- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Ruh sağlımı ejder meyveli smoothi içerek koruyorum sizlere de öneririm canlarım
Ruh sağlığımızı nasıl koruyoruz? Koruyamiyoruz..
Aslında ben dindar olmayışımın psikolojime olan izdüşümünden bahsetmek istemiştim alsşşsjsl. Bu konu epic fail resmen. Nereden tutsam elimde kalıyor.
Valla bi de ben bu hengamenin içine çocuk doğuruyorum ya aklıma şaşıyorum bazen. Ne diyeyim güzel günler gelir inşallah
Kalır.
Açıldı mı ağzım durmaz bu konuda, ben de daha şey etmiyim anlatmaya gerek yok. Miukemmel(!), görüyorsunuz, anlatmaya hiç gerek yok. :)
Ayçiçekte o.Bugün bir markette baktım zeytinyağı 63 liraydı iki litresi .Okuldaki arkadaşlarda da var aynı endişe ki bugün herkes zamlardan ve kış için yapılabileceklerden konuşuyordu5 litre yağ olmuş 37 lira.
Bende çok mutsuzum.
Acaba basılmadan kendimi muneye ihbar etsem mi? Kurtarır mıyım?
Siyaset topiğinde bir konu var’Onların doları varsa bizim halkımız var Allah’ımız var ‘diye o konu savuna benzer şeyler konuşuluyordu.Karşılıklı polemiğe girmedikçe ban yok.Orda konuşabilirsiniz .Aşk olsun Ejder meyveli smoothie içicek paranızda mı yok
Konu enfes ama malesef kapanır
Ben de bazen, idealist anlarımda sizin gibi düşünüyorum ama sonra bir tanecik ömrüm olduğu aklıma geliyor.
Bana parti yerine terör örgütü kuracaklar gibi geliyorMisafirlerimizin, bu üreme hızıyla 10 yıl içinde 7 milyona ulaşacakları söyleniyor. Parti kurup meclise bile girebilirler. 10 yıl sonra toplumun değerleri nasıl değişmiş olacak tahmin edebiliyor musunuz.
Evde dondurma nasıl yapılır onlara bakabilirsiniz.Katkı maddelerinden de kurtulmuş olurdunuz.Tek bağımlılığım var bu ara o da maraş dondurması. Maraş olunca tuzlu oluyor meybuza falan geçerim ben de
Geçen bizim buradaki mahalle bakkalı da fırsatçılara saydırıyordu ama okuldan gelirken şade maden suyu aldım tanesini bir lira yapmış.75 kuruştu dedim.Ooo abla herşey zamlandı dedi.Bu ne perhiz ne lahana turşusu diyemedim.Market fiyatlarını çok incelemez ve marketler arasında ki fiyat farklarına pek dikkat etmezdim ama son zamanlarda marketler arası karşılaştırma yapmaya ve ona göre alışveriş yapmaya çalışıyorum.eşimin yakın akrabaları Doğuda küçük bi ilde yasıyolar
4 aydır kiralamak için ev arıyolar 1000lira altında ev yok
Ve bu akrabanın watsapp resmî malum kişi altında da “sen ne güzel adamsın” yazıyor. Çünkü tüm suç fırsatçı ev sahiplerinde ve emlakçılarda ekonominin kira ile zerre ilgisi yok
Ayçiçekte o.Bugün bir markette baktım zeytinyağı 63 liraydı iki litresi .Okuldaki arkadaşlarda da var aynı endişe ki bugün herkes zamlardan ve kış için yapılabileceklerden konuşuyordu
Iste geri sizin zihniyet kalınca durum bu.Dimi bir tanecik ömrümüz var! "Niye o bir tanecik! ömrümu de savasta can vererek harcayayim", dedi mi acaba atalarımız? Bence sizin zihniyet gitsin zaten ya. Söylenmekten başka ülkeye faydası olmayan insanlarsiniz.
eşimin yakın akrabaları Doğuda küçük bi ilde yasıyolar
4 aydır kiralamak için ev arıyolar 1000lira altında ev yok
Ve bu akrabanın watsapp resmî malum kişi altında da “sen ne güzel adamsın” yazıyor. Çünkü tüm suç fırsatçı ev sahiplerinde ve emlakçılarda ekonominin kira ile zerre ilgisi yok
Zam değil güncelleme.Önceki gün A habere baktım tüm zamları fırsatçılık başlığı altında değerlendiriyorlardı.
Fırsatçılık yapan yok mu var ama tüm zamları bu şekilde insanlara empoze ediyorlar deli oluyorum.
Benzine, doğalgaza, elektriğe de habire zam gelip duruyor.
Siz neden yapıyorsunuz o zaman diye sorsam çok mu ayıp etmiş olurum qaasödfbs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?