Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o kadına dıkkat et bellıkı hıc utanması fılan yok esınden olabıldıgın kadar uzak tut

Allahım ya başımıza daş yagsa keşkeeeee:Saruboceq:
Valla evlenmekten her gecen gün korkmaya başladım:mymeka:kötükedihüso

evide bana baya uzak ama inan bunu uzun zamandır yapmak istiyorum..a.s

canım artık ulaşamıyorum sana diyorum diye telini evde bırakmaya başladı bana gıcıuklığına ..zaten iş yerinde telefon kullanımıda yasakaldılar..onada bahane doğdu..bu arada eşleriniz ortaktı hani diyenler olabilir ..oo ortaklık eşlerimizin ikinci işi..bunuda belirteyim bu arada..a.s

ya ratık çıkıyım gelir şimdi kıslar.. daha geçmişi silmem lazım pcden.gelince oda ban çok güveniyo ya sanki herşye bakıyo.ne yappmışım etmişim falann burada yazdıklarımı okursa yaptığım planların anlamı kalmaz demi amayerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:

bak canım sen haklısın fakat artık kendini toplayıp bu düşüncelerine son vermezsen evde ki huzursuzluk eşini bıktırmaya senden soğutmaya başlar...

dediğim gibi tetikleme ....

ben de deli gibi kıskancım ama hep kendime telkin veririm çünkü sonu yok böyle düşüne düşüne hayatı hem kendine hem de ailene zehir edersin...

benden sana acizane tavsiye kendini acilen topla...

Erkekler diyerek bi ayrım yapmıcam ben kadınada erkeğede fazla güvenmem....
Yanındayken farkında olsun yada olmasın gözüm üzerindedir....
Arkamı döndüğümde yada yanımda olmadığında güven kalmaz bende kimseye...
Bu bana yaptığı bi hatası var anlamına gelmez...
Bu benim kişiliğimden kaynaklanan bi durumdur...
İnsanlara çokta güvenilmemesi gerektiğini her zaman söyleyen bi insanım şüpheci yanlarım çoktur..
Çünkü çevrede gördüklerim duyduklarım gerçekten kötü şeyler...
Onun için böyleyim...
Kötü bi huymu çok mu rahatsızım hayır!
Çok güvenirsem insanlara hayal kırıklıklarım çok olur..Canım daha fazla yanar çok daha fazla üzülürüm...
Onun için hep bi aralık kapım vardır...
Ve sanada tavsiyem ne kadar seversen sev...Ne kadar sevildiğini hissedersen hisset yada bil çok fazla güvenme.... Güvenme çünkü her insanın içinde şeytana hükmetmeye hazır bi yan var... Ben böyle düşünüyorum...

evide bana baya uzak ama inan bunu uzun zamandır yapmak istiyorum..a.s

Bence bi yapın derimsengözlerimebaksanab
Bazı kuşkuları zamana bırakmak olmaz.
Zamana bırakırsan kendinide eşinle olan ilişkinide zedelersin.
Bi an önce bu kuşkularına noktayı koy derim

valla çok sabirlisin
eşim öyle birşey yapacak olsa
azini burnunu öyle bir yirtarim ki kendini taniyamaz

bazı erkekler kıskanılmaya çok sert tepki vermezler....bazıları ise sinirden deliye dönüp inadına inadına hareketler yapmaya başlarlar...

telefonumu sürekli kapalı tutucam veya bundan sonra cep telefonu kullanmıyorum hadi bakalım ne yapacaksın diyerek kestirip atıp buz gibi hava yaratabilir...yemeğe oturmaz, yatak odasında yatmamaya başlar...

kimisi tamam canım sen yeterki huzurlu ol için rahat etsin ne zaman istersen ara, işyerime gel deyip gittiği her yerden eşini arar rapor verir...kıskanıldığı için keyif duyarak eşine daha da yaklaşır...

eşinin yapısını en iyi sen bilirsin...

üstüne giderek çıldırtabilirsin de üstüne giderek dünyanın en mutlu erkeği de yapabilirsin...

mutlu olursa sorun yok demektir zaten mesut mutlu yaşarsınız...

çıldırtırsan eğer geri adım atmak zorunda kalacaksın bu da tüm hayatınıza yayılacak tavizler zincirinin başlangıcı olacaktır...yani artık hiç birşey senin için aleyhine olarak eskisi gibi olmayacaktır.

:1shok::1shok::1shok:

Kadına bak ya 2 çift ailecek toplanmış sohbet ediyor, kadın konuyu cinsellikten mi açıyor? Ar damarı çatlamış.

Ayrıca onun kocasında da iş yokmuş bence...

Sıkıntında haklısın canım, kocanı bu konuyla ilgili çok sıkıştırma ama kendinizce önleminizi alın, sık görüşmeyin bence...

canım kadın dikkat çekmek için elinden geleni yapmış belliki eşinden hoşlanıyor kadının eşinide anlamadım ne rahat erkekmiş bence eşine boşuna kızma onunda kalbine bişeyleri sokma ama saf kadınıda oynama

ben hiç kıskanç değilim aslında canım.ama her kadının tahammül edemeyeceği noktada ve çok ters olmayan uygun bir dille tepki veriyorum.buna rağmen eşim bu durumdan hiç hoşlanmıyor.anlıyacağınız kıskançlıktan nefret eden bir tip..çoğu zaman bende kendimi telkin ediyorum hiç açmıyorum belli etmiyorum ama gel gör ki o konuyu tam unutmuşken hemen arkasından başka birşey geliyo..ama o zaman oda her kadının kolayca sabrının taşacağı hareketlerine bir son versin.artık diyorum.sabrım taşıyo..sakin sakin alıp karşıma konuşuyorum.buda onu skııyo tabii işine gelmediği için ona göre çok gereksiz bu konuşmalar.moral bozmak..tamam diyorum hiçbirini yapmıcam görmezlikten gelicem,yutucam.o zaman benden iyiisi yookkk..bu seferde içimde fırtınalar kopuyo..stresle soru işaretleriyle boğuşup kendi kendime çözüm arıyorum.ama aslında çözüm eşimde yada onu takip etmekte..gelde rahat ol gelde şüphelenme .bak son olanlarıda anlattcağım..siz olsaydınız kendinizi böyle düşünmekten alıkoyabilirmiydiniz ya..?benimde en son düşünmek istediğim şey aldatılmak:çok üzgünüm:

aslında bu konuyu kendimi telkin ede ede tam unutmaya başlamıştım yok öyle bir şey yok kesinlikle ben kafamda büyütüyorum falan diye...:1no2:havalar çok güzel gitmeye başladı ewde çok sıkıldım değişik birşey yapayım dedim evelsi gün.hani bir gün o arkadaşa çatkapı yapacağım bakalım demiştim yaa..EŞıMEDE HıÇ GıDECEĞıMı SÖYLEMEDEN O ARKADAŞA GıTTıM.tabii çok şaşırdı çünkü hep akşam ailecek görüşürdük.gündüz hiç adamlarsız gidip gelmemiştik..neyse apartmanda şu yarıştığı sinir olduğu arkadaşıda oradaydı. tanıştık oturduk kahve falan içik. havadan sudan bahsettik.arkadaşı gitii.oda küçük çocuğunu uyuttu ayaklarında sallayarak.çocuk tam uyumuşken yatıracakken cep telefonu çaldı.kalkamadığı için benden telini ona vermemi rica etti.

BıLıN BAKALIM TELDE NE YAZIYORDU.KıM ARIYORDU?TELEFONDA EŞıMıN ADI VE SOYADI YAZIYORDU.GÖRDÜM HıÇ BOZUNTUYA VERMEDEN TELı ONA VERDıM.BAKINCA AAA SENıNKı ARIYOO DEDı..NE BENıMKı Mı ARIYO DEDıM.AL SENı ARIYODUR SEN AÇ DEDı.BEN BENıM BURAYA GELECEPĞıMı BıLMıYODUKı BENı ARASIN ALLAH ALLAH ÇOK ıLGıNCıME GıTTı ŞıMDı DEDıM.BıR AN TEREDDÜT ETTıM BENMı AÇSAM ONUMU KONUŞTURSAM DıYE.AÇTIM.BAKTIM ONUN EŞı BENıM SESıMı ALAMADI HAYATIM NASILSIN DEDı?BENDE KENDıMı TANITIP DUR ARKADAŞIMA VEREYıM DEDıM..ODA ŞAŞIRDI BıZıMKıLER MESAı ARKADAŞI OLDUĞU ıÇıN BENıM EŞıME AAA YENGEDE BıZDEYMıŞ ZATEN DEDı..SONRA EŞıYLE KONUŞTU ARKADAŞIM...BıR KIYAFETLERı VAR MESAıDE BAZEN GıYDıLERı ONA ıHTıYAÇLARI OLMUŞ HAZIRLAYINDA GELıP ALICAZ DEMıŞ.SONRA BEN EŞıMLE KONUŞTUM .EŞıM ESPRıYLE KARIŞIK SENıN ORDA NE ıŞıN VAR BAKIYIM BENDEN HABERSıZ FALAN DEYıP GÜLDÜ..ÇOK ŞAŞIRTTIN BENı DEDı.EE HER ZAMAN ARAYIP TEKMıL Mı VERECEĞıZ BAZEN OLSUN BU KADAR DEDıM.BANA KIYAFETLERı ALMAK ıÇıN ORAYA GELıCEZ DEDı.TAMAM DEDıM KAPATTIK.ARKADAŞIM ......... ABıNıN TELEFONU BENDE KAYITLIMIYMIŞ HıÇ HABERıM YOKTU HE..BAZEN EŞıM KURCALIYO KAYDEDıYO FALAN DıYE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA HıSSETTTı KENDıNı NEDENSE..SONRADA BENıMKı TELıNı GÖTÜRMÜYO YA BU SIRALAR SENıNKıNıN TELıNı KULLANMAK ZORUNDA KALDI HERHALDE DEDı.

20-30 DK SONRA EŞıM GELDı ORAYA.KAPIYI BEN AÇTIM.ARKADAŞIMDA ARKAMDAN GELDı.YıNE KIYAFETı BıRAZ UYGUNSUZ DıYE BEN KAPIYI YARI AÇIK TUTUP EŞıMLE KONUŞUYORDUM.EŞıM HER ZAMAN BENı ÖPERDı ÖPMEDı.. ARKAMA BAKIP BıRAZ ALTTGAN ALATTAN SIRITYO BENDE DÖNÜP ARKAMA BAKTIM AKADAŞIM ARKADA ONDADA AYNI YÜZ ıFADESı..BıLMıYORUM ALLAH BıLSıN AMA ARTIK SANKıŞ ARKAMDAN EL HAREKETı YAPTI GıBı GELDı BANA. GERıLDıM ORDA BıRAZ BELLı ETMEMEYE ÇALIŞTIM.EŞıMıN ELıNE ÖZELLıKLE ELLERıNıN DEĞMEMESıNE DıKKAT EDERK ELBıSE POŞETıNı UZATTI.EŞıM ALINCA SENıN EŞıNı GÖNDERMEDıLER YILIN EN GÜVENıLıR ADAMAI OLARAK SADECE BANA ıZıN VERDıLER DEYıP ESPRı YAPTI.GÜLÜŞTÜK.GıTTı EŞıM.BU ARADA ARABAYI BEN ALDIĞIM ıÇıN EŞıM MESAı ARKADAŞLARINDAN BıRıNıN ARABASIYLA GELMıŞ.(buda bana apartman komşuları anlamasın diye (bizim arabayı biliyolar çünkü).acaba başka arbalarla arda sırda böyle geliyomudur sorusunu getirdi aklıma..off kafayı yedim walla sonunda on puanlık uzaman dedektiflik sorulayla boğuşuyorum.)

BıZ içeriye giRdikten bir süre sonra arkadşın teline iki kere mesaju geldi.ver bakayım kim o diyemediğim için kim olduğunu merak ediyorum tabikii.hayırdır falan dedim.duymamazlığa geldi.BEN EWE GELECEĞıM ZAMAN VEDALAŞIRKEN DE BENı ÇOK MEMNUN ETTıN VALLA ÇOK MUTLU OLDUM CANIM GEL BÖYELE SIK SIK TAMAM MI?AMA GELMEDEN ÖNCE MUHAKKAK HEBER VER OLURMU?SANA BıRŞEYLER HAZIRLARIM OLMADI BÖYLE FALAN DEDı. BENDE NıYE HABER VEREYıM AŞKOLSUN BENı MıSAFıR OLARAKMI GÖRÜYOSUN BEN GELıRıM BÖYLE ARASDA SIRADA ÇAT KAPI.AMA ıLLA ÇAT KAPI YAPMA RAHATSIZ OLURUM DıYOASAN O AYRI DEDıM.YOK CANIM ONDAN DEĞıLDE SANA SEVıYOSUN KISIR FALAN YAPARIM ONDAN DıYORUM DEDı.BENDE ÇOK SAOL CANIM AMA BEN YıNE GELECEK OLURSAM SENı ÇOCUKLA YORMAM BEN YAPAR GETıRıRıM BıRŞEYLER YEMEK ŞARTSA TAMAMMI DEDıM.

sonra ewe gittim. eşim geldi mesaiden.eşim konuyu kendi açtı.ikimizde gergindik.
-sen niye gitttinki bugün oraya?dedi
-niye gitmeyeyimki hayatım canım sıkıldı ewdw otur bir iki sohbet ederiz dedim ne zamndır akılmdaydı zaten gidememiştim dedim.
-yok hani sen kızıyodun ya ona bacaklarımız sürtmüş falan diye dedi.çekinerek.
-ben ona kızmıyodum ki sadece dedim.ne kadar rahat söylüyosun olayın bir kişisi sanki sen değilmişsin gbi.ayrıca o bacak sürtmesi değildicanım.senin ayakların onun ayaklarının üstünde yarım saatt oturmuştunuz hatırlarsan.
-neyse işte dedi.ben daha görüşmezsin sanıyodum dedi.
-ben öyle birşey olamaz zaten yani düşündüğün ve düşündüğüm gibi..kanaat getirseydim şu an burda ewimde olmazdım zaten.öyle birşey olsa burda halen seninle olabileceğimi düşünmüyosun herhalde dedim.bizim ikiligörüşmelerimizde onunlabir
problem yok..ben görüşürüm.ama sizi görüştürmem daha dedim.sinirle.
-sizi görüştürmem he ..güzel dedi kızarak.
-hayır yani akşamları ailecek görüşmemizi tasvip etmiyorum artık.çünki o ailecek görüşmelerde oturup kalkmasını bilmiyo.olmıyacak davranışlar sergiliyo ama birebir görüşmelerimizde hiç öyle davranmıyo anlatabiliyomuyum dedim.
-tamam hayatım sen nasıl istersen öyle olsun.dedi
ben arkdaşlaaramızda konuştuğumuz bazı şeylerden bahsettim.işte kocasından şöyle şikayet ediyo falan dedim.
-o biraz çıtasını aşağıya indirsin kankimin eti ne budu ne ya ne anlayışsız kadın falan diye yorum yaptı.
-onların aile düzeni kalmamış ya.birçok ailenin öyle çevremizde biliyuomusun .ama biz çok güzel bir aileyiz karşılıklı özveriyle ben çok mutluyum ..öyle dğilmiyiz ama demi dedi.
-içimden özveriyi veren hep benim yıprattın benidedim.ona ewet haytım çok şükür bir çok aileden mutluyuz .olmadık şeyler yüzünden mutluluğumuza gölge düşürmemek biribirinmizi yıpratmamk biizmn elimizde dedim.

biaz dolaştık dışarıda.ama kardeş gibi yada biribirini tanımayan iki insan gibi.arada bir espri yaparak ortalığı yumuşatmaya çaılştı.bende ona eşlik ettim.
ewe gelip yemek yedikten sonra bir süre masanın başında oturup kaldık.elinde bişeyi çevirip çevirip hani sanki mahçup birşekilde birşey söyelemek istersenizde söyleyemezsiniz ya öyle tavırlar sergiledi..hiç onu böyle görmemiştim.
birşeymi söyliyecektin hayatım dedim.başta sustu .sonra yooo dedi.

KIZLAR ÇOK UZUN YAZDIM KUSURA BAKMAYIN.AMA OLANLAR AYRINTILARIYLA BÖYLE.NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ YORUMLARINIZI ALMAK ıSTıYORUM.

canım yaşadıkların çok gaarip gerçekten.şöyleki ilişkileri var demekte yanlış yok demekte.ama ben olsam eşime hiç bişey söylemezdim.bu tip olaylara sinsice yaklaşmak lazım çünkü.sonrada onları üstü kapalı izlerdim.gerçi hala öyle bi imkanın var.benim kafama takılanda hani eşin merdivenden inerken kadın arkadan bişeyler yaptı dedin ya acaba gerçekten yaptımı.offff ya nasıl yapsanda bi sonuca varsan.yani var yada yok insan bilmek ister dimi.eşinde çok garip davranmış.insanın kafasında soru işaretleri bırakıyo bu durum.takibe devam.

ben yazılarının hepsini okudum ve bu durumdan çıkardığım sonuç bana göre

bu kadın sağlam ayakkabı değil niyeti bozmuş arkadaşım...

benim kocama ayağı deyicek bende oturucam ben kökten samimiyeti keserim

git gelleri zaten keserim kocaman insanlar bacağı değiyo farketmicek mi...

sen ordayken arama konusundada arkandan neden işaret yaptı ayrıca

neden eşin gidip alıyo kıyafetleri sen orda olmayabilirdin kendi kocası gelip alsın

kafam karıştı şahsen bence çok samimi olmayın derim ne bu böyle cinsellikten konu açmalar filan
terbiyesizlik düpedüz :1closedeyes: geniş bi hanım heralde:tomato:..
kocana belli etmeden inceden takip et ama genede samimi olmayın fikrimce..

canım arkamdan işaret yapıp yapmadığı konusunda emin değilim ama hani yüzyüze eşimle konuşurken biraz sırıtarak arkamdaki arkadaşıma ikide bir bakınca o hisse kapıldım.ben yakalayabilmek için ani bir refleksle dönüp arkama baktım.arkadaşın böyle sırıtarak (yerde ne varsa) yere baktığını görünce iyice şüphelendim doğrusu. ..eğer gerçekten böyle bir durum varsa arkamdan işaretlerle konuşmalar falan kadından ziyade eşime yazıklar olsun ..aldatıldığım yetmiyecek bide çocuk oyuncağı gibi alay konusu olacağım hee.valla bilmiyorumda bu işi net bvi şekilde açığa çıkarmadan bana rahat yok.sonrasındada yok zaten yaa çünkü cidden öldürürüm herhalde kocamı.bütün fedakarlıklarıma rağmen haketmediğim bu davranışı kaldıramam:çok üzgünüm::a015:.:çok üzgünüm:

kıyafet konusuna gelince eşim kadının eşini gerçekten çok seviyor kankim diyo başka bişi demiyo..(O KADAR DOSTLUĞUNA GÜVENıYOKı ÇOK SAMıMı.HATTA BEN KANKıSıNE KUMAM DEMEYE BAŞLADIM ŞAKAYLA..BU GıDıŞLE ADAMA DEĞıLDE EŞıNE KUMAM DEMEYEYıMDE ) bazen böyle durumlarda biribirlerine yardım ederler bütün mesai arkadaşları.adam izin alamayınca eşim alınca rica etmiş mecburen onunkileride eşim almaya geldi.AMA ŞU VARKı KAFAMA TAKILAN BU PLANLI BıR GEıŞMıYDı ACABA?ÇÜNKı EŞıM ONUN GENELLıKLE ıZıN ALAMADIĞINI BıLıYODU.NASIL OLSA BENıMKıLERıDE GETıR DıYECEK BENDE EVıNE GıDECEĞıM DÜŞÜNCESıYLE..AYYYY PARANOYAK OLDUM YAA..:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1ninca:sengözlerimebaksanabYANı BEN ORADA OLMASYDIM KADININ ÇOCUĞUNUN BıRı UYKUDA ZATEN KÜÇÜK,ÖBÜRÜ OKULDA ..eşinin izin alamadığı kesin mesaide olacağınıda biliyorlar.BÜYÜK ıHTıMALLE BU ÇAĞIRAN DAVRANIŞLARIN SONU NERDE BıTERDı.BıDE BENıM ALTINCI HıSLERıM ÇOK KUVVETLıDıR KISLARGERÇEKTEN.. O GÜN HıÇ AKLIMDA YOKKEN ALLAH BANA YÜRÜ GıT ORAYA DEDı..AKLIMA ŞUDA GELıYO HANı O KAPIDAKı SIRITMALAR FALAN ARKAMDAN NE YAPALIM BUGÜNDE BÖYLE OLDU.PLAN DEĞıŞTı GıBı Bı ıŞARETLER OLABıLıR GıBıME GELıYO..

bide samimi olmayın diyosunuz ya arkadaşım ben samimi olmadan görüşmek zorundayım şimdilik.niye?çünkü sadece eşimi takip etmekle bir yere varamam.ikisinin bir arada olduğu ortamda takipten ancak bi sonuca varabilirim.öyle değilmi.bunun haricinde tek yapabileceğim eşimin söylediklerinden hareketlerinden şüphelendiğim günlerde kadının evinin oradaki parka gidip (tabii bu arada kılık değiştirmekte lazım) pusuya yatmak ,ara sıra telini kucalamak..başka nasıl netleştireceğim durumu aklım durdu walla ya yardım edin bana ..beni dedektifliğe sürükleyen eşim ne kadar suçsuzda çıksa sonuçta benibu hallere düşürüp psikolojimi bozduğu için kendinden utanmalı..çok kızgınım çok kırgınım ona yaa.yinede ewde polyannacılık oynamaya devam ediyorum.huzurumuz bozulmasın diye..senağlamasenağlamaODA RAHATSIZ BENıM RAHAT OLMADIĞIMI BıLıYO BU KONUDA KAFAMDA SORU ıŞARETLERıYLE GEZDıĞıMıDE.ODA RAHAT ETMEK ıSTıYOSA YA BANA DÜRÜTSÇE VARSA ÖLE BıŞEY ANLATACAK YADA BÖYLE SUUSMAYA DEVAM EDıP ÖYLE BıŞEY OLAMAZ ZATEN DEMı DEDıĞıMDE BENı ıKNA EDıCı BıŞEYLER SÖYLEMEDEN BU BÖYLE SÜRÜP GıDECEK ÇEKıRGENıN ÜÇÜNCÜ ZIPLAYIŞINA KADAR..KENDıNı BıRAZ BEıM YERıME KOYABıLSEYDı ÇOKTAN BANA BENıM BU DÜŞÜNCEMı ÇÜRÜTÜCÜ MANTIKLI AÇIKLAMALAR YAPMASI GEREKMEZMıYDı?senağlamasenağlamasenağlama OFFFFFFFFF OFFFFF

canım zaten ben daha kadını çok çok iyi tanımadığım için eşimin davranışları beni böyle düşünmeye daha çok sevkediyor..diğer mesai arkadaşlarının eşlerine göstermediği yani nasıl desem farklı bi yakınlık bi rahatlık var kadının yanında ..inan benimle bile konuşurken bu kadr samimi ve rahat değil sanki.üstelik bu son olaydan önce onunlayken hareketlerine dikkat et bundan sonra uyarısıda yapmıştım.ona rağmen böyle..kendimden soğutmamak için çok üstüne gitmyeyim tekrarlamayayım diyorum ama görüyosunuz işte olanları yazdım..nasıl yapsamda bir sonuca varsan demi..benim yerimde olan her kadının aklına bunlar takılmazmıydı ya. Ben gerçekten kendimi paranoyak ruh hastası gibi hissetmeye başladım..eşimede açıkça anlat ben çok huzursuzum bilmek istiyorum desm elbetteki inkar edecek biliyorum..arkasındanda sen kafayı yemeye başladın galiba muamelesi gelicek ve suçu benim üstüme bırakıp beni dahada sindirecek.bide her zaman isteklere alışverişe genellikle negatif cvplar veren adam bu sıralar ne söylesem yetrki sen iste istediğin o olsun falan demeye başladı.suçluluk psikolojisimi acaba.çünkü böyle değildi.kendine bakmazdı hiç önemsemezdi yeni kıyafetler alıyo,cilt bakımınıda benim ona yapmamı istiyo ben kendi ellerimle maskeler falan hazırlayıp yapıyorum.ne yapacağımı şaşırdım artık yaaaa..

çok üzüldüm ve gerilerek okudum gelişmeleri....

şimdi ne yapman lazım bunu bulmak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…