• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Kocaniz sapik bunun farkindamisiniz? Ici nasil pislik doluysa resmen sizinle evliyken kardesinizi gözüne kestirmis ve ilk firsatta ataga gecmis. Oh kiz kardesinizde iyi yapmis esinizi rezil etmis. Siz gercekten inandinizmi o ilac yalanlarina? O seyleride kardesinize ilaclarmi yapti? Esiniz ilac yalanina siginip kendini aklamaya calisiyor. Ne yani yaptiklarini ilac yüzünden kontolsüz yapiyor ama kardesinizi tehdit edip kinseye söyleme isbatin yok elimde mesajlarin var demeye gelince kafa zehir gibi calisiyor ilac etkisinde deyil öylemi? Hem ne münasebet o hakki ona kim veriyorki kiz kardesinizin telefonunu inceliyor ona ne? O kim? Resmen kiz kardesinize önceden takmis bu sapik. Böyle bir sapikla cocuk büyütmeyin hemen ayrilin ardiniza bile bakmayin. Bu arada aileniz sonuna kadar hakli. Ay resmen midem bulandi okurken, esinize söylice o kadar söz varki aslinda......
Güclü olun ve o sapigi hayatinizdan cikartin derim ben.

merhaba ben bu sayfaya yeni katildim, sizlerin görüsleirnizi almak istiyorum..
ben 7. senelik severek evlendim ve 2 yasinda bir oglum var.. esimle her evlilikte oldugu gibi sorunlarimiz vardi ama hallediyorduk.. ve cokta multu günlerimiz oldu.. esim herkez tarafindan sevilen sayilan, ailem tarafindan kardeslerim tarafindan cok sevilen bir ailedik..
bundan 3 Ay önce esim kiz kardesimin telefonundaki arkadaslariyla bütün yazisdiklari mesajlari kendi telefonuna akdarmis okumak icin (bunu kontrol amacla yaptigini söylüyor).. ve bundan benim haberim yok..
ertesi gün biz ailemle birlikte yemege gidecektik, kiz kardesimde calisiyordu onu bekliyorduk .. ben annemlerde otururken esim bir arkadasi aradi ve görüsmek istedigini söyledi ve esimde arkadadsinin yanina gitti.
bunlar sohbet ederken esim lavoboya gidiyor.. ve bu arkadasida esimin icecegine uyusuturucu (Extasy) koyuyor, yani kafa bulsun yanimdan gitmesin diye.. iceceklerini ictikten sonra esim kalkmak istedigin söylüyor ve kiz kardesimi is yerinden almaya gidiyor.. yarim Saat bekliyor isten cikmasini. sonra birlikte arabaya biniyorlar, esimi arabayi baska yere sürüyor. arabadan iniyor ve pencederen kardesimin yanagindan öpmeye calisiyor.. ve kardesimde tepki gösteriyor, ve arabada esim kardesime tehdit ediyor kimseye söyleme ispatin yok saten telefonunda mesajlarini gördüm gibi gibi.. ertesi gün kiz kardesim bunlari anneme ve babama anlatiyor.. tabi kavga cikiyor, ailem esimi hicbir sekilde görmek istemiyor.. karari bana birakiyorlar.. sen herzaman gelebilirsin ama esin asla gelemez ve bizde senin eve gelmeyiz diyorlar.. esimde normalde böyle bisey yapmam hepsi o ilacin etkisi diyor.. ne yapacagimi sasirdim..siz olsaniz bosanirmiydiniz??
ne demek ya içkiye ilaç falan. Nuri Alço filmi mi bu. inanmadım ben.

Nasıl yani ?? Hâlâ o adamın yanında mısınız???
Kardeşinizde gözü var . Yuh ya hala eşim mi diyorsunuz ???
Yazacak ve söyleyecek birşey yok annemiz babanızda garip sizi çekip almadılar mi o adamın yanından.

Ahahahahaha erkek arkadası ilaç koymuşmuş...Amman namus gidiyormuş elden nerdeyse hem de bi.erkeğin elinden. Yok canım öyle değil yani yanımdan gitmesin diye ilaç koymuş adam..Niye? Aşık mıymış adam kocanıza?
Kardeşini öpmeye kalktım ekstazi ama sebebi...Haaa tamam o zaman affedildin...
Boşanmazsan bunu yapmış olacaksın.

Yahu kocan bu saçmasapan hikayeyi uyduracak kadar aptal zaten bi de kalkıyor kardeşine göz koyuyor santaj yoluyla hem de...Sen affetsen kardeşin ömrünce affetmez zaten sizi artı kardeşini öpmeye kalkışan dudakları sen nasıl öpeceksin??

Siz napardınız mı??? Ya fake falan mı acaba bu konu...

ya esiniz barizzzzz kız kardesinize asılmısssss bi de ickisine ilac konmusmus bilmem ne...midem bulandi..o adamin yalanlarini dinlemissiniz bi de yuh

Alkol veya uyuşturucu etkisiyle yanlış bir hareketi olsa belki affedebilirsiniz, kardeşiniz olması bunu çok zor hale getiriyor olsa da, eşiniz özür dileyip bir daha olmayacağı garantisini verirse. Ama bunları kullanmayı da acilen bırakması gerekir çünkü suç oranlarını ciddi derecede artıran unsurlar ama herkes kullanıyor nedense keşke satılması yasaklansa. Ama mesajlarını önceden alması çok kötü bir durum bunu koruma amaçlı alıp saklaması bana mantıklı gelmedi. Allah doğru yoldan ayırmasın kimseyi diyelim, eşi var çocuğu var hem kendini hem ailesini çok zor bir duruma düşürmüş.

gulben ergen seren serengilin yesim salkimin simdi de baska is adami sevgilisini elinden almis
seyma subasi da evli acunu karisinin elinden almisti
ebsu sallida ayni seyi yapti
bu ara cok pislik seyler gundemde o yuzden kocalara dokunma anlaminda hastag actilar
pislikler miletin kocasina ayartacaklsrina bi dunya bekar adam var b..k var evli adamlara yanasiyolar
Sağolun aydinlattiginiz için, yanliz bu işin görünen tarafı ünlü oldukları için. Normalde de kadınlar evli falan dinlemez oldu. Etrafimda karısını aldatmayan çok az ,kadınlar da biliyor evli olduklarını. Iki tarafta adi. ..

Back
X