- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi EU2
-
Kapalı oldugunda o kadının evine gitsen oturmaya falan yada aa şekerim kalmamış unum kalmamış bahanesiyle dalsan evine
Basarsanda onları 2 kurşunla bitir işlerinikafamçokkarıştı
Allam hala sabahki kapının etkisi var beynimde:dilcikar:
Eşine söyle seni aradığımda telefonun kapalı olmicak de her zaman sana ulaşmalıyım aradığımda de...
Allah korusunzaten birşey olsa telefonda kapalı nolur...Onu bahane et bişilet de ama telefonunun açık olmasını sağla...
Ayrıca o kişiliksiz kadının kocasıyla karşılatığında onun ağzındanda laf alabilirsin diye düşünüyorum...
walla zaten hiç telefonunu falan karıştırmayan ben karıştırmaya başladım..kendimi oldukça paranoyak hissetmeye başladım:bbo: aranan nolarda yine ilk sayfalarda yazmıştım benden 9 yaş büyük teşhirci bi tanıdığımız daha var diye..onun numarası..adamcağız uyuyodu uyandırdım..ama çokta sinirli ve ya tepkili sormadım..bir kaç saat öncesi onun çocukla bizim çocuk görüşmüşlerdi onların evin orada.bende çocuklarla ilgili olarak bişeymi sordun falan şeklinde yaklaştım..adamcağızın günahını almışım valla..meğer benim ufaklık kurcalamış telefonunu arkadaşıyla konuşacağım diye aramış itiraf etti..benneyaptımkieşim bana bu kadar mı güvenmiyorsun yaa dedi..yok hayatım öyle dğil falan elbette güveniyorum dedimyerimseniben.ama uykudan uyandırıp bekleyemeyip sormam kötü oldu tabii..kafamçokkarıştı
adam bana ben seninle severek ewlwndim..hemde ailemle kavga ede ede..hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum sana bakınca .ben öyle şeyler yapmam.artık benide kendinide yorma diyo bazen ama..nafileee...niye ona çok inanmak istediğim halde inanamıyorum ya..:çok üzgünüm:
evide bana baya uzak ama inan bunu uzun zamandır yapmak istiyorum..a.s
benim anlıyamadığım şu arkadaşlar
diyelim gerçekten dediği gibi eşim farkında değildi.arkadaşımda eğilirken göğüslerinin göründüğünün farkında değildi.peki neden sizce ayağını eşimin ayağının altından çekmedi ve rahatsız olmadı ?(ki o kesinlikle farkındaydı terliğide yoktu benim kızdığımıda farketmesine rağmen çekmedi)
yani net bir şekilde sizce amacı ne olabilir?olmaması gereken duygular içinde eşime karşı birşeylermi hissediyo ki?ya da çok isterik bir hatun da cinsel yönden çekmeyemi çalısıyor?yada beni çok kıskandığı için mi yapıyor olabilir?
adam bana ben seninle severek ewlwndim..hemde ailemle kavga ede ede..hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum sana bakınca .ben öyle şeyler yapmam.artık benide kendinide yorma diyo bazen ama..nafileee...niye ona çok inanmak istediğim halde inanamıyorum ya..:çok üzgünüm:
bak canım sen haklısın fakat artık kendini toplayıp bu düşüncelerine son vermezsen evde ki huzursuzluk eşini bıktırmaya senden soğutmaya başlar...
dediğim gibi tetikleme ....
ben de deli gibi kıskancım ama hep kendime telkin veririm çünkü sonu yok böyle düşüne düşüne hayatı hem kendine hem de ailene zehir edersin...
benden sana acizane tavsiye kendini acilen topla...
ben yazılarının hepsini okudum ve bu durumdan çıkardığım sonuç bana göre
bu kadın sağlam ayakkabı değil niyeti bozmuş arkadaşım...
benim kocama ayağı deyicek bende oturucam ben kökten samimiyeti keserim
git gelleri zaten keserim kocaman insanlar bacağı değiyo farketmicek mi...
sen ordayken arama konusundada arkandan neden işaret yaptı ayrıca
neden eşin gidip alıyo kıyafetleri sen orda olmayabilirdin kendi kocası gelip alsın
kafam karıştı şahsen bence çok samimi olmayın derim ne bu böyle cinsellikten konu açmalar filan
terbiyesizlik düpedüz :1closedeyes: geniş bi hanım heralde:tomato:..
kocana belli etmeden inceden takip et ama genede samimi olmayın fikrimce..
canım yaşadıkların çok gaarip gerçekten.şöyleki ilişkileri var demekte yanlış yok demekte.ama ben olsam eşime hiç bişey söylemezdim.bu tip olaylara sinsice yaklaşmak lazım çünkü.sonrada onları üstü kapalı izlerdim.gerçi hala öyle bi imkanın var.benim kafama takılanda hani eşin merdivenden inerken kadın arkadan bişeyler yaptı dedin ya acaba gerçekten yaptımı.offff ya nasıl yapsanda bi sonuca varsan.yani var yada yok insan bilmek ister dimi.eşinde çok garip davranmış.insanın kafasında soru işaretleri bırakıyo bu durum.takibe devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?