- Konu Sahibi EU2
-
Allah alah ne zaman ya ben hiç öyle bişey hatırlamıyıyorum dedi bıyık altındanda sırıtarak
canım zaten ben daha kadını çok çok iyi tanımadığım için eşimin davranışları beni böyle düşünmeye daha çok sevkediyor..diğer mesai arkadaşlarının eşlerine göstermediği yani nasıl desem farklı bi yakınlık bi rahatlık var kadının yanında ..inan benimle bile konuşurken bu kadr samimi ve rahat değil sanki.üstelik bu son olaydan önce onunlayken hareketlerine dikkat et bundan sonra uyarısıda yapmıştım.ona rağmen böyle..kendimden soğutmamak için çok üstüne gitmyeyim tekrarlamayayım diyorum ama görüyosunuz işte olanları yazdım..nasıl yapsamda bir sonuca varsan demi..benim yerimde olan her kadının aklına bunlar takılmazmıydı ya. Ben gerçekten kendimi paranoyak ruh hastası gibi hissetmeye başladım..eşimede açıkça anlat ben çok huzursuzum bilmek istiyorum desm elbetteki inkar edecek biliyorum..arkasındanda sen kafayı yemeye başladın galiba muamelesi gelicek ve suçu benim üstüme bırakıp beni dahada sindirecek.bide her zaman isteklere alışverişe genellikle negatif cvplar veren adam bu sıralar ne söylesem yetrki sen iste istediğin o olsun falan demeye başladı.suçluluk psikolojisimi acaba.çünkü böyle değildi.kendine bakmazdı hiç önemsemezdi yeni kıyafetler alıyo,cilt bakımınıda benim ona yapmamı istiyo ben kendi ellerimle maskeler falan hazırlayıp yapıyorum.ne yapacağımı şaşırdım artık yaaaa..
canım düşünki hani dizilerde bile buna dikkat çekiyolar,adam aldatıyosa eve çiçek getiriyo işte karısı ne dese yapıyo.eşinde belki sen öyle düşündün diye seninle ilgileniyodur ama fazlada iyi niyetli düşünmemek lazım.ama sakın üzülme senin yerinde olsaydım ben daha kötü olurdum emin ol.yani paranoyak değilsin.benim çok samimi olduğum bi arkadaşım vardı ve bekardı.bize gelir giderdi eşim işteyken ama bana hep işte eşinde evdeyken çıkalım gezelim şuraya gidelim buraya gidelim derdi.bütün planlara eşimide katardı.bende o arkadaşımla bi daha görüşmedim.bir yıldır görüşmüyorum.benim paranoyaklığımı düşün yani.hiç ortada bişey yok belki kız iyi niyetli ama kimse kusura bakmasın ben bu dünyada kimseye güvenmiyorum.sende haklısın bana sorarsan.kadınlar anlar bence.sen kocanın üstünede fazla gitme adam kaçmasın.sadece olaya sinsice yaklaşmaya çalış.yoksa sorsan adam tabiki yok der.ama kendinide çok fazla yıpratma emi.
canım gerçekten çok üzüldüm
okurken insan sinirlerine hakim olamıyor Allah yardımcın olsun:teselli:
aralarında birşey varmı bilemem ama kadının iyi olmadığı kesinkötükedihüso
bide ben onun eşini merak ettim o farketmiyormu hiç ayaklarının üst üste olmasını falan
bencede dediğiniz gibi kadının evinin karşısındaki parka gidin ve bi kaç gün bekleyin illa ki -eğer böle bir ilişki varsa aralarında- eşiniz oraya gidecektir kadın yapsa bile eşiniz arkadaşına böle bişi yapamaz gibime geliyo yaa ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?