemeye cikacaklar

kardeşinize hiç değer vermiyor musunuz, genç bir kızın kırılan onuru gururu ne olacak, hala neyi düşünüyorsunuz? böyle bir adamdan eş değil eşek bile olmaz! hangi ilacın hangi uyuşturucunun veya alkolün etkisi altında olursa olsun bu yaptıklarını açıklamaz, hele ki bu olaydan önceki mesaj olayını hiç açıklamaz. bu zamana kadar mutlu bir evliliğiniz olmuş olabilir buna kimse bir şey diyemez demek ki bu zamana kadar eşiniz bu duygularını bastırmış, siz neler düşündüğünü bilemezsiniz 7 yıldır. durduk yere uyuşturucu etkisiyle kim kimin karısına kızına sarkmış. bu apaçık planlanmış bir olay.

Cocuk bilio dava acildigini.. dogrulamis
Arkadaşım sana anlatamıyoruz yada kabul etmek sana ağır geliyor dava sonucunda eşin kazansa haa uyuşturucudan diyip affedeceksin adamı neredeyse bak millet ne diyor uyuşturucunun madem bu kadar etkisinde arabayı nasıl kullandı aldığı mesajlarla nasıl tehdit etti demek ki aklı yerinde kocana çok güveniyorsan açsın kardeşin bir dava böyle bir şeyin mümkün olmadığını bunun yalan olduğunu sana uzmanlar anlatsın işin ehlilerı karar versin baldızına yan gözle bakanlarla aynı havayı soluyoruz yazık ya

Ben ayrilmak istedigimi söylpyorum.. fakat esim sürekli ilac yüzünden oldu diyor bana sucsuz oldugunu yoksa öyle bisey yapmam ben hayatta diyor öyle biri degilim diyor.. onun icin kafam karisior
Demekki içinde varmış ki kafa ucunca açığa çıkmış
Ben olsam bunu sindiremezdim
Aldatılmaktan dayaktan herşeyden daha beter birşey

Kızın msjlarını neden kendi telefonuna yüklemiş? Sürekli bu soruya cvp vermekten kaçınıyorsunuz! Onu yaparken ayıktı.
Kendinizi kandırmayın bu adamın kardeşinize karşı bir duygusu var. Ama cinsel duygu ama duygusal. İkisinden biri.

Yok valla bende bı problem var:)
Eşim arkadaşlarıyla iğrenç muhabbetler etti diye kapıyı gösterdim
Hoş kaç gün geçti hala affetmedim
Konuşmuyorum zorunlu olmadıkça

Ama konu sahibinin kardeşini öpüyor
Eşi de ilaçtan diyor ve aynı evde devam
O çocuğun öyle bı babayla büyümesi ne kadar doğru

Demekki içinde varmış ki kafa ucunca açığa çıkmış
Ben olsam bunu sindiremezdim
Aldatılmaktan dayaktan herşeyden daha beter birşey
Biliorum bende affedemiorun sindiremiorum.. benim sorunum ona okadar alismisimki.. herseyi onla yapmaya aliskinim.. güzel anilari nasil unutucam nnasil yapicam o cok üzüyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…