Siz nasıl hissediyorsunuz?

Aslında ben dindar olmayışımın psikolojime olan izdüşümünden bahsetmek istemiştim alsşşsjsl. Bu konu epic fail resmen. Nereden tutsam elimde kalıyor.

Kalır.

Açıldı mı ağzım durmaz bu konuda, ben de daha şey etmiyim anlatmaya gerek yok. Miukemmel(!), görüyorsunuz, anlatmaya hiç gerek yok. :)

Acaba basılmadan kendimi muneye ihbar etsem mi? Kurtarır mıyım?

No no no talihsiz yavrum; bildiğim Mune müdür kendi kendini kibleyenleri de banlar. Hiç ayırmaz, "Kural belli" der :)
Konu da bildiğin 3lü kombo, yasaklı ne ararsan var. Yanında bizi de enseden tutup götürmese bari. Sen bence hiç elleme konuna ölü taklidi yap, konu aşağılara insin gitsin kaynasın aralarda, biri kiblemezse öyle yırtarsın

Aşk olsun Ejder meyveli smoothie içicek paranızda mı yok
Konu enfes ama malesef kapanır
Siyaset topiğinde bir konu var’Onların doları varsa bizim halkımız var Allah’ımız var ‘diye o konu savuna benzer şeyler konuşuluyordu.Karşılıklı polemiğe girmedikçe ban yok.Orda konuşabilirsiniz .

Ben de bazen, idealist anlarımda sizin gibi düşünüyorum ama sonra bir tanecik ömrüm olduğu aklıma geliyor.

Dimi bir tanecik ömrümüz var! "Niye o bir tanecik! ömrümu de savasta can vererek harcayayim", dedi mi acaba atalarımız? Bence sizin zihniyet gitsin zaten ya. Söylenmekten başka ülkeye faydası olmayan insanlarsiniz.

Yurtdışına taşınmayı planlayan herkese tavsiyem Türk sayısının az olduğu, gidenlerin de iyi eğitimli kişiler olduğu ülkeleri tercih etmeniz. Bu şekilde avrupada vs. yaşayacağınız sorunları yaşamıyorsunuz. Ben kime Türk' üm desem İstanbul çok güzel demeye başlıyorlar, Türkleri çok seviyorlar :))) Yani azınlık olup sorun yaşama kısmı her ülke için geçerli değil.

Ben eğitimim için yurtdışındayım, eninde sonunda ülkeye döneceğim. Geri dönecek bir tane ülkemiz var ve ölene kadar yurtdışında yaşamak isteyen bir insan değilim. Bu sebeple ruh halinizi anlıyor ve endişelerinizi paylaşıyorum.

Geçen bizim buradaki mahalle bakkalı da fırsatçılara saydırıyordu ama okuldan gelirken şade maden suyu aldım tanesini bir lira yapmış.75 kuruştu dedim.Ooo abla herşey zamlandı dedi.Bu ne perhiz ne lahana turşusu diyemedim.Market fiyatlarını çok incelemez ve marketler arasında ki fiyat farklarına pek dikkat etmezdim ama son zamanlarda marketler arası karşılaştırma yapmaya ve ona göre alışveriş yapmaya çalışıyorum.

Ayçiçekte o.Bugün bir markette baktım zeytinyağı 63 liraydı iki litresi .Okuldaki arkadaşlarda da var aynı endişe ki bugün herkes zamlardan ve kış için yapılabileceklerden konuşuyordu

aynen resmen herkes stok yapıyor.
Doğalgaz geçen ay 16 lira gelen faturam bu ay 46 lira gelmiş
Kışın nasıl yakıcaz bilmiyorum.

Dimi bir tanecik ömrümüz var! "Niye o bir tanecik! ömrümu de savasta can vererek harcayayim", dedi mi acaba atalarımız? Bence sizin zihniyet gitsin zaten ya. Söylenmekten başka ülkeye faydası olmayan insanlarsiniz.
Iste geri sizin zihniyet kalınca durum bu.
Ulkemizin genclerinin bu durum da olmasi zaten gitsin yeeaah demeyle ort bas edilemez.

Sizin faydaniz ne peki biraz anlatsaniza ?

Önceki gün A habere baktım tüm zamları fırsatçılık başlığı altında değerlendiriyorlardı.
Fırsatçılık yapan yok mu var ama tüm zamları bu şekilde insanlara empoze ediyorlar deli oluyorum.
Benzine, doğalgaza, elektriğe de habire zam gelip duruyor.
Siz neden yapıyorsunuz o zaman diye sorsam çok mu ayıp etmiş olurum qaasödfbs

Zam değil güncelleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…