• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
Ecstasy yalanına inandınız mi cidden?
Eşiniz kendini akıllı sanan aptal bi adam.
Mide bulandırıcı. Mideniz bulanmıyorsa aynı yatakta devam!

Gercekten insanlari yormayin siz o senaryoya inanmissiniz.bundan sonra evli kalmayada devam edeceksiniz ve dusunce beyninizi kemirip duracak mutlu olmicaksiniz sanirim bu da sizin cezaniz olur.hak etmis olursunuz

Bence işin içinde daha ciddi şeyler var. Kızı yanağından öpmeye çalışmış yazmış ama bence tecavüz etmeye veya dudağından öpmeye başka ciddi bişey yapmıştır. Aklınca tepki çekmemek için yanağından öpmeye çalıştı demiş gibime geliyor.

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??

Bir de soruyor musunuz yuh yani.Kardeşinizin telindeki mesajları kendi teline aktarmak ne demek, lazım olduğunda şantaj yapmak demek.Yok arkadaşı hap atmış da vs.Siz de inandınız mı.Ben kardeşiniz ve aileniz yerinde olsam sizi silerdim.Böyle pislik bir adamla hala yaşadığınız için.Midem bulandı.Rezalet.

Çok güzel bir evliliğim vardı mutluyum,eşim çok seviyor vb..yazıların arkasından illa bi pislik gelecek..
Aile içi taciz..yalan..ve hala soruyorsun ..pesss

Bana kalırsa hap içtiği falan da yalan. Baldızını öpmeye zorlayacak kadar şuurunu kaybeden adam hiç araba kullanabilir mi Allah aşkına? Araba kullanmak için pür dikkat olman lazım kaza yapmayasın diye. Ama öpmeye gelince kendimi kaybettim. Direksiyon başında neden kaybetmedin şuurunu o zaman?

Hadi onu da geçtim arkadaşının yanından kalmaması için ilaç içirmesi de mantıklı değil. Arkadaşının yanındayken şuuru kapalı ve yanında oturuyor, sonra çok sağlıklı bir şekilde hiç şaşırmadan kardeşinin iş yerini buluyor maşallah kaza yapmadan gidiyorlar ve biranda tekrar şuuru kapanıyor. İlaca bak sen yaaa.

Mesajları almış çünkü herhangi bir yılışmayı aileye anlatırsa 'bak senin bu mesajlarını yakaladım' deyip tehdit etmek için almış. Kontrol etmek ona mı kaldı? Ne sıfata? Ne vasıfla?

Baştan aşağı senaryo yaaa.

fake konu açınca elinize ne geçiyor...
harbi merak ediyorum amaç ne...
fake konu açan herkesin psikolojisinde ciddi sıkıntı oldugunu ilgiye aç özgüveni eksik bireyler oldugunu dusunuyorum.....
sen en iyisi bi psikolağa git marş marş..

Allah yardımcın olsun.Zor bir durum.ama su net.kizkardesine açılmak icin;o hapı kullanmış.mesajlari aktarması ;koruma değil;kıskançlık iç güdüsünden.kizkardesi neden almaya gitmiş?hepmi gidip alıyordu?amac belli.

Yinede kız kardeşin akıllı kızmış tehdidine boyun eymeyip Ailesini anlatmış helal olsun ona ailesine anlatmayıp yıllarca mobinge maruz kalan nice kadın var ayıp sana kardeşine sahip çıkıp o sapıklamısın hala
Git şikayet et birde burda konu açıyor
Fake ise zaten sana yazıklar olsun

Ailen gerçekten yine iyi tepki vermiş. Benim babam olsa o öpmeye çalıştığı ağzıyla bi tarafını yer değiştirirdi.
Ne tür bi sapıklıktır çözemedim.
Türk filmi gibi içeceğine ilaç atmalar vs.
Bana bu kısım pek inandırıcı gelmedi.

Eşiniz nuri Alço ile arkadaş mı ki iceceğine ilaç atılmış üç yaşındaki çocuk bile buna inanmaz ...Eşinizin kötü niyeti teldeki msjlari indirmesiyle belli oluyo başkası ile aldatsaydi sizi bu olaydan daha iyiydi ....mutlaka bir yerlerde düğünde yasda karşılaşacaklar o zaman da eşim bacima bakiyomu biseyler hissediyomu diye dusuneceksiniz ve kendinizi de mutsuz edeceksiniz ....size boşanin diyemem ama bu olay bir boşanma sebebidir

Eşin bildiğin kardeşine göz dikmiş. Yatmak istemiş tehditle belli ki kardesinizde yapması gereken davranışı yapıp karşı çıkmış. Kesinlikle affetmezdim bacima göz diken kimbilir ne haltlar yer. Ayrıca ona mı kalmış telefonu kontrol edip işten almak ne haddine. Bizimde esimiz var enistemiz var o haltlari yiyemez.

oyle bir bosanirdim ki gectigim yolda yuruyemezdi bir daha. cumle aleme rezil ede ede bosardim hem de. Ecstasy 'no inhibition drug' olarak bilinir. yani bu hapi aldiginiz zaman icinizde hapsettiginiz ne varsa disari vurmak istersiniz. o yuzden bu hapi alanlar cok eglenirler cunku kimse ne dusunur demeden dans etmek istedigiyle yakinlasmak ama kimseyi umursamamak hep onun sayesinde kolayca oluverir. o yuzden esinizin zaten icinde kardesinize hallenmek varmis gecmis olsun. benim canimi canimdan parcami taciz edecek, ve tehdit edecek. oldurmedigime dua etsin!

Baldız demek KARDEŞ demek eşin çok ayıp etmiş

Mesajları kontrol etmek ona mı düşmüş ? Hem uyuşturucu yalanı da bana doğru gelmedi .

Ne yapacağın senin vicdanına kalmış çocuğunda varmış üzüldüm :(

Biliorum bende affedemiorun sindiremiorum.. benim sorunum ona okadar alismisimki.. herseyi onla yapmaya aliskinim.. güzel anilari nasil unutucam nnasil yapicam o cok üzüyor beni
kardesim diyosun ya kardesim. elinden tutup okula goturdugum, karni acikinca minicik halimle kalkip yumurta kirdigim, okulda aglattilar diye sinifindan kizlara kafa goz daldigim kardesim e esim dedigim adam sacinin teline hallenecek, Allah yaratti demem. bu kadar da netim. siz kalkmis guzel anilar diyorsunuz. ben kardesiniz olsam hala o evde yasamayi dusunuyorsunuz ve aklinizda suphe var diye suratiniza tukururdum sizin.

Back
X