Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadının çevresinden birileri ile o kadınla tanıştığına göre onunla daha mümkün samimiyet kur...

hem de çok samimi ol....

ama bunu oynak kadın anlamasın...

komşular böyle şeyleri kocadan çok çok önce hatta ilk önce öğrenirler anlarlar...

inan bana tatlım eğer o kadın varsayalım eşinle dışarda buluşuyor olsalar bile komşular bunu bilirler ve aralarında konuşurlar...

kocanın üstüne gitmeden bu işi kesin olarak öğrenmenin tek yolu bana göre bu...

inanın son gelişmeler midemi ağrıttı..

ne bu pişkinlik gariplik... ben olsam telefonunu kurcalardım.bakmak istiyorum benimki bu seferde msj mı yolllamış derdim.

eşinizin telefonunu inceleseniz. faturalıysa dökümanı?

kadınla sık görüşmeye çalışın. beraber kursa spora birşeye yazılın.

yada biraz 400-500 ira gibi bir ücrete casus program satın alın.

Hatalı olan eşiniz valla iyi dayanmışsınız.. Resmen yani siz orda olmasanız şey edecekler gibi bir hava esmiş oda da..:1closedeyes:
Ben böyle birşeyi yaşasaydım varyaa yakın arkadaşmış kankaymış o ayaklar üst üste binmiş yaa ben de oan elime ne geçerse kaflarına bindirirdim.. Ne var yada ne yok zaten ortaya çıkardı
İstemeyen bir erkek böyle kadınlara asla o rahatlığı vermez .. bunun da altını çizmek istiyorum.. Dikkat edin dikkat edinki aman kandırılmayasınız...

bencede hiç hoş olmamış ortamda elektirklenme olmuş resmen dikkat et derim başka bişey demem.

kadın hisseder derler
hislerinizde yanılmamış olabilirsiniz
ben olsam bu kadar şüphe duyduğum kişiyle gecede görüşmeye devam ederim
neden dersen ne kadar sık görüşürsem o kadar çabuk sonuca ulaşırım
hem eşime artık pek söz etmem ona güvendiğimi sürekli ispat etmiş olurum
kendini güvende hisseden rahat olur
eğer ki o bayan eğerki sizin düşündüğünüz gibi ise ve eşinizin ilgisi var ise
o kişi ile sık sık dışarı çıkmaya çalışın eğerki düşündüğünüz gibi biri ise eşiniz sizin onunla dışarda yanlız görünmenizi zaten istemeyecektir
sizi eşiniz seviyor ve sizden vazgeçemez görünüyor
bunu özellikle onlarla bir araya geldiğinizde eşinizin sizi sevdiğni gösterin ve sizinde onu sevdiğinizi
siz kendinize ne kadar güvenerek davranırsanız
karşıdaki öyle bir düşüncesi varsa bile pes etmek zorunda kalır
eşinizle siz evlisiniz o değil unutmayın

Allah alah ne zaman ya ben hiç öyle bişey hatırlamıyıyorum dedi bıyık altındanda sırıtarak

sırıtarak kelımesıne takıldım nedense ..

yoksa farkında degıldır fln dıcektımde

Bütün sayfalari tek tek okudum ve cok üzüldügümü belirtmek isterim.
Süphe o kadar kötü birseydirki, insani bir kurt gibi kemirir,yer bitirir.
Iyi yada kötü gercegi bilmek süpheden cok daha iyidir.Insallah böyle
bisey yoktur ama ben heleki son yazdiklarindan sonra cok pozitif düsünemiycem
arkadasim.Bilmiyorum neden ama güzel kadinlar en cok aldatilan kadinlardir
ve isin ilginci cok cirkin bakimsiz kadinlarla aldatilirlar.Vallahi benim basima gelmis
gibi cok üzüldüm ama tedbiri sakin elden birakma.ya daha bu sabah Seda Sayan'in
programinda esleri takip konusu vardi ve bir adam gelmisti oraya.Adam bir
telefon programindan bahsetti. Bu programi esinin telefonuna yüklediginde
her görüsmesini dinleyebiliyormussun.Hatta sitesini verdi,sanalcasus.com
dedi.Ben bakmadim oraya ama orada acikliyormus.Ne bileyim böyle bisey
yapabilirsin belki.

canım düşünki hani dizilerde bile buna dikkat çekiyolar,adam aldatıyosa eve çiçek getiriyo işte karısı ne dese yapıyo.eşinde belki sen öyle düşündün diye seninle ilgileniyodur ama fazlada iyi niyetli düşünmemek lazım.ama sakın üzülme senin yerinde olsaydım ben daha kötü olurdum emin ol.yani paranoyak değilsin.benim çok samimi olduğum bi arkadaşım vardı ve bekardı.bize gelir giderdi eşim işteyken ama bana hep işte eşinde evdeyken çıkalım gezelim şuraya gidelim buraya gidelim derdi.bütün planlara eşimide katardı.bende o arkadaşımla bi daha görüşmedim.bir yıldır görüşmüyorum.benim paranoyaklığımı düşün yani.hiç ortada bişey yok belki kız iyi niyetli ama kimse kusura bakmasın ben bu dünyada kimseye güvenmiyorum.sende haklısın bana sorarsan.kadınlar anlar bence.sen kocanın üstünede fazla gitme adam kaçmasın.sadece olaya sinsice yaklaşmaya çalış.yoksa sorsan adam tabiki yok der.ama kendinide çok fazla yıpratma emi.

kadınlar anlar bence.sen kocanın üstünede fazla gitme adam kaçmasın.sadece olaya sinsice yaklaşmaya çalış.yoksa sorsan adam tabiki yok der

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sinsice yaklaşıp şeytani planlar kuracaksın başka çaresi yok tatlım:teselli:

bence yapılacak yollar;

1. kadının etrafından komşularıyla samimiyet kur...komşular herşeyi bilirler...kocalar en son öğrenirler...

2. kadınla ve kocası ile ailece görüşmeler yapın (hareketlere dikkat edersin ama bu çok sağlam çelik gibi sinir gerektirir, çok üzülebilirsin..üstelik bu kanıt olmaz)

3. eşinin peşine özel detektif tak...

4. kadının gsm telefonunu fotoğraf çekmek için al kurcala veya kadınla görüştüğün zaman çaktırmadan o mutfakta iken makinayı alıp wc ye gir ve orda rahatça kurcala...bu arada çağrı gelecek olursa hemen sessize al veya no ya bas...çıktığın zaman da çaktırmadan bir kenara koy makinayı...benim öyle kuşkulandığım bir mesaj gelecekti o mesajlara ne pahasına olursa olsun bakardım ... daha şeytani düşünmen gerekiyor... bu işi çözemezsen bu düşünce seni hasta eder yer bitirir...bu sebepten çok sinsi ve şeytani olman gerekiyor...

fakat ne olursa olsun tam emin olmadan asla ve asla kocanın üstüne gitme diyorum sakın.

canım gerçekten çok üzüldüm
okurken insan sinirlerine hakim olamıyor Allah yardımcın olsun:teselli:
aralarında birşey varmı bilemem ama kadının iyi olmadığı kesinkötükedihüso
bide ben onun eşini merak ettim o farketmiyormu hiç ayaklarının üst üste olmasını falan

en son koca öğrenir

canım şimdi bütün msjları okudum ve inan çok üzüldüm ..kesinlikle ve kesinlikle sen paronayak falan değilsin .ilk başlarda eşin açısından iyi bakıyodum olaya adamcagızın haberı yoktur vs dıye ama son yazdıklarını okuyunca benımde kafada bıseyler yanmaya basladı tabıkı bu suphe sadece .eşınle hıcbırsekılde bu konuda dıologa gırme o iğrenç kadınlada cok zor olucak bılıyorum ama daha cok gorusun bu gorusmelerde senı yıpratıcak seyler olabılır ama en ıyı bu sekılde hıssedersın ve ılk hıssettıgın seydede esıne gelıp nıye boyle boyle oldu vs deme esın o kadını sevmemen konusunda bırsey soylerse sacmalamısım cok ıyı kız vs dıye bırazcık oyna ..bu kurt senı yer bıtırır esınıde gızlıden ızle keske yapabılsende su telefona casus yukletebılsen aslında yapabılırsın madem esın telı evde bırakıyo neyse sardunyanında dedıgı gıbı o kadının komsularıyla cokkk samımı olmanda cok faydalı olur .ama esın senın bu olayın ustunde durmadıgını hıssetsın yoksa her hareketın ıcın eger bırsey varsa onlem alacaklardır .o kadınada gıderken her zaman pat dıye gıtme haber ver hatta cogunlukla haber ver hıc olmayacak bır vakıtte pat dıye gıt ve cokk sabırlı olman gerekıcek ALLAH ım yardımcın olsun .ınsallah yanılıyoruzdur

bencede dediğiniz gibi kadının evinin karşısındaki parka gidin ve bi kaç gün bekleyin illa ki -eğer böle bir ilişki varsa aralarında- eşiniz oraya gidecektir kadın yapsa bile eşiniz arkadaşına böle bişi yapamaz gibime geliyo yaa ne bilim

erkeklere asla güvenmem

ama bu konuda haklısın kadın kadına çok rahat kazık atıyor erkekler arkadaşlarına çok kolay kazık atmıyorlar...

erkekler karılarına vermedikleri değeri erkek arkaşlarına veriyorlar bu konuda...

erkekliğe yakıştırmıyorlar erkek arkaşlarının karıları ile ilişki kurmayı ama karılarının arkadaşları ile çok rahat olarak gönül macerası yaşıyobiliyorlar ve bunu erkekliğin şanı şerefi olarak gurur bile duyuyorlar...

diyelim ki aralarında buluşma görüşme ve cinsellik yoksa dahi ortada bir karşılıklı bir elektriklenme olduğu çok açık....

onlar midelerin de pırpır eden kelebekleri hissedebilmek için sürekli fırsat yaratmaya çalışıyorlar öyle anladım...

bu elektriklenmenin sık sık görüşme fırsatı yakalamaya çalışmalarından ötürü nereye varacağı da belli.

Hemen ağırlığını koy ve eşin gerekirse ortaklıktan ayrılsın, çıkar o ahlaksızları hayatından, ne demek ya, kadının ayağını sen görüyorsun da kocası görmüyormu? Evliliğin işden daha önemli canım, sakın kendini aptal yerine koydurma, insanlarda utanma denen birşey kalmamış bu ne terbiyesizliktir yaa, keşke anında tepkini ortaya koysaydın, eşine kalk gidelim deseydin nereye? deyince aklıma birşey geldi der orayı terk ederdiniz, sonrada kocana kör olmadığını o yapılan hareketin ne anlama geldiğini sorardın, kadında anlardı tabi ! senin neden apar topar oradan kalktığını, ama sen iyi niyetli oldukça bunlar işi iyice ilerletmiş galiba,ortaklığı bitirteceksin ve görüşmeyeceksin böyle insanlardan başka türlü kurtulunmaz baksana pişkinliğine, böylelerini hayatına sokmak bile hata...

eşin biranda kıyafetlerine özen göstermeye , cilt maskesi bile yaptırmaya başladıysa ki bu kesinlikle yeni bir heyecanın başladığının göstergesidir.

arkandan hareket yapmalarına gelince, ben de olsam aynı şeyi düşünürdüm. ki bence yapmışlardır.

, başka kadını geç( bu bile iğrençken) seninle aynı ortamda olan bir kadına ilgi duyması çok daha iğrenç.

birşeyler öğrenirsin elbette ama sonunu düşün bu işin. eşin ağlayıp sızladığında affedeceksen hiç kurcalama. ama asla kabul edemem dersen kurcala.

ya da yılanın başını küçükken ezmeyi seçeceksin. eşinle ciddi bir şekilde konuş. ben aptal değilim filan. benimle evli kalmak istiyorsan birdaha bu hareketleri tekraramayacaksın ve o kadınla asla görüşmeyceksin . kocası evden birşey alacaksa kendi alacak. kocasıyla sadece işte arkadaşsınız. ortak yapaağınız iş olursa gidin bir cafede oturup yapıp eve öyle geleceksin de.. ama çok sert ve kararlı konuş.

belki de eşin yanlışını anlayacak ve dönecek. hemde iş daha da ilerlemeden.

ayrıca eşinin seni ne kadar ciddiye aldığını anlamak içinde bu konuşmadan sonra eşinin cebine casus yazılımı yükle. ama her telefona oluyormu bilmiyorum.

çok kötü bir durum gerçekten. takibi bırakma ama kadınla ne kadar samimi olursan ol böyle birşey bulamazsın.

derlerya gitmekmi zor kalmakmı diye? şimdi bu durumdada bulmak mı zor bulmamak mı?
allah yardımcın olsun arkadaşım.

kötükedihüsobence bidaha gitme ve evinede alma o an niye bişeysöylemedinki ben öyle karıyı oyarım içine bade koyarım keşke o an çıngar çıkarsaydın:tomato:

ya hadi onun kocasıyla sen yokken hop diye girip görsen böyle bişeyi anlıycam da . gözünüzün içine baka baka ne yapmaya çalışıyolar hay allahım çivisi çıktı dünyanın

burnuma hiç iyi kokular gelmiyor...ateş olmadan yerden dumanın çıktığıda görülmemiştir..
:mymeka:

iş ortağı falan derken karısıda eşinin ortağı olmaq istiyor sanırım hem kocanın hemde o kadının bi güzel azının payını vermeliydin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…