• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz Nasılsınız?

Evet çok üzüldüm ağladım konuştum çaba gösterdim. Ama olmadığını artık kabullendim. İçim parçalanıyor ama yapacak bişey yok. Kaç kere hata yaptı görmezden gelmiştim. Annemde hep çocuk o dedi. Kardeşimin Gamsız yapısı var.
Bizde bunlarla imtihan oluyoruz sanırım

Bizde bunlarla imtihan oluyoruz sanırım
Bizim üstelik birbirimizden başka çok yakınımız yok. Başka iyi anlaşan kardeşleri görünce çok özeniyorum maalesef biz öyle olamadık. Aramızda 3 yaş var.
Bence açık açık konuşun dertleşin belki düzelme olur. Ben herzaman ilk önce aile gelir diye düşünen bir insandım. Bakalım seneler ne gösterecek.

Bizim üstelik birbirimizden başka çok yakınımız yok. Başka iyi anlaşan kardeşleri görünce çok özeniyorum maalesef biz öyle olamadık. Aramızda 3 yaş var.
Bence açık açık konuşun dertleşin belki düzelme olur. Ben herzaman ilk önce aile gelir diye düşünen bir insandım. Bakalım seneler ne gösterecek.
Malesef konuştuk. Hiç sanmıyorum Bu mesafe hep devam eder. Çünkü tek tarafın adımiyla olmuyor birşeyler yapı olarakta farklıyız bende çok özeniyorum sizin gibi

Kız kardeşim yok ama annemle sürekli konuşuyoruz. Arkadaş gibiyiz.

2 abim var evli oldukları için çok rahatsız etmiyorum. Ama her sıkıntıda yanımda dert ortağım. Birazda feminist yapıya sahip olduğum için. Gelinlerin yeri bende daha farklıdır kardeşlerimden daha yakınlar her zaman onları savunan bir ablaları gibi oldum. Rabbim herkesin aile bağlarını kuvvetlendirsin.

Önceden bizde çok kavga eder küser ve birbirimizin kıymetini bilmezdik, ben kendimi değiştirmeye başladıkça onlarda beni daha çok sevmeye başladı.

Kardeşim yok tekim ben eşimin kaç tane ablası abisi ve kardeşi var çok sevilen bir çocuk ben ise sanki Allahın lanetli kuluyum.Allaha şükür annm var oda beni üzüyor:(

Iki tane ablam var nerdeyse 10 yaş büyükler benden,bir evde yasiyorken pek te öyle yakin degildik onlar büyük adkadaslari farkli falan,yani bir birimizi severdik tabi ama Iste herkezin kendi hayati vardi,sonra tek tek evlendik,simdi farkli ulkelerde yasiyoruz,belki haftada 1 veya 2 kere konusuruz telefonda,bazen ara daha da uzar....ama bi kötü gün olsun,bi hastalik ne bilim bi dert problem o kadar eminim ki kendilerini paralarlar gene elinden gelenini yaparlar benim için,bizim sevmigimiz de böyle normalde belki çok bagli degiliz birbirimize baskalara gore,ama kötü günde hep birlik oluruz....onlari çok seviyorum,uzak olunca aile bi başka degerli oluyor
Sanirim benim durumumda sizin gibi bazende uzak olmak daha iyi oluyor. Yani kendi adıma konuşayım

Benim 1 tane erkek kardeşim var. Arkadaşım gibi.Bir keresinde başım ağrıyordu sızıp kalmışım yatakta. Beni kucakladı. Zorla mutfağa götürüp kahve yapmıştı bol şekerli.Birde benim her halimden anlamasını çok seviyorum.:KK200:

İyi Günler Hanımlar..
Ben Yeni üye Oldum, Uzun Zamandır Takip Ediyorum.
Beni Üzen Bir Konu Var, Zaten Yapı Olarakta Herseyi Kafayı Takıyorum.
Merak ediyorum
Kardeşlernizle Aranız Nasıl?
Yani mesela kiz kardeşleri Olanlar Hergün gorusurmusunuz Ararmisiniz birbirinizi Arkadaş gibimisiniz.
Yani böyle Kardeşleriyle Arkadaş Gibi olanları Giptayla bakıyorum çok üzülüyorum
benim en yakın dostum kızkardeşim, erkek kardeşim de var, ben evliyim onlar bekar, hergün konuşuruz, haftada bir de görüşürüz zaten, hayatta her zaman benim için hep en iyisini isteyenlerdir onlar,

Abimle ablam var. İkisi de evli. Ablamla farkli sehirde, abimle farkli ulkelerdeyiz. Ablamla her gun whatsappda mesajlasir, goruntulu konusuruz. Abimle de haftada bir kac kere mesajlasir, arada goruntulu konusuruz. Bizde kardesler arasinda sogukluk olmuyo cok sukur. Bekarken de cok iyiydik ...

Kendimden 10 yaş küçük kız kardeşim var. Aslında tek çocuk olacaktım ama yalnız kalmamak için kız kardeş istedim sağolsunlar annemler de sırf ben istiyorum diye yaptı. Şimdi 14 yaşında bir günaydın bir merhaba demez, beni ezik olarak görüyor icten içe heralde benle takilmak istemiyor, açık açık tek çocuk olmak istediğini söyledi, mezuniyetime tatil niyetine geldi su kaydıraklarında takıldı ve tüm mezuniyet fotoğraflarımda somurttu, bir şey söylerim duymamazlığa gelir ya da hiç efendim demez direkt neeeeeee diye cevap verir vs. vs.
Kardeşlerimiz ruh ikizi sanırım. Bi an ben yazdım sandım. Tek fark benim kardeşim erkek ve aramızda 7 yaş var

Kardeşlerimiz ruh ikizi sanırım. Bi an ben yazdım sandım. Tek fark benim kardeşim erkek ve aramızda 7 yaş var
Erkek olunca bu davranışları hadi bir derece anlaşılabilir ama insanın adını kendi koyduğu kardeşinden de bunları görmesi üzüyor haliyle. Buradakiler demiş ya kardeş arkadaş değil diye haklılarmış. Şu hayatta yalnız kalmayayım diye kardeş istedim kardeşim oldu yine yalnız kaldım.

Erkek olunca bu davranışları hadi bir derece anlaşılabilir ama insanın adını kendi koyduğu kardeşinden de bunları görmesi üzüyor haliyle. Buradakiler demiş ya kardeş arkadaş değil diye haklılarmış. Şu hayatta yalnız kalmayayım diye kardeş istedim kardeşim oldu yine yalnız kaldım.
Hiçbir farkı inanın. Kardeşimin doğumunu hatırlıyorum çirkin kara Bi bebekti. Ama ben onunla Nasıl gurur duyuyordum anlatamam. Arkadaşlarıma Nasıl anlatırdım kardeşimi hepsinin kardeşleri vardı çok gıpta ederdim çünkü. Yanlızlıktan konusunda o kadar iyi anlıyorum ki. Oynadığımız zamanları hayal ediyodum. Kardeşimi çok sevdim en iyi o olsun en iyisi onun olsun istedim. Şu an baba araba benim ablamın değil demi ? Bi şey desem offff sen ne biliyosun daha neler neler diyen beni ezikleyen Bi kardeşim var. Böyle tahmin etseydim kardeş falan istemezdim sanırım :))

Hiçbir farkı inanın. Kardeşimin doğumunu hatırlıyorum çirkin kara Bi bebekti. Ama ben onunla Nasıl gurur duyuyordum anlatamam. Arkadaşlarıma Nasıl anlatırdım kardeşimi hepsinin kardeşleri vardı çok gıpta ederdim çünkü. Yanlızlıktan konusunda o kadar iyi anlıyorum ki. Oynadığımız zamanları hayal ediyodum. Kardeşimi çok sevdim en iyi o olsun en iyisi onun olsun istedim. Şu an baba araba benim ablamın değil demi ? Bi şey desem offff sen ne biliyosun daha neler neler diyen beni ezikleyen Bi kardeşim var. Böyle tahmin etseydim kardeş falan istemezdim sanırım :))
Sizin ki de az değilmiş :) Ben nasıl özlüyorum kardeşimin küçüklüğünü anlatamam. Ama canları sağ olsun karşılarına güzel insanlar çıksın.

Malesef bizde 5 kardeşiz yani bir abim vefat etti 6 kardeştik. O kadar çok isterdim ki Ablamla arkadaş gibi olabilmeyi sizin gibi herseyi paylaşıp konusurKen zevk almayı ama ne aramak nede gitmek içimden geliyor. Keşke farklı şehirlerde olsaydık diyorum çünkü yakın olunca bu çok can yakıcı oluyor. Hiç bir ortak noktamız yok, Farklı şehirdeki abimi bambaşka boyut ne bileyim bir en küçük erkek kardeşim var onunla çok fazla konusamasamda yeri bende çok farklı

Benim anlaşamadığım kız kardeşim yurt dışında. Ara sıra konuşurken bile tuhaf oluyor yani :) ben alttan almamış olsammşu yaşıma kadar konuşmazdık ben sürekli alttan alıyorum.
Ama son zamanlarda da bıkkınlık geldi tamamen iletişimi kestim.
Uzun bir süre de konuşmak istemiyorum. Yani anlayacağın şehir ile uzaklık ile alakası yok anlaşamayınca olmuyor.

Canım benimde bir kız kardeşim var ama yakın değiliz pek anlaşamayız kafa dengi değiliz.
İdare ediyoruz...

Ah ah yarama bastın . Kardeşim uzaklarda onu çok özlüyorum aramızda malesef çok iyi değil

4 kız kardeşiz surekli gidip gelemeyiz
İş çocuklar odev derken zaman geciyo
Laf aramizda bi tanemiz çok catlaktir ama idare ediyoz onuda
Saatlerce telefonda konusuruz yazışırız

benim en yakın dostum kızkardeşim, erkek kardeşim de var, ben evliyim onlar bekar, hergün konuşuruz, haftada bir de görüşürüz zaten, hayatta her zaman benim için hep en iyisini isteyenlerdir onlar,
Sizin gibi diyebilmeyi bende çok isteedim.

Back
X