• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siz napardiniz

Yahu konu sahibi neden cevap vermiyorsun? Milletin sinir sistemini bozdun. Bak canım herkes sana diyor ki bu adam neden kız kardeşinin mesajlarını okuyor,cevap ver cevap! Ne demek kontrol amaçlı o kim ki? Herkes sana söylüyor olayı ya anlamıyor musun ayrıca olay yeni de değil sanırım üstünde n iki ay geçmiş sen nasıl bu adamla iki aydır berabersin nasıl ! Ya herşeyi geçtim de kız kardesin ya senin canın o canın. Kız kardeşim yok Abim var ve yahu biri abime birşey yapsa kız halimle onu gebertirim. Canım kanım o sen elin adamını nasıl tercih edebiliyorsun. Ailen senle konuşuyor mu cidden merak ediyorum. Bi söyle allah rızası için.. Daha neler demek lazım senin gibisine..

Kafasi iyi değilken yazismalarini takip ederek kiz kardeşinizin özeline tecavüz etmiş.Sonraki olanlara şaşırmadım.
Kız kardesiniz bu adama dava açmalı.
Affedilmez.

Zor bir durum uyuşturucu kullanan insanlar kendilerinden geçerler evet ama o pisliğin altına yatarak da suçu bilerek istemezler eşinize ceza vermezseniz bunu tekrarlar ve yanlış yolda olduğunu anlamaz mutlaka onu terkedin ailenizin yanında olun,eşinizde hatalarını anlasın eğer sizi seviyor ise mutlaka sizi kazanmaya çalışacaktır yoksa bu soykırım büyür

kadına niye kufür ediyorsunuz kadın şoka girmiş saglikli dusunemiyor.yol gösterelim hakaret etmeyelim.inada bindirir gider barışır sonra Allah korusun.
Onun yaninda olursan var ya ömür boyu kendini affedemezsin.yenilir yutulur seyler degil.saglikli kararlar alman dilegiyle.
Lutfen kendine gel.
Kardesine destek ol.yazik cok buyuk bir travma icinde su an.

kadına niye kufür ediyorsunuz kadın şoka girmiş saglikli dusunemiyor.yol gösterelim hakaret etmeyelim.inada bindirir gider barışır sonra Allah korusun.
Onun yaninda olursan var ya ömür boyu kendini affedemezsin.yenilir yutulur seyler degil.saglikli kararlar alman dilegiyle.
Lutfen kendine gel.
Kardesine destek ol.yazik cok buyuk bir travma icinde su an.

Aynen sizin soylediginiz durumdayim hic iyi degilim.. mesajlari sordugumda kotu niyetim yoktu kontrol ammacli diyor.. bende saten soyluyorum ona sana mi kaldi onun annesi babasi var diyirum ozur dilior
Arabadaki haraketlerinden dolayida surekli ilacin etkisi yoksa ben hayatta oyle bisey yapmam dior.. ve surekli aglior yalvario.. herseyi dzeltiriz zamanla hersey duzelir diyor.. simdiyr kadar boyle bisey yapamadim niye simdi yapayim ilacin etkisi oldugu belli degilmi diyor..
Benim kararim su: tamam mutluyduk.. cocugumuz var.. simdiye kadar boyle bisey yapmadin.. ilacin etkisi olsada yasanmislik var.. bir baba bunu nasil kabullensin.. bizim evliligimiz saglikli yurumez hep uzuntlu sikintili icinde gider diyorum ve ayrilmak istiorum.. pazarteside ayri eve cikiorum

Aynen sizin soylediginiz durumdayim hic iyi degilim.. mesajlari sordugumda kotu niyetim yoktu kontrol ammacli diyor.. bende saten soyluyorum ona sana mi kaldi onun annesi babasi var diyirum ozur dilior
Arabadaki haraketlerinden dolayida surekli ilacin etkisi yoksa ben hayatta oyle bisey yapmam dior.. ve surekli aglior yalvario.. herseyi dzeltiriz zamanla hersey duzelir diyor.. simdiyr kadar boyle bisey yapamadim niye simdi yapayim ilacin etkisi oldugu belli degilmi diyor..
Benim kararim su: tamam mutluyduk.. cocugumuz var.. simdiye kadar boyle bisey yapmadin.. ilacin etkisi olsada yasanmislik var.. bir baba bunu nasil kabullensin.. bizim evliligimiz saglikli yurumez hep uzuntlu sikintili icinde gider diyorum ve ayrilmak istiorum.. pazarteside ayri eve cikiorum
Aglar yalvarir tabi klasik tepkiler bunlar seni sakın etkilemesin.mutlulugunuzu düşünseydi sana ve kardesine bunu yasatmazdi. Asla affedilemez birsey bu...önünde kendini parcalasa, yerden yere atsa da geri dönüşü yok.insan onuru için yaşar.Sen onurlu bir karar almışsın.

bence hala tacizciyle beraber.

Back
X