- 13 Ocak 2016
- 250
- 243
- 103
- 33
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Ömür boyu bitmeyen ev işleri acımasızOff off kadınların işi çok zor.. Erkek sadece işini düşünüyor. Biz kadınlar herşeyden sorumluyuz.
3 cesit yemek evet yapiyorum ama hergun evi temizleyemiyorum iste sorun orda mesela tam bir odayi süpürüyorum kizim durmuyor onun yanina gidip oturuyorum yani hiç bir ışimi tam dört dörtlük yapamıyorumHer gün evi süpürüp silip, 3 çeşit yemek mi yapıyorsunuz?
Her gün temizlemek dört dörtlük yapmak değil zaten. Neden kendinizi bu kadar hırpalıyorsunuz? Yapmam gerekiyor diye düşününce kafanızda hep o olur ve hiç rahatlayamazsınız.3 cesit yemek evet yapiyorum ama hergun evi temizleyemiyorum iste sorun orda mesela tam bir odayi süpürüyorum kizim durmuyor onun yanina gidip oturuyorum yani hiç bir ışimi tam dört dörtlük yapamıyorum
Evet canim yatak odasinda biz kaliyoruz bebek odasinda kizim salonda gunumuz geciyor mutfak zaten hep aktif sadece misafir odamiz kullanilmiyor balkonda bile gece oturuyoryz orasida kullaniliyorOdaların hepsini kullanıyor musunuz ?
Nasıl her gün kirleniyor koskoca ev ?
Allah hepimizin çocuklarina sağlik sihhat versin canim ama benim kizim 10 çocuga bedel inan ki uyku sorunumuz hep var uyumuyo malesef benim kizim ve sürekli dibimde olmak istiyor hiç ayrilmiyor yanimdan ve çok mız mız mesela bu saatte benimle birlikte oturuyor ve uyumaya hic niyeti yokTatlim neden evi her gün süpürüyorsun, kullandigin odalari süpürsen hergün yetmez mi?
Evim de büyük diyorsun hem de, ne gerek var. Bütün odalar mi dagiliyor?
Soruna gelecek, yetistiremiyoruz. Yardimcisiz yetisecegini de sanmiyorum. Tek cocukla yine cok avantaj var uyudugu zamanlar kendine kalir, yemek yersin ya da yaparsin. Gece uyuyorsa kitap bile okunur.
Ama tüm gece emziriyorum kücügü, büyügü de ögle uykusunu uyumaz cok erken birakti. Kücük uyuyunca büyükle ilgileniyorum.
Yemek yapiyorum ama toplamasi yikamasi mutlaka esimi bekler. Kücük bir yasini doldukduktan sonra düzenli dus almaya basladim.
Ben söyle yapiyorum, bir gün banyo temizleniyor, bir gün mutfak, bir gün cocuk odasi öyle gidiyor, camasir zaten sürekli yikaniyor, her gün topla katla, sil süpür yapiyorum ama bölüm bölüm.
Herkesin evi kirleniyor gormemek lazim ama ben de hep gorurum..Ben bir de calisiyorum...Temizligi gece yapiyorum..derli toplu olmaya calisiyorum..camasir hic bitmiyor..Yemekte basit seyler tercihim..bazen disarda yer ya da siparis veririz..Dort dortluk bir temizlik zor cocukla mumkun degil onu unut..Benim haftada 2gunum temizlik gunu..Evet canim yatak odasinda biz kaliyoruz bebek odasinda kizim salonda gunumuz geciyor mutfak zaten hep aktif sadece misafir odamiz kullanilmiyor balkonda bile gece oturuyoryz orasida kullaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?