Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam ıkısıne bırden ucan kafayı atardım yanı bır bayanda bellı bır yere kadar sabreder

canım niye giderken genellikle haber vereyim?kadına takipte olduğumu hissettirmemek içinmi diyosun?.
bu olayın üstünde durmadığımı hissettirmeye başladım.eşim anlam veremedi ama bu olanlardan önceki gibi -yani arkadaşı sewdiğim zamankigibi-davranıyorum. benim çokta önemsemediğime inanmaya başladı.iyi oynuyorum sanırım.:jeyyar:fakat eşim normalde biraz dinleme özürlüdür yani kafasında başka şeyler varsa o anda asla karşısındakini dinlemez,dinliyomuş gibi görünür.çevremizdeki herkes bu özelliğine çok kızar.ama bu sıralar o arkadaştan ve eşinden bahsettiğimde can kulağıyla dinliyor ve işin garibi çevremizdeki insanları pek konuşmayı sevmez ve merak etmezken ;genelde hep aklında onlar varmış gibi:1rolleyes: başka bişey konuşurken konuyu onlara getiriyo..CADIARZUonları konuşmayı tercih eder oldu.KADINLA ıLGıLı KONULARA BENı KONUŞTURUP YORUMSUZ KALIYO SADECE KANKıSı ıLE ıLGıLı KONUŞMAYI TERCıH EDıYO..KADINDAN BAHSETTıĞıMDE YÜZÜNDE BÖYLE TıKSıNıR GıBı Bı ıFADE OLŞUYO..ya oda beni denemeye birşeyleri anlamaya çalışıyo ya da gerçekten bu insanlar onun için önemli...:çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:

bende erkekler arkadaşlarına kankalarına kolay kazık atmaz diye kendimi telkin ediyodum birazda olsa AMA ..eşimin biraz bu konuda ne düşündüğünü anlamak için ağzını yokladım.geçen gün ortaklığı bitirelim diye şaka yapmış.kankasıda bozulmuş tabii ..ama olsun sen bilirsin bir ortak gider biri gelir tarzında konuşmuş..adama niye moralinin bozuk olduğu bir günde böyle kötü şaka yaptın tam paraya ihtiyacı olduğu dönemde.. ne biçim kankasın dostsun sen sırtından vuruyosun adamın diye takıldım eşime..oda bana ne dedi bilin bakalım..ne kankası dostu yaa boşver..bizimkisi sadece iş ortaklığı işte ...şimdiye kadar kankim bi tane yaa seviyorum o insanı falan yalanmıydı ozaman dedim.ben senin onu çok sevdiğini zannediyodum.hatta bazen benden daha çok zaman ayırdığın, değer verdiğin için kızıp kumam diyodum adama..vay be iyi yapmacıkmışsın sen dedim.yok sevmiyorum ,yapmacığım deilde ne biliyim işte yaa dedi.

ANLAYACAĞINIZ BU KONUŞMA DAHA ÇOK MORALİMİ BOZDU .TEK GÜVENDİĞİM NOKTAYDI DİYEBİLİRİM.ODA FOS ÇIKTI..:çok üzgünüm:

canım eşlerinizin işi geregi bir araya gelmeleri gerekiryorsa hep sizin evde calışsınlar..o arkadasının evine gitmesine müsade etme..arkadasınlada görüsmeyi bence kes..onun niyeti bozuk belliki.eşinin yaptıgı büyük hata ne uzatıyorsun ayagını cek demi yani...bence eşine iyi bir ders vermelisin..insan artık eşine güvenemiyorki,arkadasına güvensin

benim için çok zor bir süreç.zaten ailesi yüzünden senelerdir yıprandım..şimdide bi bu eksikti.çocuğumu düşünmesem okadr içli o kadar hassas bir çocuk ki..-eşimin ailesi karışmadığında ve böle konular hariicnde mutlu huzurlu bir aileyiz tabi benim sonsuz sabrımdan kaynaklanıyo bu durum.eşim bazı konularda gerçekten çok cins bi adam ve kendiside diyo beni herkes çekmez valla diye..-böyle birşey netleşirse kafamda ailem arkamda olmadığı halde hayatıma bu adamla dewam edemem..yapamam bunu.bu kendime yaptığım en büyük saygısızlık olur..
hemde hep başkalrının mutlu olması için çabalamış bir insan olarak bir kez daha kendimi feda edemem.ve bu olay asla çıkmaz aklımdan ne yaparsam yapayım unutamam ..yinede yuvayı yapmak zor bozmak kolay.dediğin gibi BULMAK MI ZOR ŞıMDı BULMAMAKMI?:çok üzgünüm:

hep bizim evde çalışmaları miümkün deil canım.çünkü çok gürültülü bir çalışmaları var.üst komşum en ufak bi çocuk sesinde aşağıya iniyoo..üç çocuk bir arada nasıl oluyo bir görseniz..zaten kadının kocası tek gelmez çalışmak için bir tek hafta sonları uygun.hafta sonu olunca eşini evde bırakıp gelmniyoki adam kadını da getiriyo.onlarda yada bizde değişen bişey olmuyo anlayacağınız.
evet canım haklısın eşimde hata kadınlara böyle davranma rahatlığını veriyor.benim ayırt edemediğim konu eşimin saf bi tarafıda var.çok espritüel yapı meselesi.kadınlarda ortamda onun esprileri kendi dikkatlerini çekmek için mi yaptığını düşünüyolar ne?eşimin genel yapısı bu olunca yani kimseye karşı çok seviyeli davranmaz.böyle oluncada ben ne amaçla yaptığını ayırt edemiyorum.ama her hereketinde yine her zamanki hali diyemediğim zamanlar oluyo.yinede iyi bir dersi hakediyor ama.:mymeka:ne gibi bir ders.?
bi daha kesinlikle böyle davranışlar istemiyorum falan sıraladın net konuştun hatta tehdit ettin bi daha yüzümü göremezsin falan.:mymeka:diyelim tamam haklısın dedi yapmayacağım dedi.sonra ben yaşanmış bişey varsa bugüne kadar ,sineye çekip unutmuş gibimi davranacağım üstüne sünger çekip oturacağım nasılsa restimi çektim bi kere yaptı bi daha yapmaz öylemiii..canım bu beni yer bitirir yinede.niye hakketmedim ki ben bunu .bi kere güvenin de kırıldımı nasıl tekrar güveneceksin.sen ne dersen de yapcak olan yine yapmazmı ?bir arkadaşımdan biliyorum çocuğu olmadığı halde aldatıldı ,affetti.seneler geçti ama unutamadım unutamıyorum ona olan kızgınlığımı nefretimi atamıyorum diyo.belki şu anda yapmıyo ama ben aklıma geldikçe ona sinirleniyorum dengesiz davranınca birbirimizi yiyoruz diyo.

ya da annenin evine gidip uzun bir süre dönmemek mi ders.başta eşim bu konuda çok katı.hep şöyle der gururundan .''beni bir kez bile bırakıp gidecek bi kadın bi daha dönmesin zaten..ne kadar çok sevsemde gidip ayağına dön ne olur demem,ne uğraşacağım.kendi iradesiyle çekip gitmiş.''en önemlisi de ailemde arkamda deilki.ben onların yüzünden erken yaşta bazı şeylerden kaçarcasına ewlendim zaten..ve bi keresinde anneme bu arkadaşımın aldatılma olayını anlatmıştım.annemim cvbı erkektir yapar kızım ne yapcan oldu.(kayınvalidem bana söylemediğini bırakmadı yinede saygımdan ağzmı açıp birşey sölemedim.birtek seniAllaha havale ediyorum dedim ona.annemlre bi daha görüşmeyeceğimi hiç hakketmediğim davranışlarla karşılaştığımı söyledim.boşver kızım sen.yinede kocanın ailesi sen görüş saygıda kusur etme yine dediler bana.bütün yapılanları sineye çektim ama yıprandım tek başıma mücadele temekten,çırpınmaktan.çok yoruldum...).annem gerçekten kafası hiç çalışmayan cahil bi insan.bin kerede bazı şeyleri izah etmeye çalışsan dediğini kendi dediğini yapan dik kafalı bir insan. babam alkolik benim..üstelik maddi yönden çok sıkıntıdalar iki senedir..çok okumak istedim..okutmadılar beni.:çok üzgünüm:ewlwndikten sonra açıktan lisans mezunu oldum..senelerdir iyi bir iş sahibi olabilmek için çabaladım.birçok sınavlar neler neler.ama o kadar şanssız bi insanım ki sorunlar peşimi bırakmadı..bu psikolojiyle eski lise dönemindeki başarılarımı yakalayamıyorum .doğumdan sonra felaket bi unutkanlık başladı..dr agittim.ama ilaçlarda işe yaramıyo.olmadı olmuyo .hiç birşey yolunda gitmiyo hayatımda.beni tek hayata bağlayan küçük boncuğum canım çocuğum..onun için yaşıyorum iştesenağlama.:teselliff ya hayatımı yazsam roman olur ve bunu ciddi ciddi düşünüyorum kızlar..yine çok uzun yazmamdan belli demi bu isteğim..kusura bakmayın çok doluyum depresyona girdim yine..senağlamasenağlama

kıyamam sana yaaa... eşin zaafları olan bir insan mı acaba? bir kadın karşısında kur yapınca dayanamıyormu yoksa sadece bu kadına karşımı böyleydi?

canım bitirdiğin bölüm ne? rahatlıkla istesen iş bulabilirmisin? bence biran önce iş bul ve çalışmaya başla. ve eşine karşıda oyun oynama. bu oyun seni daha çok yorar emin ol.

akşam al karşına konuş. ben unutmak istedim. ama unutamadım. aklıma takıldı. vs gibi sert ve kararlı ol. bir daha gözgöze geldiğini dahi görsem boşarım seni de. emin ol kararlı olursan korkacaktır. yapacağı varsa bile yapmaz belki. yani gözgöre göre kadına da itme kocanı. bakalım ne olcak diye bekleme. henüz yeni bir kıpırdanma ise aldatılmadan önlersin olayı.( yani küçük bir elektirklenme ise) belkide eşin bir daha elektirklenemezde gözünü korkutursan

canım böyle uzunca anlatınca daha iyi anladım seni.iyiki böyle uzun yazdın.gercekten büyük zoruluklar cekmişsin..haklısın eşinin yaptıgını unutamazsın,güvenin azalır..bir kere yapan ikinciyi yapmayabilir,ama ikinciyi yapan kesinlikle ücüncü hatasını yapar..erkeklere asla güven yok..eşine evden giderek ceza vermek zaten ters tepki olur..neden sen gideceksinki..o yaptı hata o gitsin.evini düzenini bırakmak cok zor..eşinle konus canım ve bidaha öyle sakalar falan yapmasın kadınlara karsı.kendini bilmez kadınlar bunu yanlıs anlıyor demekki.hayatın boyunca eşini gözetim altındada tutamazsın sende yıpranırsın yani yapacak olan heryerde aldatır..bekar olsan ayrıl demek cok kolay ama evlisin bebeginde var..düsün tasın kararını ona göre ver canım..biliyorumki sen kendin ve cocugun için en dogru kararı vereceksin :teselli:

eşine şunu sor bakalım ne diyecek;ben bi erkekle ayak ayaga dursaydım ve sen görseydin ne düsünürdün?bana güvenin kalırmıydı?bunun cevabını düzgünce verebildiginde sende ona göre hareket et canım

yok canım ya zaafları olan bi insan deil.her kur yapan kadına böyle davransa zaten herhalde çoktan boşanmıştık.sadece bu bayana karşıfarklı bişeyler hissediyorum.o kadr çok ki bizim çevrede bu tarz hatunlar.sadece bu bayana karşıfarklı bişeyler hissediyorum.mesela bu kadından çok daha güzel bayanlar var çevremizde hatta benden güzeller bence.ama onlarla ortamda iken öle bişey hiç hissetmiyorum..bide benim gibi bi kadının eşimde ne bulduğunu merak edenler var.bunu açık açık bana soranlar çok oldu.ayrıca çok zor beğenen bi adam.güzelliğe çok düşkün.hep ''bi kere ömür boyu yüzüne bakacağın kadında başta güzel olacak der.zaten seninle tanıştığımız ilk gün hemen evleneceğim kadın işte bu dedim,çünki sen gerçekten güzel bi bayansın''der.ama her erkekte olduğu gibi cinselliğe düşkün.(hatta flört dönemimizde tanımadığım kişilerden telefon almıştım senin çıktığın kişi annesi yaşındakilerle bile yatıp kalkıyo midesi hiç bulanmadan .bırak bu adamı onun yanına hiç seni yakıştıramadım.ben sana daha uygun bi adayım falan diye..sonrasında ona bıu telefonlardan bahsettim kesinlikle beni kıskanan birileri arkadaşlarımdan küs olduğum bikaç kişi var onlar olabilir.ama söylediği doğru bir keresinde çok alkollüydüm öle yaşlı bi kadınla oldu.demekki arayan ogün yanımdakilerden biridedi.ben çok üstünde durmamıştım yeni çıkmaya başladık henüz sevmediğim için dur bakalım tanıcaz ,nihayetinde bekar adam benim ona şu anda veremiyeceğim şeyleri elbette başkasından alacak diye düşünmüştüm.ama seneler sonra bak hala aklımın bi köşesinde kalmış bu olay..)fakat şunu da eklemek istiyorum ki cinselliği ve çoğu konuyu eşimle konuşurum ve dürüst cvplar aldığıma inanıyorum ki benden her yönden çok memnun olduğunu söylüyo.''iyiki seni tanımışım iyiki senin gibi biri var hayatımda . .başta güzelliğinle büyülemiştin beni ama şimdi sana bakınca içinin güzelliğinide görüyorum'' diyo hep..
bu durumda bide benim anlamadığım şu; bu bayan çok güzel deil.ayrıca baya baya kilolu bıngıl bıngıl.üstelik eşim kilolu bayanları hiç sevmez ıyy falan olur ki kendiside bir erkek olarak minyondur.ama şu da varki kadının diksiyonu düzgün, kararlı, tuttuğunu koparan ve insanlarla iyi iletişim kuran bir özelliği var. baskın ve dominant bi tip yani.eşimi fiziksel olarak çok çekebileceğini aklım almıyo (yinede belli olmaz ama)diğer yönleriyle çekiyorsada bu duygusal anlamda olacağı için benim için daha üzücü..:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

canım bölümüm iktisat fakültesi kamu yönetimi.yani sadece kpss ye bakar benim iş. açıköğretimli olarak heleki bu psikoloji ve yaşta diğer odtü veya itü mezunlarıyla yarışamıyorum takibii..dersane kursa falanda gidemedim önceki seneler bebeğim vardi ve doğuda tek başımaydım..şimdi maddiyattan gidemiyorum.orta öğretim mezunu olarak iyi puan almıştım ama meslek lisesi mezunu olduğum için hiç doğru düzgün kadro açılmamıştı bölümümden..yine giremedim.şimdi geçiçide olsa bi işe girmek istiyorum oyalanıyım harçlığım çıksın diye ama onada eşim müsade etmiyo .''ben çift işte çalşıyorum zaten küçük bir şehir çok az veriyolar çalışma saatlerinden ötürü çocuğuda bakıcıya vereceksin zaten bize bişey kalmıcak.anlamı yok ki.çocukta ilgisiz kalacak ''falan diyo. dedikleri doğru ama bıunaldım ewde.bak geleceğimizin de garantisi yok..senağlama
bu arada o elektriklenmeler çoktan olmuş fazlasıyla galibada ben uyumuşum gibime geliyo..hatta ratık benim uyarılarımdan sonra bitmiş bile olabilir ama yaşanan yaşanmıştır ..:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

bence fazla uzatma olayı göürşmeyide kesin derim. tatilde başıma gelmişti böyle bir olay rus karısı kocama asılıyor karşısında oturuyorum bende baktım eşim gözlerini dikmiş bir yere. döndüm baktım kadın bacaklarını açmış resmen gel yapalım diyor yani. eşime baktım farketmedi. kalktım arkadan dolaşıp yanına geldim ama bizimkinde tık yok yanındaki sandalyeyi ittirip bacağına bir vurdum tabi şok oldu. yanına oturup kadına ters baktım ve lafları sıraladım türkçe anlıyorlardı. aldım eşimi orada kimse anlamasın diye dışarıda tartıştık. otele döndüğümüzde diğer çifte asılmış kadın onun eşide kendini odaya kilitlemiş açmıyor. zorla açtırdık kapıyı konuştuk felan. başka bir kadında evli ve çocukalrıyla tatile gelen adamı ayarttı ve gece odasına almıştı. yani böyle kadınlar çok piyasada iyi anlaşan evlileri görünce çekemiyorlar aralarını bozmaya çalışıyorlar resmen. yakışıklı ve eaprili adamlarada dayanamıyorlar.

canım zaten bu ayak ayak üstüne muhabbetini eşime ilk açtığımda ilk sayfalarda yazmıştım
ben eşime konuyu açtığımda sen bizi öyle görsen ne yapardın ne hisseder ,ne düşünürdün diye sordum..bana sen öyle bi durumda olmazdın ki zaten bu tür şeylere çok dikkat ve özen gösteriyosun.dedi.diyelimki öyle ayak ayağa çekmeden oturuyoduk? dedim.o zamn uyarırdım herhalde ama fazlada tepki vermezdim. ne oluyo yaa diye kötü düşünmezdim dedi.

ama şu da varki kadının diksiyonu düzgün, kararlı, tuttuğunu koparan ve insanlarla iyi iletişim kuran bir özelliği var. baskın ve dominant bi tip yani

canım bu yazdığından anladığım şu: kadının bu özellikleri eşinin dikkatini çekmiş. malesef bu devirde erkeklerin ne beklediğini anlamak güç. güzel bir bayansın, eşine ve çucuğuna karşı çok iyisin. ama işte erkekler. başka şeylerde bekleyebiliyorlar.

sende kararlı ol. çalış boşver. maaş için değil kendini daha iyi hissetmek için. bende çalışmıyorum ama artık düşünmeye başladım çalışmayı. çünkü kadın evde oturunca ev işi felan derken zaten 2 saatte genelde bitiyor herşey. ve günün geri kalanında hergün hregün gezme dolaşma olamayacağı için evde daha çok kurup olayları eşine daha da bağımlı hale geliyor. sanki dünya sadece eşimizden ibaret gibi. seni bilmem ama ben böyle oldum.

eşinin ortağı hakkında söylediklerine gelince erkekler genelde böyledir canım. birgün arkadaşı kankisi olur birgün bakmışsın "o da adam mı" der. buna çok takılma derim.

ayrıca duygusal anlamda olan bişe yok canım. emin ol evli olan erkek ailesinde mutlu değilse duyugusal olarak yaklaşır başka kadina. senin eşinle aran iyi mutlusunuz. sorununuz yok sanırım.

eğer eşini denemek istiyorsan bak şöyle yap: yeni bir msn adresi al. bu kadınmış gibi davran. sakın bana tel açma. burdan yazışalım filan yap. bakalım napacak?

arkadaş markadaş dinlemem.
çekerim köşeye
sen ayaklarını nie kocamın ayaklarına değdirdin derimm
ben senin kocana yapsam hoşuna gidermii bide memelerini gösteriyosun derim

canım haklısın ewde otura otura eşimize daha bağımlı hale geliyoruz.bvide ben hep ewdeyim.komşularım bile bana hayret ediyo.sen hiç sıkılmazmısın.gün falan nedir bilmezmisin diye..eşimin hoşuna giden özelliklerim bunlar zaten.
hiç habersiz bir yere gitmem.asla habersiz birşey almam.
annemeler iki saat uzağımda sene de bir gider üç gün kalır dönerim.
çocuğumla ve ewimle çok ilgiliyim.biraz fazla titizim ama olsun eşimde öyle.
canım çok sıkılsa bile tel.parası yük olmasın diye bazen bazı arkadaşlarımı ve annemi aramak istesemde muhabbet uzayacak diye aramıyorum bile.ben çalışmıyorum ya eşimi düşünüyorum hep.yazık adam ne zor kazanıyo diye.
üstüme başıma öyle marka şeyler almam.ne yalan söyliyim günlük giysilerimi hatta çoğunlukla semt pazarlarından alırım.çok nadir özel günlerde giymek için bir iki kaliteli bişey alırım sadece.

ewe genellikle çoğu zaman para bırakmaz.ek kartımda yok.birşey alınacaksa hafta sonu birlikte alırız ya da işten gelirken tel.açar bişey lazımmı diye..bişeye anca çok ihtiyacım olduğuna kanaat getirirse alır.
birçok bayana göre tutumluyumdur.mutfakta az masrafla çok şey bekler ve bulur.ewe geldiğinde sofrası hazır ,gardolabında kıyafetleri temiz ve ütülüdür.
her zaman bir sıkıntısı olduğunu anladığımda destek olurum.işiyle ilgili yetişemediği zamanlarda da ilk yardımcısı benim.
onu sıkmamak için gerektiğinde ne kadar konuşmaya ihtiyacımda olsa konunun onu açmadığını görünce susarım..
bazen kendi bakımıma bile üşendiğim bir anda onun istekleriyle bakımıyla uğraşırım.
bütün gün ewde ne kadar canım sıkılsada güleryüzle karşıalar boynuna atılırım geldiğinde..bilmiyorumki bi erkek daha ne isteyebilir.kendimdeki eksik yönü araştırmaya,hatayı kenimde aramaya başladım.

hiçbir zaman illa ben şunu istiyorum bu ihtiyacımız illaalınacak dememişimdir.mesala bu bahsettiğim kadın arkadaş kocasına illa komşularına hava atacam diye tutturmuş.ne yapyap daha çok çalış gerekirse eylüle kadar bana ya ev alacaksın ya model bir araba diye kocasına.eşi eşime dert yanıyo. abi benim edim ne budum ne.nasıl alayım ben öle üç ay içinde ev falan napcam ben ya deyip duruyo.adamın elinden işten gelirgelmez kazandığı paranın tamamını alyo ve ona çok çok azbi hgünlük harçlık veriyo..eşimde bu kadının çok anlayışsız ve paragöz olduğunu düşünüyo aslında..bana iyiki sen böyle deilsin walla hiç çekjemeyceğim bi bayan modeli örnek alma sakın onu diyo bana..maden bu kadr çok şey bekliyo gidip kendine zengin bi koca bulsun diyo.tabi onu iki çocukla bu saatten sonra kim alacaksa falan diyede ekledi.böyle düşünmesi beni sevindirdi tabii.ama eşiminde bu şartlara haiz olmamasından kızgınlıkla mı söyledi diyede aklıma gelmiyo deil ama.gerçekten bu kadın gibi olmak benimkinin hiç işine gelmiyoo.son zamanlarda bende biraz biraz dominant olmaya başladım sanki adam değişti biraz.sen nasıl istersen demeye başladı böyle düşünmesine rağmen..daha kıymetli olunuyomuş.

msn adresine gelince canım benimki hiç kullanmıyo bildiğim bi adresi var arasıra maillerine bakıp hemen kapatıyoo.takılmıyo pek.anlar o cin gibi .ama yinede deneyim bi.iyi fikir...ama ıp adresinden benim gönderdiğimi anlarsa sen ne yapmaya çalışıyosun falan demez inşallah!

HANIMLAR HEPıNıZıN ÖNERı VE DıLEKLERıNıZE ÇOK TEŞEKKÜRLERra.s.:enbuyukkk:

yaa kıslar adam bugün erken geldi ewe.ne o yine kadınlar kulübündemisin.ne yazıyosun oraya okadar. çok merak ediyorum diyoo..şüpheyi çektik iyimi..kafamçokkarıştıbenim üyeliğimi neler yazdığımıda araştırır şimdi o..CADIARZU

kızlar bi dahaki görüşmede kadına aldatılma konusunu açmayı düşünüyorum fırsat bulursam.( kadında eşine hiç güvenmiyo..eşinin daha önce bi vukuatı olmuş diye duymuştum.bu yüzden eşimde ; o ne ya ikide bir kankimi arayıp kontrol ediyo biz çalışırken diyoo..ordan gireyim konuya dikkat çekmesin diyorum) kadın hakkında bir fikrim olmadığını ama aldatıldığımı düşündüğümü söylesem diyorum kadına.bakalım tepkisi,yüz ifadesi ne olacak? .yani blörf yapayım diyorum.ama bu sefer aralarında bişey yoksa kocasına anlatırsa oda benim eşime, iş farklı boyutlara taşınır diye çekiniyorum.ne dersiniz kızlar yaa?

canım o arkadaş değilmiş ki cidden düpedüz terbiyesizlik yapmış tabi siz çok samimisiniz ya ondan böyle bişey tahmin etmezsiniz diye rahat davranmış ama bu kadarda olmaz bence derhal eşinizLe konuşun ve bu duruma bi nokta koyun! o kadınLa bi daha qörüşmeyin eşinizin ortağınıda kendi evinize çağırın yada onların evde değilde cafede yada başka bi ortamda çalışmalarını tepki koyarak sağlayabilirsiniz bu sizin elinizde o kadınLa iyi falan da anlaştığınızı sanmayın beLki hepsi roL yapıyo Lütfn biraz şüpHeci oLun hiç bekLemedğmz insanlar neler neler yapıyor bu yzden biçok şey kaybedebiliyoruz benliğimizden... lütfen dikkatli olun ve dediğimi yapmaya gayret edin sessiz kalmayın hiç bi zaman ... klava: :mymeka:

hımmmmmmm. evet esin duyarsa. bide hiç bişi yoksa. hiç yoktan adamı suclu konuma düşürceksin. e bide elalemden duycak. evlilikte ayıp bişi bence butür oyunlar.

eşini boğmadan konus. ay de bu sitede bişiler okuyom hep de. adamlar hep amannn amannn diyee yaka silktikleri özelliklere sahip kadınlara kayıyormus bi dönem felan de. eşinin yüz ifadelerine bak bakiimmmm

Bence eşinede söyle o kadınlada görüşme ..
Ahlaksızlıktan başka bişe değil bu ..
Gerekirse o aileyle bu kdar yakın olmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…