P
pelhin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım niye giderken genellikle haber vereyim?kadına takipte olduğumu hissettirmemek içinmi diyosun?.canım şimdi bütün msjları okudum ve inan çok üzüldüm ..kesinlikle ve kesinlikle sen paronayak falan değilsin .ilk başlarda eşin açısından iyi bakıyodum olaya adamcagızın haberı yoktur vs dıye ama son yazdıklarını okuyunca benımde kafada bıseyler yanmaya basladı tabıkı bu suphe sadece .eşınle hıcbırsekılde bu konuda dıologa gırme o iğrenç kadınlada cok zor olucak bılıyorum ama daha cok gorusun bu gorusmelerde senı yıpratıcak seyler olabılır ama en ıyı bu sekılde hıssedersın ve ılk hıssettıgın seydede esıne gelıp nıye boyle boyle oldu vs deme esın o kadını sevmemen konusunda bırsey soylerse sacmalamısım cok ıyı kız vs dıye bırazcık oyna ..bu kurt senı yer bıtırır esınıde gızlıden ızle keske yapabılsende su telefona casus yukletebılsen aslında yapabılırsın madem esın telı evde bırakıyo neyse sardunyanında dedıgı gıbı o kadının komsularıyla cokkk samımı olmanda cok faydalı olur .ama esın senın bu olayın ustunde durmadıgını hıssetsın yoksa her hareketın ıcın eger bırsey varsa onlem alacaklardır .o kadınada gıderken her zaman pat dıye gıtme haber ver hatta cogunlukla haber ver hıc olmayacak bır vakıtte pat dıye gıt ve cokk sabırlı olman gerekıcek ALLAH ım yardımcın olsun .ınsallah yanılıyoruzdur
erkeklere asla güvenmem
ama bu konuda haklısın kadın kadına çok rahat kazık atıyor erkekler arkadaşlarına çok kolay kazık atmıyorlar...
erkekler karılarına vermedikleri değeri erkek arkaşlarına veriyorlar bu konuda...
erkekliğe yakıştırmıyorlar erkek arkaşlarının karıları ile ilişki kurmayı ama karılarının arkadaşları ile çok rahat olarak gönül macerası yaşıyobiliyorlar ve bunu erkekliğin şanı şerefi olarak gurur bile duyuyorlar...
diyelim ki aralarında buluşma görüşme ve cinsellik yoksa dahi ortada bir karşılıklı bir elektriklenme olduğu çok açık....
onlar midelerin de pırpır eden kelebekleri hissedebilmek için sürekli fırsat yaratmaya çalışıyorlar öyle anladım...
bu elektriklenmenin sık sık görüşme fırsatı yakalamaya çalışmalarından ötürü nereye varacağı da belli.
eşin biranda kıyafetlerine özen göstermeye , cilt maskesi bile yaptırmaya başladıysa ki bu kesinlikle yeni bir heyecanın başladığının göstergesidir.
arkandan hareket yapmalarına gelince, ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm. ki bence yapmışlardır.
, başka kadını geç( bu bile iğrençken) seninle aynı ortamda olan bir kadına ilgi duyması çok daha iğrenç.
birşeyler öğrenirsin elbette ama sonunu düşün bu işin. eşin ağlayıp sızladığında affedeceksen hiç kurcalama. ama asla kabul edemem dersen kurcala.
ya da yılanın başını küçükken ezmeyi seçeceksin. eşinle ciddi bir şekilde konuş. ben aptal değilim filan. benimle evli kalmak istiyorsan birdaha bu hareketleri tekraramayacaksın ve o kadınla asla görüşmeyceksin . kocası evden birşey alacaksa kendi alacak. kocasıyla sadece işte arkadaşsınız. ortak yapaağınız iş olursa gidin bir cafede oturup yapıp eve öyle geleceksin de.. ama çok sert ve kararlı konuş.
belki de eşin yanlışını anlayacak ve dönecek. hemde iş daha da ilerlemeden.
ayrıca eşinin seni ne kadar ciddiye aldığını anlamak içinde bu konuşmadan sonra eşinin cebine casus yazılımı yükle. ama her telefona oluyormu bilmiyorum.
çok kötü bir durum gerçekten. takibi bırakma ama kadınla ne kadar samimi olursan ol böyle birşey bulamazsın.
derlerya gitmekmi zor kalmakmı diye? şimdi bu durumdada bulmak mı zor bulmamak mı?
allah yardımcın olsun arkadaşım.
hep bizim evde çalışmaları miümkün deil canım.çünkü çok gürültülü bir çalışmaları var.üst komşum en ufak bi çocuk sesinde aşağıya iniyoo..üç çocuk bir arada nasıl oluyo bir görseniz..zaten kadının kocası tek gelmez çalışmak için bir tek hafta sonları uygun.hafta sonu olunca eşini evde bırakıp gelmniyoki adam kadını da getiriyo.onlarda yada bizde değişen bişey olmuyo anlayacağınız.canım eşlerinizin işi geregi bir araya gelmeleri gerekiryorsa hep sizin evde calışsınlar..o arkadasının evine gitmesine müsade etme..arkadasınlada görüsmeyi bence kes..onun niyeti bozuk belliki.eşinin yaptıgı büyük hata ne uzatıyorsun ayagını cek demi yani...bence eşine iyi bir ders vermelisin..insan artık eşine güvenemiyorki,arkadasına güvensin
hep bizim evde çalışmaları miümkün deil canım.çünkü çok gürültülü bir çalışmaları var.üst komşum en ufak bi çocuk sesinde aşağıya iniyoo..üç çocuk bir arada nasıl oluyo bir görseniz..zaten kadının kocası tek gelmez çalışmak için bir tek hafta sonları uygun.hafta sonu olunca eşini evde bırakıp gelmniyoki adam kadını da getiriyo.onlarda yada bizde değişen bişey olmuyo anlayacağınız.
evet canım haklısın eşimde hata kadınlara böyle davranma rahatlığını veriyor.benim ayırt edemediğim konu eşimin saf bi tarafıda var.çok espritüel yapı meselesi.kadınlarda ortamda onun esprileri kendi dikkatlerini çekmek için mi yaptığını düşünüyolar ne?eşimin genel yapısı bu olunca yani kimseye karşı çok seviyeli davranmaz.böyle oluncada ben ne amaçla yaptığını ayırt edemiyorum.ama her hereketinde yine her zamanki hali diyemediğim zamanlar oluyo.yinede iyi bir dersi hakediyor ama.:mymeka:ne gibi bir ders.?
bi daha kesinlikle böyle davranışlar istemiyorum falan sıraladın net konuştun hatta tehdit ettin bi daha yüzümü göremezsin falan.:mymeka:diyelim tamam haklısın dedi yapmayacağım dedi.sonra ben yaşanmış bişey varsa bugüne kadar ,sineye çekip unutmuş gibimi davranacağım üstüne sünger çekip oturacağım nasılsa restimi çektim bi kere yaptı bi daha yapmaz öylemiii..canım bu beni yer bitirir yinede.niye hakketmedim ki ben bunu .bi kere güvenin de kırıldımı nasıl tekrar güveneceksin.sen ne dersen de yapcak olan yine yapmazmı ?bir arkadaşımdan biliyorum çocuğu olmadığı halde aldatıldı ,affetti.seneler geçti ama unutamadım unutamıyorum ona olan kızgınlığımı nefretimi atamıyorum diyo.belki şu anda yapmıyo ama ben aklıma geldikçe ona sinirleniyorum dengesiz davranınca birbirimizi yiyoruz diyo.
ya da annenin evine gidip uzun bir süre dönmemek mi ders.başta eşim bu konuda çok katı.hep şöyle der gururundan .''beni bir kez bile bırakıp gidecek bi kadın bi daha dönmesin zaten..ne kadar çok sevsemde gidip ayağına dön ne olur demem,ne uğraşacağım.kendi iradesiyle çekip gitmiş.''en önemlisi de ailemde arkamda deilki.ben onların yüzünden erken yaşta bazı şeylerden kaçarcasına ewlendim zaten..ve bi keresinde anneme bu arkadaşımın aldatılma olayını anlatmıştım.annemim cvbı erkektir yapar kızım ne yapcan oldu. (kayınvalidem bana söylemediğini bırakmadı yinede saygımdan ağzmı açıp birşey sölemedim.birtek seniAllaha havale ediyorum dedim ona.annemlre bi daha görüşmeyeceğimi hiç hakketmediğim davranışlarla karşılaştığımı söyledim.boşver kızım sen.yinede kocanın ailesi sen görüş saygıda kusur etme yine dediler bana.bütün yapılanları sineye çektim ama yıprandım tek başıma mücadele temekten,çırpınmaktan.çok yoruldum...).annem gerçekten kafası hiç çalışmayan cahil bi insan.bin kerede bazı şeyleri izah etmeye çalışsan dediğini kendi dediğini yapan dik kafalı bir insan. babam alkolik benim..üstelik maddi yönden çok sıkıntıdalar iki senedir..çok okumak istedim..okutmadılar beni.:çok üzgünüm:ewlwndikten sonra açıktan lisans mezunu oldum..senelerdir iyi bir iş sahibi olabilmek için çabaladım.birçok sınavlar neler neler.ama o kadar şanssız bi insanım ki sorunlar peşimi bırakmadı..bu psikolojiyle eski lise dönemindeki başarılarımı yakalayamıyorum .doğumdan sonra felaket bi unutkanlık başladı..dr agittim.ama ilaçlarda işe yaramıyo.olmadı olmuyo .hiç birşey yolunda gitmiyo hayatımda.beni tek hayata bağlayan küçük boncuğum canım çocuğum..onun için yaşıyorum iştesenağlama.:teselli ff ya hayatımı yazsam roman olur ve bunu ciddi ciddi düşünüyorum kızlar..yine çok uzun yazmamdan belli demi bu isteğim..kusura bakmayın çok doluyum depresyona girdim yine..senağlamasenağlama
kıyamam sana yaaa... eşin zaafları olan bir insan mı acaba? bir kadın karşısında kur yapınca dayanamıyormu yoksa sadece bu kadına karşımı böyleydi?
canım bitirdiğin bölüm ne? rahatlıkla istesen iş bulabilirmisin? bence biran önce iş bul ve çalışmaya başla. ve eşine karşıda oyun oynama. bu oyun seni daha çok yorar emin ol.
akşam al karşına konuş. ben unutmak istedim. ama unutamadım. aklıma takıldı. vs gibi sert ve kararlı ol. bir daha gözgöze geldiğini dahi görsem boşarım seni de. emin ol kararlı olursan korkacaktır. yapacağı varsa bile yapmaz belki. yani gözgöre göre kadına da itme kocanı. bakalım ne olcak diye bekleme. henüz yeni bir kıpırdanma ise aldatılmadan önlersin olayı.( yani küçük bir elektirklenme ise) belkide eşin bir daha elektirklenemezde gözünü korkutursan
canım böyle uzunca anlatınca daha iyi anladım seni.iyiki böyle uzun yazdın.gercekten büyük zoruluklar cekmişsin..haklısın eşinin yaptıgını unutamazsın,güvenin azalır..bir kere yapan ikinciyi yapmayabilir,ama ikinciyi yapan kesinlikle ücüncü hatasını yapar..erkeklere asla güven yok..eşine evden giderek ceza vermek zaten ters tepki olur..neden sen gideceksinki..o yaptı hata o gitsin.evini düzenini bırakmak cok zor..eşinle konus canım ve bidaha öyle sakalar falan yapmasın kadınlara karsı.kendini bilmez kadınlar bunu yanlıs anlıyor demekki.hayatın boyunca eşini gözetim altındada tutamazsın sende yıpranırsın yani yapacak olan heryerde aldatır..bekar olsan ayrıl demek cok kolay ama evlisin bebeginde var..düsün tasın kararını ona göre ver canım..biliyorumki sen kendin ve cocugun için en dogru kararı vereceksin :teselli:
eşine şunu sor bakalım ne diyecek;ben bi erkekle ayak ayaga dursaydım ve sen görseydin ne düsünürdün?bana güvenin kalırmıydı?bunun cevabını düzgünce verebildiginde sende ona göre hareket et canım
canım zaten bu ayak ayak üstüne muhabbetini eşime ilk açtığımda ilk sayfalarda yazmıştım
ben eşime konuyu açtığımda sen bizi öyle görsen ne yapardın ne hisseder ,ne düşünürdün diye sordum..bana sen öyle bi durumda olmazdın ki zaten bu tür şeylere çok dikkat ve özen gösteriyosun.dedi.diyelimki öyle ayak ayağa çekmeden oturuyoduk? dedim.o zamn uyarırdım herhalde ama fazlada tepki vermezdim. ne oluyo yaa diye kötü düşünmezdim dedi.
ama şu da varki kadının diksiyonu düzgün, kararlı, tuttuğunu koparan ve insanlarla iyi iletişim kuran bir özelliği var. baskın ve dominant bi tip yani
canım bu yazdığından anladığım şu: kadının bu özellikleri eşinin dikkatini çekmiş. malesef bu devirde erkeklerin ne beklediğini anlamak güç. güzel bir bayansın, eşine ve çucuğuna karşı çok iyisin. ama işte erkekler. başka şeylerde bekleyebiliyorlar.
sende kararlı ol. çalış boşver. maaş için değil kendini daha iyi hissetmek için. bende çalışmıyorum ama artık düşünmeye başladım çalışmayı. çünkü kadın evde oturunca ev işi felan derken zaten 2 saatte genelde bitiyor herşey. ve günün geri kalanında hergün hregün gezme dolaşma olamayacağı için evde daha çok kurup olayları eşine daha da bağımlı hale geliyor. sanki dünya sadece eşimizden ibaret gibi. seni bilmem ama ben böyle oldum.
eşinin ortağı hakkında söylediklerine gelince erkekler genelde böyledir canım. birgün arkadaşı kankisi olur birgün bakmışsın "o da adam mı" der. buna çok takılma derim.
ayrıca duygusal anlamda olan bişe yok canım. emin ol evli olan erkek ailesinde mutlu değilse duyugusal olarak yaklaşır başka kadina. senin eşinle aran iyi mutlusunuz. sorununuz yok sanırım.
eğer eşini denemek istiyorsan bak şöyle yap: yeni bir msn adresi al. bu kadınmış gibi davran. sakın bana tel açma. burdan yazışalım filan yap. bakalım napacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?