• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

BACIM TÖVBE BİSMİLLAH ... DİREK AKLIMA KIRGIN ÇİÇEKLERDEKİ O SAPIK ADAM GELDİ. BAK CANIM.. O İÇECEĞİNE HER NE KOYDULARSA O BİR YALAN . ONU GEÇSİN. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. ANLADIN. BENCE GİT AİLENLE BİR SÜRE YAŞA DİYECEĞİM. AMA BU SEFER KARDEŞİNE HER BAKTIĞINDA KOCAN AKLINA GELCEK VE KARDEŞİNE DE KİNLENECEKSİN. BENCE SEN AL EVLADINI UZAKLAŞ BİRAZ. GİT ARKADAŞINDA FİLAN KAL. YA DA NE BİLEYİM OĞLUNLA TATİLE AKRABALARINA GİT. BOŞAN DEMİYORUM. BURNU SÜRTSÜN ANLADIN..

Konu sahibi huhuuuuu
Bak beklediğin mesaj geldi.
Bacına hallenen sapık kocanı boşamayacakmışsın bak
Burnunu sürtsen kafiymiş

Konu sahibi huhuuuuu
Burnunu sürtsen kafiymiş

Kardese neden kinleniliyor acaba? “Ne guzel kocisim sana tecavuz edecekti hain kardes neden izin vermedin” kini herhalde.. insanimizi midem almiyor artik, allah affetsin..

Konu sahibi huhuuuuu
Burnunu sürtsen kafiymiş
Ortada bir çocuk var arkadaşım. Bayan boşanmak istemiyo ondan öyle dedim. Ayrıca ben çocukları için nelere katlanan insanlar biliyorum ;)

Ortada bir çocuk var arkadaşım. Bayan boşanmak istemiyo ondan öyle dedim. Ayrıca ben çocukları için nelere katlanan insanlar biliyorum :KK66:
Konu sahibi çocuğum var boşananam demiyor ki
Kocamı kandırmışlar diyor.Kemalim yapmaz diyor.
Böyle sapık bi adamla çocuğumu bırak aynı evde yaşamayı yüzünü göstermem ;)

Konu sahibi çocuğum var boşananam demiyor ki
Kocamı kandırmışlar diyor.Kemalim yapmaz diyor.
Böyle sapık bi adamla çocuğumu bırak aynı evde yaşamayı yüzünü göstermem :KK66:
HEE BEN YANLIŞ ANLAMIŞIM. DEDİĞİN DOĞRU. AMA KARAR BENDE OLSAM BOŞANIR ÇOCUĞUMU DAHİ GÖSTERMEM AMA KARAR TABİKİDE KONU SAHİNİN KARARI ;)

Yok ondan degil.. yani esim surekli benim icim rahat benim hicbir sucum yok dedigi icin.. soruyorum sizlere
Yazmayim diyordum dayanamadim. Hadi o olay haptan oldu diye kendinizi kandirdiniz. Sunu hicmi sorgulamiyorsunuz esiniz neden kardesinizin telefonunu kendine aktarmis hangi eniste bunu yapar allah askina. Bu tamamen tacizdir. Aklina o kisiye takmaktir. Aklini kardesinzie takmistir ve size belli etmeyip ustunu kapatiyordyr. Hadi hap etkiledi diyelim. Oda yapmaya cesaret edemediklerini yapmasini saglamistir. Bunu ilacla yapmasi kizkardesinizi arzuladigi ve hayallerini susledigi gercegini degistirmiyor adam kardesinize takik ve onu hayal ediyor. Hapi aliyor ve kendini dizginleyemeyip eyleme geciyor. Ilac dediginizde boyle etkiliyor. Hap aldigina ve etkilediggine inanmiyorum ama etkiledigini varsaydigimizda da bunlar oluyor diyelim. Gercekte aklinda kardesinzi var cunku hapda deli cesareti verip kardesinizi normalde opmek isteyip eyleme gecemiyordu onu yapmasini sagladi.

Kizlar sordunuz mu bilmiyorum arkadasi bu adamin icecegine niye uyusturucu katmis durup dururken ?

Size bisey sorabilirmiyim.. siz olsaydiniz naoardiniz eger ortaya ciksaydi gercektende ilac yuzunden oyle yapmis doktorlar onaylasaydi..
Karariniz ne olurdu?
Bakin buraya yazmadan internete bakmissinizdir. Ilacin etkisinin 3 saat surdugunu sizin yaniniza geldiginde 1 saatlik gectigini aslinda o esnada normal olmamasi gerektigini hatta etkinin en ust seviyede olmasi ve disardan rahat farkedilecegini biliyorsunuz. Adamin sizin yaniniza geldiginde normal oldugunu zaten soylediniz. Yalan bariz belliyken arkadasida esinizi Yalanina tabiki destek verecekken siz hala affetmek icin savunma icindesiniz. Burda siz affetsenizde affetmesenizde bizi birsey etkilemez. Affedecekseniz yapin ama litfen adami savunup durmayin bize. Adam ilactanda once kardesinize takik ve mesajlarini takip ediyormus. Bu gercegi birsey degistirmiyor.

BACIM TÖVBE BİSMİLLAH ... DİREK AKLIMA KIRGIN ÇİÇEKLERDEKİ O SAPIK ADAM GELDİ. BAK CANIM.. O İÇECEĞİNE HER NE KOYDULARSA O BİR YALAN . ONU GEÇSİN. İNSANIN İÇİNDE OLACAK. ANLADIN. BENCE GİT AİLENLE BİR SÜRE YAŞA DİYECEĞİM. AMA BU SEFER KARDEŞİNE HER BAKTIĞINDA KOCAN AKLINA GELCEK VE KARDEŞİNE DE KİNLENECEKSİN. BENCE SEN AL EVLADINI UZAKLAŞ BİRAZ. GİT ARKADAŞINDA FİLAN KAL. YA DA NE BİLEYİM OĞLUNLA TATİLE AKRABALARINA GİT. BOŞAN DEMİYORUM. BURNU SÜRTSÜN ANLADIN..

şey de yapsın mı,kocasını boşamasın ailesini reddetsin? sonra kocası olacak it başkasına hallenince bu sefer de bi bakmışsınız bonzai içermişler koskoca adama. tüh yahu hep de böyle masumların başına gelir (!)

cidden bu adamı boşamadan konu sahibi nasıl bi hayat devam ettirecek hiç düşündünüz mü? ne gerek var oyun oynamaya burnunu sürtmeye hayatımdan defol git desin daha kolay.

şey de yapsın mı,kocasını boşamasın ailesini reddetsin? sonra kocası olacak it başkasına hallenince bu sefer de bi bakmışsınız bonzai içermişler koskoca adama. tüh yahu hep de böyle masumların başına gelir (!)

cidden bu adamı boşamadan konu sahibi nasıl bi hayat devam ettirecek hiç düşündünüz mü? ne gerek var oyun oynamaya burnunu sürtmeye hayatımdan defol git desin daha kolay.
Kolay da konu sahibi 2 aydır bir arpa boyu yol gitmemiş zaten
Adam memnun hayatından
Kızkardeşi yerinde olsam o sapık adamla birlikte ablayı da rezil ederdim !!!
Bu kadar netim

Kolay da konu sahibi 2 aydır bir arpa boyu yol gitmemiş zaten
Adam memnun hayatından
Kızkardeşi yerinde olsam o sapık adamla birlikte ablayı da rezil ederdim !!!
Bu kadar netim

ben tam okumadım konu sahibi kocasına mı inanıyor? kardeşini korumuyor yani?

Ailecek davete gidilecekmiş
Melek koca arkadaşının yanında fazla kalmaz diye "çocuk"da ilaç atmış şeysine / içeceğine :KK43:
O zmn isin icinde baska bisey var madem arkadasi yanindan gitmesini istemiyor o zmn o adam bu adama asik :KK70:

Kardesimin msjlarini takip eden adamin agzina tukururum ki kaldi o hareketinden sonra bitmistir net .

Back
X