Siz nasil yapiyorsunuz?

Benimkiler ikiz 3yas..Asla işe izin vermrzler zaten onlar uyanikken onlarla ilgilenmek cok daha onemli...
neden bu kadar gec yatiyor bir duzen olusturmalisiniz..en gec 10 da uyursa esinizle cay kahve icer oje surer maske yapar evi toplarsiniz vb seyler yani.
uyku duzeni acil.lazim direnin erken kaldirin..oglen de fazla uyutmayin..

Kızınız gece geç yatıyorsa sabah da geç kalkıyordur. Uyku saatlerini düzenlemenizi tavsiye ederim. Büyüme hormonları 22.00-02.00 saatleri arasında çalıştığından bu saatlerde çocuğunuzun uykuda olması gerekir.

Ayrıca küçük çocuğu olanın her işi yarım kalır. Bu böyledir. Evi temizlemeyle çok uğraşmayın. Küçük çocuk olan ev her daim temiz ve düzenli olmaz. Olursa zaten o çocuk bastırılarak büyüyor demektir. Kasmayın yani, çocuğunuzun bu yaşları bir daha gelmeyecek. Vaktinizi çoğunlukla ona ayırın, ola ki sizi kınayan olursa da onlarla görüşmemeyi tercih edersiniz olur biter.

Uyku duzenini ne yaptiysam olmadi hic bir sekilde uyumuyor 10da uyutuyorum 12 de uyaniyor bidaha uyumuyor neler denedim ama olmuyor uyumuyor bir turlu

Hergün 3 çeşit yemek yapmıyorum. Hergün ev temizlemiyorum. Sabah uyanıyoruz kahvaltıdan sonra o ne isterse onu yapıyoruz park oyun bıcı bıcı o öğlen uyuduğunda ben işe yemeğe koyuluyorum yetiştirebildiğim kadar.
Eşimin evde olduğu günler tam temizlik yaptığım gündür haftada 2 gün.
Çocuklar büyüyene kadar evim dağınık olabilir bazen tek çeşit yemekle idare edebiliriz yapacak bişey yok yeterki onlar mutlu olsunlar...

Olduğu kadar yapıyorum.
Kocalar nankördür canım 6gun 3ceşit yemek yap 1gun yapma sen bütün gün napyosn der temizlikten anlamaz zaten benimki anasida titiz kadın değil alişmamis benimde 1yasinda bebeğim var onunla ilgilenirim bütün gün dışarı çıkaririm gezdiririm mamalarına özen gösteririm kıyafetini falan kadınligima herşey söyleyin ama analigimj asla laf ettirmem

Yaz şimdi yoğurt salata yapın 3 çeşit yemek her gün zorluk.

Temizlik durumunuz varsa haftada bir genel temizlige yardimci alın ütü falan da o zaman aradan ciksin.

3- 4 saat sil süpur derken çok mu esya var her gün silince temiz olur zaten.
Cok esya varsa azaltin gerekli olmayanlardan kurtulun.

Temizlik yapmak için mi geldiniz bu Dünya' ya yazık size.

Daha ne yapacaksiniz

Bebeginizle ilgilenin eşiniz de yardımcı olsun evde olduğu zamanlarda.

Tek siz sorumluluk almayın adamlar rahata alismasin o kadar :)

Kendinizi bu kadar yıpratmayın, benim de o yaslarda bebeğim var eşim çok çok yoğun çalışıyor ben de çalışıyorum , hiç umrumda değil ev ne halde olursa olsun bebegimle her gün parkta sokakta oyundayız :)
Yemek şimdi yaz zaten karpuz peynir menemen kahvaltılık la haftada 3 gün geçiyor , bazı günler böyle aperatif geçirin diğer günler de 2 günlük yemek yapın 2 günü idare etsin, temizlik işine gelince elinizi çabuklaştırın çok detaya girmeyin , halıları kaldırmanızı öneririm benim evim de küçük değil ve çok toz alıyor ona rağmen tuvalet banyo temizliği silip süpürmek toz almak 2 saatimi almaz birazını bebeğim uyanıkken yürütece koyup yapıyorum beraber oyun gibi birazını da uyutunca öyle haftada bir yetiyor.zaten bebekli ev sürekli batıyor her yemekten sonra mutfak sil süpür klasik.. Ha bir de bakıcım var bebeğim uyurken ev işlerime yardımcı olur ütümü falan yapar sağolsun, durumunuz müsaitse ayda ve ya 15 günde 1 derin temizlik için yardımcı düşünebilirsiniz

Evim pırıl pırıl degildir ama piste degildir yemegimde olur genel olarak ama çeşit çeşit degil.Bu kadariyla da huzurlu yasayabiliyorum.Evimi haftada bir gun dip köşe süpürür silerim diger gunlerde supirurum ama canim istedikce ornegin salon gozume tozlu geldiyse supurgeyi tutarim gibi.tuvalet banyo gunluk kullanirken bi ara muhakkak domestos dokerim.Malzemelerim genelde gozumun önündedir görürüm ve kullanirim.yemegide tek cesit ama salatasiyla sunarim.Oglum buyudu 9 yasinda onunla ilgilenmek hala benim ilk onceligim.Legolariyla tasarim yapar parcalari benden ister mangala oynar rakibi ben olurum gitar calisir seyircisi gene ben..Ona zaman ayirmanin meyvelerini toplamak paha bicilemez.işler kalsada olur ama yigilirsa ustesinden gelmek zor olur mantigiyla hergun ufak ufak biseyler yaptim bu zamana kadar ama abartmadan.uc cesit yemek bana göre fazla hergun heryeri sil supurde fazla. Goze batani gunluk temizleyip bir cesitle karin doyulabilir temiz yasanabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…