siz napardiniz

Öyh ıyk igrenç midem kustu resmen O adamla aynı yatakta yatmayı hatta aynı evde kalmayı bünye kaldırmaz. Ben eşimi beğenmem ama harbiden berbatmış senin durum. Benim durum bu kadar kötü deil ben bile boşanmayı düşünüyorum bence sen düşünme bile

O kafayla yapılan şeyler gayet hatırlanıyor ayak yapmasın boş yere hatırlamıyorum ilacın etkisiyle yaptım diye, ilacın etkisiyle araba kullanabiliyorsa aklı uçkuruna çalışıyorsa ne yaptığının gayet farkında...

Kızın mesajlarını alma sebebi tamamen şantaj ailene söylerim diyerek kızı kullanacak aklınca adi herif...

Pislik bir kocaya sahipsin bunun farkına var ve ne derse desin ona inanma...

Ben olsam demekten nefret ediyorum böyle pislik konularda ama ben olsam kıcına çoktan tekmeyi basmıştım...

Eşinizin anlattığı hiç bi şey doğru gelmedi bana. Biraz mantık çerçevesinde düşününce siz de inanmayacaksınız bence. Ki ilacın etkisiyle bunu yapması bile eşinizin içten içe niyeti bozduğunu gösterir. Kesinlikle kabul edilemez bişey malesefki

Konu sahibi sınav niyetine gönderilmiş gibisin. Sen bu yalanlara inandıysan buyur inan, senden başkası inanmaz yani şöyle olmuş böyle ilaö koymuş, kontrol amaçlı mesajları kopyalamış yalanlarına. Eşin kardeşine göz koymuş, kardeşin taciz anında korksa, sessiz kalsa neler olabilirdi kimbilir. Hala burada soruyorsun, ilaç atmış gitmesin diye diyorsun. Söylenecek çok şey var da burada suç unsuru olur, ama eşini tanısam yüzüne söyleyecek çok şeyim olurdu emin ol.

Bir insana kolay kolay yuvanı yık denmez ama bence yık arkadaşım. sen nasıl inandın eşine?Kardeşinin mesaj kontrolünü yapmak eşine mi kalmış,hem neden kardeşini işten almaya gitmiş??Uyuşturucu içen biri nasıl araba kullanıyor??Herşey gözünün önünde dururken sen nasıl 3 Aydan beri bu adamlasın?bu kocalarınız neden sizin için vazgeçilmez

kocan kızkardeşine göz koymuş.
gerisi tırı vırı hikaye.

senin midenin genişliği önemli.

Kardeşiniz hata yapmış. Şahsi yazışmaları kaydetmek, fiziksel taciz ve şantaj suçlarına karşı şikayette bulunmalıydı. Neden yapmamış? Siz neden demediniz yap diye? Uyuşturucu hapını falan hakime anlatsın, hakim karar versin.

Hala soruyor musunuz?
Esim dediginiz sahsin ilac aldığı falan yok .Uydurmus .Bacina asildim denmez yani ne desin ilac falan uydurmus da olmamis gene de.Kimse kimsenin telefonundaki konusmalari durup dururken almaz.Kocaniz kardeşinizi bir dizideki kemal karekteri gibi aga dusurmeye calismis .Kosarak uzaklas.

Allah aşkına nolur biraz onurlu davranın. Gerçeği sizde biliyorsunuz bal gibi. Kızın mesajlarını bilinçli almış, herşeyi planlamış, taciz etmiş birde üstüne tehdit. Böyle birini sevmeyin, biraz kendinize güvenin lütfen. Bu kadar ezilerek, bu şüpheyle ömür mu geçer.

Ben olsam o adamı öldü sayardım.

Yuh sana....yine ban yemesem sanada ahlaksız kocanada söverdim...
Senin anan baban dururken o kim ki senin bacının telefonunu kontröl edip koruyacak herkes kendini korur namussuz namus bekçiliğine kalkıyor bide
Bu gün kardeşine böyle taciz eden yarın tecavüz eder
Eşekliği bırak sende sapıktan yavrunuda kendinide kaç kurtar

Ne saf kadinlar var ya uyusturucu etkisi altinda araba mi kullanmis? Tamam kullanmistir! Yarim saat beklemis birde arabanin icinde tamam hadi oda olsunda. Ben sanmiyorum pencereden yanagini opmeye calistigini. Tecavuze yelkenmistirde sana oyle soyluyorlardir. Hadi madem uyusturucu kullanmis nasil hatirliyor en onemlisi uyusirucu oldugunu nasil anlamis. Migdemi bulandirdiniz

Malesef eşin kardeşine takmis..mesajlari niye aktariyor ki kendine ne..sana soylesin bir yanlisi varsa yada abi gibi konussun kizla..yok canim bu tasarlanmis.seni kandırıyor..

Herkes
Zaten
Düzelteyim dedim

Koca adamın içkisine ilaç koymak?
Hangi salak arkadaşı yanında kalsın diye nunu yapar ki?
Çok sağlam senaryo yazmış gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…